Arra, amikor az oroszlán a vízen mászkál... ilyen kis lightos zene megy alatta, vmi széphangú nőci énekel benne. a Discoveryn nyomatják mindig. de nagyon rövidke... előadót meg számcímet ha vki tud, írjon! köszi
Fú, most láttam a tívíbe egy bankszámlás reklámot, lehet hogy raiffeisenes volt. Fekszik egy fitnesszedző a földön, és mondogatja, hogy "nemmozdul, hízunk, gyarapszunk." Ami az alatt megy zene azt nemismeri valaki? előre is köszi
Én kerestem de sehol sem találom ahol le lehetne tölteni a Karl Jenkinses zenét ha vki eltudná nekem dobni mail-ben vagy tudja honnan lehet letölteni azt megköszönném
egyébként nem magamtól tudom ezeket az információkat, hanem a www.reklamadatbazis.hu oldalon olvastam ezeket az információkat, sőt erre a fórumra is onnan jutottam el, és ha esetleg valaki tudja a Neocitran reklám zenéjét, az mondja meg, mert sajnos ezt az információt nem sikerült megszereznem
Hi. Nem tudja veletlenul valaki a Milli reklam zenejet? Egy csavo tolja a gyereket a babakocsiban aztan az elkezd bogni.. Az meg megnyugatatja. (....... leave me) valmi ilyesmi van a zenejeben.. elore is koszi
helósztok! nem tudjátok, van egy svéd radio 1 reklám amiben ilyen őslakosok hallgatnak zenét és egyszercsak az egyik berak a szájába egy másik cd-t és elindul egy rock szám.. ennek a címét szeretném megtudni... a reklám végén ez van kiírva: van subcultuur tot popcultuur. leszedhető innen a file: összesen 3 mb. shotgun.atw.hu/player.mpg légyszi próbáljatok meg segíteni! köszí
Ha valakit érdekelnek mp3-ak ingyen, akkor db23ki@freemail.hu - ra mailt dobjatok.
Írjátok meg benne hogy mi kell, és ftp-n keresztül tölthetitek is. Természetesen csrébe én is kérek valamit! Teszem hozzá, a listám olyan 90.000 körüli. Kérlek titeket, hogy csak konkrét címeket küldjetek...
És arra az 1994-körüli rövid MTV spotra nem emlékszel véletlenül, amiben
technozene egyveleg mellett fantasztikus részletek voltak különböző 1993-ból származó klipekből, pl. Pet Shop Boys: Can you forgive her, U96: Love sees no colour, George Michael: Too funky? A klipegyveleg úgy kezdődik, hogy egy nő belenéz egy mikroszkópba, meg van benne giroszkóp is, ami pl. a Fortress és a Fűnyíróember c. filmekből ismert.
A klipegyveleg zenéje király volt, sehol se akadtam rá eddig, hiába kerestem, csak a végét ismerem: Amorphous Androgynous: Mountain Goat.