Keresés

Részletes keresés

MissNori Creative Commons License 2006.05.19 0 0 4488

Itt is egy kép! Már csak azért, mert Cissyről nem igazán láttam itt képet...

Párbeszéd:

Cissy: Én valami hasznosat fogok csinálni!

Poppy: Mit?

Cissy: Megtanulok repülni, és pilóta leszek!

Poppy: Elveszed egy pilóta elől a helyet és 3 000 001 munkanélküli lesz!

Cissy
davidspeed Creative Commons License 2006.05.19 0 0 4487

Helló

Remélem most már elmegy a kép...

üdv

david speed

davidspeed Creative Commons License 2006.05.19 0 0 4486

Helló)))

Egy kép a Csengetett Mylord-ból..

Üdv

David Speed

davidspeed Creative Commons License 2006.05.18 0 0 4485

Helló)

Szabad mondja a kapitány...Tessék szabad...mondja Lady Levender..

Jó az a papagájos kép a kapitányról..

Üdv

David Speed

MissNori Creative Commons License 2006.05.18 0 0 4484
Itt egy kép az egyik legcukibb szereplőről, kapitányról. Hát nem édi?Kapitány
MissNori Creative Commons License 2006.05.18 0 0 4483

Képzeljétek el, mostmár csak SZOMBATON lesz Csengetett Milord! De legalább lesz!

Szóval SZOMBATON 19:00 COOltv!!!!!

A rész címe: Idegen az éjszakában

Ja, és köszi, hogy megírtátok, hogy szinkronizált a DVD!

davidspeed Creative Commons License 2006.05.18 0 0 4482

Helló))

Annak nagyon örülők,hogy te is BSTH fanklubos meg a Csengetett Mylordot is szeretett..Nagyon királlyak nagyon jók...

-Hogy birod a piát?

-Az első 5-litert nagyon jól a 6-nál elkezdek kötekedni..

-ÉS tE?

-Vicelsz Whiskey-n nőttem föl..

-A vérem 86-fokos...

üdvözlettel

David Speed

efeandi Creative Commons License 2006.05.18 0 0 4481

Hali,

én is BSTH-fanklub tag vagyok....micsoda véletlen.

Ez tök jó, hogy hasonló az ízlésünk, éljenek a Mesterek!!!!

Na és persze James meg Ivy:)))

Buggy

Előzmény: davidspeed (4480)
davidspeed Creative Commons License 2006.05.16 0 0 4480

Helló))

Én is nagy megszálott Csengetett Mylord rajongó vagyok,meg amit még nagyon szeretek az a Bud Spencer és Terence Hill filmek nagyon szeretem a filmjeiket zenéjüket rengeteg minden van tőlük...Ők a királyok......

Üdvözlettel

David Speed

DKSKfan Creative Commons License 2006.05.16 0 0 4479

Pffff! Hát azt hittem, nálam nem sok nagyobb megszállott lehet Mylordban, de tévedtem! Ez azért durva!!! :)

Le a kalappal!

Egyébként félre ne értsd, nem bántásból írtam ezeket, csak észrevettem.

De azt nem hiszem, hogy derékszögű forduló lenne az alagsori lépcsőben. Bár, megmagyarázni nem tudom, hogy miért nem. :)

Jó munkát!

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.15 0 0 4478

hát igen, az étellift az örök probléma lesz. amikor elkezdtem ez az egészet, leszögeztem, hogy a tökéletesség ki van zárva, ha másért nem, hát a pontos méretezés miatt. Így aztán az a célom, hogy a lehető legtöbb kritériumnak eleget tevő, korabeli ház alaoprajzát alkossam meg. Hogy legyen valami kis víziónk.

Az étellift az egyik fő buktató, többet csak akkor tudok majd mondnai, ha az alagsor alaprajza is meglesz méretarányosan, és akkor egymás alá forgatom a két rajzot. Eddig ahogy gondolkodtam, erőltetve ugyan, de be lehet tenni úgy az alagsort, hogy jó legyen az étellift. Próbálj arra gondolni, hogy a lépcsőben forduló is lehet!! Mármint az alagsorból a földszinte vezető lépcősben. Lehet derékszögű forduló is.

