World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
(Én már elköltöztem a szerverről és minden lóvémat átvittem az új karinak. Azóta Scytha fizet a sámánomnak heti 5 ezüstöt, amiért a rabszolgája vagyok a Pöttyös Kakaósbögre nevű 2v2 Aréna Csapatában, ami néha Twoaccpowa néven is fut. Sz'al 85 ezüstömet tudom felajánlani. :PPP)
DB és én indultunk az FS bétakulcskiosztó versenyén, biztos láttátok. A retricsicskáról kellett írni egy szösszenetet, aminek eleget tettünk, közösen.
Ha bejutunk a szavazósdiba légyszi ti, a barátaitok és üzletfeleitek, valamint a klánotokban játszó összes main, bankkari és kukutyini alt legyen szíves és
Gondolom lévén mindenki nagy raider, tegnap este 9 körül raidelt :) épp shattrathban voltam amikor valami Belf csaj hírdette, hogy 9kor L70ETC koncert lesz a World's End Tavernben. Na gondoltam odamegyek megnézem mi ez. És tényleg, a felszerelés már ott volt és 9kor meg is jelentek a zenekar tagjai. 5-10percig játszottak, 2 számot. Elég jó kis RP dolog volt. És nem is volt kevés néző:
szerintem a heli jobban elmegy, főleg hogy ugye már a régi warcraft stratégiában is azzal szakítottak a goblinok, de ez a motor kicsit erős, de ettől még minden karakteremnek meglesz, lévén mind engineer :D
Egyébként vicces volt, amikor az fs-en rögtön elkezdődött a QQ, amikor meglátták a motort az emberek, hogy zomg tönkreb*sszák a játékot, meg így, meg úgy. Szvsz a chopper teljesen belefér a világba a roflcopter meg a zeppelinek mellé és ha engi lennék tuti meg is csinálnám azonnal. Így csak utasként lehetek benne sajna. Nagyon menő lesz!
na ez meg a masik...johogy nem HK MP5-je, meg Gepard M2-je lesz a huntereknek. Ha a chopper belefer basszak meg akkor ferjen bele a lopor, a gepkarabely, meg a sniper puska is...
azért jó lesz, hogy az Darnassusban holdfénynél RPző leszbikus elf lányok (láttam ilyet...) mellett odapörkölök az engineer chopperemmel :D:D Feel the lore, goblins rox :)
Ez benne van a pakliban, csak jeleztem alább, hogy a "spellpower/healingdone működési mechanizmusa és annak lehetőségei a stamina/Int/spirit/crit/hit statok függvényében" témakörben majd akkor próbálok valami akadémiai székfoglalót tartani, ha már oda-vissza nyolcszor kiveséztem, hoyg alökött Blizz miért nem a First Consort of the Queen néven illeti Krasust. :-)
Őszintén szólva én jelenleg elbűvölve nézem, hogy a Blizz meghallgatta sirámainkat és képes volt valami tisztes lore-t paszírozni a WOTLK-ba. Legalábbis még innen így néz ki, egyre több a kérdés, de legalább már van némi mozgás. Az aprólék technikai kérdésekkel majd foglalkozom, ha beleütközöm, egyelőre jobban érdekel, hogy hol van Neltharion, ha már az összes aspectet sikerült eddig előráncibálni. :-)
Csak gondold végig. A healerek is ugyanazt a spellpowert használják ugyanolyan szorzóval mint eddig. Ha a spellpower ugyanolyan iramban nőne mint eddig a healup, akkor a kaszterek kb. oneshottolnak mindenkit. A spellek base healjének a változása azt mtatja hogy a spellpower ugy fog nöni ahogy eddig a spellupto. A jelenlegi tiereken levő spellpower meg egyértelmüen ezt támasztja alá.
Egyelőre az egész spell power rendszer gázosnak tűnik. Pl. amig BCben két tier között lehetett mondjuk 100 healupto különbség ez most overpower lenne, szal két tier között annyi upgrade lesz a healereknek mint amennyi a kasztereknek. Ez kicsit azzal fog járni hogy a healerek szempontjából a gear sokkal kevesebbet fog számítani mint BCben. Nagyon valószínünek tűnik hogy akár egész tiereket ki lehet ugrani.