Meg van valami cég is, akik ilyesmit gyártanak, Szegeden beszélgettem valami emberükkel, de szerintem igencsak drágák a cuccok. Legegyszerűbb hazatolni a csarnokból :))
Tud valaki segíteni abban,hogy hol lehet beszerezni egy komplett kosárlabda-palánkot szőröstűl-bőröstül?"Utcai használatra".Olyan érdekelne,ami általában az általános iskolák udvarain találhatóak.
Valami tipp,hogy hol tudnék utána nézni?
Debreceni Vadkakasok--Univer KSE +13
MOL Szolnok--Atomerőmű SE -7 /ha a kezdőink továbbra is sérültek,akkor -17 ;-)) /
Falco KC-Szombathely--Marc-Körmend +9
Kaposvári Klíma-Vill--Soproni Ászok +21
Albacomp--ZTE KK +4
DVMSE--Sole-Szedeák +5
Hajrá ASE!!!Remélem most ismételjük a tavalyi 2x hosszabításos győzelmünket.
Mindent bele!
HEJJ,DE PICSKUMATERI!!!!!/már így Szolnokra készülve :-)) /
Most nézegettem a sorsolást,oszt láttam nem kell menni Körmendre ill. nem lehet,ugyanis a Körmend a 2.hazai meccsét ellenünk játsza :-(((
A fociban történt idei pályabetiltások okán már korábban is gondolkodtam azon,hogy vajon miért nem úgy büntetnek egy csapatot,hogy pl. a vendégszurkerek megetekinthetik a meccset...Tudom ez elvi lehetetlenség,de azért így nem csak és kizárólag a hazaiakat büntetik.
Reszkess Szolnok :-))
Úgy látom a Szolnok jobban járna,ha a szokásos kezdőnkkel állnánk ki./Úgy csak -20 lenne ;-) /.Bezzeg,ha a cseresorunk is játszik majd... :-))
A Versenybizottság döntése értelmében a klubot 750.000 Ft pénzbüntetésre ítélték. Továbbá két hazai bajnoki mérkőzésünket zárt kapuk mellett kell megrendeznünk. Az ítélet alapja Várhalmi sporttárs ellenőri jelentése volt:
-Ártalmatlan tárgyak bedobálása 30.000 Ft
- Sérülés okozására alkalmas tárgy, ha sérülést nem okoz. 70.000 Ft
- Trágár szavalókórus 50.000 Ft
- Fenyegetés sportlétesítményben vagy annak közelében 200.000 Ft
- Tényleges erőszak 400.000 Ft
A zárt kapus mérkőzések elrendelése a 33/2001. (III.5.) Kormány rendelet alapján történt, ami a 15. paragrafusban kimondja: a szervezői feladatok elmulasztása miatt elrendelhető sportrendezvény nézők nélküli megtartása.
A klub a Versenybizottság döntése ellen fellebbezést nyújt be, a fellebbezés halasztó hatályú.
Férfi BK: Tallinnban győzött az Atomerőmű
2002 dec. 10 20:15 - Forrás: MTI
Megszerezte második győzelmét a férfi kosárlabda Bajnokok Kupájában az Atomerőmű: a paksi együttes 21 ponttal verte az észt Kalev Tallinn együttesét idegenben.
A sérült Sitku és Fodor nélkül felálló Atomerőmű végig irányította a mérkőzést, és már 30 ponttal is vezetett. A paksiak jó játékukkal meglepték az észteket, akiktől itthon 8 ponttal kikaptak.
Az Atomerőmű jövő kedden a lengyel Polonia Warszawa otthonában lép pályára
Északi-főcsoport, D-csoport, 9. forduló:
Kalev Tallinn (észt)-Atomerőmű 69-90 (14-26, 15-25, 19-24, 21-15)
a legjobb magyar dobók: Jurgilas, Davis 16-16, Érsek 14
A botozásról volt szó, akkor már én is elmondom fehérvári "élményeimet": Kerestek egy Falcos gyereket, mert csinált vmi balhét a büfiben, én meg a szék háttámláján üldögéltem, a lábam a szék ülőkéjén volt. Odajött a jard és 2*izomból bordán nyomott, mert hogy én egy szar Falcos vagyok és hogy itt kultúra van, itt ülni szoktak a széken. Eredmény 2szeres bordarepedés. Hát ennyit erről.
