totál igazad van, sőt engem az dühített igazán, hogy a vasárnapi sportban fél oldalra volt összenyomva a teljes férfi kosárudósítás, de közben a 3.és a 4 . oldalon a teljesen érdektelen magyar foci utánpótlásáról cikkeznek..
Mivel nem kaptam választ korábbi írásomra, ezért megismétlem:
A Nov 30 -ai HVG-ben olvastam a következőt! Így már sok mindent jobban értek...
"A Fővárosi Bíróság első fokon jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és csődbűntett miatt két-két év felfüggesztett szab.vesztésre, valamint két-két millió ft pénzbüntetésre ítélta az 1996 óta felszámolás alatt álló Módi Rt. vezetőit, CZIGLER LÁSZLÓ elnököt és Cziglerné takács enikő vezérig.-ót...
... A 190 hitelező összesen mintegy 1 milliárd forintnyi követelését várhatóan nem lehet majd kifizetni."
[magyar sport(?)újságírás]
1. A Magyar Hírlap a férfi kosárlabda NB I eseményeiről rendre az "Eredmények" c., apróbetűs rovatban számol be. A mai lap a sportoldal első cikkében hosszan foglalkozik a hétvégi körmendi eseményekkel. Szarrágó bulvársajtó.
2. Váradi a NS-ban azt mondta, állon vágták. A MH-ban "valaki hátulról behúzott egyet". Az újságíró kelti az indulatokat v. a bíró nem emlékszik pontosan a sokkhatás miatt? (Azt még csak nem is feltételezem, h. Váradi hazudik...)
A népmesei stílus rosszul áll neked, főleg mert baromság amit írsz. A Váradi soha sehol nem adja meg a hazai pálya előnyét, sőt szinte arra játszik, hogy ingerelje a közönséget. fehérváron is rengeteg bosszúságot okozott már a közönségnek. Arról nem is beszélve, hogy bajnoki döntőt vezetett el nekünk annak idején Szolnokon...
DE! Nehéz lenne beismerni hogy idén jobbak vagyunk a Körmendnél? Legalábbis a táblázat alapján úgy tűnik. Mi miért tudtuk az elmúlt 2 évben elismerni azt, hogy jobbak voltatok nálunk?
Rengeteg dologban egyébként egyetértek azzal amit leírtál. Ki védi meg a közönséget, a szponzort, a hétvégi szórakozásunkat? Igazad van. DE ettől még nem lehet megverni egy bírót. Erre nincsen magyarázat. Azt pedig előre visszautasítom, hogy ha nekünk évek után megint jól megy, akkor jöjjetek ezzel a "szövetség csapata" üldözési mániával.
Brutális támadás érte Váradi Györgyöt Körmenden a mérkőzést követően
Leütötték a játékvezetőt!
MIHÁLYI ANDRÁS
NS, 2002-12-10
Régóta szajkózzák már sokan, hogy a honi kosárlabdapályákon elharapódzó indulatok előbb-utóbb tragédiához vezetnek hát most íme, egy újabb adalék, ami arra utal, végre ideje lenne már rendet csinálni. Történetünk helyszíne Körmend, az időpont szombat késő este, valamikor nyolc óra után, amikor a szurkolók többsége már úton volt hazafelé a KörmendAlbacomp A-csoportos férfimérkőzés után.
Mármint a kultúrált szurkolók többsége. Sajnos azonban a hazai fanatikusok közül egyesek a fejükbe vették, hogy megvárják a számukra rossz véget ért találkozó játékvezetőit, és ami a legnagyobb baj, ezúttal valóra is váltották fenyegetésüket, így a már csarnokon kívüli találkozó a bírók számára ért rossz véget. Illetve egészen pontosan csupán Váradi György számára, mert kollégáját, Kiss Lászlót nem bántották, a nemrég még az ország első számú sípmesterének tartott pécsi illetőségű szürke ruhást viszont nagyon is.
