Nem vagyok én (már) DM-es, 17 éves koromban voltam utoljára vmilyenes. De nagy kedvencem (de nem tévedtél, a nickem tényleg tőlük van, gratulálok!), és most két hét múlva ott leszek a Puskásban, '93 után újra rászántam magam egy Mode koncertre:) Te is jössz? Ha igen, ott is ülni fogsz? A MOR-ra én is ülőjegyet vettem, de ott a Queensryche kivételével minden bandát állva tombolt végig a szektor.
a Sex Action király volt :) tinikorom egyik kedvence... jó volt újra hallani őket, kár, hogy a bemelegítésük bőven kihült 23:30ig :-(
amúgy nekem tetszett a koncert, bár én nem vagyok egy vájtfülü, csak jó volt hallani és végigénekelni a régi (AFD) dalokat. nade a régi bandatagok igenis hiányoztak...
jah és ültem és baromira zavart az elöttem, 30 sör után elég érdekes mozgáskultúrával rendelkező pasi, aki egyfolytában dobálta magát ide-oda. nekem is az a véleményem, az ilyen miért nem a küzdőtérre vesz jegyet?? én most nyugiban meg akartam őket bámulni, így ülőjegyet vettem. ha boogie van a lábamban akarok akkor lebattyogok a küzdőre...
Jól sejtem, hogy Dm-es vagy? :) sex action olyan 3/4 9kor kezdett, nekem igazából nem jött be a dolog.....de hát ízlések és pofonok. kicsit szexcentrikus volt a dalok közti átvezetés :P
Tegnap este 3/4 8 körül a 77-es troliról néztem az Aréna felé csordogáló tömeget, és azon filóztam, vajon hány óra múlva kezdődik a koncert. Ennyit nem tippeltem volna...
Én 92-ben sem mentem ki a gánszra. Nem a korom miatt, mert előtte alig 1 évvel ott voltam a MOR-on, 15 évesen, vidékről. Hanem már akkor sem érdekelt ez a banda annyira. Hallgatom, szeretem a lemezeiket (főleg az AFD-d), de ennyi.
És Axl már észrevehetné, hogy 2006-ot írunk, nem 1988-at, vagy 1992-t. Ami akkor pukkasztás, meg lázadás, meg imidzs volt, az ma már csak szánalom.
Ja, és egy kérdés: milyen volt a Sex Action? Ők mikor kerültek szinpadra?
Azt szeretném mondani neked, hogy én szívesen megismerkednék veled, hogyha nem baj, mert szinpatikus és kedves lánynak látszol,bár azindex.hu/forum-on sokszor van olyan, hogy az emberek mást mondanak és más milyenek a valóságban magukról.
Magamról csak annyit, hogy a bátyám nagy Gans N Roses (reméltem jól írtam le) rajongó, de a bátyám cigizik is a szobájában, úgyhogy ez nem jelent semmit (én nem cigizek), én meg igazából szeretek minden jó zenét (sajnos Gans NRosest nem hallottam eleget, de ha te szereted, akkor biztos jó). Kedvencem az O-Zone, és nem zavar, hogy románok. Az Emil-Rules zenekar is a kedvencem lenne, ha több magyaros elem lenne található a zenéjükben.
Szóval ennyit magamról, és szívesen küldök képet neked, jó? Válaszolsz?
3 órás alvással tök jót vizsgáztam :) sziasztok nemrég jövők! Zeusz: Nem tudom, mennyire tiszták a mai rockerek, de eddig nem láttam másik énekest 2 percenként színpadon orrot fújkálni. vagy lehet allergiás?! :) amúgy tesóm imdája, Axlt, ahogy én is, úgyhogy Kátai Tomi valamit nagyon benéztél!