Keresés

Részletes keresés

11 Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9301
kerek
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9298
A tippjeim a következőek:

Paksi Atom - Szombathelyi Falkák +9

Körmendi Dózsa MTE - Alföldi Olajbányász SE -1

Soproni Ászok Sörgyári Kc - Albacomp-régia-Fehérvár KC +1

Dombóvári Bakterok - Kecsófalvai Univer Glóbus -3

Ték-ték-ték, piros feketék!
Évek óta nem nyerünk Körmenden, a tesók sem nálunk, ez régóta le van zsírozva, így mindenki jól jár!

Ha meghalok, mennybe jutok, lenéznek rám az angyalok, Szent Péter mondja mocskos HAJRÁ OLAJ és mi vígan.........

olajka,olajka,olajka

Bubic

Előzmény: Fishtax (9296)
saabee Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9297
ya,ya :-))
Előzmény: Olaj az Isten (9291)
Fishtax Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9296
ASE–Falco +13
Körmend–Szolnok +8
Sopron–Albacomp -17
Dombóvár–Kecskemét +2

fish

LD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9295
Atomerőmű SE–Falco KC-Szhely +23
Marc-Körmend–MOL Szolnok +7
Soproni Ászok–Albacomp -11
DVMSE–Univer KSE -9
Fishtax Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9294
Úgy értesültem, hogy - kihasználva a téli időjárás adta lehetőségeket - az ASE az ünnepek miatt beálló rövid bajnoki szünetben szabadtéri edzéseket is bevesz a programjába: a jövő tavaszi kupadöntőre készülve a Duna jegére vonulnak - ott először megválasztják I. Zalán királyt (vagy I. Fodor Pétert, ez még nem dőlt el, az érintettek karácsonyi bejglievésben fogják eldönteni, a bejgli méretét az összegömbölyödve alvó Czigler Lacikáról veszik le) - és ott egy szúrószerszámmal a kezükben felszerelkezve a mezitlábas labdakergetést fogják gyakorolni (ugyanis a kupadöntő természetesen a Mol-csarnokban lesz, mert addigra a szerb kommandó összedobja kis pénzét, és megveszik szeretett városuknak a rendezés lehetőségét).
:-)

fish

Előzmény: Olaj az Isten (9293)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9293

A parkett csúszott...

A labda pedig gömbölyű...

Mindezekkel egyszerre nem könnyű megbirkózni...

:-)))

Előzmény: Fishtax (9292)
Fishtax Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9292
Egy kis előzetes esélylatolgatás a mai varsói meccsről, és néhány szó a múlt szombatról Fodor Pétertől.

fish

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9291

Látom Rostás a kéziben is otthon van :-)

Ha bunyó lesz szólj megyünk saa-beeval !!! :-)))

Előzmény: Törölt nick (9290)
gringo Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9289
Atomerőmű SE–Falco KC-Szhely +15
Marc-Körmend–MOL Szolnok +6
Soproni Ászok–Albacomp -8
DVMSE–Univer KSE +7
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9288

Fák jú bíbic fák jú !

:-)

U-U-U-U-U

Előzmény: Törölt nick (9287)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9286
Ez már nagyon durva! Sporttárs, ne csináld már, mi itt az igazság ??!! Az egész tök sötét ügy...
Előzmény: Törölt nick (9284)
Jay-X Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9285
18.00 Atomerőmű SE–Falco KC-Szhely +11
18.00 Marc-Körmend–MOL Szolnok +5
18.00 Soproni Ászok–Albacomp -3
18.00 DVMSE–Univer KSE +9

Belfera!

Annyira meg vagyok hatva hogy egy ilyen jelentős személyiség, a körmendi kosárlabda mentora tőlem idézett... :-))))))

MTE!!!

Előzmény: belfera (9247)
saabee Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9283
+ egy másnap ;-)))
Előzmény: Feribá04 (9269)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9280
Csak nem gondolod, hogy sporttárs elolvassa egy szolnoki hozzászólásait? :-))Különben ha jól emléxem, ő maga is írta egy ízben, hogy meg se nézi a korábbi időszak termékeit, csak úgy beírogat valamit, minket meg le se...:-))) Persze most azért felületesen végigfutotta az üziket, hiszen tudta hogy Sitkuról van szó. :-)

Hmmmm, soproni edzőváltás? Dombóvárral is így kezdődött...és de csúnya vége lett !!! Persze nem akarlak titeket alulpozícionálni, hiszen Ti vezetitek a tabellát, mi meg a 6. helyen középszerűsködünk...:(

OAZIS

Előzmény: Avass (9279)
Avass Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9279
Szia Spori

