Pista bácsi kívánalmai szerint írok nektek szép hosszú levelet.
Aki megjelenik hétvégén a hatvani táborban vigyázzon az erkölcseire, és magára, mert rejtelmes a környéki erdő. Szellemek és zombik járják. Sajnos én nem jelenek meg köreitekben, mert Krakkóban töltöm a hosszú hétvégét. De se baj, majd a Wawel melletti kiskocsmák valamelyikében (vegetáriánus) bigos-t és vodkát fogyasztva rátok gondolok, Soós Józsi, Szabó Zoli, Péntek Petya és Olivér társaságában.
Csókollak benneteket: Zsuzsa
Csillogó eszű - volt és leendő - ZABOLAIAK!
Örülök a tábor virtuális együttlétének, oly annyira, hogy magam is a globalizálódó folyamat részesévé válok soraimmal. Természetesen e lépésem megtételéhez kellettek Varga Zsuzsa kezei. Így hát megkértem, mint látjátok hajlandó volt.
Találkozzunk a triumvirátus születése napján este a Delelő úton. Igyekezzen mindenki a könyökével nyitni az ajtót, mert feltehetően a kezeitekben lesz valami kézzelfogható kortyolnivaló!
Na akkor, ha már tisztáztuk, hogy hogyan eszik, itt a következő: védett-e a sün?
Na akkor ha Lévay jelen lesz, akkor kit hívok fel telefonon (aki a másik buliban szintén remekül érzi magát és másnapra elfelejti, hogy randit beszéltünk meg..)?!
Én nagyon örülnék neki ha jönnél csak akkor aznap reggel mikor felkelsz ne hatázodt el hogy csipegetni fogsz abbol a bizonyos nedűből amiből neked van asszem 30 liter és a táborba hoztál 4 leterrel.Tudod?Ennek van 1 kisebb mértékű alkohol tartalma :)))))))))
Azért tudod hogy NAGYON SZERETLEK! :))))MEG MINDENKIT NAGYON SZERETEK!De azért adjuk meg a tiszteletet minden süncsaládos tagnak és ÉN ŐKET SZERETEM A LEGJOBBAN!!!!Védjük őket!Ha nem tévedek akkor védettek!Mi is azok vagyunk!
Vigyázzatok rám!Csak 1 van belőlem!!! :)))))
Zozo!Ird meg nekem hogy mikorra érsz pestre és ha gondolod felmegyek eléd!
Pista sajna aligha fog írni, mert nnem tud (mármint technikailag). De mondjuk üzenhetne velem. Na ezt majd elintézem.
Örülök, hogy Enink is befutott! Hipp-hipp! Már tényleg csak Gerda és Zsuzska hiányzik. Mert infantilis-zebracsíkos szokott járni és Fecó is, csak persze mélyen hallgat. De tuti, hogy képben van. TE! KALAPÁCS! Küldhetnél néha legalább egy üres hozzászólást, jelezvén, hogy élsz és te is szeretsz minket!
Zozó! Busz van, nyugi! Én is azzal fogok hazamenni aznap, majd valamikor. De www.volanbusz.hu (asszem).
Peti! Neked nem szívszorongató itt ez a sok sün és nemsün?! Én nem győzök meghatódni. És igenishogy titkolózhatok.
Ennyi volt az ebédidőm. Vissza a kapitalizmus építéséhez.
Attól függetlenül, hogy a süni mátol fogva velünk lakik, kezd nyomasztó lenni a tüsékés-emlős-rágcsáló-nem rágcsáló fölénye a fórumon. Botkormány a sztár és kész, megdöntve a régi marxista tanokat a mennyiség nem csap át minőségbe.
Én sajna nem tudok hétvégén ott lenni veletek Hatvanban, de kérek telefonon helyzetjelentéseket a buli állásáról.
Zozó! Képeslapodat megkaptam, mindig ilyen kiscsoporttagokról álmondtam, mint te. És még szerényen fogalmaztam... Ha itt vagy, akkor csörögj rám a 30/9 712-899-es számon és mindeképpen találkozunk!
"A blues legbelül gyilkol, agyamat tépi szét"
Pistát a kormányba és a fórumra!
