Te is kapsz cd-t Dóri! :-) De ehhez haza kell gyünnöd. A honlap tárhely kapacitása sajnos korlátozott, inkább a képekre + videokra szeretném/szeretnénk felhasználni, több letölthető dal már nem lesz. El kell jönni a koncertre. :-)
Azért megpróbálom átküldeni emilben mp3-ban egyiket-másikat, de nem biztos hogy átmegy. Milyen nem freemail-es címed van?
Szóval Te készíted a zenekar honlapját. Jó tudni .
Akkor köszi Neked h utánanézel a videonak, meg a bátor felajánlást a Nászhaláltáncon kívüli dalszövegeket illetőn. Nehogy lefejeld a klaviaturát. hahh
Bár szerintem a site-on jól jönnek a dalszövegek különben is.
Hogy mit szólnák ama cd-hez?
* kitörő örömét leplezve*,
nem utasítanám vissza :-). Miként gondoltad?
Na igen, sajnos technikai problémák akadnak, ennek sok oka lehet (pl. a szerver vagy a hálózat lassúsága), de majd utánanézek.
Korai MIND1 dalok szövege? Hú, szerintem nincs meg külön. És igazság szerint lusta vagyok ahhez, hogy bepötyögjem, de majd egy "részeg hajnalon" rászánom magam! :-)
Mit szólnál egy cd-hez, ami tartalmazza az összes korábbi dalt?
Köszi az infót Hurráoptimista, és hát igen, valószínűleg nyolcra már ott leszek :). Azért voltam oly' kiváncsi hogy pontosan mikor lesz az ő fellépésük, mert *off* már megint sikerült keresztbeszervezni két jó bulit.*on*
A honlapnak nagyon örültem, hogy létrejött :) Problémám, hogy nem sikerült letölteni a Művészetek Völgye-beli videot ( 10 secundum kép nélkül jött le).
És jó lenne , ha felpakolnák az általatok emlegetett korai Mind1 dalok szövegeit, h legalább elolvasni lehessen.
Üdvözlégy itt a topicban, remélem maradsz (öröm volt olvasni a lenti kimerítő részletességgel taglalt hozzászólásodat, egy ilyen rajongó mindig jól jön! :-))
A Benczúrban a program szerint este 9-től játszik a MIND1. Nézz le azért előbb...
Ajánlom a figyelmedbe 24-ét is, akkor a Süss Fel Nap-ban ígérkezik egy nagyon jó buli egy másik személyes kedvencemmel, a Nulladik Változattal.
Csókolom!
Úgy fest, hogy jövök a Benczúrba. Arra lennék kiváncsi, hogy hány órakor is kezd a MIND1 ?!
Mellesleg az Álom klippjével kezdődött az érdeklődésem eme zene iránt, mivel akkortájt, ( kb. 2 éve) nagyon fellelkesültem a brit pop/rock-ra, mint a Pulp. S ebbe a hangulatba beleillik az Álom 2.0. Majd hosszú szünet, nem tudtam hozzájutni lemezhez, se koncerthez.
2003 Eccercsak meghallom a rádióban a Zöld Pardon-beli koncertjüket : Hegedű, furulya, sanzon-hangvétel, szövegek, mint " a tüdőmet víz tölti meg", " állok itt én a tudat küszöbén" " ezt nem adom kérem, ez az én nevem" " a tükörben áll egy árny és engem figyel" minden tökéletesen passzolt akkori alaphangulatomra. ( az ábrándos tizenéves épp Baudelaire-t, meg Tóth Árpádot olvasott, és Placebo-t hallgatott. ezt csak érdekességként mondom, hogy miféle környezetbe lehet helyezni a Mind1 zenét.)
2004. : Kedves Dalnok elküldte nekem a Nászhaláltánc-ot. Nehogy elkanászodjon egy lehetséges Mind1 rajongó :)
(Most olvasom itt a forumon, hogy nagyonis kapható a lemez , csak úgy tűnik, nem a megfelelő helyeken kerestem. hmm)
A szokszínű korong meghallgatása után, meg az idő elszálltával, már nemcsak sötét-komorságot érzek a zenéjükben. Most épp a szerelem-téma jön át a dalokból, valamint a pörgősebb, rockosabb hangzás, játékos ötletek, megfűszerezve a hegedűvel, balalajkával és furulyával. most ebben a sorrendben.
Nagyon kiváncsi leszek, hogy a koncerten milyen oldalról fogják meg a saját hangzásvilágukat. Inkább az instrumentálisabb , vagy gitár-rockosabb, vagy a " Pulp-os játék". És hogy Miklós a sanzonos cigarettára-gyújtó poéta figuráját veszi-e fel, vagy a fekszabadult bulizós rockzenészét.
Személy szerint örülnék, ha a továbbiakban erősítenék a " komoly-zenei" betéteket a dalaikban. (Odavagyok a hegedűért:-)
Ööö, nos, igen. De, hát van így néha ez ember khmm. lányával. Még, ha nem is büszke rá különösebben. Ráadásul akad egy gép - amin mellesleg kiválóan megtekintettem a honlapot - ami jól át van állítva angol billentyűzetre... No, nem részletezem.
Azért azt még elárulom, hogy az este folyamán készült rólam egy fénykép, amint a homokozóban hal alakú homokpogácsákat készítek.