Keresés

Részletes keresés

Áfony Creative Commons License 2002.03.17 0 0 5
Sziasztok "Macik" :))! Én rendeltem tavalyelőtt a Sieberz-től málnát. Igaz, hogy ősszel, de időben megérkezett és el is tudtam ültetni. Tavasszal nehezen, de beindult, 5 vagy 6 szem málna volt is rajta, és őszre szép új hajtásokat adott. Én úgy tudom, hogy ha a málna leterem, akkor azt az ágat tőben le kell vágni, és az új hajtásai fognak legközelebb teremni. Úgy is csináltam, és a 10 tő málna mostanra megduplázódott. Tele van rügyekkel, remélem bőven fog teremni. Áfony
Előzmény: Regös Bendegúz (4)
Regös Bendegúz Creative Commons License 2002.03.17 0 0 4
Kiváncsi vagyok a Sieberz, hogy szállítja le a megrendelt málna töveket.
Tanársegéd Creative Commons License 2001.11.12 0 0 3
Értem, köszi.
Előzmény: endru (2)
endru Creative Commons License 2001.11.11 0 0 2
Nem azt irtam, hogy nem érdemes tartani, kimondottan érdekes a szeptemberi szüret. Azt nem tudom milyen fajtái vannak, az enyémnek nincsenek (ill. csak alig) tüskéi. Tavaly kaptam, remélem terjedni fog.
üdv
Előzmény: Tanársegéd (1)
Tanársegéd Creative Commons License 2001.11.11 0 0 1
Ez azt jelenti, hogy nem nagyon érdemes ültetni? Bár, nekem csak a hobbi kertembe kell. Nem nagyüzemileg foglalkozom vele.
Előzmény: endru (0)
endru Creative Commons License 2001.11.10 0 0 0
Nekem van u.n.folytontermő málnám, ez azt jelenti, hogy tavasszal rendes időben terem, majd nyáron itt-ott egy keveset, majd szept-okt.-ben újra terem. Viszont ha a termés mennyiségét összeadjuk akkor sem éri el a normál málna termését.
Azt kérdezem, ha valaki ismeri, hogyan kell kezelni, mit mikor kell levágni.
Előzmény: TanárSegéd (-)
TanárSegéd Creative Commons License 2001.11.10 0 0 topiknyitó
Milyen fajtát vegyek?

Mit jelent, hogy ,,folytontermő"?

Lehet-e még most ültetni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!