Vicc nélkül, a barátnőm (szerintem) nagyon jól vezet. Nem megy bele fölöslegesen a meleg helyzetekbe, ugyanakkor nem is mazsolázik. Amit csodálok benne, az az, hogy micsoda érzékkel ki (vagy be) tud állni a legszűkebb helyekre (-ről).
Én se mondtam, hogy szép a haverod, hiszen még nem is láttam :-))) De jó fejnek tűnik az elmondásod alapján ;-))
Hát igen... *sóhaj*
Én pl. képes voltam beülni a barátnőm autójába ma, és elkísérni őt az Ecseri útig - csak hogy ne unatkozzon szegény. (De nem azért mentem vele, mert gyorsabb, mint ha busszal mennék! Ennek semmi köze az én jószívűségemhez! :-))) )
De azt üzenem a haverodnak, hogy nem szabad iszákoskodni, mert azt csak a csúnya emberek szokták... :-)
(Bocs, ma kicsit ilyen management buzzword betegségben szenvedek. Délelőtt 142-ször mondtam ki azt a szót, hogy strategy, és 87-szer, hogy attitude - Ha jól vettem ki, akkor az egyik oroszul úgy van, hogy krakagyil, a másik meg hogy nyimnóska)
Ááá, a tegnapi leveled, amiben azt kérdezted, hogy elküldd-e mégegyszer, nagyjából együtt jött meg az eredetivel. Egyébként erős a gyanúm, hogy nálatok van gáz... Máshova jól pörgök.