Úgy leütötték, hogy ájultan terült el a földön.
De hallgassuk inkább Várhalmi Zsoltot, a mérkőzés szövetségi ellenőrét, azt az embert, akinek jelentést kell írnia a nem túlzás véres eseményekről, és azt az embert, aki korábban megannyi kosármeccsen fütyült együtt Váradival. "A nehéz és feszült hangulatú mérkőzések kategóriájába tartozott a szombati, ez egyértelmű kezdte visszaemlékezését a komisszár, aki a két játékvezetővel együtt hagyta el a helyszínt. Azért csak befejeződött, méghozzá kétpontos körmendi vereséggel, aztán bementünk az öltözőbe, de kicsit lassabban a szokásosnál, hogy megvárjuk, amíg megnyugodnak a kedélyek. Az autónkat a helyi általános iskola parkolójában hagytuk, viszont az oda vezető ajtó be volt zárva, és nem találták meg a kulcsát, ami miatt kerülő úton kellett a kocsihoz mennünk. Öt biztonsági őr kísért bennünket, ennek ellenére félúton elkezdtek hozzánk csapódni szurkolónak kinéző személyek, akik eleinte csak verbálisan inzultáltak bennünket. Ám amikor megérkeztünk, már vagy tizenöt fős társaság vett körbe minket, és egyre közelebb nyomultak hozzánk ezek az emberek, köpködtek, majd amikor visszafordultam, azt láttam, hogy Váradi Gyuri furcsa mozdulatot tesz, és
"Abban a pillanatban iszonyatos erejű ütés ért folytatta az elbeszélést immár maga az érintett. Hogy pontosan hol, azt máig sem tudom, valószínűleg az államon, de összeestem, mint a colstok, ahogy a többiek mesélték. Elég erős lehetett ez a bizonyos valaki, ha egy százkilós embert így le tudott ütni, és valami gyűrűfélének is kellett lennie a kezén, legalábbis az arcomon lévő nyomok erre utalnak. Váradi azonban, ahogy az a fentiekből ki is derült, nem mindenre emlékszik, mert úgy másfél-két percre elveszítette az eszméletét. Ami biztos, kórházba került, és elmondása szerint az orvosi látletet elmozdult szemfogakról, koronáról letört darabról, felszakadt felsőajakról, kirepült tömésről, továbbá szétzúzódott nyálkahártyákról ír. "Kedden Európa-kupás találkozót kellene vezetnem Losoncon. Nem tudom, mi lesz, de én még sosem mondtam le mérkőzést tette még hozzá, hogy aztán hangot adjon még abbéli szomorúságának is: körmendi részről mindezidáig senki sem kereste meg, hogy legalább bocsánatot kérjen tőle. "Ezek szerint egyetértenek a szurkoló tettével vonta le a maga következtetését a leütött játékvezető.
És a vasi kisvárosban szombaton megesett atrocitások felsorolásának ezzel még nincs vége, egy olvasónk ugyanis azzal jelentkezett hétfő reggel, hogy úgy tudja, többeket is megdobtak pénzérmével a vendéggárda, az Albacomp küldöttségéből. "Én speciel nagyon korán eljöttem, de annyit tudok, hogy a marketinggel foglalkozó munkatársunk kisfiát fejbedobták. De Körmenden mindig dobálnak pontosított Nagy Gábor, a fehérváriak első számú vezetője. És ha már a klubelöljáróknál tartunk, ezek után nem tehettük meg, hogy ne kérdezzük meg a BC Marc-Körmend elnökét, Fodor Sándort is, aki eképpen reagált megkeresésünkre: "Hol is kezdjem ? Az teljesen természetes, hogy nagyon sajnáljuk, ami történt Gyurival, és maximálisan elítéljük az ilyen viselkedést. Kétségtelen tény, hogy kicsit felfokozott volt a hangulat a mieink részéről, amibe belejátszott a hazai nyeretlenségünk, az, hogy a régi nagy riválisnak számító Albacomppal játszottunk, és el kell mondanom, hogy Váradi Gyuri sem állt a helyzet magaslatán. De még egyszer mondom, senkinek sincs joga ilyen módon elégtételt venni!
