Belfera, ne csaljál már, hogy Avass előttem van a tippversenyben !:-) Kennát bí...:-)
Avass,
Persze, hogy mint csapat sem funkcionáltunk jól amikor "kishonvéddá":-( avanzsáltunk, de szvsz ez egyértelműen arra vezethető vissza, amit Bubic is gazdagon ecsetelt, hogy olyan emberek sosem fognak jól játszani nálunk, akiknek korábban a felmenőit öt generáción keresztül hétről-hétre elővettük (és tudjátok mit? Ne is játszon jól, sőt ide se hozzuk őket!!!). Halmról annak idején tényleg hallottunk erősen pletykaszinten, de akkor mentem volna utoljára Olaj meccsre (szépen megnéztem volna magamnak, hogy voltunk akkora áll**** és leigazoltuk, majd átmentem volna Neusidler vagy kúp szurkolóba...:-))
Hogy miért nem működött a csapat mint CSAPAT, az valamelyest a fentieknek is köszönhető, de attól függetlenül úgy vélem, hogy a lehető legszerencsétlenebbül alakultak a dolgaink... Most meg Vilcinskas szórja a harmincpontokat...Jézusom...miért? Pihentette két hétig a lábát, és meg is gyógyult? Nem értem...
Úgy látom, már elfelejtetted, hogy mit írtál nekem a topiktalálka másnapján küldött esmesedben. ("Kösz a tegnapi bulit, de soha többet nem iszok ennyit.") :-)))
OAZIS!
Mámegin kezded?? Hát, ez BORZ-ALOM!!! :-))) (rik-027 kedvéért: Catch-up!!)
Erről egy találós kérdés jut az eszembe:
Mi a különbség a Szahara és egy csecsemő között?
Az első helyes megfejtő nyereményén még gondolkodom.
U.I.: Halm a 90-es években már nem játszott a Honvédban, te kis butus! Ugyanúgy, ahogy Kevin Willis 4-es!! :-))))
A tippverseny állásának közzététele előtt - hangulatfokozás gyanánt - egy rövidke helyzetjelentés Körmendről - csakis Fishtax kedvéért. :-)
Adva van ugyebár 4 légiós - Toya, Sola, Clay, Toroman - akik közül dec. 21-ig egynek távozni kell.
Toya vadiúj szerzemény, szezon végéig szóló szerződéssel, aki megoldhatja az irányító-gondjainkat - ő tehát biztosan marad.
Sola a csapat legjobbja, viszont csak dec. 21-ig rendelkezik szerződéssel. A legújabb infok szerint megkereste a német elsőligás Trier (Edmonson jelenlegi klubja), sőt a csapat honlapja szerint szóban már meg is állapodtak arról, hogy Sola jan. 1-től az ő játékosuk lesz. Jelenleg a menedzsere ellenőrzi a papírokat, és erre a hétre ígérik az aláírást.
Clay-nek a szezon végéig szóló szerződése van, de a bajnokság első fordulójában megsérült, és csupán az előző fordulóban tudott végigjátszani egy meccset, ezért nem sokat tudni jelenlegi formájáról.
Toroman - akit Zsebe Feri egyáltalán nem akart visszahozni - Toya érkezéséig a számára idegen 1-es poszton játszott. Az egész szezonra szóló szerződésében van egy pont, miszerint négy légiós esetében, ha kihagyják a 10-ből akkor ő egyoldalúan szerződést bonthat. Ennek ellenére - előzetes egyeztetés után - nem játszott a szombathelyi meccsen, hogy ezzel bizonyítási lehetőséget adjon Clay-nek. A játékost megkereste egy spanyol és egy francia klub, de a vezetőség szeretné megtartani.
