Keresés

Részletes keresés

Avass Creative Commons License 2002.12.13 0 0 9149
...bár, ha mindenképpen ragaszkodtok egy baráti pofozkodáshoz, én a szünetben közétek tolom a képem. (gyere csak Pepy, a TV-ben olyan kicsinek látszottál - én úgyis gyorsabban futok :-))

Szolnokiak! Őrizzük a hagyományokat, ha már a B-középből kihaltak a Puma cipősök!!!

Avass Creative Commons License 2002.12.13 0 0 9148
OAZIS, inkább ne köss bele Szabiba, ritka nagydarab (barátai vannak). :-))

Inkább verjünk bírót, mostanában úgyis az a divat! :-)))

Előzmény: saabee (9142)
Avass Creative Commons License 2002.12.13 0 0 9147
Basszus! Csak azt ne mondd, hogy benne volt a Tippmixben?! Ha ezt tudom... :-)))
Előzmény: Törölt nick (9135)
be-st Creative Commons License 2002.12.13 0 0 9146
Üdv!
Debrecen-Kecskemét +13
Szolnok-Paks -13
Falco-Körmend +13
Kaposvár-Sopron +13
Albacomp-ZTE +13
Dombóvár-Szeged +13
Ha már egyszer péntek 13. van.
Üdv
Pistike
Gabci456 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9145
Debrecen-Kecsófalva +11
Olaj-ASE +12
Falco-Körmend +16
Kaposvár-Sopron +27
Albacomp-ZTE +7
DVMSE-Szeged +11
Cho8 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9144
Debrecen-Kecskemét +9
Olaj-Paks +2
Falco-MTE -6
Kaposvár-Ászok +11
Albacomp-ZTE -1
Dombóvár-Szeged +3

Továbbra is mindent bele! Hajrá Körmend!!!

G_e_r_y Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9143
Debrecen-Kecskemét H14
Olaj-Paks H7
Falco-MTE H11
Kaposvár-Ászok H16
Albacomp-ZTE H12
Vasút-Szeged H8
Előzmény: NiNiKe (9140)
saabee Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9142
A jobb kezem veszélyes, a másiktól még én is félek..
Akarom mondani:Fölállok meghalsz! :-))
Előzmény: Olaj az Isten (9141)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9141
Czigler újabb kétes ügylete, mi lenne?

A bírókat is folyton manipulálja !!! :-))))

Csal itt mindenki csak az Olaj nem, ez az igazság !!! :-)))

Falcoban korrekt a csapategység, ha Eaker fogja magát oszt hazacuccol és nyújorkban jön rá hogy elfelejtett elbúcsúzni !! :) Nem tudom elképzelni, hogy nem kötött Kálmán Lacival örökre szóló barátságot...:-)))

SZOMBATON...áh, már nem merek semmit írni, szóval

Szombaton meglátjuk majd mi lesz...:-(

Azé Szabit megverem...:-))))))
Saabee, Szolnokra minek jössz? Már megint a kurváidhoz mész, mi? :-))))

Üdv. OAZIS

Előzmény: pityim palko (9139)
NiNiKe Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9140
Tipp:
Debreceni Vadkakasok--Univer KSE +10
MOL Szolnok--Atomerőmű SE +2
Falco KC-Szombathely--Marc-Körmend -2
Kaposvári Klíma-Vill--Soproni Ászok +20
Albacomp--ZTE KK -1
DVMSE--Sole-Szedeák -2

Avass!
Ha már meg van a pelenka gyere szerdán kosarazni.

Hajrá Olaj!

pityim palko Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9139
Mi ez a Czigler milliárdos sikkasztása?
Erröl nem is hallottam.
Előzmény: oilboys (9138)
oilboys Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9138
Hi all!

Most olvastam, hogy az EU csatlakozásig Jelentős pénzt szánnak az atomerőművekre.

MÁN MEGINT A PAKSOT NYOMJÁK!!!

Emlékezzetek: lottónyeremény, Czigler milliárdos sikkasztása...