Avass 9243:
"Ernő a sérülését leszámítva sem találta nálunk a helyét, most van abban a társaságban ami neki való. Hiszen Pakson azért nem neki kell a vállán vinnie a csapatot, az túlzás, hogy kiegészítő ember, inkább azt mondanám, hogy egy jó csapat - kicsit sótlan – fogaskereke (jó kis képzavar, he-he). Pontosan ez a szerep fekszik neki, Szolnokon egy kicsit Stole-utódnak hozták, amikor baj van, Ő majd megoldja. Erre azonban pszichésen nem alkalmas a „mi kis fiunk” "

Azt hiszem ez összecseng. Most már csak azt nem tudom, hogy nem olvasod az Avass-összest, vagy csak nem állsz velem szóba??? (az egyik lehetőség nagyobb szomorúsággal tölt el, mint a másik :-))))

OAZIS, jajaja, télleg nem kapcsoltam, de most már vágom. Ne tegyél fel nekem képrejtvényeket, mert ecccerűbb vagyok, mint az itteni társaság jó részée.

Előzmény: Törölt nick (9274)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9278
Bocsi, Sporttárs megelőzött a hírrel.
Hiába no, aki közel van a tűzhöz, az közel van:)
Előzmény: Isiah Thomas (9277)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9277
"Felmentette a munkavégzés alól Kmézic Zorán vezetőedzőt a Soproni Ászok férfikosárlabda-csapatát működtető gazdasági társaság elnöksége."
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9276
Né má, egy fehérvári...:-))))
Előzmény: Törölt nick (9274)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9275
Höhö, nekem meg az maradt Vele kapcsolatban, hogy idény közben, mikor lesérült (mert nálunk mindig mindenki sérült), a nagyszünetben (ugyanis akkoriban 20perc után volt egy nagyszünet...de furcsán hat most), a "rossz" kezével próbált behajítani egy triplát félpályáról...persze úgy, hogy horgokat dobott...na most én dobálózhatnék napestig olyan messziről, neki viszont harmadjára sikerült...:OOO) Na ez a nem mind1.

TL? Egyetlen mentsvárunk utánpótlásügyben te kis "butuska"...Vagy már megint csak szórakozol (ziccerezel) Velem?

Előzmény: Avass (9273)
Avass Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9273
Zsarkov nekem is teccett anno, csak az volt a baj, hogy társai nem voltak (tudod, csapatjáték...). Meséltek róla szép dolgokat. Lehet, hogy nem is vette a játékot annyira komolyan, pl. nemzetközi meccsen történt, hogy kiszólt a kispadra Rezus bá-nak. "Most dobok egy triplát" Bedobta. Következő támadás: "Még egyet?!"
Az is beesett. Megint mi jövünk: "Most messzebbről..." - 9-ről beleáll, behullik.
Szóval ilyen srác volt az utolsó (orosz) mohikán. :-)) (Ki is az a TL??)

Stole?? - nemnem. Berkicsasirály már abbahagyta, Zsarkovot elzavarták, ecccerűen nem volt magas ember (talán csak Bódi Peti, aki úgyan magas volt, de profilból nem is látszott).

Előzmény: Olaj az Isten (9272)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9272
Juj, előbb elnyestem Berkicsnél:

"nem, a szolnoki lett az" (hű de fontos az a vessző :-)))

Zsarkov fenomenális pléjör volt, mindig egy ütemmel és gondolattal a többi előtt járt. Emléxem, hogyha kihagyott egy helyzetet, akkor szeme sarkából már figyelte Rezákot, hogy lesz e csere...de nagyon ravaszul tette ám, csak én is csak akkor vettem észre ezeket a monentumokat , mikor T.L. felhívta rá a figyelmem.

Nem volt Stole kispados? Hosszú Piru, persze...hú de régen volt, én meg hogy öregszem...:(

OAZIS

Előzmény: Olaj az Isten (9271)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9271
"Miért ne mehetne el valaki kevesebbért valahova? Szolnokon tuti, hogy megadták volna neki a korábbi összeget? Mi sem adtuk meg Cziglernek a múlt évit. Ráadásul Czigler is, Sitku is már túl vannak a csúcsponton, mindketten elmúltak harminc évesek."

Ha szigorúan ezt nézem, akkor igazad van, DE :-)

1. Sitku mikor hozzátok ment még 2 évvel fiatalabb volt, és két év az két év.

2. Igaz, a Danoneban voltak a legjobb évei, de ezt most, csak utólag jelenthetjük ki. Ha teszem azt Berkiccsel (szolnokiak lőjjetek!!) nem nyerünk bajnokságot, akkor neki is a honvédos korszaka lett volna emlékezetes. De hálistennek nem a szolnoki lett az...Sitku nálunk is nyújthatott volna maradandót, a lehetőség adott volt.

