Keresés

Részletes keresés

ColinCrazy Creative Commons License 2002.03.21 0 0 539
Előzmény: triklopsz (516)
Ganimedes Creative Commons License 2002.03.21 0 0 538
Helló PDF!

Képzeld én is 19-én megyek az Antóniusra, csak én 5 sorral mögötted fogok ülni, esetleg össze is futhatunk nem? Majd e-mailben értekezzünk!

Az Annak Kareninára is van már jegyem, csak nem mondják meg a szereposztást, úgyhogy így lutri, mert én a Sasival szeretném megnézni.

Pókasszonyban nagyon otthon vagyok! A Vári-Bardóczy-Miller hármas április 9-én és 28-án játszik. Állítólag nagyon jó a másik szereposztás is, de én csak a Bardóval vagyok hajlandó megnézni és meg is fogom 28-án, ha minden igaz! Azért ha belefér az idődbe, akkor mindenképpen nézd meg, mert nagyon jó előadás!

Jövő héten újra megnézem az Elisabethet. Ezekből a musicalekből sose elég, ugye? Meg úgy általában a színházból, igaz?

Üdv!
G.

Előzmény: PDF (523)
ananova Creative Commons License 2002.03.21 0 0 537
én még mennék, de azuram nem hinném, hogy jó néven venné. ő inkább úgy szeret menni, ha tudja előre, mikor hová, hogy rákészüljön.
De azért megpróbálom, hogy pár nappal előtte odarongyolok.
:))
Előzmény: triklopsz (536)
triklopsz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 536
dehát miért nem mész oda előadás előtt?
olyan nincs, hogy nem tudsz bemenni. lehet, hogy nem lesz a legkényelmesebb de legalább megnézted.
pótszék, állójegy, visszahozott jegy stb.
Előzmény: ananova (535)
ananova Creative Commons License 2002.03.21 0 0 535
De most mondták, a pénztárban, hogy úgy néz ki, áprilisra nincs, esetleg, előadás előtt 2-3 nappal érdeklődjek.
/Úgyhogy, marad a május. :)
Na, hajrá.
Meg is kérdezem a Kamaraszinházas ismerősömet, hogy nem tud e valamit ajánlani, mert nagyon mennék.. :)
Előzmény: ananova (534)
ananova Creative Commons License 2002.03.21 0 0 534
Még mindig az Anconai szerelmeseket.. :))

Előzmény: triklopsz (533)
triklopsz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 533
Radnótiban mit? Kripli, Patkányok?
Előzmény: ananova (530)
ananova Creative Commons License 2002.03.21 0 0 532
Kolléganőm is ezen véleményen van!
:)
Előzmény: PDF (531)
PDF Creative Commons License 2002.03.21 0 0 531
Halihó!

Mint már előrejeleztem, tegnap voltam Sors bolondjain! Komoly izomláz van a hasamban, meg az arcomon!!!!!!
Magyar Attila olyan formában volt, hogy úgy kellett lecsapni...

Szóval nézzétek meeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!! :)

Pussz:

ananova Creative Commons License 2002.03.21 0 0 530
A manóba, sajnálom :(( Én meg most kajtatom a Radnótiba a jegyeket. :)
Előzmény: triklopsz (529)
triklopsz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 529
most hallottam, hogy ma este betegség miatt elmarad az Ericssonban a Bűn és bűnhődés:((
Előzmény: ananova (518)
ananova Creative Commons License 2002.03.21 0 0 528
Kedves Csin!
Köszi,hgoy leirtad, nem hangzik rosszul. :)