Mindenesetre érdekes folyamat......

GYANÚS,GYANÚS!

oilboys Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9137
direkt írtam kicsivel...
Előzmény: albamama (9061)
csaby1 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9136
Avass!

Ha nem változott a számod, akkor nekem is megvan. Este felhívlak..

Hajrá ASE!!!

Előzmény: Avass (9120)
Bocai Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9134
Debrecen--Kecsófalva h15
Olaj--ASE h3
Falco--Körmend h16
Kaposvár--Sopron h5
Albacomp--ZTE v1
DVMSE--Szeged h11
saabee Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9133
Én ezt a 7 végén a rendkívül színvonalas,és általam is autentikus forrásnak tartott :-)
Vasárnap Reggel c. újságban olvastam.
Előzmény: Avass (9123)
saabee Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9132
A nézőszám csak az elmúlt forduló előtti kaposvári zhrikákra adott válasz."Mer',hogy náluk mindig legalább 1300 embervan,meg így meg úgy..." /mindegy,már megbántam/

Különben mostanában Szolnokon is elég kevesen vannak :-D /polyén vót/

Ha lesz beszerezve busz Én mék Szónokra.Majd lesz valami,remélem ott leszek :)
A busz miatt /ha lesz.../ a meccs utáni balhé nem O.K.,esetleg meccs közben /szünet,ilyesmi/-kérdezd Avass-t,Ő már tudja hogy van ilyenkor :-))
Vagy ha ez nem jó,akkor meccs helyett :-D

Hajrá ASE!!!

ui.:Sz*rok a Farmra.

Előzmény: Olaj az Isten (9110)
jani0625 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9131
Sziasztok!

Érdekes dolgok vannak mostanában Szhelyen. 7végén Eaker jelezte a vezetőknek hogy haza szeretne menni, mert nézeteltérései vannak Zsoldossal és ezért nem tud teljesíteni. Eredmény:azt mondta mégis marad. Következmény: kedden írt New Yorkból csapattársainak hogy jól van és bocs hogy nem köszönt el. Ez már a levegőben volt ,de hogy így menjen el!? Holnap nem lesz igazi centerünk de asszem annélkül is menni fog:)
HAJRÁ FALCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saabee Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9130
Nem kötözködöm.Még,ha úgy is néz ki :-))
A veretlenség csak elírás
A nézőszámot csak kiemeltem :-))

The Answer megérkezett a mail-re.

Előzmény: Artúr Doki (9107)
Avass Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9129
Az ordítás jobban megy, mint a hírvadászat!!!

Ott leszünk, szurkolunk, az Olajért meghalunk.... (remélem a játékosok is a pályán, mint a régi szép időkben).

CSAKAZÉRTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá OLAJ!!!!!!!

Előzmény: rik-027 (9128)
rik-027 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9128
remélem 7végén elveritek a Paksot csakazéris!!!!!
Mennyé ám orditani te is!!
Előzmény: Avass (9127)
Avass Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9127
OK, megyek, vadászok több "friss" hírre! :-)))
Előzmény: rik-027 (9126)
rik-027 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9126
értékelem, nagyon ügyi vagy Avass!!!!
;))
Előzmény: Avass (9125)
Avass Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9125
Sejtettem, hogy csak nekem új az infó, csak ennyire vagyok elhavazva, legalább az igyekezetet értékeld!! :-)))
Előzmény: rik-027 (9124)
rik-027 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9124
ja, ez már volt pár napja (v. mult 7en) az indexen. sebaj ;-)

HAJRA KAPOSVAR!

Előzmény: Avass (9123)
Avass Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9123
Előre is bocsi, most nem a kosárlabdáról lesz szó. Elárulok egy nagy titkot: amíg egy kicsit is érdekelt a hazai focinak nevezett akármi, a kedvenc csapatom a Videoton volt (van?), méghozzá az emlékezetes UEFA Cup ezüst óta. Részben ezért néha el szoktam látogatni itt az indexen a fórumukra. Ott találtam az alábbiakat.

