2 fiam van ... gépjármű-imádat van nálunk... ha akarnám se hagyhatnánk ki a vonatokat:D a múzeumot is birnák, de az tuti h nem sokáig, huh mostmáraztán tegnap maholnap délelött összegyüjtöm a gondolataimat és a kérdéseimet, mostanra már nagyon kába vagyok... csak jegyzetelek :D
Hammamet tényleg jó, Yasmint élveznék (mondjuk nem tudom, hogy a park kinyitott-e újra a tavalyi baleset után:-(), és van egy jó kis szafari állatkert is nem messze Hammamettől. Modjuk nekem Nabeul is tetszett, nem volt olyan művi. Kérdezz még, esteleg válaszolok!:-)
skacok alszanak, parom erosen cod-ozik, nekem maradt a jo kis angol billes lapos, amin jozanon is nagyon nehez gepelni, tehat ma csak lightosan iszunk nem vedelunk :))
Lássuk az árakat és a sorrendet! Hurghadára egyszerűbb és oda lenne búvártárs is, mondjuk nem tudom, hogy húsvét után lesz-e két hetes út 100 pénzért a Sea Gullba!:-)
Nem is voltam sehun! (ha a sielés nem számít, de nem.-) Mennék merülni, de még nem tudom, kivel, mikor, miből!:-)
Jah, a kiscsaládnak valóban Tunézia a leglightosabb, így elsőre! Szíria nem egy fürdőhely, Egyiptom többe fáj és Jordan meg nincs elérhető áron. Különben is, a gyermekek kicsik, így Tunézia, de ha lehet, akkor északabbra egy kicsit!
Most sajnos mennem kell, jön az esti időszak, kötelező kaja-fürdés-lefekvés idő, utána visszanézek majd tele reménnyel hátha kapok jó tippeket, ha meg nem akkor is jövök :D ( jesszus a végén még függő leszek :D )