Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Átnézem niggergriff nick jogosultságait, csak azzal vagy hiteles itt hozzászólni a témához, de ne próbálj majd megmagyarázni olyat amiért most csattant a pofon!
Leneppereztél valakit! Világosan szólt erről is a megállapodásunk!
Ezt már elvitte a gőzős!
Ezt az újdonánc nicket most tíltom mert ide nem írhat!
akkor a sértett kardoskodjon és ne falka mögötte, mert abból megint homokozói durcásság lesz és bandázás !
vagy:
Észrevetted, hogy most csak páran folytak ebbe bele?
érzed a két mondat közötti különbséget? a miért utáni rész az a te véleményed.
Nem értem mire akarsz kilyukadni! :((
Milyen különbség? Miről beszélsz?
Egyre kevesebben folynak bele ilyen vitákba az évek folyamán! Azért mert átlátták, hogy értelmetlen és van jobb dolgunk is ennél!
Mert tudtunk ignorálni, tudtunk különbséget tenni hozzászólás és hozzászóló között.
Tudunk más és más fórumozóhoz másképpen viszonyulni, mert tudunk értékelni. Tudod hányszor sértegetett minket longi? Na, annyira vettük komolyan! :) Ha te szólnál a tizedével úgy, akkor arra meredezne a szemem! Érzed a különbséget? :)
Nem állunk falkába, mert mindenki maga igazát képviselje, úgy a korrekt.
A bandázás az, ha azért haragszom valamelyik nickre, amiért egy szimpi nick megvádolta valamivel.
Lehet véleményezni bárkinek bármit, de hogy az elfogadott szentírás legyen a többiek részére az már "Túl a Barátságon" stílus!
bocsi!Én már nem!Már elmélyült a "hitem"!Tudod,két hete Egy itteni "fogadás" okán le xeltem az ipsét.Nem olvastam,nem írtam neki,róla.Naná,hogy sólyom tekintetű őrségünk ,most baxott ki!Ha felkészült vagyok,legalább jól elirányíthatom haverünket,az őt megillető helyre!;-)Nagyon kiérdemelte!A kész balhé után olvasgattam vissza,hogy mi is történt itt!Egyébként pont 5 napja nem reagáltam a bepróbázásaira,mikor Téged talált meg!Nem lett belőle nagy balhé,ment tovább!Fasza gyerek na!!Meg is kell itt az ilyet becsülni!!;-)
Rengetegszer lett jelezve a Modik felé,hogy kidöffköd a kuckójából!!!! Akkor írtam neki, amit nagyon rossznéven vett!! Ha akart volna balhé nélkül fórumozni,-megtehette volna!!!! De szerintem elszállt a vélt sikerétől,-ez lehetett tán az oka a szurka-piszka viselkedésének!!!!....
" fel sem tűnhet a néha sorok közötti piszkálódás, és ebben Longi nagy ász. "
- Feltűnt, látjuk, átlátjuk. Sokszor szóltam neki, szóltunk neki, hogy fogja vissza. Akkor egy ideig tudott viselkedni.
Az utolsó időben már csak a rezervátum hozott volna sikert, de sajnos oda is bejártak és sajnos longi is egyre kevésbé tűrte a csesztetést. Amellett voltak indokolatlan szúrkálásai is, de nem annyi és olyanok amit komolyan kellett volna venni bárkinek.
Keresem a magyarázatot, okokat, hogy miért futott ki a tej a forralóból!!!! Egyébként engem is megvádolt olyan dologgal,-hogy egy tőle ellopott légpuskát nálam láttak!
Megrágalmazott,-mert félreinformálta valaki, de nem csináltam cirkusz belőle!!!
Azért azt lássuk be,-hogy ő az egyik Őstroll,-és én meg a két általam megnevezett sporttárs és dészáz meg a légfegyveres sport sokak àltal elismert tagja!!!.....
Nem is akármilyen szinten,-ezért aztán sokat adnak a véleményünkre a fórumtársak!!!!!!......