Klánunk teljességét tekintve nemcsak gerda, de Juhász Feco is várat magára és Cicanadrág is eltűnt a színről már jó régen. Egyébként most láttam Macit, a frászt hozta rám de ahogy jött úgy távozott is. Mondtam hogy Zsuzskát hozzuk haza de senki sem hallgat rám!Ancsa vlszinü vonattal megy és eltűnik a nádasban vagy egy hétre vk-vel....
sünfélék (Erinaceidae):a rovarevök (Insectivora) rendjébe tartozó, erös börizomzatú, szörrel v. tüskékkel borított zömök testü, rövid ormányú emlösök családja. A nálunk elöforduló keleti sün (itt csak a nicknevemmel kerülök kisebb konfliktusba, de áthidalható) egér és rovarpusztításával hasznot hajt, de a vadgazdaságra káros lehet.
Az utolsó fél mondatot a károsságról sejthetöen valami gaz botkormányos csempészhette be a lexikonba...
De azt is megszavazhatjuk, hogy rágcsáló, mert tuti, hogy egy sün valamikor rágcsál életében valamit, ha mást nem, rovarokat.
Szia Enikö!!! Most már megállapíthatom, hogy klánunk abszolút uralja a fórumot, már csak Gerda hiányzik. Meg Zsuzsika, de neki elnézzük. M. Ági szegény pedig csak félsün, de azért jöhetne. Ancsának is pussz, nehogy busszal menj a Balatonra!
Cibi, a teremburáját, akaratoskodsz, ellenszegülsz, megmakacsolódol, meggyalázod a csendörséget? Ez így nem ér. Akarom a titkot:)
Na hali!Én kelek a legkorábban? Szörnyű! Van néhány technikai problémám pl. hogy jutok ki pénteken a vasútról a táborba ill. hogy jutok onnan vissza de ez részletkérdés. Amúgy is rég kértem szivességet apumtól..
Zozo!Ha motorral jössz akkor tuti hogy a 800 km alatt megállitanak!Ne gyere azzal!Ha gondolod mond meg nekem hogy mikor vagy pesten és ha tudok kimegyek eléd pestre!Aztán onnan jövünk haza hatvanba!Csak mond meg nekem hogy mikorra ér be a buszod!Ha azzal jössz.
tehat gyerekek jo hirem van mennni megyek vagy holnap este ha elvisznek autoval vagy csutortokonn este es pentek reggelre vagyok pestenn na mostmar az az egy bokkeno van hogy hogyan jutok fel pestrol hatvanba lesz-e penteken busz vagy ilyesmi ezt jo volna tudnom ,elvileg hetfo reggelig maradnek vagyis hetfonn jonnek el valamikor .nyanyett ancsa kernek cd-t en is ...viszek 2 cd-t es a tabori kazettat is keszen van ..........hetfon jovok visza pestre vagy 4 napra aztann balcsi is beleesik azutan de az a lenyeg hogy hatvanba eljussak pentekenn---andras maci kivansagokat kernek hogy mit vigyek????hetfonn bizti nyitva lesz a bolt...
Maci figyelj ide!!penteken ha lesz a buli akkor szombat es vasarnap estere kene nekem szallas koszonom elore is ....
Mzozo beveszi hatvant hamarosan Ha nandi nem olvassa a forumot ne mondjatok el neki hogy megyek legyen meglepi ...............
hali
Ancsa ha 20.án viszek üres cd-t Enikővel küldesz 1 cd-t a mire mindet ráraksz? vagy cseréljünk, én adom az én képeimet, te a tieidet. Nekem is vannak képeim, majd viszem cd-n.
Valahogy rá kellene venni Pista bácsit, hogy néha írjon ide nekünk valami kellemes kis szentenciát, hogy legyen mit rágcsálnunk. Tényleg! A sün amúgy rágcsáló? Ez valahogy kimaradt az általános suliból nekem, mert akkor még nem igazán foglalkoztam ilyen komoly dolgokkal. Azt hiszem, hogy ezt a kérdést ezúttal vitára bocsátom. Tehát: RÁGCSÁLÓ-E A SÜN? Válaszokat kérek...
Jujjdejó! Akkor majd valahogy juttatok egy CD-t, az ellenszolgáltatásról pedig még egyeztetünk. Mondjuk eljuttatom az én tábori Cd-met, ami And4 remekműve, van vagy 600 kép meg pár videó (hülyére röhögtem magam). ecce-homo@freemail.hu, ha érdekel a dolog...
