Keresés

Részletes keresés

rik-027 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9337
tippjeim:
ASE - Falco H15
Körmend - Szolnok H8
Sopron - Albacomp V13
Dombóvár - Kecsó H3
csaby1 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9336
Egy kérdésem lenne.

Szegényes reálbeállítottságú agyammal nem tudom felfogni, hogy jön ki a 0,86-ból és a 0,94-ből 0,95. Akárhogy átlagolom a dolgot biztos nem jön ki mindkét számnál nagyobb.

Na mindegy. Biztos én vagyok a hülye.

Előzmény: Törölt nick (9332)
rik-027 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9335
Látom Bubics felébredtél, oszt kopipésztüsz itt orrba-szájjba, de legalább frissebb vagy, mint OAZIS
;))
Előzmény: Törölt nick (9333)
rik-027 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9334
"Váradi György Körmend terhére meghozott ítéletei (32-ből 18 jó) 56%-os, az Albacomp terhére hozott ítéletei (23-ból 15 jó) 65%-os teljesítményt takarnak. Az ebből számított egyensúlyi mutató: 56/65=0,86. (A nem jó ítéletek két részből állnak: tévesen meghozottak, illetve elmaradtak, amikor ítélni kellett volna)
Kis László Körmend terhére hozott ítéletei (24-ből 15 jó) 63%-os, az Albacomp terhére hozott ítéletei (15-ből 10 jó) 67%-os teljesítményt takarnak. Az ebből számított egyensúlyi mutató: 63/67=0,94."

most nem igazan van idöm ezen elmelkedni, de nekem ez büdös. Ez csak azt mutatja, hogy egymáshoz képest majdnem (4% eltérés) ugyanolyan szarul fujtak. Pl.: ha van két pocsék bíród, mindegyik 5%-os pontosságal fúj, akkor az pont jó, mert 5/5=1?? Az nem számít mennyire szarok, csak egymáshoz képest ne legyen különbség?

némo Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9331

A tippek:

ASE - Falco +22 (A szünetben dönteni kell a Kálmán-Zsoldos ügyben. Szerintetek is új edzője lesz a Falconak....?)
Körmend - Szolnok +14 (úgy néz ki szerencsénk lesz és élőben láthatjuk!)
Sopron - Albacomp -8 (Majdnem sikerül a meglepi)
Dombóvár - Kecsó +12 (Feledtetik a Szeged elleni fiaskót!)

Üdv.
Zotya

Előzmény: albamama (9330)
albamama Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9330
Dropika!

Helyesírásilag majd én egyengetem a karrieredet ;-)
1. lecke: Használj nyugodtan ékezeteket, a normális böngészőknek nem okoz gondot!

Tippek:

Atomerőmű SE–Falco KC-Szhely +10
Marc-Körmend–MOL Szolnok +10
Soproni Ászok–Albacomp -10
DVMSE–Univer KSE -5

Hajrá FehérMamiKompjúter!

Előzmény: Dropika (9314)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9329
Gondolom ez a Sikerektől Mentes... nem az Olaj szurkoló kocsmásoknak szólt.
(mert nekünk ez a félév az volt, kiv. Olaj-Alba)

Előzmény: oilboys (9328)
oilboys Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9328
Hi all!

Minden kedves kocsmatársnak Boldog Karácsonyt, és kedvenc csapataiknak Sikerekben Mentes Új Évet kívánok a magyar bajnokságban!

:-)))

Jók legyetek, még majd tipelni betérek!

Üdv:csabesz

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

rik-027 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9327
fish!

2009 jan 13: szal, ez kedd, de szerintem a többi stimmel!!!
;))

Előzmény: Fishtax (9320)
Avass Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9326

Nemnem, saabee azt írta, hogy: „Persze azt azért külön hangsúlyozták, hogy "Érzésre ne fújjál!"...”
Az érzésre fújás „csak” a gyakorlat. :-)) (ugye Bubic?)
Mondjuk szerintem Bubic arra gondolt, hogy a konkrét faultot nem látod (azt, hogy a védő keze valóban elérte-e a dobó játékosét, vagy, hogy mondjuk ütköztek-e a levegőben), de azért különböző jelekből meg lehet állapítani azt, hogy szabálytalanság történt. Gondolok itt pl. arra, hogy megtörik a játékos mozgása, vagy hirtelen megváltozik az iránya, esetleg Paja akkora homályost dob, hogy a laszti 3-4 méterrel a gyűrű előtt esik le. Ez utóbbi persze konkrét példa volt, erre mondta nekem Bubic, hogy ezt Ő biza lefújta volna, bár nem látta a szabálytalanságot, magát. Azután neki lett igaza, mert Paja pont azt mutogatta a sporinak, hogy dobás közben megütötték a könyökét.

