Debreceni Vadkakasok--Univer KSE h11
MOL Szolnok--Atomerőmű SE h1 (ez csak azért mert kötelező:()
Falco KC-Szombathely--Marc-Körmend v3
Kaposvári Klíma-Vill--Soproni Ászok h22
Albacomp--ZTE KK h3 (nem a szimpátia miatt:))
DVMSE--Sole-Szedeák v4
"a kosárrajongók, -játékosok valahogy magasabb értelmi szintet képviselnek". Köszi, köszi, ezt má' Szolnokon nagyon kezdem érezni, nem is merek hamarabb kimenni meccs elött a csarnokba, tisztára szorongva nézek körül, ki szól majd hozzám hogy beszélgessünk esetleg a csipkeverésröl?:)) Mindegy, majd szombaton felülök a vendégszektorba:))
Hü, de bonyolult ez a dolog, ez a kisebbségi, zsellér mindenféle szókapocsolat, hagyáttok má! A lényeg úgyis (amikor má' VGY meg a verö is nyugdíjiba megy): a kerjébe' állva ma is gyakran emlékszik vissza erre a kedves történetre az idös, büdös bunkó paraszt:))))
Számlaszámot Körmendröl meg FehérMamitól mer má megin kezdi!:)))
CZIGLERT meg radirozzuk lefelé szombaton, gyertek ezren Paksról, a picsku materi életbe, tölem a cseresorral is kezdhettek, mindegy lesz, Paja ja bog!
Csaby gyertek, oszt ismételünk a meccs után!
Ki nem ugrál biztos paksi hej, hej!
A nádasdi paraszt meg a nádasdi parasztember tényleg nem ugyanaz. De szvsz az utóbbi is kellően sértő. Akkor Váradi meg egy pécsi cigányember? Ugye akkor az sem sértő, csak igaz? Attól függetlenül szerintem neki sem tetszene ha cigányembereznék...Vagy igen?
Persze a verekedő attól még tényleg paraszt módon viselkedett, ami magában hordozza azt a feltételezést hogy paraszt(ember)? A fehérvári tv-ben mikor a kisebbségi küldöttek összebunyóztak annak is alapja volt, most lehet hogy rossz a példa...Ők is parasztok? Vagy parasztcigányemberek? Vagy mi??? De távol keleten az ottani parlamentekben a képviselők nem egyszer összeverekednek (lehet látni a híradókban), akkor ők is parasztok?! Akkor ki a nem paraszt(ember)?
Szvsz attól még hogy valaki adott pillanatban paraszt módon viselkedik nem feltétlenül paraszt (ember), de most ezt csak általánosságban írtam, a körmendi srác jobbegyenese viszont valószínűleg tényleg nem a helyi önkormányzati képviselőtől származott. Elítélendő, még ha Patonay ütötte volna meg Váradit akkor is, de akkor sem tehetik meg, hogy a már szokásos védőburokba bújva tudomást sem próbálnak venni az eseményekről !!!Mert események azért vannak, ugye sporttárs?
És ami szerintem a legfontosabb momentum: Ha Váradi szerint semmi köze a verésnek a Körmend meccshez, akkor tökéletesen jogtalan a Körmendet megbüntetni, mert akkor bárki megverhette, mondjuk egy járókelő is. Nyilván mindenki tudja miről van szó, csak egyszerűen nem értem hogy mondhat ilyet...
A Férfi Hivatásos Kosárlabda Liga Versenybizottsága 2002. december 10-én megtárgyalta a 2002. december 6-án lejátszott Falco KC-Szombathely--Debreceni Vadkakasok (F1AF 0083) mérkőzésen történteket a beérkezett ellenőri jelentés alapján és a következő határozatot hozta:
Határozat
Hivatkozással a Versenykiírás 15. §-ában foglaltakra, valamit a Versenykiírás VII. számú mellékletében meghatározott büntetési tételekre a Férfi Hivatásos Kosárlabda Liga Versenybiztottsága a Falco KC-Szombathely férfi NB I/A csoportjában részvevő csapatára az alábbi büntetést szabja ki:
A/4/b és A/5 Tényleges erőszak történt a játékvezető sérelmére 400.000 Ft
Indokolás
A VB -- mint a határozatban is megjelöltük -- a pénzbüntetést a Versenykiírásban meghatározott összegek alapján szabta ki.
Fenti határozat ellen 8 napon belül a Férfi Hivatásos Kosárlabda Liga Intéző Bizottságához lehet fellebbezni 170.000 Ft fellebbezési letét egyidejű befizetése mellett.