A klub szerződést bontott Clay-vel, Sola-val pedig a héten egyeztetnek a folytatásról. Vagyis előfordulhat, hogy Sola aláír Németországba (ahol valszeg egy-két dollárral többet keresne), Toroman szerződésszegésre hivatkozva elfogadja a spanyol/francia ajánlatot (már ha elég jó valamelyik), és mivel a biztos pontnak számító Clay-t elküldték, ezért ittmaradunk egy szem Toya-val.
Ahogy Jay-X (?) írja a körmendi vendégkönyvben: "Kicsit nevetségessé válnánk ha februárban a 6. és 7. légiósunk mutatkozna be ebben a szezonban."
Röviden ennyi péntek estig - aztán igyekezzetek, hogy összejöjjön a szokásos 200-300 hozzászólás 7VGre. :-))
Rövid fordítása a sztorinak (már ami még rémlik franciából a gimiből):
"1971 óta a 3. számú európai kupa Radivoj Koracs nevét viseli. De ki ismeri Koracsot? ... jugoszláv játékos volt, aki 1938-ban születetett Somboron, és egy autóbalesetben halt meg Szarajevó előtt. Ez a dráma nem lett volna elég, ahhoz hogy egy játékosról nevezzenek el egy európai kupát, ha R.K. nem lett volna kiváló kosárlabdázó. 1.96 cm-es magassága ellenére... (itt az erényeit ecsetelik)... , és Jugoszlávia neki köszönheti egyik legszebb sikerét. R.K., aki 157-szer öltötte magára a válogatott mezét, aranyérmet nyert a 68-as mexikói olimpián, illetve a 63-as és 67-es világbajnokságon.A 61-es és 65-ös Európa-bajnokságon ezüstérmes, míg 63-ban bronzérmes. Klubjában, az OKK Belgrádban, 57 és 65 között 32,7 pontos átlagot ért el, mielőtt emigrált Belgiumba, ahol a Standard Liége csapatában játszott. R.K. 4x-es jugoszláv- és 2x-es belga bajnok, de ami a legismertebbé tette, az az európai kupákban felálított rekordja, az OKK Belgrád színeiben az Alvicks Stockholm ellen 1965.02.14-én dobott 99 (!!!!) pontja. R.K. kiérdemelte, hogy egy európai kupa viselje a nevét."
Bocsi, nem volt kedvem szótárazni, de kábé ez az írás lényege.
Gyanítom ez róla szól (ha tudsz franciául, mert sajnos én nem).
Depuis 1971, la troisičme des Coupes européennes porte le nom de Radivoj KORAC. Mais qui connaît KORAC ? En fait, il s'agit d'un joueur yougoslave né en 1938 ŕ Sombor et qui s'est tué dans un accident de voiture prčs de Sarajevo. Ce drame n'aurait pas été suffisant pour q'un joueur donne son nom ŕ une Coupe d'Europe si Radivoj KORAC n'avait pas été un joueur exceptionnel. Du haut de son 1.96 m, ce gaucher faisait régner la terreur sur les terrains par une adresse souvent diabolique, et la yougoslavie lui doit quelques-uns de ses plus beaux succčs. Ainsi KORAC, qui a été 157 fois internationnal, a été médaillé d'argent au jeux olympiques de Mexico en 1968 et des mondiaux en 1963 et 1967. Il a été également deuxičme des championnats d'Europe en 1961 et 1965 et troisičme en 1963. Avec son club de l'OKK Belgrade, il tourna ŕ une moyenne de 32.7 points par matchs de 1957 ŕ1965 avant d'émigrer en Belgique oů il joua pour le standard de Ličge. Radivoj KORAC a été quatre fois champion de Yougoslavie et deux fois champion de Belgique et, ce qui le fit le plus connaître, il détient toujours le record de points marqué dans un match de Coupe d'Europe avec les...99 points qu'il marqua pour l'OKK Belgrade contre les suédois de l'Alvicks Stockholm, le 14 février 1965. Radivoj KORAC méritait bien une coupe d'Europe ŕ son nom.