Nekem inkább ez a mondat bökte a szememet:
„No persze azt is elmondták, hogy jó mechanikával bármilyen ítéletet el lehet adni.”
Csókolom, ez azt jelenti, hogy bármilyen büdösbaromságot fúj a jv., azt mindenképpen meg kell védeni? Mert ugyan lehet ezt a mondatot másképpen is értelmezni, a gyakorlat sajnos azt mutatja, hogy bármennyire is nyilvánvaló egy bíró tévedése, az Istennek sem hajlandó meggyőzni magát az ellenkezőjéről. Persze itt nem a közönségre, vagy a játékosokra gondolok, hanem a saját kollégáira. Ekkor szokott az következni, hogy az 1. jv. Felülbírálja a másikat (ha pedig az 1. bíró tévedett, akkor pechünk van :-(. Bár ha jobban belegondolok, a hevesen reklamáló játékosnak is elég lenne egy odavetett félmondat, mert azzal a játékosok is tisztában vannak, hogy ítéletet visszavonni nem lehet…

Előzmény: nukleo2002 (9317)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9325
Gyarapodott az ASE-TÁBOR!
Aki ottan vót az augusztusi Topic-gálán Pakson,az emlékezhet Árpi barátunkra,aki a gólkirály lett a tornán az Atomic Boys színeiben...
Tegnap reggel beköszönt hozzá a gólya,és egy Bianka nevű kislánnyal ajándékozta meg.
Az picúr és az anyuka jól vannak,az ifjú apa meg remélem jó másnapos.GRATULÁLUNK!
HAJRÁ ASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Artúr Doki (9323)
csaby1 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9324
Most meg majd jól megszeppennek a fehéroroszok, hogy ők ekkora meg ilyen új csarnokot még fényképen se láttak. Ez pont az ellenkezője a franciák ellen jól bevált tornaterem-elvnek.

Hajrá ASE!

Esetleg jobb lett volna korábban elkezdeni nyerni a meccseket. Így kiestünk. Most már azért bizakodóbbak lehetünk, mert négy kemény meccsből 4-et nyertünk, és ezekből csak 1 volt Pakson.

"Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat..."

Előzmény: Avass (9321)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9323
Középiskolás Női meccset fújol majd,Öcsi?
Csak vigyázz meg ne fogják a fütyülődet...
Előzmény: saabee (9302)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9322
Bubic, tán csak elintézi a sima vendég győzelmet:)
Előzmény: Fishtax (9320)
Avass Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9321
Jé, csak nem?! Napkeletden válogatott meccs? Ráadásul egy normális csarnokban?? Hogy a picskuba történhetett ez meg? Tán csak nem rájöttek az okosok a frankóra?!
Előzmény: sylord (9316)
Fishtax Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9320
Ezt találtam a MKOSZ honlapján a NB I. műsor, küldés és eredmények link alatt:

2009. január 13. szombat
.
.
.
18.00 Albacomp-IBM (edző: D. Williams) – Kvári Klíma-Vill-Rácvendéglő (edző: Varga Roland) F1AF 0101
saabee, BUBIC (Szabó IV)
.
.
.

:-)

fish

Előzmény: Törölt nick (9299)
Avass Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9319
Gratula!

...és ajánlom olvasgasd (többek közt) ezt a fórumot, néha egészen használható elemzések vannak meccsekről, játékosok teljesítményéről. (Sporttárs kollega is tőlünk szokott idézni :-)))))))))) vicccviccvicc!!!)

boran Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9318
Remélem normálisabb cikkeket írsz majd, mint a jelenlegi kollégáid! :-)))))
nukleo2002 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9317
Bakker!
Ha azt tanítják a bíróknak, hogy fújj érzésre, ha nem láttál semmit, akkor már értem, miért szidjuk hétről hétre az A-csoport szürkéit...
Előzmény: Törölt nick (9305)
sylord Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9316
Sziasztok!

HAON:

Válogatott kosármeccs a Főnixben!
Az EB-döntőre pályázó Varga-alakulat a fehéroroszokat fogadja Debrecenben.

Újabb rangos sporteseménynek lesz házigazdája a cívisváros: 2003. január 22-én a Magyarország–Fehéroroszország felnőtt Európa-bajnoki középdöntő kosárlabda-mérkőzést tekinthetik meg a sportbarátok a Főnix Csarnokban.

Debrecenben még soha nem játszott a férfi nemzeti kosárlabdacsapat tétmérkőzést – eddig csupán a Zalgiris Kaunas elleni barátságos találkozón láthatták a helyi szurkolók legjobbjainkat –, így a januári összecsapás amolyan mérföldkőnek is tekinthető. Bodrogváry Iván, a magyar kosárlabda-szövetség főtitkára megtekintette a pénteki Vadkakasok–Kecskemét bajnokit, azzal a nem titkolt céllal, hogy amennyiben a Főnix Csarnok minden szempontból „beválik”, úgy mindenképpen itt játszaná le a fehéroroszok elleni találkozót a válogatott. Nos, a főtitkárt lenyűgözték a látottak, el is küldte a nemzetközi szövetség (FIBA) illetékeseinek a helyszínről és az időpontról szóló megállapodást.