A verekedéssel én sem értek egyet és elítélem. Az viszont tény hogy sok körmendi sokkal többre értékeli magát a csapat múltja miatt és ezért sokkal többet is megenged magának.A csapat múltja persze vitathatatlan. 7végén FALCO-Körmend! Már előre félek hogy ne legyen nagy balhé!
Amennyire én tudom, ezen találkozáskor hangzott el az elhíresült "Inkább vagyok..." kezdetű mondat, melynek fényében teljesen érthető a tegnapi Duna TV-s interjúban VGY által a tettes leírására használt "parasztember" kifejezés. És ha ehhez hozzáveszem, hogy rostas elmondása szerint a teljes anyagban még erősebb kifejezéseket is használt a spori...
Jelen voltam a találkozásnál, Gyuri bá nem viselkedett úriember módjára (hozzá kell tennem, hogy mi sem annyira), és az eset tényleg jelentősen mélyítette a jó viszonyt, talán ebben is keresendő egy kicsit a dolgok idáig fajulásának oka.
Amikor másfél éve a bajnoki elődöntőben (az oroszlános meccs) a mérkőzés után saját szememmel láttam a körmendiek és VGY találkozását biztos voltam benne, hogy ez előbb vagy utóbb megtörténik.
Sajnos hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy ehhez hasonló dolgok vannak és lesznek is.
"A Váradi soha sehol nem adja meg a hazai pálya előnyét, sőt szinte arra játszik, hogy ingerelje a közönséget. fehérváron is rengeteg bosszúságot okozott már a közönségnek. Arról nem is beszélve, hogy bajnoki döntőt vezetett el nekünk annak idején Szolnokon..."
Nekünk meg kupadöntőt tavasszal,u.o....és akkor mi van?Nagy kaland.
Fera!
Ez az esti mese ismerős volt nekem is,csak más szereplőkkel...
Ebben a verzióban nem csak USA túra,hanem egy ciprusi torna is szerepel...
Hogy volt -e felkérés a harcsabajszú spori részére némi segítség ügyében,azt nem tudom,de nem nagyon vehető észre,sőt...
Természetesen elfogadom a véleményed, és azt kell mondanom, hogy ha nem VGY-ről lenne szó, akkor én sem érteném a dühös indulatot. Nem tudom (?), hogy miért van így, de valami oka biztosan lehet.
Majd szóban megtárgyaljuk az ügyet a következő válogatott meccsen - rostassal már úgyis értekeztem jó 1/4 órát a témáról telefonon.
"Végül, az immár általam is látott meccsről annyit, tényleg nem felbőszítendő Belferát, hogy szerintem igenis jobb volt az Albacomp, annyival biztos, amennyivel mondjuk a Debrecen ugyanitt. Csak ezt nyilván nehezebb elviselni... "
Micsoda????!!!! Hát látod valahol a nevemben az olaj szót?? :-) Nekem semmivel sem jelent többet az Albacomp legyőzése, mint bármelyik másik erős csapaté, és szerintem a többi körmendi topikos sincs ezzel másképp.
"Még csak annyit: kiváncsian várom, mikor érkezik majd ezek után, akár későbbi fordulók kapcsán is az első körmendi hozzászólás, amely a mi csaptunkról korrekten, és nem a szombati indulatok hatása alatt nyilatkozik majd."
Ezt meg aztán végképp nem értem, ugyanis szvsz a vendégcsaptról egyetlen vélemény sem jelent meg körmendi részről, eddig - sajnos - csak a játékvezetésről és a balhéról esett szó.