Előzmény: csin (526)
h.masy Creative Commons License 2002.03.20 0 0 527
Hellósztok!
Ha már csin felajánlotta, hogy ír a Bárkáról, akkor én is felajánlom, hogy írok a Magyar Színházról. Remélem lesz valaki, akit érdekel. Ha nem akkor is írok majd ebbe a topicba.
Én már láttam a Bakáts téren az Anna Karenyinát. Elég hideg volt és megfagytak majdnem a színészek na meg a nézők. Ez nem fontos. Nekem tetszett az előadás. Sasvári volt a főszereplő. Nagyon jó volt. A Nagy Anikó volt az Anna ő is jó volt. Nekem az tetszett a legjobban, amikor a Sasi belovagolt a színpadra. A ló egy kicsit lámpalázas volt és néha kis hangot is adott. Viszont nagyokat nyihogott amikor még nem ő szerepelt. Biztos már nagyon várta a kis egoista. De érdekes volt, hogy nagy éneklések közben jött egyszercsak egy nyihaha....
Összeségében jó volt az előadás.
csin Creative Commons License 2002.03.20 0 0 526
Leírom ide, hátha mást is érdekel. Szóval van egy úgynevezett beszállókártya, aminek különböző formái vannak. Van amit 2 előadásra, van amit 3 előadásra, van amit premierekre lehet megvenni. Lehet hogy van még másmilyen is, de most csak ezek jutottak eszembe. Ez egy olyan kártya (nagyon kultúrált kivitelezésü) aminek az egyik felén fel vannak sorolva az előadások, a másik felére meg ráírták hogy Beszállókártya. Megveszed a kártyát, és amikor meg szeretnéd nézni valamelyik előadásukat, akkor csak odamész a pénztárhoz, ott kilyukasztják a kártyát az előadás címe mellett, és megkapod a jegyet, amiért már nem kell fizetned. Attól függően hogy hány előadásra szólót vettél, annyi előadást nézhetsz meg így. Így aztán 30-40%-os kedvezménnyel nézheted meg az előadásokat, és a többi előadásra is jegyet akarsz váltani, akkor is kapsz 20% kedvezményt. Ezen kívül minden hónapban postán küldik a műsort, meg rendszeresen küldenek hajónaplót, ami a színház saját kiadványa, és nagyon érdekes. Hát ennyi. Olyan mint egy bérlet, csak nem kell előre eldönteni, hogy mikor mit szeretnél megnézni, és nincs helyhez kötve sem. Szerintem tök jó.
Előzmény: ananova (525)
ananova Creative Commons License 2002.03.20 0 0 525
Átnézek majd ha lesz két percem, de a törzsközönséges dolog érdekes lehet, arról ha lehetne bővebben. Akár,, mélben is :)
Köszi
Előzmény: csin (524)
csin Creative Commons License 2002.03.20 0 0 524
A Bárkás topicon is vagyok. Nekem nagyon tetszik amiket csinálnak. Láttam is néhány darabjukat, szóval ha szeretnél valamit tudni ezekről csak szólj! Ja, és tök jó konstrukciót találtak ki a törzsközönségnek. Én is beléptem már, és szerintem igazán rendes tőlük hogy ennyi kedvezményt adnak. És nem csak a hónap első hetében mint más színház, hanem folyamatosan. Ha érdekel írok róla.
Előzmény: ananova (522)
PDF Creative Commons License 2002.03.20 0 0 523
Hali Gani!

Én ápr. 19-én megyek Antonius & Kleopátrára, hétfőn vettem a jegyet egy ezresért az 5. sorba.
Tök jó, nem? Máshol nem szokott ilyen olcsó lenni...

Anna Kareninára nagyon kíváncsi vagyok!!! És a szereposztás is nagyon ígéretes, csak ki kell fogni a kedvenceket. Bár Kareninán ez nem olyan lényeges..., mint A pókasszony csókján. Arra még nem mertem magamtól jegyet venni, mert nem tudom, h mikorra érdemes. Én mindenképp Millerrel szeretném megnézni, mert őt nagyon szeretem (persze Bardóczy is naggggggyon rendben van!)... Egy Kamarás szervező megígérte, h előre megmondja a szereposztást, és majd aszerint veszek jegyet!

Persze az is lehet, h ez már csak a jövő évadra marad..., áprilisra már elég sokmindent beszerveztem és májusban meg már jön az érettségi... :(

Na, jó szórakozást!

Ja, megyek ma a Madách Kamarába, a Sors bolondjaira! Már láttam párszor, de ebből sosem elég! Nézzétek meg Ti is!!!