Hát igen, Fodor Sándor utolsó mondatával csak azonosulni lehet. De nem is az a fontos, hogy ő mit gondol, vagy hogy mi mit gondolunk a sportpálya mellett megtörtént, de sportpályának még csak a környékére sem való esetről, hanem az, hogy mit gondol a Férfi Hivatásos Alszövetség fegyelmi bizottsága. Amely nyilván figyelembe veszi azt a tényt is, hogy nem ez volt az első súlyos incidens az utóbbi időben Körmenden.
Egye fene, a mai éjszakát a Váradi-ügynek szentelem.
Sporttárs!
"Abban egyetértünk, hogy az MKOSZ és a Liga felelőssége vitathatatlan abban, hogy ma Magyarországon megverhetnek egy bírót." - Hát, ebben nem értünk egyet, ugyanis erről csakis a rendfenntartók tehetnek. Vagy Te komolyan gondolod, hogy egy elvakult, felfokozott idegállapotban lévő szurkolót visszatartana az a tudat, hogy egy balhé után betiltják a csarnokot???? Az MKOSZ és a Liga azért felelős, mert a bírók bármit megtehetnek következmények nélkül.
"De azt felháborítónak tartom, hogy a te értelmezésedben ez a szurkolók felmentése egy ember testi épségének akár komoly veszélyeztetése esetében is! " - Az én értelmezésemben az ominózus írásomban nem mentettem fel senkit - főleg, mert nem vagyok döntőbíró - csupán megértem a az elkeseredett dühöt, ami a bántalmazáshoz vezetett.
"Soha annál felháborodottabb véleményeket, amiket akkor írtok, ha szurkolóként atrocitás ér valakit. Ha a rendezők, rendőrök, biztonságiak indokolatlanul kemények, ha a másik tábor szurkolói ütnek. Jogos? Jogos! Ne üssön senki senkit.
De Belfera, a bírót szabad? " - Itt az INDOKOLATLAN keménységen van a hangsúly - pl. ha valakit klubhovatartozása miatt ér atrocitás. De azt ugye senki sem gondolja, hogy Váradit azért bántották, mert Tisza cipő volt a lábán?? Egyébként - saabee-hoz hasonlóan - én is fel lennék háborodva, ha egy másik játékvezetőt ért volna atrocitás, de VGY hosszú évek kemény munkájával nálam is külön kategóriába küzdötte fel magát.
"Az imént felhívott Váradi György felesége. Nem volt indulatos, nem sírt és nem kért számon semmit. De szavai hallatán talán még Te, aki szerint ez "kijárt" Váradinak (abnormális gondolat, ne haragudj), talán Te is el tudod képzelni, mit érez az a feleség, akinek a férje játékot vezetni megy, és kórházból, agyrázkódással, félig szétvert szájjal hozzák haza. Ez nálad tényleg belefér?! Hatalmas demagógia lenne, ha hasonló élményeket kívánnék Neked vagy családodnak? Nem kívánok, természetesen, dehogy kívánok!" - És mit érezhet egy adócsaló felesége, mikor bekasztnizzák a férjét, pedig ő csak végezte a munkáját, és közben jót akart a családjának? Vegyük már észre, hogy nem egy ártatalan, szent embert ütöttek le, és nem is pusztán véletlenségből. És mit érez az a 2000 ember, akinek a férj nem először rontja el a szórakozását, és teheti mindezt büntetlenül, sőt az ellenőr talán még meg is veregeti a vállát, a szövetség pedig továbbra is küldi a rangadókra, tudomást sem véve a klub tiltakozásáról? Előbb-utóbb elszakad valakinél a cérna.
