csak nem cipeli el minden koncertre a gádzsit, h elénekeljék közösen az új verziót... ja, a kereszteket én is néztem... hát, nem tudom miért kell átesni a ló túloldalára, ha már annyira keresztény let. na, mindegy végülis azt vesz fel amit akar, csak ez a hülye "A Tout Le Monde 2" ne lenne! :-D
ha meg bécsben mégis ezt a 2-es verziót eröltetné, feordítom, h "METALLICA"! azt úgyis a SKOM-ban elmondottak alapján nagyon "szereti". :-DDDDDD
Ilyenkor értem meg, hogy a Tou Le Monde 2 mellett a többi szám is elérhető a neten... Mert ha nem így lenne, akkor azt hiszem sokan azt mondanák, hogy megint egy RISK jön.
megnéztem mégegyszer az új szerzeményt. Azok a keresztek mustaine ruháján elég gázosak (amióta ilyen nagykeresztény lett, hülyébb mint valaha).
Szerintem készülj nyugodtan valami tüntetőleges tettre mert az tuti, hogy ha valamelyik tout le monde-ot leadják, akkor az nem az eredeti lesz Nem hinném hogy ellenreklámot akarna csinálni az új lemeznek.
a Die Dead Enough-ban azért szerepelt csak ő (illetve a lánya és a fia), mert akkor totál szét volt esve a zenekar, rajta kívül senki nem volt hivatalosan tagja. Ellefson-nal akkor pereskedett, a Drover tesók meg még nem voltak láthatáron. Az új lemezhez meg kellett az elején vmi klipp. sőt, aztán később az of mice and men-ben már az akkori teljes felállás szerepelt.
viszont ha Bécsben ezt a "A Tout Le Monde 2007"-et fogja játszani és nem az eredetit, én nem is tudom még, h tüntetőlegesen mit fogok majd csinálni. hátat fordítok a színpadnak, vagy marad az egyezményes kézjelzés! :-DDDDDD najó, ezt azért nem, de megérdemelne egy-két jelzés értékű befütyülést. tiszta gáz, h Glen még hozzácsapott a szólóhoz egy saját részt is...sztem nagy öngólt lőtt Mustaine ezzel a második verzióval. persze a megadeth fórumon megint nagy a cenzúra a hozzá kapcsolódó topicban, mert az kicsit furcsa, h mindenkinek egyformán "very cool" meg "awesome" stb. a véleménye...
Egyetértek. A Gears of War elég laposnak tűnik, ez a Tout Le Monde tényleg nem olyan veszélyes. Most már tényleg várom a lemezt, habár a számok felét már hallottam :) A Never Walk Alone sem rossz, de az eleje egy az egyben Vortex. Már várom a júni 28-at is naggyon :)
Hááát, annyira nekem nem volt vészes ez a Tout Le Monde II, mint ahogy a reakciókból vártam. Hozzáteszem, nekem az eredeti sosem tetszett. A tempót is jobbnak találom és a duó sem volt veszéyesen rossz. A klipp, meg olyan amilyen.
Mustaine egója nálam a Die Dead Enough-nál verte ki a biztosítékot azzal, hogy saját kollégáit még annyira sem méltatta, hogy akár egy pillanatra is szerepljenek a klipben. (azt nehezen hiszem el, hogy rajta kívül senki sem akart szerepelni a videóban, ahol Mustaine egója inkább már Axl Rose-éval vetekedett...)
Számomra az eddigiek alapján a Gears of War lesz a leggyengébb pontja az új lemeznek.
még nem találom a megfelelő hasonlatot, hogy kifejezzem, mekkora gáz ez a klip meg úgy általában a szám. kb. olyan gagyi az egész, mint a Hanson (ha még emlékszik valaki rájuk...) kínos nézni és hallgatni, az ember folyamatosan attól fél, hogy meglátják, és nem tudja kimagyarázni a helyzetet
hát azért annyira nem rossz az eredeti szám... de inkább ez legyen az áldozati bárány, mint mondjuk a darkest hour... ha már riskes szekciót is akar a lemezbe.