OAZIS tollából valóban olvashattuk az utóbbi évek szolnoki próbálkozásait a bajnoki cím megszerzése érdekében. Felsorolt rengeteg jó játékost, jó edzőt szerintem már kevesebbet tudott számba venni. De túl azon a tényen, hogy a spílerekből a tréner rakja össze a nyerő csapatot, még egy dolgot nem tudott OAZIS rabbi említeni, méghozzá a CSAPAT-ot. A csapat és A CSAPAT közt pont annyi a különbség, mint a Bigbratyó és a „Hallovillalakók” társasága közt. Ebből a szempontból – és csak ebből a szempontból – imádom ezeket az egyébként gagyi, és hosszú távon nézhetetlen „műsorokat”. Megmutatják, hogyan viselkednek az emberek összezárva, különböző szitukban, hogyan kovácsolódnak egy összetartó társasággá, vagyis CSAPATTÁ, vagy éppen ellenkezőleg, hogyan szakadnak két, vagy több, egymást már szinte gyűlölő táborra.
Hogy mi lesz a végkifejlet, az persze nagyban függ a villalakók személyiségétől, de sokat tehet ezért a nagytestvír-edzőbá is, aki egyik esetben olyan feladatokat ad a játékosoknak, amit csak úgy tudnak teljesíteni, ha összefognak (és a bünti is tukedör) vagy már eleve a csapaton belül szítja a rivalizálást, két csapatra osztja a társaságot és versenyezzetek, a lúzer majd jó kinnalszikakertbe-értvevagyok wazze!!!
„Szvsz abban az évben, bár hatalmas célok lebegtek előttünk, nem volt szerencsénk (Sitku sérülés-majd motiválatlan játék, Adderly blama, Eliott kábszer, Orosz-törölköző, Walke Maljkovics regresszió...) Rosszul jött ki a lépés, pedig bajnoknak kellett volna lennünk...annyi pénz nem tudom mikor lesz legközelebb. Nem jövőre és nem is azután.:(„ - OAZIS
Sajna tévedsz, abban az évben nem szerencsénk nem volt, eleve sansztalanul indultunk, mert CSAPATUNK nem volt! Csak, hogy ne mindig a mieinkel példálózzak, egy atombiztos történet: hallottál Te akkoriban olyantat, hogy a srácok, amikor kátyúba került a szekér, akkor testületileg összejöjjenek valamelyikük lakásán, és szent esküvéssel megfogadják, hogy ezentúl egy mindenkiért…(Lacika pedig mea-culpa gyanánt súlyzókat szór a fejére) Nem, nálunk akkoriban maszkimum (így tanultam Bélüjanyácskától) Orosz Benő jött össze Karcsibácsival egy (szesz)testvéri GardenCity-partira.
Az utolsó esélyünk egy évvel korábban volt meg, amikor „csakazértis” Stole még olaj mezben virított (megint, és utoljára). Már többször említettem nagy nyilvánosság előtt, hogy én nagyra becsülöm a vén szerbet. Legutóbb a paksiaknak mondottam szombaton (akik testületileg imádják, többen elhatározták már, hogy testvérükké fogadják). Akkor nem tudtam kifejteni a gondolatmenetemet, de most nem tudtok beleszólni, úgyhogy bepötyögöm.
Tudását és küzdeni tudását még ellenségei is el kell, hogy ismerjék, pedig azok vannak szép számmal, főleg azokban a csarnokokban, ahol még nem volt „otthon”, hiszen szó szerint MINDENT megtesz a győzelemért! Ilyen játékos persze több is akad a magyar bajnokságban, de Ő egyben az általam látott legjobb CSK is, aki tökéletesen tudja, hogy a győzelemhez nem csak 102%-os középtávoli-arány és kőkemény védekezés kell, hanem az is, hogy meccs után együtt maradjon a csapat, nem azért, mert kötelező, hanem egyszerűen úgy érzik jól magukat. És (tudom, „és”-el nem kezdünk mondatot) Szval …és ez talán még nehezebb feladat, mint a pályán ínszakadásig küzdeni a győzelemért!
