Üdv mindenkinek Frankfurtbool! (Bocsi, albamama, de ezen a geepen teenyleg nincsenek eekezetek, eszkikoodban pedig gyenge vagyok, szal marad a taavirati stiilus)
Szal aszittem, hogy ittejd neemetbe nincs internet, de aztaan kiderült, hogy Bubic ADSL-ajaanlata ide is eljutott, uhhogy eerdemes volt beruhaazniuk a neccre.
Egy jelöleessel een is beszaallneek:
Legtöbb :-) 2002-ben
1. OAZIS
2. Avass
3. belfera
OAZIS!
Joovanna, nem is vagy olyan butus!
Viszont a talaaloos keerdeesemre meeg nem vaalaszoltaal!
Haahogyapicskubavanez??????
boccs, most neztem hogy csak 2002 februárjában irtam ide elöször!!! Akkor még versenyben vagyok!! elötte meg lehettem volna az év "read-only" -ja. ;-))
Van ennek más olvasata is. Váradi ugyanahhoz a 100 százalékhoz képest nyújtott 64-et, mint Kiss (65) (tehát nem magukhoz képest), és figyelembe véve, hogy Váradi egy nagy nemzetközi, kijelenthető: jóval gyengébb volt a teljesítménye, mint társáé (képességeikhez mérten).
:))
A következő próbálkozónak azt kell bizonyítania, hogy mindketten ugyanúgy fújtak.
"A bizottság minden ítéletre kiterjedő elemzése szerint Váradi György 64, Kis László 65 %-os teljesítményt nyújtott. "
Ezek szerint K.L. volt a gyengébb /Gondolom Én/.Ugyanis V.GY. mindnképpen magasabb szinten jegyzett jv /nemzetközi szinten biztos/.Ergo,ha Ő 64%-os teljesítményt nyújt,az mindig jobb,mint az,hogy K.L. 65%-ot nyújt.
Egyébként ki nyújt 100%-ot? /BUBIC-on és rajtam kívül ;o) /
A legjobb helyesírás díja kategóriából azonban diszkvalifikálják a Rostás-Sporttárs Bt.-t /nem sabee,hanem saabee! :-)) /
Helyettük a tartalék induló albapapa :-))
Ez a mutatószámolósdi nagy hülyeség, mert semmi másról nem szól, csak hogy miként kozmetikázzuk a rosszul vezetett meccset. Ha már a be nem fújt és befújt ítéletekről van szó (bár nem tudom ki(k) állapította(k) meg, hogy milyen faultokat kellett volna megadni és miket nem...)
Ha már százalékokban utazunk, akkor a hangsúlyt a 65-re kéne helyezni, ami szvsz katasztrofálisan gyenge. És persze hogy voltak visszafele is be ill. be nem fújtak, de ezeknek a dolgoknak akkor sem így kellene működnie. Az a 0,94es, az 1-től csak kis mértékben eltérő hagyblatty úgy pedig felidegesített, hogy...
Gondolom az Albának addigra majd sikerül megszereznie olajka91-et,ZSUZSI-t és még ki tudja kit :-)))
Persze Avass-t egyik csapat sem tudja elvinni,mert Ő akkor már évek óta az Atomerőmű SE-Némo Trans sztárgárdájában játszik centert.Ennek a csapatnak lesz az irányítója Feribá04,a plélyőr-managere belfera lesz.Szurkolóból letts ikeredző pedig Artúr Doki lesz.Persze ennek a team-nek Én leszek a házi jv-je,no és persze BUBIC is be fog segíteni néha-már csak az Avass-sal való régi ismerettségére való tekintettel.
Szerintem ebből a jelentésből mindkét oldal ki tud ragadni olyan dolgokat, amelyek megtámogatják az adott álláspontot. Most jön az afterparty, betettem a bckormendre is a jelentést, lesz ott minden :)))
A szavazás jó ötlet, már csak valami logisztikus alkat kell. A legszivesebben albamamát bíznám meg a tippek öszesítésével, dolgozon eggy kicsit :))
No,most akkor ezt teljesen félrértetted.
"Jó mechanikával bármilyen ítéletet el lehet adni."Ez a mondat azt takarja,hogy a jv-nek határozottnak kell lennie.A ló tulsó oldalára sem kell átesni /pl. nem teátrálisan kell mutogatni/.A jó mechanika és a határozott ítéletek /ami nem azt jelenti,hogy csak nekem van igazam/azért fontos,hogy a játékosok és a nézők elhiggyék,hogy amit ítéltél az ugyis volt.
Példának hozták fel például az idei VB döntő utolsó másodperceit,amikor az argentínok ellen ítéltek a lefújás előtt.A TV-ből tisztán látszik,hogy nem történt fault,sőt az argentínok rögtön rá is rontottak a sporikra.Azonban Ők annyira határozottak voltak /mármint a jv-k :-) /,hogy az argentínok "elhitték",hogy valóban fault volt és utána nem is reklomáltak./Érdemes újra megnézni-figyelve az argentínok reakciójára.../
Na most már remélem megértetted mire gondolok.
ui.:A szavaimat nem kiforgatni! :-))
Hát igen, akárhogy nézem, furcsa nekem is ez az átlag, meg sok minden. Nagyjából rájöttem a helyes képletre.
(a tévedések szórásnégyzete*a két játékvezető testsúlyának átlaga)/meccsenkénti krvnyád-együttható reciproka + a bizottság által a döntés meghozatala során elfogyasztott ásványvizek kupakjának súlya
Na, ez 0,95.
Bár lehet, hogy máshogy számoltak :))
Elég nagy hülyeség ezt ilyen statisztikai módszerrel csinálni, még akkor is, ha az eredmény azt mutatja, hogy véletlenül egy kicsit ellenünk ment.
"Váradi György Körmend terhére meghozott ítéletei (32-ből 18 jó) 56%-os, az Albacomp terhére hozott ítéletei (23-ból 15 jó) 65%-os teljesítményt takarnak. Az ebből számított egyensúlyi mutató: 56/65=0,86. (A nem jó ítéletek két részből állnak: tévesen meghozottak, illetve elmaradtak, amikor ítélni kellett volna)"
szal akkor itt mennyi azoknak az iteleteknek a szama amit meg kellett volna hoznia??? mert az még tovább rontaná a körmenddel kapcsolatos 56%-ot, nemde?
(amúgy le is írják, hogy szarul vezettek.) Persze a számokból is kitünik hogy véletlenül mindketten a körmend kárára tévedtek többet, de ez nem elég hogy a körmendiek gyanujat megalapozza... (vagy mi)
Szal itt már csak váradi beismerö vallomása segíthetne...