gyerekkoromban a szünidei matinében többször is adtak egy filmet, csak annyira emlékszem belőle, hogy egy kisfiú vhogy rákerült egy posta bélyegre, és igy elutazhatott a messzi Ausztráliába, ahol sok kalandos dolog történt vele...vki nem tudja ennyi info alapján mi lehet?
En "A Palyaor" c. angol (?) filmet keresem. A tartalma roviden: egy elhagyatott sinpar mellett egy bodeban orkodik a palyaor, aki a maganytol egy ido utan bekattan, latomasai lesznek.
Ha valakinek megvan valamilyen formatumban, kerem irjon a hotelszocrealkukacfreemailponthu-ra.
Sziasztok! Úgy látom itt nagy filmtudorok vannak :), hátha nekem is tudtok segíteni...
Keresem a "Tűzharc" címen MTV-ben bemutatott filmet (kb. a 70-es évek végén, 80-as évek elején játszották), sajnos csak annyit tudok róla, hogy akciófilm, üldözéssel stb. Aztán keresném a The Powder / Az Arc című filmet, ami egy albínó srácról szól, aki többet közt gondolatolvasó meg "elnyeli" az energiát. Továbbá a Motoregér Autómacska című rajzfilmet (eredeti címe: a MotomouseAutocat), csak ezt sajna az USA-ban lehet kapni és az ottani DVD-k nem lejátszhatók az európai szabváyok szerint. Szintén régi film az SOS Concorde - ez is a 70-es évek végére 80-as évek elejére datálódik. Szóval, ha bárkinek ezen DVD-n megvannak, vagy esetleg tudja, hol lehet megszereni, ne habozzon szólni! :)
Az első, biztos, hogy ez: The Forgotten A másodikat sajnos nem tudom, de talán, pont ezen a hétvégén volt valami hasonló történet valamelyik kereskedelmi csatornán Wesley Snipes-szal.
sziasztok, Nincs meg valakinek véletlenül az "Egy Asszony Illata" magyar szinkronnal ? Egy napra szeretném kölcsönkérni ! Azt is megköszönöm persze, ha valaki tanácsot ad, hol tudnám megvenni... köszi/üdv
két thriller-szerű filmnek szeretném megtudni a címét. Leírom mire emlékszek belőle.
Az elsőben szerepelnek földönkívüliek, akik ember formájúak teljes egészében. Egy egymástól független nő és férfi a főszereplők. A nőnek van egy gyereke. A férfi valami játékos volt (hoki?), de valami történt, és alkesz lett belőle. A lényeg az, h a férfinek volt egy gyereke, de a földönkívüliek kitörölték az emlékezetét, a házát átalakították. A volt gyerekszoba tapétája alatt ott van a gyerek-tapéta, ezt úgy veszik észre a nővel, h a nő feltépi azt. Ekkor bevillannak képek a férfinak. Van benne egy olyan jelenet, h beszélnek az autóban, és váratlanul oldalról beléjük mennek nagy erővel. Van egy olyan jelenet is benne, h a földönkívüliek egy embert csak úgy "felszippantanak" az égbe. Valamint még arra emlékszem, hogy az derül ki a filmből, h az anya-gyerek köteléket vizsgálták a földönkívüliek, ami bebizonyosodott h kitörölhetetlen, enél a nőnél főleg.
Huhh...
A másik filmből annyi dereng, h asszem néger a főszereplő, és beadnak neki vmi vadiúj drogot, elviszik valahova, és attól a drogtól nagyon durva halucinációi lesznek. Kb. amit mondanak neki (pl ég a ház), akkor ő azt hiszi az úgy is van. Megszökik arról a helyről, ahova elhurcolták, de nagy nehézségekbe ütjözik a drog hatása miatt. Kb. ennyi jut eszembe a filmről!
Hát vagy húsz éve láttam egy sci-fit a tévében, ha jól emlékszem, valami emberi csoport élt a föld alatt hermetikusan elzárva a külvilágtól eléggé full extrás körülmények között. Időnként a szabályok megsértése és egy meghatározott életkor elérése miatt egy színház, vagy amfiteátrumszerű helyen nyilvános "megsemmisítést" tartottak. Egy pacák meg beleszeretett egy csajba (hogy ez volt-e tilos, vagy csak gyereket nem intézhettek, nem tudom) és menekülniük kellett. Talán valakit még le is fizettek, hogy szerezzen fegyvert? Valaki pedig tudott egy titkos úvonalat, amin kijuthattak a városból. Mindenféle alagutakon, meg csövek között időre kellett kijutniuk a felszínre, mert üldözték őket. A végén volt valami hasonló ajtó, mint a tengeralattjárókon nagy tekerős zárral, amit baromira csak az utolsó pillanatban tudtak kinyitni, de ha jól emlékszem, valamelyiküket így is lelőtték.
Jópár éve láttam valamelyik tévében egy filmet, ami egy majdnem teljesen bénult, pontosabban kényszermozgásos lányról szólt. Csak az ápolónője tudott vele kommunikálni, de neki sem akarta elhinni senki, hogy a lány nem szellemi fogyatékos. Úgy kommunikáltak, hogy fogták egymás kezét és egészen apró rezdüléseket érzett meg az ápoló. Megtörtént eset volt.
Tudnátok segíteni, hogy mi ez a film? Se cím, se szereplő, se rendező nem jut eszembe.
Aszusz: (már letettem rola, hogy valaki válaszol) szóval, azért én megnéznék 1-2 részt. A lista elég nagy ü nam meg nem is ide való. Hova küldjem?
Amúgy Perry Mason-ről itt egy kis magyar honlapocska: http://www.freeweb.hu/bumika/gardner.php (az ott lévő 1945 előtti boritók képei az én gyüjteményemről készültek)
Az alábbi filmeket keresem szinkronosan, bármilyen formátumban: Az elefántember (1980) Pannónia Filmstúdiós szinkronnal Aki király akart lenni (1975) Pajzs a résen, avagy a Kanadai Sonka Hadművelet (1995) Minden segítséget köszönök!