"Persze, a bíró téved, rosszul vezet, valakit "megkárosít" (nem szándékosan, mert a csalást továbbra sem tételezem fel soha senkiről). Ezzel kiborít sok szurkolót, akik úgy érzik, el van rontva a napjuk. Meddig tart ez, és milyen kár valójában? Olyan, hogy akár agyon is lehet verni valakit? Gratulálok annak, aki ezt így gondolja." - Hát igen, a bíró "csak" téved, először egyetlen esetnél, aztán többnél, a több eseten elmegy egy mérkőzés, a több mérkőzésen egy bajnokság, a több sikertelen bajnokság után esetleg 1-2 szponzor, aztán több szponzor, és hipp-hopp már el is tűnt a klub a süllyesztőben. Játékosoknak, vezetőknek megszűnik az egzisztenciájuk, a többezer szurkolótól pedig elveszik a hétvégi szórakozásuk, kikapcsolódási lehtőségük. No, akkor most tegyük fel a kérdést, hogy meddig tart ez, és milyen kár valójában? Természetesen ettől függetlenül sem szabad senkit agyonverni, de az sem szerencsés, ha valaki istennek képzeli magát, és a felettesei asszisztálnak mindehhez.
"Visszatérve a szövetségre: bizony, övék (is) a felelősség. Magyarországon még nem tiltottak be csarnokot akkor sem, ha a rendező klub semmit nem tesz a részvevő felek biztonságáért. Ha nem garantálja a megyehatárig (ez van előírva!) a játékvezetők biztonságát, sőt, még házon belül sem. " - A csarnokbetiltás mellett én a bíróeltiltást is hiányolom, főleg ha azt nézem, hogy egy spori szar teljesítménnyel is megkeres egy fél minimálbért egy fél nap alatt.
És most röviden az ütés története:
Váradi kb. 1 órával a mérkőzés lefújása után 4-5 biztonsági ember között elhagyja a csarnokot, ahol már várja úgy 10-15 dühös ember, akik szidják, köpködik, csikkel dobálják, mire VGY kiszól valamit a szekusok közül, és erre jön szemből 1 ütés. VGY szerint az őt ért atrocitás nincs összefüggésben a bírói tevékenységével.
2 kérdés:
- Az MKOSZ előírásai szerint hány szekus, rendőr, kommandós szükségeltetik ahhoz, hogy a jv-k biztonsága garantálható legyen?
- Ha az ütés nincs összefüggésben a bírói tevékenységgel, akkor mi köze a kosármeccshez, a körmendi kosárklubhoz, a szövetséghez, annak, hogy egy magánembert közterületen bántalmaztak?
"Itt nincs hirtelen felindulás, itt előre megfontolt szándék van, hiszen a meccs után meg kellett várni a bírót, lett volan idő lehiggadni" - VGY kiszólt valamit, és ha valami hasonlót, mint Pakson a rendőrkordon mögül, akkor igenis lehet szó hirtelen felindulásról. Ugyanis az, hogy valaki megvárja a bírót, még nem jelenti azt, hogy meg is fogja verni.
"De végül is mindegy, tényleg nem állítom, hogy nem értem meg az indulatokat, de azt fenntartom, hogy ilyen stílúsú és így megideologizált elégtételt csak nagyon primitív emberek vesznek" - Vagy nagyon elkeseredett emberek, akik már évek óta nyelnek, és nincs egyetlen fórum sem, ahol síkra szállhatnának az igazukért.
Rostas!
