Most látom csak, hogy nem 18.00-kor, hanem 19.00-kor kezdődött a meccs, semmi alapom a keménykedésre.
Még Gery tippje is elfogadva, hiszen az sms-e 18.44-kor futott be hozzám.
Most kaptam a friss infót, hogy elcsalattátok a meccset "Mr. Rich Gipsy of Pécs"-csel. És még így is mi nyertünk! :-)))
Clay és Sola 100 méteres véraláfutásban, sör-virsliben és kutyasétáltatásban méri össze az erejét. Egyikük sem játszik holnap, Toya és Toroman mellett a busman válogatott 170 centis pozíciós centere lesz a harmadik légiós. A "fekete fiú" próbajátékon van jelenleg nálunk, és a holnapi meccs után dönt róla a vezetőség, hogy kivel és melyik légióshelyért versenyeztetik. :-)
3 oka lehet annak, hogy Avass nem áradozott rólam eleget:
1. Nagyon rövid ideig tartott a kapcsolatunk.
2. Családi kötelezettségek miatt kihagyta az önálló művészi estemet Pakson.
3. Nem szereti a nagy szavakat, hisz meg lehet nézni, övé fél Miskolc (Avass városrész), oszt mégis milyen szerény gyerek.
Cho8 is elkésett a Falco-Debrecennel. Nála sem tehetek kivételt - szigorú leszek, mint a gestapó. Ha már 1x nem cseréltem ma délelőtt az álomcsapatomban, akkor én is bekeményítek, hátha a drímtímjáték valamely készítője is az itteni tippelők között van. :-))
Nyomják a Kapos meccset? Az kúúl, veszem felfele mint állat. Belfera ez a "véged lesz mint a Tvínpíxnek" csak nem a Dallas-paródiából jön?..."Jaaaaj, aranyanyám, ez a Jockey már nem szűz...ne tudd meg vazze..." :-)))))) Kurva nagy, még ha régi is. :-)
Van a Sopronnak új irányítója, és most kell megtudnom a tippleadásom után??? Mocskos csalók !!!:-) Követelem az évközi igazolások azonnali megszűntetését !!! Vegyen mindenki példát az Albacompról !!!! EEHHHHH....:-)))Séj=séget, Séj=séget !!!
Hétvégére jó szórakozást, a debrecenieknek jó verekedést Szombathelyen, remélem sokan elkísérik a csapatukat !!! :-))) Legyetek jók, aztán kezeket a takarók felett tartani !
ÉS SZOMBATON NAGYON KEMÉNYEN HAJRÁ PIROS-FEKETÉK !!!
Sziasztok!
Belfera! Egyértelmü a dolog hogy melyik város. Egyébként ki az Ászok új irányítója, ha valaki tud róla valamit ossza meg velünk, légyszi. Láttátok hogy holnap a közszolgálati csenel nyomja az ASE-Kvárt?
No akkor a tippli is:
Falco-Debrecen +5
Atomerömű SE-Kvári Klíma-Vill -7
Marc-Körmend-Albacomp -9
MOL Szolnok-DVMSE +17
ZTE KK-Sole-Szedeák +9
Soproni Ászok-Univer KSE -6