Keresés

Részletes keresés

andrej11 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9025
Érdekes, hogy ha néha nyerünk Körmenden akkor is mindig csak a bíróknak köszönhetjük:) Akkor van csak esélyünk, ha jól dobnak a büntető területről és jól szedik a lepattanókat...

csics Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9024
Sziasztok!
Végigolvastam a hétvégi események kommentárjait, pro és kontra.
Komolyan mondom, elszomorít ez az egész, úgy érzem, hogy kezdünk lesüllyedni a fociszurkolók (vagy mi a manók) szintjére. Mindig is azt gondoltam, hogy a kosárrajongók, -játékosok valahogy magasabb értelmi szintet képviselnek, mint a focisták (ezzel nem akarom a focirajongók többségét megsérteni).Azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy egy kosármeccs semmiképpen nem ér meg annyit, hogy valakinek baja essék emiatt. Ez a mostani eset éppen annyira zavar, mint amikor szolnokiakat inzultáltak Debrecenben (jóllehet, az ottani tettesek focidrukkerek voltak, kérdezzétek Gabcit a tavalyi esetről), egyszerűen elkeserítő, hogy az ember nem mehet nyugodtan meccsre...Remélem, változni fog a helyzet, csak az a baj, hogy nem tudom, miképp lehetne változást elérni. Gondolom, az emberek alapvető kultúráltságával lehet baj.
A későbbi pozitív változásokban bízva maradok tisztelettel: Csics.
belfera Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9022
Szerintem az volt a kérdés, hogy milyen világot élünk, és biztonságos-e kivinni egy gyereket egy rangadóra. Ebből a szempontból csak a bántalmazás ténye számít, ugyanis szvsz a sértettet nem érdekli, hogy ki volt a tettes, az sem vigasztalja, ha esetleg pont egy rendőr.
Előzmény: rokkko (9010)
albamama Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9020
Az ingbe izzadást én megengedném, szigorúan dezodor használata mellett.
Előzmény: csaby1 (9019)
csaby1 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9019
Hát kezd eléggé eldurvulni minden. Pedig semmi ASE-Kaposvár összeütközés nincs egy ilyen meccs után.

Ez a Váradiverés tényleg gáz, meg az is, hogy épeszű ember nem dob fejbe egy 10 éves gyeereket, de azt is kell nézni, hogy ezek a szituk nem unalomból jöttek elő. Valami kellett ami kiváltotta. És én azt könnyen el tudom képzelni, hogy ez a valaki egy bizonyos Váradi nevű bácsi fekete nadrágban és szürke ingben. De azért ekkorát nem kellett volna ütni.

De amíg minden forduló után mindenki a bírókat szidja (többé-kevésbé igazunk is van), addig nem baráti lesz a hangulat sehol sem.

Mindenkinek tenni kellene valamit. A játékos ne reklamáljon, a szurkoló a sajátjait éltesse, a bíró ne tévedjen, az edző maradjon bent a területen, meg ne vágja földhöz a zakóját, meg ne izzadjon bele az ingjébe. A SPORTÁG VEZETŐJE MEG VEZESSEN, ÉS NE CSAK EGY JELKÉPES SZAR LEGYEN, AKINEK MINDENKI FÜTYÜL, ÉS MARASZTALJA EL AZT, AKIT EL KELL MARASZTALNI.

Asszem mire ez mind megvalósul én már a boldog nyugdíjaséveimet töltöm.

Na hajrá ASE!!

Előzmény: kwest (9016)
rik-027 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9018
;-)))) látom ez téged nem hagy nyugodni.
Előzmény: oilboys (9017)
oilboys Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9017
A CZIGLER MIKOR MEGY BÖRTÖNBE?????

Nagyon fontos lenne, hogy még a héten lecsukják, mert hétvégén dóga lenne...

Előzmény: oilboys (8987)
kwest Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9016
Rosszul látod a helyzetet. Meccs előtt helikopterrel érkezünk a csarnok tetejére, pénzváltó nincs, mert a klubvezetés ellát minket a szükséges anyaggal (nagyobb rangadókra félkilós Szent István-emlékérmeket kapunk, az jó nagyot üt). Mindenkinél van egy nagy zacskó bissau-guineai importnyál, a citromot nem ismerjük.
Volt régen valami halvány próbálkozás, hogy a fehérvári kispadra kipakoltak néhány példányt az 1784-es Kis Francia Etikettből, de a könyvek sorsa azóta ismeretlen. Az, hogy ezt inkább köztünk osszák szét, eleve reménytelen, mert a nagyon fiatalok kivételével mindannyiunknak nehéz lenne már megtanulni olvasni.
Most képzeld el, mi lehet ott. Irigyellek, hogy onnan a távolból is ilyen jól meg tudod ítélni a dolgokat, én meg véletlenül mindig beleakadok a csarnokba.
Előzmény: albamama (9013)
andrej11 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9015
Azért a 2 csarnokot nem kellene összehasonlítani...