Kern szavaival élve: elfogtunk egy levelet. De tényleg, az NS-hez érkezett az alábbi e-levél.

"Tisztelt Nemzeti Sport!
A következőkben leírt infók biztos forrásból vannak. A hét végi Kispest-, illetve Videoton-meccset megbundázták. Nem az én pénzem, a későbbi információkért cserébe odaadtam a nevemet az interneten, mert az informátorom már nem tudott fogadni Ausztriában és Szlovákiában sem. A későbbi bundaeredményekről majd szólok, de ez most az első volt, én is próbáltam, hogy mit tud a gyerek. Ui: (a kispestiek és a székesfehérváriak 20 millió forinttal nyomták kint Szlovákiában és Ausztriában. Majdnem 10-es oddsszal egészen jó pénz volt...) Állítólag lemaradtunk a tuti pénzről. Szlovákiában a hét végén már nem engedtek fogadni a Sopron- és a Videoton-meccsre, és utána estére már a neten is levették mindenhonnan. Aki megkapta a fülest, az kaszált.”

…sőt…

A szlovák tippmixen több nappal a forduló előtt levették a tétlapról a Matáv Sopron–Kispest (4–2), és a Videoton–Békéscsaba (1–3) találkozókat, mert a magyar bajnoki mérkőzésekre feltűnően sok pénzzel fogadták meg a később kialakult végeredményeket. Információink szerint nem ez az első eset, hogy a környező országokban letiltják a magyar meccseket, mert szokatlanul nagy összegeket tesznek a fogadók – és mind ugyanazt tippelik. A kínos ügyről már a CNN is beszámolt, pedig az amerikai hírcsatorna ritkán foglalkozik a magyar futballal. Az érintett csapatok képviselői cáfolják, hogy megbeszélt eredmények születtek volna.

Lehet, hogy ezt már mindenki tudta, ez esetben vegyétek semmisnek a dolgot.

Hogy visszatérjünk a régi kerékvágásba:
Hajrá OLAJ!

gringo Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9122
Debrecen - Kecskemét: +12
Szolnok - ASE: -5
Falco - Körmend: -3
Kaposvár - Sopron: +17
Alba - ZTE: +2
Dombóvár - Szeged +2

KáeFCé Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9121
Debrecen - Kecskemét: +14
Szolnok - ASE: -9
Falco - Körmend: +11
Kaposvár - Sopron: +15
Alba - ZTE: +5
Dombóvár - Szeged -2
Avass Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9120
Hello

Sopingoltam 3 raklap pempörszt, jöhetnek a tippek.

Debrecen - Kecskemét: +15 /Sajnálom kecsófalviak, azé' ez nem az Ászok/
Szolnok - ASE: +4 /hát, Némó, a csakazértis hangulatban én is bízom - szinte csak ezért tippeltem hazait :-(/
Falco - Körmend: +5 (...de a 8. helyért nagy lesz a csata köztünk :-))
Kaposvár - Sopron: +13 (a kötelező a legnehezebb - másrészről meddig él a bizalom Zokival szemben???)
Alba - ZTE: +6 ("igazi rangadó lesz és érvényesül a hazai pálya!:-)))" csak csatlakozni tudok :-)))
Dombóvár - Szeged +9 (Lendületben a vasút - gondoljatok bele, egy párszáz tonnás szerelvényt milyen "könnyű" lefékezni!)

Üdv Csaby1
Addig nem mertem írni, amíg rá nem kérdezek a szállásra. Nos ez megtörtént, 1700 HUF/fő, mikor jöttök? Jó lenne, ha rámcsörögnél, Fish, vagy Feribá tuti, hogy tudja a számom.