A Varga Mátyás vezette válogatott számára egyébként különösen nagy jelentőséggel bír a mérkőzés, hiszen csak győzelemmel maradna meg az esélyük a svédországi EB-döntőbe jutásra. A fináléban tizenhat csapat szerepelhet, a házigazda svédek és a címvédő Jugoszlávia mellett az öt középdöntőcsoport első két-két helyezettje, valamint a négy legjobb harmadik utazhat.

A magyarok négy győzelemmel és négy vereséggel jelenleg a D-csoport harmadik helyén állnak – a franciáknak és a letteknek egyaránt hat győzelme van –, és a B-csoport harmadikjával, az izraeliekkel futnak nagy versenyt a bejutásért, ugyanis a másik három csoport hasonló helyen álló gárdáját már nem nagyon tudják befogni. Kálmánék a debreceni összecsapás után három nappal – január 25-én – Észtországban zárják a középdöntő sorozatot.

üdv

andrej11 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9315
Gratula nekik!
Előzmény: saabee (9309)
Dropika Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9314
KLwestnek es belferanak koszonom a segitseget! ironia nelkul jelzem meg h h tenyleg sokat segitettek :)
Kozlom veluk es mindenkibel h ma felvettek a Nemzeti Sporthoz sportujsagironak :) bar a szakdolim nem negyaon halad :)
koszi sracok :)
saabee Creative Commons License 2002.12.18 0 0 9313
rik-027!

Küldtem egy mail-ben egy gif-et remélem neked működik,mert Én csak most néztem meg,és nem működik:-(( ->elvileg mozognia kellene

saabee Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9312
A statisztika alapján fogalmam sincs,hogy sikerült kicsikarni ezt a győzelmet,de megvam és kész :-)
De talán így értehtővé válik:

Team 1.P 2.P 3.P 4.P 1.OT 2.OT 3.OT Total
Polonia Warbud 31 21 20 12 84
Atomerömü SE 25 21 19 27 92

Attendance: 500
City: Warsaw

Polonia Warbud
Coach Quote:
Wojciech Kaminski: I congratulate for our opponents. It’s a big shame for us to play such fourth quarter as we played tonight. I don’t know what to say to describe my feelings after the game.

Atomerömü SE
Coach Quote:
Peter Fodor: After 3rd quarter of first game we have 16-points lead, but polish team had come back and won after OT. Tonight the roles have changed. Polonia had great lead in third quarter, but we won the game. I’d like to thank for my players.

Ez már talán azt is jelenti,hogy kezd egyenesbe jönni a csapat...

A Falco elleni meccsen be kell betonozni a harmadik helyet,aztán februárba meg majd lehet javítani :-))

Hajrá ASE!!!

vazsi Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9311
Atomerőmű SE–Falco KC-Szhely -7 (én sem hiszem el)
Marc-Körmend–MOL Szolnok +9
Soproni Ászok–Albacomp -7
DVMSE–Univer KSE +2

Kapozsvár nem játszik?

Előzmény: káró katona (9310)
káró katona Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9310
erre bukkantam...:))

2002-12-17 20:35:51 Koniec przygody Polonii z Pucharem Mistrzów

Polonia-Warbud Warszawa przegrała w meczu ostatniej kolejki fazy grupowej Konferencji Północnej z Atomeromu Paks 84:92 i nie zagra w fazie pan-Europejskiej.

Więcej wkrótce na www.polonia.waw.pl

Előzmény: saabee (9309)
saabee Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9309
Most mondták a Juventuson,h nyert az ASE 86-92-re /vagy valami hasonló :-))/
Happy,happy PAKS city!!!!! :-))))))

Ellenben kiestünk :-((((

saabee Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9308
Köszi :-)
Nagyjából ezeket mondták a tanfolyamon is.
Persze azt azért külön hangsúlyozták,hogy "Érzésre ne fújjál!"...
No persze azt is elmondták,hogy jó mechanikával bármilyen ítéletet el lehet adni.
Előzmény: Törölt nick (9305)
xGabi Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9307
Erőteljesen csúszok lefelé a tippversenyben ; vajon melyik csapat zakósorozata okozza ezt ? :-(((

Atomerőmű - Falco H13 (A paksiaknál már az Olaj - meccsre felépültek a "félholtak" is,a Falcót láttam pénteken...Bár annál sokkal gyengébbek már ők sem lehetnek)
Körmend - OLAJ H12 (Nem vagyok büszke rá,dehát ha ez kell nekünk)
Sopron - Albacomp V11 (Megoldják a légiósok)
Dombóvár - Kecskemét V10 (Tényleg sz@r lesz nézni a tabellát a végén : 12.Dombóvár 1-2 győzelemmel)

De Szent Péter még mindig azt mondja,hogy HAJRÁ OLAJ !!!
(Még akkor is,ha nem szopatunk vígan)

Előzmény: Hajrá Olaj (9298)
saabee Creative Commons License 2002.12.17 0 0 9304
OFF

Eh,mit találtam!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!
/Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott! :o) /

http://www.contnet.de/customers/rtl/erotikkalender/

ON

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!