"Mikor olvassuk azt, hogy kikapott az Alba 1-2-3 ponttal, úgy,hogy a játékvezetők kellettek hozzá???"

Nem értem. De nem baj, hiszen szerencsére mostanában nem szoktunk kiakapni:)

Hajrá Alba!

Előzmény: Törölt nick (9011)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9014

Ha már megint a kupáról beszélünk, amit ugye "gusztustalan módon nekünk ajándékoztak", és szerinted az a meccs el volt csalva, akkor elcsalták tavaly a Körmend bajnoki címét is a jogtalan Mészáros tripla kapcsán (amit utána nyíltan be is ismertek !!!), és persze látatlanban mondom, hogy a mostani Alba elleni meccsükön is hátrányba kerültek Váradi által, ezért kaptak ki ! Most megint kezdjük elölről? Nem kéne...

PIROS FEKETÉK !!!!

OAZIS

Előzmény: sarkat5 (9009)
albamama Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9013
Viszont akik odavalók, azoknak célkeresztet kell rajzolni a homlokukra.
A hazai szurkolók bejáratnál (van ilyen Körmenden? sosem voltam ott, meg nem is leszek, Szolnokon se) pénzváltót rendszeresíteni.
A karzaton ülőknek citromot osztogatni, hogy legyen elég nyáluk, plusz azzal is lehet dobálni.
Remélem mindenkinek a kényelmére gondoltam :-)))
Előzmény: kwest (9008)
rokkko Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9010
Nem hiszem, hogy a szurkolók gumibotozták meg a 10 éves gyereket..A rendőrök sajnos vagy félnek vagy túlreagálnak mindent..De ezt ne varrd a fehérvári közönség nyakába..A szurkolóverésre én is emléxem..Akkor is elítéltem, most is.
Előzmény: kwest (9008)
sarkat5 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9009
Te már a tavaszi autó ajándékozásra sem emlékszel, úgyhogy ne zrikáld a memóriámat! :-)
Előzmény: Törölt nick (9006)
kwest Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9008
Én is így emlékszem, elég közel voltam. Egyébként, ha jól tudom, vannak az ülőszektorban olyan helyek, amelyeket igénybe vehetnének a vendégek vezetői.
Jóval lejjebb olvastam valami olyasmit, asszem sporttárstól, hogy a kispad melletti "VIP-szektorban" ültek. Nem tudom kitől származik az információ, de akkor az egy másik csarnokban lehetett, mert nálunk egyáltalán nincs ilyen. Az ott nem a kispad meghosszabbítása, hanem maga a kispad.
A dobálózót továbbra sem menteném fel, sőt, fenntartom a véleményemet, hogy súlyos rendezői hiba. Egyszerűen rá kellett volna nézni a kispadra, és aki nem odavaló, azt udvariasan elküldeni onnan.
Előzmény: belfera (9005)
belfera Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9007
Azért Fehérváron néhány éve mégiscsak sikerült meggumibotozni egy 10 éves gyereket a minden igényt kielégítő vendégszektorban. Akkor most milyen világot is élünk?
Előzmény: rokkko (9000)
belfera Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9005
Eddig már csak az nem került szóba, hogy miért is kezdték el dobálni a vendégkispadot. Talán azért, mert Sterbenz edző átállt zónára? Nem, én úgy emléxem, hogy egy öltönyös elkezdett mutogatni a B-középnek. Ettől függetlenül a dobálást én is elítélem, és ha a következő Körmend-Albára is eljönne a kisfiú, akkor szívesen átadom neki a bérletes helyemet.
Előzmény: némo (8997)
boran Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9004
Valóban és minden csarnokba olyan szigorú "biztonsági" erők kellenének, mint Fehérváron, akik a meccs végeztével úgy verik ki a vendégszurkolókat! :)))

Tényleg más lenne a helyzet...
Valószínűleg senki nem merne idegenbe meccsre járni! :((

Előzmény: andrej11 (9001)
belfera Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9003
A jegyzőkönyvbe sajnos nem engedték beírni, ugyanúgy, mint mikor VGY édesanyádnak mutogatta a nemi szervét. :-)))
Előzmény: andrej11 (8999)
belfera Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9002
Nem tudom, ma még nem voltam benn a szövetségben. :-)))
Miért pont Sárvár? Legyen inkább Sopron! :-))
Vagy Egerszeg, esetleg Szombathely. :-)
Előzmény: vazsi (8998)
andrej11 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9001
Tornateremben nehéz elférni:)

De! Egyébként egyrészt igazad van, mert valóban nincs helye a kispadon a gyermeknek, ha valóban ott volt, másrészt viszont még ez sem életbiztosítás...