Csekély két órai keresés után végre MEGTALÁLTUK a fórumot és most itt vagyunk mi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI= SÜNENIKŐ és ANCSA (AKKOR IS AZ ENIGMA A SZTÁR, CSAK ÜGYESEN TITKOLJA!!!)
(Eni)Itt szipogok Ancsa vállán mert még mindig nem hiszem el hogy kissününk lesz és én ezt csak most tudtam meg! Annyira szeretlek titeket Sünpapa. Mindegy mikor költöztök haza a sünök itt fognak várni és a reprodukciód a világ mázlistája hogy ilyen apukája lesz!
Nem csak a sünök, mindenki más is várni fog és én is (Ancsa) szívből örülök a gyarapodásnak!!! Biztos nagyon boldogok vagytok, kívánom, h így maradjon!!!! Az eddigiek szerint mi is találkozunk majd minden idők legfiatalabb táboritájával, alig várjuk!!
(Eni)Még annyi mindent mondanék annyi embernek de még nem szólhatok hozzá mert friss vagyok és a jelszavam is elég gáz de holnap már működöm.Most túl vagyunk egy maratoni fórumolvasáson és még egy ilyet nem vállalnék be. Nem tudom sorszámban hol tartunk de Én is MEGYEK 20-ÁN!
(Ancsa) Én viszont nem megyek 20-án, mert a Balcsin leszek, de lélekben Veletek tartok!
(Eni)JA! Ancsa Sündörgés videóját most néztem meg nemtom hanyadszorra és elfogott a honvágy ugyhogy bocs a regény méretű hozzászólásért.
Képeket, videókat, címlistákat egyebeket mi is kérünk, és küldünk is szívesen! Nekem (Ancsa) van több, mint 100 képem és 2 közérdekű videóm, akit érdekel, szóljon, másolok 1000-rel, ha kő!
Most csók, puszi mindenkinek, nagy ölelés helyből és NEKIFUTÁSBÓL, pusszancs!!!
Tuti, hogy nem, mert ünnep, aztán hétvége. Akkor addik kavicsokkal dobálózunk és baltával disznóra vadászunk! Zozo! Mondd meg lécci Kanabé Sanyinak, ha talizol vele, hogy azért nem tudok válaszolni neki immár egy hete, mert megtelt az e-mailje... Anyu nem titkolózik, csak megvéd minket a káros információktól, amik ilyen fiatalon még manipulálhatnak minket...
reggel 8kor megirom hogy megyek-e es ha megyek akkor csutortokonn indulok is volna egy ket kerdesem: van hatvanba vadasz uzlet ???ez ko0moly valami golyokat kene vegyek..........nem nekem nekem meg megvannak koszike mindenert maci viszek szilva lotyot es buli lesz ..pusz mindenkinek
Pofikáim! Kár hogy nem mentem el a windsorba, mindenki azt mondja, hogy jó buli volt, de nekem otthon kellett regenerálódnom. Zozo, ha nem jössz el, letaszítalak a Tartaroszba, hacsak útközben nem fulladsz bele a Styx-be, mielőtt kifizetnéd a révészt!!! Andráske! Herédtől Selyp alig pár kilometri, ha legközelebb mész, átugorhatnál hozzánk egy kannáért... Nándi! Nem kell a rizsa! De ez a "rapid jelleg" jó duma volt...
Nah Zozo!Ide is leirom amit a freemailben irtam biztos ami biztos alapon.Van helyed a könyvtárban gyere nyugodtan beszéltem Kocsis Pista bával.Csak azt kell minnél hamarabb megmondanod hogy mikor jössz és hogy mennyi időre jönnél mert ezt neki minnél hamarabb tudni kell!Remélem minnél hamarabb fogod olvasni és válaszolni!
Nándi?Te itt?Följöttél?Hááááátttttt.Hogy van ez?De tudod hogy mi van ha szülinapod van és "bulit" csinálsz a Windsorban?A szülinapos fizet mindent!:))))
na jol van!Legyetek jok!Szoljatok minnél több embernek, hogy mi lesz 20-án mert nem leszünk sokan!Na szoljon mindenki legalább 3 vagy 4 embernek akik olvasotáborosok!