Az viszont igaz, hogy az ételliftet külön ki kell rajzolnom, megfeledkeztem róla.

Kis melléktörténet: A méretezéskor a Firkáló Fantom című rész volt leginkább segítségemre, egy fontos méretadatot szolgáltatott: a folysó szélességét, és a lépcső szélességét. Mégpedig úgy, hogy amikor Mable súrolja a padlót, és közelről mutatják, meg éehet számolni, hogy hány márványkő van letéve keresztbe. (átlósan). Mable öklének nagyságából (IS) látszik, hogy kb mekkora a járólap. Utánanéztem, és amikor ezt a házat építhették, (pontosan a század eleje felé), már létezett 33*33-as szabvány járólap. Megszámoltam, hogy hány járólap keresztbe a folyó, ha jól emlékszem 5 vagy 6 db volt. És ugye négyzet átlója az egyenlő "gyök2*a", tehát a szélesség 5*gyök2*33 lett.

Előzmény: DKSKfan (4477)
DKSKfan Creative Commons License 2006.05.14 0 0 4477

Defendit!

Az alaprajz szerintem nem stimmel. Az egy dolog, hogy hiányzik az étellift, de ha el is helyezzük ott, ahol van (vagy a toalettből vesz el helyet, vagy az étkezőből), és a lépcsőből következtetünk a konyha helyzetére, akkor elvileg nem ugyanabban a falban van az étellift.

Na most ez kicsit bonyolult lett, de azért remélem sikerült értelmesen leírnom

Mellesleg szerintem ennyire pontosan nem vizsgálták meg maguk a készítők sem az alaprajzot. Tehát - ahogy a levegőbe nyíló ajtó is mutatja -, vannak hibák. És ez is ilyen. Egyébként a rajz tökjó!

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.14 0 0 4476

http://defendit.tvn.hu/IM1.jpg

ez a pontos link, de ide is beteszem:

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.14 0 0 4475

végre elkészült valami értékelhető változat a földszinti alaprajzról.

itt eléritek a rajzot(nagyítsátok ki, csak úgy látszik jól.

valami baj van az AutoCademmel, azért egykét vonalat nem exportál ki a jpg-be, de a lényeget látni fogjátok.

honlapomon érhetitek el: http://defendit.tvn.hu/

közvetlen link a képhez: http://defendit.tvn.hu/IM.jpg

Amin láthatjátok, megvariáltam a folyosós részt. Így azonban teljesül az a fontos feltétel, hogy a dolgozószoba (szinte) négyzetalakú, van benne egy ferde fal (ami mögé a kéményt helyeztem el), és teljeseül az a feltétel is, hogy a télikert nem túl nagy (sok részben látszik, hogy alig 2-3 méter széles, és üvegfal a "fala".

A mostani elrendezésnek a hátránya, hogy a dolgozószoba ajtajával nincsen szemben a wc-é.

Mindeesetre eddig ez a legjobb változat. És elég jól sikerült a méretezés is.

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.11 0 0 4474
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.10 0 0 4473

helo

a kapható dvd szinkronos, de csak az első hat rész van rajta.

májusban jön a második évad.

Előzmény: MissNori (4472)
MissNori Creative Commons License 2006.05.09 0 0 4472

Sziasztok!

Én még újonc vagyok. Ennyi magamról.

Valaki nem tud olyan mylord DVD-t ami szinkronizálva van? Vagy amit most lehet venni, az eleve szinkronizált?

Foti Creative Commons License 2006.05.08 0 0 4471

Aki nem tud eljutni a Napsugár cukrászdába, ajánlom neki ezt  a helyet.

Ide ugyan nem a Stokes Süteménytársaság szállít, de a meggyeslepény garantáltan van olyan jó, mint Mrs. Liptoné.

A Waterloo pályaudvarról 52 óra és 38 perc, de a Nyugatiból félóránként indul főszezonban vonat. Pontos helye Pilis-Viságrdi túristatérképen, vasútállomástól északra 150-200 méterre.