3. Én akkor sem hiszem, hogy kevesebbért ment el S.E. ...:-) Czigler: nem mindegy, hogy 12,000 vagy "csak" 10,000 USD? Nekem kurvára az lenne. De asszem értem egyébként, hogy mire akarsz kilyukadni...

OAZIS

Előzmény: Feribá04 (9269)
Avass Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9270

Nem ilyen drasztikusra gondoltam, mondjuk csak annyi, hogy jobban mozgatják kifelé körtébe, mert esetleg rájött valaki, hogy jól dobja a középtávolit, és a termete ellenére nem kell állandóan brusztolnia a tábla alatt. Így is Ő a csapata legjobb támadólepattanózója(4) + labdaszerzője(!)(3) + blokkolója(3).

Te DSZ vagy, én meg má' olyan öreg, hogy a memóriám ki-kihagy, kedves izéke... Arra nem emlékszem, hogy pontosan mikor jött Stole Stan-papával karöltve Szolnokra, tippem szerint 93-ban. A bajnokságunk után volt egy Hosszú Pilu fémjelezte évünk, majd pedig egy Zsarkov-szezon, az orosz éra lezárásaképpen. Szóval szvsz 93., az azonban biztos, hogy egy pillanatig sem volt kispados, amikor láttam az első felk. meccsen már látszott, hogy nagyon ott lesz.

Én kissé másképp látom ezt az antipátia dolgot. Minden ellenünk, a szurkolásunk eszközkészlete ellen irányuló ellenszenv ellenére annak idején is elkaptam suttogva, egymás közt mondott elismerő és irígykedő szavakat a másik oldalról a szurkolóink hangerejét és kitartását dícsérve. Láttam Ernőt Szolnokon az előző évben, az Alba elleni bajnoki döntőn. Vele nem beszéltem erről, de hozzá közel álló személytől hallottam, hogy Ő is szeretne ilyen közönség előtt játszani. Ezt fájlalta is, a következő évben, már Olajosként említette, hogy a csapat nem kapja meg a lelátóról a megfelelő támogatást. Mondjuk ennek lehetett a múlthoz is köze, de ez nem Ernőben merült fel, hanem az OAZIS-okban, és Bubics-okban.

Egyébként nagyon szép, hogy oda aztán semmi pénzért, de ez csak addig igaz, amíg van hasonló anyagi kondíciókkal kecsegtető ajánlat máshonnan.
A legjobb példa erre Zsoldos mester, aki már régen az Olaj edzője lehetne, ha anno el nem b***-ák a vezetők a szerződtetését.

Persze, senki sem szereti és szerintem sem tudja kikapcsolni a nézőtéri ellenszenvet, de ez az ellenszenv általában tovatűnik, mihelyst a kosaras odaköltözik. Ez kb. olyan dolog, mint az, hogy futbalisták igen nagy százaléka nagyon szeretne a Fradiban játszani, csak az "úri" közönség és az Ő buzdítása miatt.

...bocsi a többiektől, hogy a folytatásos Olaj-történetet kell olvasgatnotok oldalakon át, de mindenkinek adva van a lehetőség, hogy ide írogasson NG életrajzokat mondjuk :-))). Én is szívesen olvasgatom.
...és már abban sem reménykedhettek, hogy majdcsak elfogyunk, ha már nem tartozunk az elitbe. Szerintem még a hupilila csoportból is vissza fogunk járni dícsérni a csodálatos Rusznák-Berkics centerpárosunkat :-))))!!!

Előzmény: Olaj az Isten (9264)
Feribá04 Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9269
A Honvéd legnagyobb húzása az volt, hogy mielőtt megjelentek az igazi nagy pénzek a bajnokságban aláiratott a játékosaival 2-3 éves szerződéseket. Ben Hur szerepét Dávid Kornél töltötte be, az ő lábát nem bilincselték a sülyedő hajóhoz, ám a legeslegrosszabbul egyértelműen Sitku járt (bár ezt ő is keményen elbaltázta). Ezek után került Olajvárosba.
Ha nincs nyugodt környezet, jó légkör Sitku Ernő képtelen elfogadhatót nyújtani. Remek példa erre, hogy a lottónyeremény utólag jól érzékelhetően az ő teljesítményét vetette vissza leginkább. Ahogy Fodor Gerinél a pihentség, fittség úgy nála ez az ami a sikert meghozza és azt megcáfolhatatlanul tudom, hogy nálatok az ilyen jellegű feltételek nem voltak adottak. Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy kizárólag a stex miatt írt volna alá Szolnokra.