Lehet, hogy ezzel szeretne mégegyszer (talán utoljára) Riskesen próbálkozni?
A klippet elnézve nagyon felemás. Popposoknak biztos elmegy, de az utolsó jelenet az tényleg mókás (már a legelején, amikor picit gyorsabban megy az egész szám, már az zavaró).
Én ugyan nem láttam az új klipet, de inkább arra akarnék eagálni, hogy szerintem a nosztalgia beszél sokakból, akik annyira jónak tartják az "eredeti" számot, hiszen azért valljuk be: az egyik leggyengébb Megadeth szám.
"érdemes" megnézni a megadeth honlapjára kitett 2007-es A Tout Le Monde videoklippet... én magától az audio verziótól is már idegenkedtem, amikor először meghallottam ebben az új verzióban, de ez a klipp még csak tovább erősítette ellenszenvemet a dallal kapcsolatban. /nem az eredetivelaz 10/10-es továbbra is!!!!/ Sztem Mustaine "alakítása" túljátszott, öntömjénező és már-már provokatív. főleg az utolsó snitt, azzal az öntelt tekintettel számomra elég mókás. :-D az eredeti verzióval köszönő viszonyban sincs ez az új. úgy érzem nagyon erősen ez lesz az UA album leggyengébb pontja!
sajnos ezek már ilyen "egyenjegyek", mint egy mozijegy. a metallica jegyem is totál így néz ki csak nem megadeth felirattal. :-P (ugyanezektől az oeticket-ől rendeltem)
Szóval nézegettem a koncertjegyet, tekergettem, forgattam, szagolgattam. Nem kötöszködésképpen, de ez inkább egy repjegyhez hasonlít. A '97-es és 2001-es koncertjegyekhez képest elég puritán kinézete van...
azt egyébként továbbra sem értem, hogy a megadeth honlapon a killing road menüben a bécsi koncert mellett a ticket oszlopban TBA (to be announced) rövidítés áll még mindig, holott már javában lehet kapni a jegyeket... ezt más is észrevette már...? lehet nem is lesz koncert a végén, mert még nincs is konfirmálva és majd sztornózva lesz! :-DDDDDD na, az b@szna be igazán! ha-ha!
nem úgy értettem, ahogy te! elírtam a korábbi hozzászólásomban vmit, ahol a risk helyett cryptic-ot kellett volna írnom, azért helyesbítetem úgy, hogy risk=cryptic.
és nem tudná vki berippelni mp3-ba és valahogy (mondjuk e-mail-ben) eljuttani hozzám. nincs sok kedvem csak amiatt az egy szám miatt megvenni a risk remaster-t. :-P thx!
azt tudja vki, h a Trust-nak a spanyol verziója hivatalosan melyik lemezen jelent meg? /ezen a 'that one night' dvd-n csak egy kicsit énekel spanyolul a számból Mustaine, de hihetetlenül megtetszett így is. BE AKAROM SZEREZNI!!!! /
ja én is meglepődtem, h milyen hamar megérkeztek a jegyek! annak viszont nagyon örülök, h ez a koncert, ellentétben a legtöbb európai dátummal, nem egy fesztivál része lesz és nem 45 perces setlist lesz, hanem egy önálló Megadeth koncert!
na, én ebben nem lennék ilyen tuti biztos. legutóbb a system albummal is kihagytak minket, pedig voltak romániában is, meg a szerbeknél. viszont amit én hallottam még 2001-ben amikor itt voltak a TWNAH albummal a PECSA-ban, hogy sikerült a szervezőknek jól összebalhézni anyagi ügyeken a zenekarral, szóval nem hiszem, hogy nagyon a szívük csücskei lennénk. persze lehet, hogy csak egy pletyka, de nekem ezt olyan embertől hallottam, aki a multimédiánal dolgozott/dolgozik.
Az már nem meglepő, ha egy komplett európai turnéból kimaradunk, de ha lesz még szervezve a kelet-európai régióban is egy külön sorozat, akkor nem hinném, hogy kihagynak minket.