Teljes mértékben egyetértek a körmendi honlap tartalmával kapcsolatos kritikai észrevételeddel, eddig nem is volt kedvem beleszólni az ott folyó köcsögözésbe - talán még megteszem. (Egyébként kösz az emilt, holnap éjjel majd annak megválaszolására is sort kerítek. :-))
Ettől függetlenül álljon itt egy érdekes esti mese az említett oldalról, a még ébren lévők kedvéért:
"Hol volt,hol nem volt,volt egyszer egy igen-igen gazdag magyar férfi kosárlabdacsapat,aki egyszer úgy döntött,hogy ö bizony a bajnokság kellösközepén elmegy az USA-ba szerencsét próbálni,mint a szegény ember legkisebb gyermeke!
Ám de,hogy ne menjen egyedül,úgy döntött,hogy visz magával egy útitársat is,hogy ne féljen a sok idegen arcú között!Mit ad a jó Isten,egy kosárlabdabírót vittek magukkal! Nos eme derék ,rendes hazánkfia végre megismerte,hogy milyen is a földi Kánaán! Ingyen és bérmentve tett-vett az USA-ban,igy öregbitvén Hazánk jóhirét! Pusztán egyetlen kérés hangzott el a visszatéréskor, hogy alkalmasint ezt a drága,igazi urakból álló csapatot meg kellene segíteni 1-2 rangadón,ha éppen veszni látszik a fejsze nyele!!!!!!!
Ez így egy szép és kerek történet a neveket,gondolom,mindenki be tudja helyettesíteni!!!És ez így történt,bárki bármit állitson is!!!!!!"
Gondolom a tartalma nem stimmel, de szvsz a szerző remekül eltalálta a népmesei stílust.
Egyelőre legyen elég ennyi, így is épp elég lesz megemészteni és megválaszolni. Bár úgy érzem, hogy ezt a témát igazából élőszóban lehetne megvitatni, főleg, hogy ezen förmedvényemmel is vagy 2 órát vajúdtam. Hiába no, nem vagyok se újságíró, se Avass! :-))
U.I.: Ma reggel 8.05-kor Gencsev Plámen a Duna TV sportműsorának vendége + ma van szövetségi nap, tehát estére már biztos többet tudunk majd a fejleményekről.
Lecsó!
Tulajdonképpen nem bántanám,valamelyest szimpi volt egészen a legutóbbi itteni meccsig(mikor Ti nyertetek Szőke triplájával)...
Akkor volt egy kis parázs jelenet a meccs végén,és a tiszteletreméltó Gordan lekurvázott valakit,akit talán nem kellett volna...
Mivel a saját fülemmel hallottam nálam el is ásta magát...
Ettől Ti még nyugodtan szerethetitek.
Francba, lebuktunk. Mit gondolsz, miért mondtuk azt lépten-nyomon mindenkire, hogy szövetségcsapata? Eddig sikerült terelnünk a figyelmet :))
Egyébként nálam is ugyanez a poszter lóg a monitor mellett, most már értem, miért néz mindenki olyan szigorúan. Át is nézem jobban az aláírásokat, hátha egy-két helyre az van írva, hogy kapjátok be, meg ilyesmi :))
":: Elfogták a bíróverőt [bünügy]
droszler 2002. december 09 16:00:22
A rendőrség a délelőtti órákban a Körmendi Rendőrkapitányságra előállította azt a személyt, aki a szombati bíróveréssel alaposan gyanusítható.
Információink szerint a 28 éves körmendi szurkolót gyanusítottként hallgatták ki, aki elismerte Váradi játékvezető megbüntetését. A kihallgatást követően szabadon bocsátották.
Az ügyben a vizsgálat még tart, rendőrségi nyilatkozat nem ismert. Annyi tudható, hogy a gyanusított Váradi bírót szemből ütötte arcon, aminek következtében három foga is meglazult. Az ütéstől a bíró elvesztette eszméletét, és a földre zuhant."
A mai napon már Én is eljutottam odáig,hogy megtiszteltem jelenlétemmel :o) az MKOSZ "székházát".Hát baz,ez több mint kiábrándító volt.Na mindegy...