Előzmény: némo (9118)
andrej11 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 9119
Férfi regionális Európa-kupa, északi főcsoport, alapszakasz

Albacomp-Ulriken Eagles 102-57

SZÉKELYHIDI JÁNOS

NS, 2002-12-12

5. forduló, C-csoport
Albacomp–Ulriken Eagles (norvég) 102–57
(29–15, 22–10, 27–9, 24–23)
Székesfehérvár, 1500 néző. V: Schmidt (német), Paulik (cseh)
ALBACOMP: Theisz (3), MOSELEY (13/9), HART (18/3), GÓBI (13), LAPOV (11). Cs: HALM (20/9), BENCZE Z. (13), Matus (5/3), Mihalics (4), Nunez (2). Edző: Sterbenz László
ULRIKEN: Elsafadi (11), Sivertsen (7/3), WHITE (10/6), Komatina (–), Rolsma (5/3). Cs: KARLSEN (18/6), Nyborg (2), Berge (2), Schunemann (2), Reyes (–). Edző: Ty Evans
Az eredmény alakulása. 6. p.: 21–7. 15. p.: 37–16. 18. p.: 37–25. 25. p.: 69–31. 28. p.: 78–34. 34. p.: 86–46
Kipontozódott: Komatina (38. p.), Rolsma (38. p.)

Az Ulriken, bár norvég csapat, de egyértelmű, hogy főleg az idegenlégiósainak köszönheti, hogy a gyenge első kör után a folytatás már jobban sikerült, mivel meglepetésre legutóbb győzött a Lucenec ellen. Úgy tűnt tehát, hogy a két amerikaival megerősített északiak esetleg meglepetést okoznak Fehérvárott. Az Albacomp számára fontos volt a találkozó, hiszen egy újabb győzelemmel bebiztosíthatta a továbbjutást, ezért érthetően komolyan vették a találkozót a magyarok. Nagy érdeklődés kísérte a mérkőzést, amelyen az első perctől az Albacomp fölénye mutatkozott meg. Moseley kezdte meg a pontgyártást, majd Sivertsen szépített, ám jött Theisz, és büntetőből válaszolt. Nem volt elégedett csapatával az amerikai edző, időt kért és cserélt, de igyekezetét nem koronázta siker. Lapov hintett gyorsan két duplát, és máris 12–4 volt az eredmény. Rolsma ekkor még egy triplával megmutatta, hogy pontosan tud dobni, de aztán felpörgött a fehérváriak játéka, és gyorsan két számjegyű lett az Albacomp előnye.
Az Ulriken már a 4. perc végén összeszedte ötödik személyijét, ez is jelezte, a norvégok nem voltak képesek megfogni a pontgyűjtésben a házigazdákat.
A második negyedben a jelentős előny birtokában Sterbenz edző nyilván a szombati ZTE elleni rangadóra is gondolva több cserejátékosát, Halmot, Benczét és Matust is pályára küldte. De a magyar csapat lendülete nem tört meg, s tovább növelte előnyét. Ekkor a norvégok büntetőkből és akcióból sorozatban kilenc pontot gyűjtöttek. Jókor jött a figyelmeztetés, mert ezt követően Harték sorozata következett, 14 pontot gyűjtöttek, míg a vendégek egyet sem. Így újra megnyugtató volt az előny. Az első húsz perc statisztikáját böngészve feltűnő volt, hogy mezőnyből az Albacomp 58, míg a vendégcsapat 30 százalékkal dobott. Ez a különbség jellemezte a két együttes játékát a második félidőben is, Góbi és Hart vezérletével tovább robogott a fehérvári expressz. A győzelem egyszersmind azt is jelenti, hogy a jövő heti záró forduló eredményeitől függetlenül továbbjutott a csoportból az Albacomp.

Mestermérleg
Sterbenz László: – Nagyon szimpatikus ellenfél volt a norvég csapat, amely mindent megpróbált, hogy szoros eredményt érjen el. Jó játékkal azonban sikerült fölényes győzelmet aratnunk. Örülök a győzelemnek és a továbbjutásnak.
Ty Evans: – Tudtuk jól, hogy kemény mérkőzésre számíthatunk Fehérvárott. Az Albacomp nagyon jó, proficsapat. Hiába próbálkoztunk bármivel, nem sikerült szorosabb eredményt elérni, csak az utolsó tíz perc játékával és eredményével lehetek elégedett.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!