Nem elsősorban körmendiként, hanem inkább "tiszteletbeli" szegediként (pár hete a fél csapat ott volt a Kisbajorban, úgyhogy innnentől már csak jó arcok lehetnek) igencsak üdvözölném az eredményt.
Az, hogy megint a játékvezetéssel vannak igencsak nagy bajok, az eléggé szomorú, de sajnos egyáltalán nem meglepő...
Falco-Szeged 98-106
Botrányos játékvezetés mellett egy légióssal(mert Alexe sérült volt) a cseresor szépen helytállt.Csupán 5 ember pontozódott ki és faultarány a végén 34-17volt.majd idegenben nyerünk.A csarnokban majdnem meglincselték a bírókat , valami két fiatal g*cit.Mindig megfogtak minket a bírók és amikor nagyon elviselhetetlen lett a faultarány akkor néhány hülyeséget fújtak oda is.BOTRÁNYOS!NEVETSÉGES!
Ezt a fújást elrettentő negatív példaként kéne mutogatni a kezdő jv.-knek.
Huhh,ez nagyon jó :-)))
Első kategóriában asszem vitathatatlanul Avass kollégáé az első siker - ő azok közé tartozik,akiket még fénykoromban sem tudtam terjedelemben felülmúlni :-)))
2.kategória : csakis sporttárs!Megrugdossuk virtuálisan csak azért,mert nem érdekli az Olaj ? :-)))
3.kategória : ez a díj szerintem Farkas Ádám barátomat (Olaj technikai vez. fia) illeti meg,aki minden bíróbalhés meccs után kitartóan megmagyarázza,hogy xy spori miért is fújt ellenünk :-)))
4.kategória : ez is Avass,de azért OAZIS sem kispálya...
A legjobb helyesírás díját megosztva mindazoknak ajánlanám,akik már írták úgy saabee névét,hogy sabee :-)))
Életműdíj : Gulyás "ÍGY MULATUNK" László mindenképpen dobogós,de VM sem sokkal marad le azzal a beszólással az időkérésnél...
Az év felfedezettje : nemtom ki,de az sajnos biztos,hogy nem Brian Stewart :-((( A "ki tud legrövidebb idő alatt legtöbb sz@r légióst Magyarországra hozni" versenyt a 00/01 szezonban mutatott teljesítménnyel toronymagasan nyerné a vezetőségünk,sőt az idei év alapján a második helyre is befutnánk :-(((
Csak azért írtam mindegyikhez -1et hogy legyen okom a Falco meccsre is azt írni, bár kicsit irreális :(((((
Asszem elmegy az előkelő helyem a tabellánkon :(((
De mindent a csapatért!
Ki mit tud a Lacika vs. Zsoldos vs. Alexe meccsről? mert én semmit. Ti biztos tuti infókkal szolgáltok nekem e téren.
A 25-30 dal írásomat nem vagyok hajlandó megváltoztatni(bár ennyi tényleg nincs, de ezt nem tőlem hallottátok!), a hatalmas társadalmi nyomás hatására sem, mert vagyok annyira gerinces hogy tartom magam a leírtakhoz és ha nincs is ennyi majd most kitalálok még! :))))))))))))
Köszönöm elismerő szavaidat, bevallom amikor "olajka91" nevét olvastam egy kicsit csalódott voltam, mert titkon számítottam volna rá, de így megnyugodtam, és ezt az elismerést tuti beteszem a fa alá. Ilyenkor érzi igazán azt az ember, hogy annak a rengeteg befektetett munkának egyser majd beérik a gyümölcse!