Amióta van Eurosport és ezzel snooker én mindig nézem, főleg, hogy már jó ideje nyugger vagyok.
De amit ma láttam a Jones-Lawyer meccsen, olyant még nem láttam.
Minden pillanatban azt vártam, hogy a Lawyer mikor esik össze és kap infarktust.
Ha nem láttátok, akkor ezt nehéz elmondani. A pasi amúgy is túlsúlyos és nem éppen fiatal volt, de ilyen mértékű kézremegést még nem láttam, sőt semmilyent sem.
Többször kiállt a lökésből és nagy levegőt vett, de aztán csak abszolválta a meccset.
A kamera is többször mutatta a remegő markát, ahogy szorongatja a dákót, még a bot vége is remegett.
Bingham jelen állás szerint csak 22. lesz a Crucible kiemelés elkészítésekor. Nagyon szüksége lenne jó eredményekre, bár ezen a pontszerzőnek csúfolt PTC-n még a döntő se lenne elég neki, csak a győzelem de persze még ott lesz a szintén nagyon komoly két nyert frameig menő Pro Series. Jelenleg a 16. Lisowski csak 2000 ponttal előzi meg a 17. Zhou-t. Ez viszont egy akkora különbség, ami lehet, hogy a Pro Series végéig nem dől el.
Hát, nagyon kíváncsi vagyok Hendry-re, drukkolok neki a tisztes helytállásra, de kicsit félek, hogy gyermekkorom idolja csúnyán égeti magát az asztalnál, pont ahogy a másik ifjúkori kedvencem, a jó Jimmy tesz azt sok éve...
Ja, annál is inkább, mert amikor a kezdésnél meglátta Suli, hogy tudja folytatni feketével, akkor azonnal bedörgölte:))))) Ezek akkor nyernek, amikor akarnak!!!! Van 1 kis pénzterítési szaga az egész játéknak!!!!
Nagyon kíváncsi leszek Hendry mit alakít kedden. Azt nyilatkozta, hogy idén csak 2 tournamenten fog játszani, itt és Sheffieldben. Félek tőle, hogy nagy lebőgés lesz belőle. 9 év alatt sokat változott a játék és ő is sokkal öregebb lett. De azért szurkolok neki.
Mégsem a Masters döntő lett Higgins utolsó nagy dobása, mint ahogy akkor gondoltam. 4 vesztett frémmel tornát nyerni is rekord gyanúsnak tűnik, ilyen se hiszem, hogy lett volna.
Gibraltar Opent kell megnyerni, ott nem tud olyat, hogy a döntő első szakaszával el is intézi a döntőbeni esélyét, mert csak egyszakaszos a történet. :D
Azért azt se felejtsük el, hogy nemcsak Ronnie tud fejlődni, a meccs nagy részében Higgins se játszik 100%-on. És benne is abszolút benne van, hogy nyomás alatt feljebb tud kapcsolni egy fokozattal.
"ha nem tud kettőre feljönni valamikor, akkor nem nyerhet." - igen, ezt olvastam valahol, hogy aki nem tud legalább kettőre feljönni az minimum hárommal kikap :-)