Persze ha minden csarnokban olyan helye lenne a vendégszurkolóknak, mint Fehérváron, akkor más lenne a helyzet...

rokkko Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9000
Elnézést minden körmenditől, hogy elvittünk egy tíz éves gyereket meccsre teljesen jogos, hogy fejbedobtátok, még jogosabb lett volna ha őt is megveritek a meccs után..Egy ilyden jól kialakított stadionban mint a körmendi, nyugodtan odaülhetett volna az elkerített, szuperbiztonságos vendégszektorba..Egyébként nem mindenhol élünk ilyen világot és inkább változtatni kéne rajta nem magyarázni, hogy minek jött..
andrej11 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8999
És ez a jegyzőkönyvben is így szerepel?
Előzmény: belfera (8995)
vazsi Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8998
azt hallottam, hogy lehet, hogy egy két meccs erejéig Sárvárra száműzik a Körmend hazai meccseit. Belfera?
Előzmény: Fishtax (8992)
némo Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8997

Spori!

"Még csak annyit: egy fehérvári vezető tíz éves kisfiát, aki a vendégkispad meghosszabításaként létrehozott VIP-helyen (vagy mi?) ült, a nézőtérről úgy dobták fejbe egy pénzérmével, hogy felrepedt a fejbőre."

Látom, a klub felelőségét igencsak forszírozod, azonban engedjél meg egy észrevételt. Nagyon sajnáltam és most is sajnálom a kissrácot, együtt érzek az apukával, aki felháborodottan mutogatta fia fejét a zsüriasztalnál. De!
Válaszolj nekem légyszives arra, hogy mit keresett a kissrác az Albacomp kispadján? Mert, hogy ott ült! Tudomásom szerint a kispadon a játékosokon, az edzőkön és a gyúrón (meg talán a csapatvezetőn) kívül más nem tartózkodhat. (játékvezető tanoncok majd pontosítanak!) Felettébb érthetetlen továbbá a dolog annak tudatában, hogy kb 30-40 vendégszurkoló is volt a mérkőzésen.
Persze, tudom egy 10 éves gyereket, ha csapatvezető vagyok nem fogok a szurkolók közé küldeni, bár egy rangadón azért arra is gondolnék, hogy egyáltalán elvigyem-e magammal idegenbe!? Nem csak Körmendre, bárhova!!!

Mert jelenleg (sajnos) ilyen világot élünk!!!

Üdv.
Zotya

Előzmény: Törölt nick (8978)
sarkat5 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8996
Én nem tudok arról, hogy Váradi az Albacomppal túrázott volna.
Elég tájékozott vagyok általában, de ilyenről még nem hallottam. Lehet, hogy az én hibám.
Sporttárs, fehérváriak! Volt ilyen?
Előzmény: belfera (8993)
belfera Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8995
Igen, ahogy többeknek írtam a meccs utáni sms-ben:
Váradi 10 pont, 5 lepattanó. :-)))
Előzmény: andrej11 (8994)
andrej11 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8994
Bocs, 2 ponttal jobbak voltunk.

A pont itt.

Előzmény: belfera (8993)
belfera Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8993
Andrej11!

A "népmese" szerzője nem én vagyok, csupán bemásoltam az oldalra. Azt mondod, baromságot írok, ezek szerint VGY soha nem járt az Egyesült Államokban az Albacomp csapatával?
A hazai pálya megadásával kapcsolatban Santoronál a pont.
Az idei szezonban a 8 közé jutásért harcol a csapatom, ezért természetes, hogy jónéhány csapat - köztük az Albacomp - jobb idén a Körmendnél, és azt hiszem, hogy ezt talán már le is írtam néhányszor, az eddigi 4 vereségünk mindegyike után elismertem, ha jobb volt az ellenfél, vagy mi játszottunk rosszul. DE a szombati estén semmivel sem volt jobb az Alba a Körmendnél!

Előzmény: andrej11 (8984)
Fishtax Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8992
Elmélet arról, hogyan is mozdulhat el az ASE a Bajnokok Kupája csoportjának utolsó helyéről.

fish

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8991
Üdv

Nyilván abszolút nem fér bele nálam sem a bíróverés, de azért azt ne mondja senki aki már látott egy bírói tévedésekkel telitűzdelt kosárlabda mérkőzést 2000 ember társaságában, hogy nem lehet megérteni a felfokozott indulatokat a silány jv-kel szemben. Ezen nem nekünk, hanem nekik kell elgondolkodniuk, mert az idő sürget, mindjárt itt az Olaj-Ase :-)), na ugye ezeken a mi asés meccseinken is voltak már érdekes ítéletek. Mikor veszik észre magukat ? Tényleg teljesen sztereotíp, de ha eddig a sok év alatt nem sikerült, akkor miért pont most állna elő a már régóta vágyott pozitív változás? Az oké hogy az MKOSZ.ben ott videóznak naphosszat, de látnám már az eredményét! Nem fog itt semmi sem történni, minden marad ugyanúgy...

OAZIS

Előzmény: saabee (8989)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!