Egy kicsit egyébként szerintem rosszul látod a dolgokat. Miért ne mehetne el valaki kevesebbért valahova? Szolnokon tuti, hogy megadták volna neki a korábbi összeget? Mi sem adtuk meg Cziglernek a múlt évit. Ráadásul Czigler is, Sitku is már túl vannak a csúcsponton, mindketten elmúltak harminc évesek.
Mondok egy nagyon kisarkított példát:
Jordan 5 évvel ezelőtt 34 millió $-ért pattogtatott, most pedig 1 milkát keres. Jó tudom, hogy kapásból hasba szúrtok egy csomó ellenvetéssel, de nekem meggyőződésem, hogy Ernőnek a Honvédban voltak a legjobb évei.

Miért nem voltam Szolnokon?
Idén összesen három meccset láttam, mert sajnos nem nagyon van időm szurkolni járni és egy idegenbeli túra nálam mindig egy fél nap és persze egy éjszaka. :-)))

Előzmény: Olaj az Isten (9258)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9268

Látod Fera, nem is vagyok annyira "butuska"...:-))

Egyébként jól gondoltad, télleg aszittem, hogy még honvédos volt kilencvenegynéhányban is.

Huh, hogy fos** a hozzászólásokat...:-)

Avass, és amikor a mennyiség minőséggel is párosul? Persze most Rólad beszélek...:-)

OAZIS

Előzmény: Feribá04 (9257)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9267

Most olvastam el a honlapotokon Nagy Gábor élettörténetét...a "Forrás" résznél felismertem ám a szerzőt !!! ;-) Mindennel képben akarok lenni !!!! :-))))))))

Előzmény: Törölt nick (9266)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9265
Tudod, ilyen idős korban már szelektív a memória.

Előzmény: Olaj az Isten (9262)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9264
Avasska, avasska, avasska...:)

Vilcinskas centerből bedobóvá lett visszaminősítve, de nem ijedt meg a feladattól...Mulics meg fogja a pozicíciót majd Czigleren?

Nemnemnemnem, Avass, nem értek veled egyet :-):
Igenis számít a mérhetetlen antipátia (Ivko mikor visszajött Sopr., maradandót tudott alkotni, mert tisztában volt vele a szíve mélyén, hogy itt szeretik-és még mindig tudja, pedig mikor nem nálunk játszott volt ő vándorcigánymegszerbekhaza !). Esetleg még arról lenne érdemes dumcsizni, hogy míg Stole Szolnokra jött elsőként, és rögtön ill. egy év után meghatározó embörke lett (azon gondolkodtunk Bubiccsal, hogy 92-benhogy jött ide a kispadra, vagy csak 93-ban?...hiába, dsz vagyok, segíjjé má :-), meg hogy volt akkor a centersorunk? Akkor még volt a király nem? má92ben...), és megszerettük, addig Ernyő mint közutálatnak örvendő spíler érkezett, ez azé nem mindegy.

De vegyük csak az Albacomp ellenit nov 2-án: Szóval szerinted elképzelhető, hogy a total ellenszenves hangulat nem sokkolta az albásokat? Csak azért nem játszottak jól, mert rossz napjuk volt? Bencze-0, Hart-0, Moseley 1.félidő:0: ez mind az antialbahangulatnak volt köszönhető !!!....És ugye nem kell, hogy emlékeztesselek, hogy mi ment Danonék ellen-banánfüzér Drewnak sabala...(aki ezt egy humoros jelenetnek értékelte, mikor idejött-hámiapicsa humoros ebben?)

Vagy: azt is nagyon jól tudjuk, hogy vannak olyan játékosok és edzők, akik a világ összes kincséért sem jönnének hozzánk, akkor ők nem profik? Dehogynem, azok. Csak az érzelmeket és a benyomásokat mivel humánból vagyunk lehetetlen félretenni 100%osan. Szvsz ez volt a frankó vhol Rudolfnál is :-)

És a helyezésedet meg a tippülésben yól nézzed meg, mert jövő héten már a hátamat nézed...:-)))Majd szólok Belferának, hogy csalja vissza.:-)

OAZIS

Előzmény: Avass (9260)
Avass Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9263
...hát igen, néha nehéz kiválogatni a lényeget, ezért kell a minőségre menni és nem a mennyiségre (vegyél rólam példát!! :-))))))))))))
Előzmény: Olaj az Isten (9262)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!