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.03 0 0 4470

hohó, a bal és jobb szavakat összecsereberéltem, az igazság a köv:

ha ránézel a képre, bal oldalt a szalon van, és abból igenis ajtó nyílik, hova is? A TÉLIKERTBE!!! Sok rész bizonyítja ezt. A dolgozó hátul van a klotyóval szemben.

Hidd el, ez amennyire csak lehet, jó.

Előzmény: Szilva2 (4469)
Szilva2 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 4469

Ez nagyon szép, csak az a bibi, hogy a nappaliból (szalon) nem nyílik ajtó a dolgozóba. De tovább megyek, mert ott nem ajtó van, hanem ablak. Tehát ott nincs semmilyen dolgozó. Sajnos.

kekecSzilva :)

Előzmény: Törölt nick (4463)
davidspeed Creative Commons License 2006.05.03 0 0 4468

Sziasztok!

Nem tudtam sehogysem elküldeni a képet dvd boritóját..

Üdv:

David Speed

davidspeed Creative Commons License 2006.05.03 0 0 4467

Az internetes cim:www.cdgalaxis.hu 1-évad 6rész 2darabb cd lemez.Ára 3990-ft.

Üdvözlettel

David Speed

davidspeed Creative Commons License 2006.05.03 0 0 4466

Típus: Film DVD    Kategória: vígjáték        Korosztály: 12+        Lokalizáltság: magyar nyelv    Sorozat:        Kiadás módja: csomag    Adathordozó: DVD9    Megjegyzés:    
davidspeed Creative Commons License 2006.05.03 0 0 4465

Szia!Ahol lehet kapni a Csengetett Mylord-ot Dvd-n.A cd gallaxis boltban a Dohány utcában található és az ára 3990-ft ba kerül.

Üdvözlettel

David Speed tizedes

Előzmény: creatie (4464)
creatie Creative Commons License 2006.05.03 0 0 4464
szia, hol vetted meg, ha nem neten kersztül? köszi.
Előzmény: Törölt nick (4463)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 4463

Sziasztok, dvd-t én is megvettem, nincs kifogás ellene. Még a menürendszere is szép, korjű hangulatot áraszt. Persze a dicséret a külföldi kollégákat illeti.

Na én meg eddig haladtam az alaprajzzal (vázlatokban már jobban ki van dolgozva, de ide az AutoCAD-es változattot tudom csak belinkelni:

Alaprajz

le is tudjátok innen tölteni:

http://img487.imageshack.us/img487/3910/alaprajz0za.jpg

Aki nem tudna eligazodni rajta: ez a földszint, bal oldalt az ebédlő, vele szemben a nappali, amögött hátul a télikert, az ebédlő mögött a wc, a folysó végén pedig a dolgozószoba.

Alul látszik a homlokzati két kiugró.

Nem volt ám könnyű a méretarányokat belőni. 3-szor végigkockáztam az első 6 részt, mire felmértem nagyjából a méreteket:)

djbongyi Creative Commons License 2006.04.29 0 0 4462
Bocsi hogy kétszer írtam, géphiba miatt azt hittem, hogy az első nem ment el.
djbongyi Creative Commons License 2006.04.29 0 0 4461

Sziasztok! Mylordos főcímzenével kapcsolatban lenne kérdésem. A vége főcímnél az utolsó versszak eltér az elején lévőtől. Ennek a szövegét nem találtam meg sehol. Le tudná írni nekem valaki, vagy megmondanátok hol keressem? Előre is köszi!!

djbongyi Creative Commons License 2006.04.29 0 0 4460
Sziasztok! Mylordos főcímzenével kapcsolatban lenne kérdésem. A vége főcímnél az utolsó versszak eltér attól ami a http://fodortibor.freeweb.hu/mylord/index.htm oldalon le van írva. Tudja valaki hogy ezt hol találhatnám meg? Vagy le tudná írni nekem valaki? Előre is köszi!!
Foti Creative Commons License 2006.04.27 0 0 4459

M'lordot kidobni ?!

Hova vezetne ez ?!?!

Előzmény: layout (4458)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!