Nem gondoltam volna, hogy ezt még egyszer kimondom, hiszen úgy érzem többször csúnyán belénk rúgott, de most is nagy szükségünk lenne rá!
Realfan
„A mérkőzés után pedig amit Sola rendezett! Őrület! Mutatta kifelé nekünk, hogy 8. (Megjegyzés: az utóbbi nyolc meccsünket megnyertük a Falco ellen.) Majd amikor az egész csapat mutatta neki, hogy menjen a kispadhoz, ő azt mutatta, gyertek ti ide! (Mármint hozzánk, szurkolókhoz.) Ilyen játékos kell nekünk! Remekül játszik, és a magyar nyelv tudása nélkül is képes velünk "szót érteni".”
…igen, valami ilyesmi is hozzá tartozik. Ez nálunk mostanában nyomokban sem fedezhető fel.
Ernő a sérülését leszámítva sem találta nálunk a helyét, most van abban a társaságban ami neki való. Hiszen Pakson azért nem neki kell a vállán vinnie a csapatot, az túlzás, hogy kiegészítő ember, inkább azt mondanám, hogy egy jó csapat - kicsit sótlan – fogaskereke (jó kis képzavar, he-he). Pontosan ez a szerep fekszik neki, Szolnokon egy kicsit Stole-utódnak hozták, amikor baj van, Ő majd megoldja. Erre azonban pszichésen nem alkalmas a „mi kis fiunk” – Bubics.
Mi is ebből a tanulság? A csapatépítés nem csak annyiból áll, hogy „nézzük csak mennyi IBM-et hozott ez a fiú össze tavaly, az edző meg ne pofázzon bele, nehogymá’ Ő mondja meg, hogy kit fogunk szerződtetni?!” á lá Mr. Ökrös „manager úr”. Komolyan megdöbbentem, amikor OAZIS with Bubic közölte velem szombaton, hogy nagyrészt Ő intézte az utóbbi évek „csúcsigazolásait”. Illetve, dehogy lepődtem meg, inkább sok mindent most értettem csak meg…
Sziasztok!
Az eletemet mentenetek meg fiuk ha mondanatok cimeket ahol adatok talalok a Korac es Saporta kupakrol, foleg a tortenetuk erdekel, a kialakulasuk, nevadojuk elete etc etc. Szakdolgozatot kell irnom, es ez az egyik tema... Mindenfele info erdekel. koszi szepen elore is
Olaj az Isten tolmácsolásában olvasható a jelenlegi szolnoki kosárlabda - vezetés minden fontos mozzanata,avagy Nyerges Zs. és társai tündöklése (99/00 : három qrva jó légiós,egységes csapat egy olyan edzővel,akinek a neve összefonódott Szolnok városával),majd bukása.Véleményem szerint utóbbi már a 00/01 idényben elkezdődött (hogy miért,azt OazIS le is írta pontról pontra).Kérdés : most vagyunk - e a mélyponton,vagy lesz még lejjebb is ? Ha így folytatjuk,biztosan lesz,mert a MOL is megvonja a zsét és megnézhetjük magunkat...
Hasonlóan hozzád én is elégedetlen vagyok a vezetés munkájával ; az említett 99/00 év vége óta minden idényben borzalmas hibákat csináltak (Sitkutól és Benőtől kezdve Koprivicán át egészen Stewartig).Magukba kellene nézniük,és megfontolni esetleg a saját személyük körüli változás lehetőségét is (magyarul ezt úgy fejezik ki : le is lehet mondani)!Bár ebben benne van az az eshetőség is,hogy az őket követők nem tudnak úrrá lenni a helyzeten.
Én mindenesetre elég nehezen viselem.
