Akkor engedd meg,hogy gratuláljak,így elsőként itt a topicban legalábbis :-))
Különben meg mi ez az éjszakai műszak,itt a DK-ban!!!???Neked nem itt lenne a helyed! :-)
Irány sűrgössen ünnepelni,no meg lassan-lassan pelenkázni is! :-)))
Artúr Doki
"Gyarapodott az ASE-TÁBOR!
Aki ottan vót az augusztusi Topic-gálán Pakson,az emlékezhet Árpi barátunkra,aki a gólkirály lett a tornán az Atomic Boys színeiben...
Tegnap reggel beköszönt hozzá a gólya,és egy Bianka nevű kislánnyal ajándékozta meg.
Az picúr és az anyuka jól vannak,az ifjú apa meg remélem jó másnapos.GRATULÁLUNK!
HAJRÁ ASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
...nademármost eztet nem hagyhasssuk!!! Gólyát eltéríteni, Szolnok felé terelni.
Ismét fölényesen nyert a hazai csapat (még szép, így is magasnak számít a srác :-))
Picúr + anyuka dettó (mármint az állapotukat tekintve analógiát mutatnak a paksi kolleginákkal).
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
...megy a gratula Paksra! (...én meg mulatni!! :-))))
No Maár most :-))
Azt nem tudom,hogy az a Maár fújja-e paksi ifi meccset,akinek igen sok köze van /inkább volt/ az ASE-hoz.Én eddig nem láttam ASE ifit fújni,de ez nem jelenti azt,hogy nem is fújt :-))
Viszont nagy az esélye,hogy ugyanarról a Maárról vam szó,ha kwest így ráismert a nyáron.
Annyit tudok róla,hogy mielőtt Fodor Peti idejött Ő volt a technikai vezetője a csapatnak.Városit is szokott fújni,az biztos,meg NBII-t is.
Annyira részletesen nem ismerem az előéletét,mivel akkor még elég kicsi voltam,de Feribá,vagy Artúr biztosan bővebb választ tud adni a kérdésedre.
Láttad volna, hogy a Debrecen ellen mit fújtak a Szeged ellen, meg úgy általában, egyszer megérdemeltük! Persze legjobb az lenne, ha sosem lennének ilyen hibák!
Akkor itt van: :)))
Csoportelsőként jutott tovább a Klíma-Vill
Kaposvári Klíma-Vill KK-ECM Nymburk (cseh) 105-96 (22-27, 39-20, 16-25, 28-24)
Győzelemmel zárta a küzdelmeket a férfi kosárlabda Regionális Európa Kupa Északi B-csoportjában a cseh ECM Nymburk ellen pályára lépő Kaposvári Klíma-Vill KK csapata, amely ezzel továbbjutott a legjobb nyolc közé.
Nem elsősorban körmendiként, hanem inkább "tiszteletbeli" szegediként (pár hete a fél csapat ott volt a Kisbajorban, úgyhogy innnentől már csak jó arcok lehetnek) igencsak üdvözölném az eredményt.
Az, hogy megint a játékvezetéssel vannak igencsak nagy bajok, az eléggé szomorú, de sajnos egyáltalán nem meglepő...
Falco-Szeged 98-106
Botrányos játékvezetés mellett egy légióssal(mert Alexe sérült volt) a cseresor szépen helytállt.Csupán 5 ember pontozódott ki és faultarány a végén 34-17volt.majd idegenben nyerünk.A csarnokban majdnem meglincselték a bírókat , valami két fiatal g*cit.Mindig megfogtak minket a bírók és amikor nagyon elviselhetetlen lett a faultarány akkor néhány hülyeséget fújtak oda is.BOTRÁNYOS!NEVETSÉGES!
Ezt a fújást elrettentő negatív példaként kéne mutogatni a kezdő jv.-knek.
Huhh,ez nagyon jó :-)))
Első kategóriában asszem vitathatatlanul Avass kollégáé az első siker - ő azok közé tartozik,akiket még fénykoromban sem tudtam terjedelemben felülmúlni :-)))
2.kategória : csakis sporttárs!Megrugdossuk virtuálisan csak azért,mert nem érdekli az Olaj ? :-)))
3.kategória : ez a díj szerintem Farkas Ádám barátomat (Olaj technikai vez. fia) illeti meg,aki minden bíróbalhés meccs után kitartóan megmagyarázza,hogy xy spori miért is fújt ellenünk :-)))
4.kategória : ez is Avass,de azért OAZIS sem kispálya...
A legjobb helyesírás díját megosztva mindazoknak ajánlanám,akik már írták úgy saabee névét,hogy sabee :-)))
Életműdíj : Gulyás "ÍGY MULATUNK" László mindenképpen dobogós,de VM sem sokkal marad le azzal a beszólással az időkérésnél...
Az év felfedezettje : nemtom ki,de az sajnos biztos,hogy nem Brian Stewart :-((( A "ki tud legrövidebb idő alatt legtöbb sz@r légióst Magyarországra hozni" versenyt a 00/01 szezonban mutatott teljesítménnyel toronymagasan nyerné a vezetőségünk,sőt az idei év alapján a második helyre is befutnánk :-(((
Csak azért írtam mindegyikhez -1et hogy legyen okom a Falco meccsre is azt írni, bár kicsit irreális :(((((
Asszem elmegy az előkelő helyem a tabellánkon :(((
De mindent a csapatért!
Ki mit tud a Lacika vs. Zsoldos vs. Alexe meccsről? mert én semmit. Ti biztos tuti infókkal szolgáltok nekem e téren.
A 25-30 dal írásomat nem vagyok hajlandó megváltoztatni(bár ennyi tényleg nincs, de ezt nem tőlem hallottátok!), a hatalmas társadalmi nyomás hatására sem, mert vagyok annyira gerinces hogy tartom magam a leírtakhoz és ha nincs is ennyi majd most kitalálok még! :))))))))))))
Köszönöm elismerő szavaidat, bevallom amikor "olajka91" nevét olvastam egy kicsit csalódott voltam, mert titkon számítottam volna rá, de így megnyugodtam, és ezt az elismerést tuti beteszem a fa alá. Ilyenkor érzi igazán azt az ember, hogy annak a rengeteg befektetett munkának egyser majd beérik a gyümölcse!