A lényeg,hogy ha valaki esetleg akar venni jegyeket a Kelet-Nyugat gálára,akkor azt ott teheti meg,ill.a Népstadion jegypénztárába v. jegyirodájába /v. v.mi ilyesmi/
Az MKOSZ irodája érdekes dolgot világított meg.
Körmend-Alba
Na már most.Az nyílvánvaló,hogy SZÖVETSÉGCSAPATAként az Albacomp híresült el /az utóbbi időben legalábbis/.Ezt a nézetet,azt hiszem teljes mértékben törölhetjük.Ugyanis az MKOSZ főmuftijainak irodájának bejárata mellett ott virít egy bazi nagy poszter.Rajta nagy betükkel: A Marc-Körmend 2001-2002-es kosárlabdacsapata.Mindez nem elég,mert a poszter még dedikálva is van...
Nos tehát,akkor ki is a SZÖVETSÉGCSAPATA?? :-)))
Szerintem ha van valakinek ideje,akkor érdemes visszaolvasgatni a nyári hozzászólásokat.Csak valami olyasmi rémlik,hogy szinte minden csapat bombajó légiósokkal erősített.Ehhez képest...
Gratulálok a Paksiaknak a szombati győzelemhez!
Két nagyon rosszul dobó csapat közül a kevesebbet hibázó győzött a hazai pálya előnyeit is kihasználva.
Sajnos az a baj,hogy a két fekánknak nincs meg a régi önbizalma.Ronnie ha nem kap kétszer labdát akkor harmadszorra inkább elfordul.
A kaposkosáron már leírtam egyszer,hogy mivan-mivan most csak megemlítem,hogy ocsmány volt a többször felhangzó "sá-lá_lá_lá_lá_lá...Varga Bobóóóóó.....nagy fa_opóóóóó" "dalocska"!Én meg azt hittem,hogy a Paksiak kúltúráltabbak az átlagnál... na mindegy mi se vagyunk angyalok...
:o)
Már mindenki leírt mindent a meccsről és mindenki lát6ta a tévében-ezt most kihagyom.Szar volt és kész de az megnyugató lehet,hogy ennél rosszabul játszani már nem lehet.A szerbjeinkről meg csak jót akarok olvasni mert ők legalább küzdöttek!Akár sérülten is válalják a játékot nem úgy mint daliás válogatott centerünk aki táppénzre megy ha elesik egy banánhéjon! :o)
Ha egy közepesen dobó csapat lett volna a vendég Pakson akkor vendéggyőzelem születik.Simán!
Volt döbbenet mikor meghallottam,hogy nyert a Vasút Szolnokon!Gabci írta,hogy a "köcsög Halimicsünk verte meg a Szolnokot".
Ez egy ilyen bajnokság..!Lesznek még meglepetések más csapatoknál is!Csak nálunk ne legyen!
szerintem a sztojané. ha jol megnézed a gordan jobb füle mellett látszik is egy kicsi a fejéböl.
ns-ék nem vették észre. reggel már én is furcsállottam aztan vazsi be is irta ide, enmeg gondoltam akkor belinkelem.
Nincs túl sok kedvem beleszólni a Körmend kontra Albacomp vitába, de az szvsz teljességgel elképzelhetetlen (és most nemcsak Váradiról van szó) hogy a szurkolók minden alap nélkül elkezdjék szidni mondjuk már a kezdéstől fogva. Ilyen nincs, valami alapot kellett, hogy szolgáltasson a jv.
Az már egy másik kérdés, hogy a körmendiek nyilván csak az ellenük elkövetett faultokat vették (inkább) észre, pedig elég ütős-vágós lehetett a meccs (hordágy minden), ahhoz, hogy visszafele is menjen a keménykedés, valszín ment is, de azt a körmendi szemüveg már nem veszi észre (a szolnoki sem szokta), persze az arányokkal megint elő lehet jönni, és tényleg érdemes lenne visszanézni videjóról a mjácsot a vélt faultokat összeszámlálandó.