Pénteken egy hihetetlenül fontos győzelmet arattunk. Azon kívül, hogy Falco-Körmend mindig is kiemelt kategóriába tartozik, most a tabellán elfoglalt helyezés miatt is szükségünk volt a győzelemre.
A játék:
Az első félidőben meghatározó volt, hogy Kálmán keveset játszott (na lám, nem csak holmiféle pletyka volt a hét közben beszedett kisebb sérülése), és amikor játszott, akkor sem villogott. Heinle és a román tartották a Falco-t. Az első félidő hajrájában két triplával lógtunk meg 4-ről 10-re. Hű, de kellett! Gondolom, az ilyen tévéből is lejön, de a csarnokban pláne lehet érezni ennek kulcsfontosságát. A harmadik negyed meg kb. 1 órásnak tűnt... Először elmentünk 17-tel, majd feljöttek kettőre. Örökké valóság! A negyedik negyedben tudtunk újat mutatni, a Falco már nem igazán, és ennek köszönhetően nyertünk. Többek előjöttek azzal, hogy most ugye nem bántjuk a bírót, mert egy kicsit nekünk fújt. Nagyon vicces, jót nevettem. Egyébként csak két dolog ehhez: 1. Az első negyedben Heinle két kosarát is úgy szerezte, hogy egyértelműen három (de inkább négy, öt) másodpercet töltött a körtén belül. 2. A faultarány az utolsó negyed előtt asszem 15-7 volt a "javunkra". Sola remek játékos, ezt újfent bebizonyította. Most legalább az egész ország láthatta...
A szurkolás:
Először is megint egy megjegyzés országunk (sajnos) egyetlen sportnapilapjáról. "Zsúfolt ház". Kérdem én: melyik meccsen) Merthogy pénteken megint nem volt telt ház, az biztos. De most tényleg, ha már egy Falco-Körmend-en nincs telt ház, akkor miért is kell ide új csarnok?
Köszönjük a szolnokiak és Jani0625 elismerését! Volt már és komolyan remélem, lesz is jobb a Falco-tábor. De hogy 25-30 dal... Nehezen hihető. Egyébként szerintem a fő probléma nem is a repertoár szűkösségével, hanem az eredeti dalok hiányában van. De hál' Isten, nem az én dolgom ezt megállapítani. Ez csak egy vélemény. Szerintem mi a megszokott, magas színvonalú szurkolást nyújtottuk. A mérkőzés után pedig amit Sola rendezett! Őrület! Mutatta kifelé nekünk, hogy 8. (Megjegyzés: az utóbbi nyolc meccsünket megnyertük a Falco ellen.) Majd amikor az egész csapat mutatta neki, hogy menjen a kispadhoz, ő azt mutatta, gyertek ti ide! (Mármint hozzánk, szurkolókhoz.) Ilyen játékos kell nekünk! Remekül játszik, és a magyar nyelv tudása nélkül is képes velünk "szót érteni".
A légióskérdés:
Sola maradjan, Chris menjen, mindenki ezt szeretné. Pontosabban szerintem inkább azt, hogy Toroman menjen, de az meg ugyebár, nem lehet. Arról, hogy most éppen négy légiósunk van, csak annyit, hogy szűk a keret, és az utánpótlás most van egy kis hullámvölgyben. De az ifi már megint a legjobb háromban van, úgyhogy nem kell aggódni! És igenis büszkék vagyunk, és leszünk is a nálunk nevelődött játékosokra! "Lehet, hogy nem is magyarul kellene szurkolnunk". Ez is vicces. De ha nem is magyarul szurkolnánk, mi akkor is szurkolnánk egész meccsen!
Az eddig lejátszott meccsek:
Kétszer kaptunk három ponttal, kétszer kettővel. Hol lehetnénk már, ha ebből legalább kettőt hoztunk volna... Egyedül a ZTE vert el bennünket teljesen megérdemelten.