Puszi:

Előzmény: Ganimedes (508)
ananova Creative Commons License 2002.03.20 0 0 522
Még nem sajna, de amik késik, az nem múlik.
De ahogy nézem, van külön Bárka topik is, úgyhogy, hajrá!!! :)))
Előzmény: csin (521)
csin Creative Commons License 2002.03.20 0 0 521
Ez igazán kár (mármint hogy nem tudsz semmit róla), de azért köszi! Akkor majd megnézem. Eléggé szeretem a Bárkát, bár tudom, hogy sokan tévesen ítélik meg. Sokáig én is, de aztán odahajtott a kíváncsiság, és kellemesen csalódtam. Végre nem egy sablonos színház, hanem valami új. De nem nézhetetlen darabokkal, hanem valóban kellemes szórakozást nyújtó előadásokkal. Te láttál valamit ott?
Előzmény: ananova (519)
twenty Creative Commons License 2002.03.20 0 0 520
most válaszoltam a Bárka topicban.
Előzmény: csin (517)
ananova Creative Commons License 2002.03.20 0 0 519
Egyáltalán nem vagy az, de én sajnos nem tok :)
Előzmény: csin (517)
ananova Creative Commons License 2002.03.20 0 0 518
Volt valahol egy műsor tervem, a Tivoli,Ericsson, Shure-ról de persze,most nincs sehol.
Én is szivesen megnézném.

Várom a beszámolót a Bűn és bűnhődésről :)

Előzmény: triklopsz (516)
csin Creative Commons License 2002.03.20 0 0 517
Nem akarok pofátlan lenni, csak szeretném ismét megkérdezni, hogy tud-e valaki valamit a Bárka új darabjáról?
triklopsz Creative Commons License 2002.03.20 0 0 516
sziasztok!

akkor itt is elmondom. most olvastam 1 Horváth Lili interjút, ebben hangzik el hogy a Macbethet leveszi a műsoráról a Tivoli.
áprilisban még lesz eyg párszor, úgyhogy hajrá!

ha minden jól megy, holnap nézem a Kamarában a Bűn és bűnhődés a rácsok mögöttet, már nagyon várom, eddig csupa jókat hallottam róla.

Előzmény: ananova (515)
ananova Creative Commons License 2002.03.20 0 0 515
Sziasztok!
Én csak innen a partvonalról kiabálok be.
A Valami amerika topikon éppen a Tivoli szinházat vitattuk, és jobbnak láttam átjönni ide. Mielőtt szétoffolnánk egy mozis topikot.
twenty Creative Commons License 2002.03.20 0 0 514
tegnap este volt utoljára a Kamrában, a Kalldewey.
Bertalan Ági most is fantasztikus volt.
Kár, hogy nem lesz többször.
csin Creative Commons License 2002.03.19 0 0 513
Sziasztok!

Még sosem írtam ide, de most lenne egy kérdésem: Tud valaki valamit a Bárka színházban hétvégén bemutatásra kerülő Pirandello darabról? Úgy tudom Garas Dezső lesz a főszereplő, és a Román Nemzeti Színház európa szerte híres főrendezője rendezi. Hallottatok róla?

ColinCrazy Creative Commons License 2002.03.19 0 0 512
Az Antonius és Kleopátra nekem majd bérletben lesz, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a két főszereplő ki tud-e hozni valamit a darabból.
Áprilisra még én sem mertem jegyet venni, inkább megvárom a hatást. Ne légy annyira elkeseredve, lesznek benne nagyon jó mellékszereplők is!
Előzmény: hedge_hog (510)
h.masy Creative Commons License 2002.03.18 0 0 511
Én láttam a Hattyút a Magyar Színházba és csak dicsérni tudom. Nagyon jól fogtok szórakozni.
Előzmény: Lappantyú (509)
hedge_hog Creative Commons License 2002.03.18 0 0 510
A GÖRCS nagyon jó! A SÖR-t látta valaki? Ahhoz még nem volt szerencsém, de már tervbe van véve.
Ha jót akartok röhögni, akkor a Budapesti Kamarában nézzétek meg a Sóska, sültkrumplit! Nekem jobban tetszett, mint a Gyalog galopp, pedig az sem piskóta. Az Antonius és Kleopátra nekem majd bérletben lesz, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a két főszereplő ki tud-e hozni valamit a darabból. (Őszintén szólva kételkedem benne, de mint tudjuk, csodák márpedig vannak.)
Előzmény: Lappantyú (509)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!