Összességében azt kell, hogy mondjam, hogy a kellően eldurvult védekezés és az aprítás-jelenség, valamint a Rostás által említett játékelemek iszonyatosan nehézzé teszik a bírók dolgát, de ezért vannak ők, hogy az ilyen eseteket megoldják, de nem úgy, ahogy mostanában teszik.
Sarkat az nekem nem jelent magyarázatot Lapov egy faultjára, hogy nem volt épkézláb centere a Körmendnek. Szerintem Bojannak sosem volt 3nál kevesebb faultja szolnokiként, és ezt nekem nem tudjátok megmagyarázni, ha meg a szolnoki környezet az oka, akkor nincsenek egyenlő feltételek a bíráskodásban, mert Lapov ugyanúgy viselkedik mint tavaly, esetleg kicsit visszafogottabban, de nem számottevően, mert nálunk is hisztizett nov. 2-án, és máshol is. Ez felettébb érdekes számomra...de nem akarok kombinálni...
A magyarázatodat a felvetett kérdésemre nem értem, illetve csak annyit, hogy szerinted is (vélhetően) csalt a bíró!:-)) Mert más okot nem írtál!
De, neked főleg így hogy nem láttad a meccset elhiszem!:-))
A másik dologban részben egyetértünk: a cselekedet valóban elítélendő minden körülmény között. A klub felelőssége viszont csak részben merül fel, hiszen Váradit az ominózus támadáskor is 5-6 biztonsági ember kísérte. Az, hogy mégis megtörtént a dolog, az a biztonsági szolgálat embereit minősíti.
Mert ugye te sem gondolod komolyan, hogy a Fodor Sanyinak, vagy a Babának kellett volna kikisérni a játékvezetőt?
A szombathelyi és a körmendi dologban sok a hasonlóság, megítélés és hozzáállás kérdése, hogy milyen következmények lesznek, hiszen abban azért csak különbözik a két dolog, hogy míg Szhelyen a mérkőzés közben történt a botrány, addig Körmenden jóval a meccs befejezése után (amikor már a biztonságiaknak az un. menekülő útvonalat is tudniuk kellett volna) csattant az ütés.
Csak Doki régesrégi hozzászólásához (de nehogy azt hidd,hogy kötexem,aki ismer tudja,hogy távol áll tőlem:-)
"-Filipovic:nyugdíjas exkavátor...minden tiszteletem ellenére csak elveszi a helyet a tehetségek elől...DE EZEK SZERINT NINCSENEK,vagy még kevesek erre a szintre."
Az ifimeccs végeredménye: Paks-Klíma V4. Az ase emlékezet óta nem nyert ifi meccset a Töpiék ellen! Úgyhogy vannak ifisek,csak mindig elmennek máshova,ha kiöregednek,vagy ittmaradnak és nem játszanak (pl. Beck nagyobb tehetség volt,mint a Simon,csak ittmaradt a marha! - ergo:nincsenek vmi jó utánpótlásedzőink...:-)
Felőlem "ivkovicsozhattok" meg "csetnikezhettek" csak lehetőleg a Gordant hagyjátok ki az egészből,mert ő áll a legközelebb a kaposváriak szívéhez inmár 11 éve!
Csak ennyit akartam!
u.i.: ilyen szarul és lelketlenül legutóbb a fantasztikus Orosz,Góbi centerduó idején játszottunk,akkor meg is lett az eredménye!
Azért nem egészen így van!
Ha engem fejbe csapn(án)ak akkor bizony elgondolkodok, hogy miért. Még, ha nem értem akkor is, hiszen valamilyen alapot normál esetben szolgáltatnom kellett.
A szóban forgó esetben Váradi úr(?), ha elgondolkodik valszeg rájön, hogy nem azért kapott egy maflást mert nem volt rajta sapka...
Erre gondoltam!