Továbbá kérem az elmúlt pár évre vonatkozó hasonló helyzetelemzés azonnali közzétételét körmendi részről belferától (+Sopron, el ne felejtsem), fehérvári részről sporttárstól, Kaposvárról... :-))
Hát ha már így nekibátorodtunk az alibiernőzésnek...:-)
Nem is tudom, valamikor 98 környékén volt nálunk vezetőségváltás, akkor jött Nyerges és Ökrös új hullámként, leszerződtettük az 98-99es évben Daryll Parkert, aki Mo legponterősebb játékosává gyúrta magát , és fantasztikus évadot tudhatott maga mögött 99-ben.
99-00:döntőt játszunk az Albacomppal, nálunk Parker, Maljkovics, Karcsi, Filo, Stole: remek kis csapat, nem volt ugyan cserénk, de mindenki boldog volt, és eszünkbe se jutott anyázni bárkit is ott fent, (a fehérváriakon kívül :-)). Aztán 2000-2001ben kimondtuk: bajnokságot akarunk nyerni. Soha nem látott és meg nem tett lépések, véget nem érő légióstesztelések Zorán részéről, kicsit ez is lett a vesztünk, túlságosan kiszaladtunk az időből.
Az első, némi ellenszenvet kiváltó döntés itt történt meg a vezetőség részéről. Aki jártas kosárlabdaberkekben, jól tudja, hogy mindig parázs csatákat vívtunk mi szolnokiak a 90es évek közepén verhetetlennek tűnő honvédosokkal. Mészáros, az akkor még fejkendős Boros, Halm, Adderly, Kuzmin, Sitku, Dávid, Orosz...Rém erős csapat volt, és a szövetségtől is megkaptak mindent fővárosi csapatként amit meg lehetett, az az 50 bp-i meg biztos jól szórakozott a huszonikszeres bajnok játékát látva...Nem is értem, hogy miként lehetett azt a csapatot fentartani, mert szvsz egy team mindenkori "erkölcsi" értékét az azt körülvevő szurkolók volumene nagymértékben meg kéne, hogy határozza. Ha ebből indulunk ki, idén a Fehérvárra sem lehet panasz, mármint a nézőszám tekintetében (de csak abban...:-)).
Na és idehozták a minden szolnoki által utált Oroszt, Sitkut, és ezt megfejelték még egy Adderly igazolással. Vagyis a fél honvéd hozzánk jött, és mit mondjak, a gyomrom forgott, mikor a B-közepeseink Sitkut éltették...komolyan mondom. Szerintem ez óriási baklövés volt. Állítom, ha ma még mindig Ivkoviccsal és Alexével játszanánk, sokkal nagyobb lenne a nézőszám is, és elképzelhetetlen lenne egy olyan meccs, mint pl. a Dombóvár elleni...
Sitku lesérült pár hónappal az idény rajtját követően, ez alapvetően meghatározta a későbbiek folyamán eredményességét, és nem szeretném azt gondolni, hogy szánt szándékkal nem játszott jól...Ez mindenképp visszahúzta, ám nem tetszett az ex-honvédosoknak (az sem), hogy Zorán kőkemény edzésterveit végre is hajtatja, ill. legalábbis megpróbálja. Nem ehhez voltak ők hozzászokva Zsoldosnál, akinek keze alatt félgőzzel is bajnokságokat nyertek. Közben centerünk még mindig nem volt, karrierről már régen nem álmodozható Dzinokat próbálgattunk, majd szerb diszkótulajdonost, aki 1000éve BL győztes volt ugyan, de akkorra már úgy lelassult, hogy Czigler 2méteren 1méter hátrányból indulva is 3métert vert volna rá. Ahogy kiszivárgott, hogy Zorán és Koprivica között más is lehet a szakmai és baráti kapcsolaton kívül, Zoránnak mennie kellett, és ehhez erősen hozzájárult az is, hogy Sitkuék a szigorú stílusát egyre nehezebben viselték, állítólag ki is kezdték.
Jött Heinrich (hát persze, ki más mint egy honvédos), és érkezett Lapov Izraelből. 4 centerünk volt, mi számítottunk az egyik legerősebb csapatnak (ha nem a legerősebbnek) a bajnokságban, legalábbis papíron. Erre fel az Istennek sem akart sikerülni semmi, Adderly alibizett, csak röhögtünk Bubiccsal, hogy milyen edzésmunkát végez, Borisz visszaesett, és Karcsi is már csak árnyéka volt egy évvel korábbi önmagának...Adderlyt versenyeztetni akarták Eliottal, de ő köszönte szépen inkább elutazott...Igazán nagyra becsülendő értékekkel bíró sportember...:( Aztán mi csak reménykedtünk, hogy ilyen állománnyal mindenképp ott kell lennünk a végén, 4 jó center, jó bedobósor, hát muszáj...) de mégsem jöttek az eredmények, és fogcsikorgatva sikerült csak kivívni a 4közé jutást Szombathelyen 5mérkőzés alatt...
Szvsz abban az évben, bár hatalmas célok lebegtek előttünk, nem volt szerencsénk (Sitku sérülés-majd motiválatlan játék, Adderly blama, Eliott kábszer, Orosz-törölköző, Walke Maljkovics regresszió...) Rosszul jött ki a lépés, pedig bajnoknak kellett volna lennünk...annyi pénz nem tudom mikor lesz legközelebb. Nem jövőre és nem is azután.:(
Ettől függetlenül nem tetszett Ernő hozzáállása, de a hibát nem csak benne kell keresni. Én sem szeretem, és eleve nem lett volna szabad idehozni őket. Ezt a vezetőség nem látja? És ami Oroszt illeti...
"Azal hogy jól játszik csak at bizonyítja be, hogy igenis igaza van anak, aki szerint elalibizte a szolnoki időszakát..:-((("
Ebben nem is kívánok vitatkozni Veled, mindenki ezt mondja nálatok (mármint, hogy alibizett), én akkor még bőven nem kísértem figyelemmel ilyen mélységben a magyar kosárlabdát. A megjegyzésem idézőjelben volt, arra akart utalás lenni, hogy rövidtávú memóriám szerint az elmúlt néhány alkalommal Ernő ellenetek általában jól játszott. Ti nyilván joggal vagytok rá dühösek, de nekünk szerencsére nincs sok okunk rá. (Azt meg talán egyikünk sem fogja soha megtudni, mi állt az alibizése hátterében.)
"Itt VALAMI komolyabb lehet a háttérben...:-))"
Kérdezd meg Isiah Thomast, ő már tud néhány dolgot a HÁTTÉRről! :-)
Plusz még valami amitől sajnos nagyon rossz a kedvem, hogy ebben a mostani játékosállományban nincs sokkal több, így arra sincs garancia , hogy egy jól sikerült téli felkészülés után a tavasszal valami emlékezeteset produkálunk...
Hé, riki bácsi, ez nem fejből ment hanem copypasttel !!! Mocskos csaló, mocskos csaló !! :-))))
Előbb nem Tomikát hanem Csabikát akartam írni !
OAZIS
Kikapni otthon a Dombóvártól majd az ASÉ-tól...ez egy baszottul kemény dolog az életben...de olyan dolog, amit tudomásul kell venni. Különben is fiúk mit gondoltok, hány hazai győzelem van még bennünk:kettő, három? Az NB1-A ban nincs öregfiúk bajnokság... Mindig fent voltunk a csúcson, de mindig csak majdnem...Ha sikerülni kellett volna, már réges-rég sikerül. :-)
"...Én pedig lesújtok majd Te reád
hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim
ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudodjátok,
hogy az én nevem az Úr... amikor szörnyű bosszúm
lesújt rátok!"