Hát akkor még gyúrnom kell a linkelésre :-((
Szvsz az a gond,hogy egy levlistára felküldött képről van szó.A lényeg,hogy Én látom a linken keresztül :-))
Külön kérésre elküdöm Neked&BUBIC-nak is mail-en :-))
Hopp, az idézet kimaradt valahogy a kacsacsőrök közül. Na mindegy.
A MAFC ügyről meg csak annyit, hogy ez tipikusan az az ítélet amivel nem lehet kezdeni semmit. A szomorú az, hogy a szövetség úgy törölte el a budapesti kosárlabdát, hogy még a látszatra sem ügyelt. Elmehetnek a pics@ba.
Tehát, ha valaki, de leginkább egy kosárlabdázó többször is a gyűrű felé hajítja a labdát, de az a fránya bőrgolyó (belül gumi, majd levegő) egyszer sem halad át a gyűrűnek nevezett vason, ill. az azt követő több helyen összecsomózott madzagon (hálón) - nos ilyenkor az az illető 0 pontot dob, amit a sportújságok kis mínusszal (-) is szoktak jelezni, de a komolyabb statisztikáknál a 0 szám szerepel.
Picsku,picsku!!!
Há' mér van ez???
Amikor feltettem a másik gépen,akkor úgy érzékeltem,hogy beszúrta a gépet rendesen ide a fórumba.Most meg nem látom :-((
Nem lesz ez így jó :-((
...ráadásul a képek láttán Fish is elhúzná a száját a hátrányos helyzetű modemesek miatt. :-)))
(A jelszó: ADSL, ami nem olcsó, viszont k. drága! Hívjátok Bubics-ot, Ő majd jukat beszél a hasatokba :-))
Apropó, juk. Kedves Albamama, azt magyarázd már meg nekem, ecccerű alföldi parasztembernek, hogy a picskuba tud valaki 0 pontot dobni? /:-)))/
Na, úgy látom OAZIS nem bírta a feszültséget, most már én is tippelhetek! :-)))
ASE - Falco +14 (szorosabb is lehetne, ha gyorsan felgyógyulnak a sérültek a vendégeknél, bár ez inkább paksi specialitás :-))
Körmend - Szolnok +9 (hiába, kemény világ ez, az optimizmusból nem élünk meg :-(((
Sopron - Albacomp -7 (már régóta várom az edzőcserét, Zoki jöhet vissza Szolnokra - na ne, ez még viccnek is rossz. Mindenesetre ez már egy rágósabb Sopron lesz, de a fehérváriaknak jók a fogaik (ezért hívnak mindenkit Lacinak :-)) - tegye fel a kezét aki érti - Spori?)
Dombóvár - Kecsó -12 /ez alapján Univerbe sem nyerni megyünk? :-((/
...ja igen, Saabee. Nem állt szándékomban kiforgatni a szavaidat, az általad írt mondatot így is lehetett értelmezni. Bocsi, ha félreértettelek.
Különben is, először tanujjj meg normálisan képet beszúrni (vagy ez csak a modemesek kedvéért van így???)! :-))))
Ja, beindultak az erőnléti edzések a 2003-as év "legjobb szmájlihasználója" büszke cím elnyerése érdekében!!!
:-)))
Szervusztok kocsmalakók (S. Buci után szabadon :-))
Köszönöm minden érdeklődőnek az előzetes érdeklődést és a soksok gratulációt, jókívánságot! Nagyon jól esett, komolyan!!
Nick ügynök, időhiány miatt nincs fent a Neten a srác, így nem is tudok beszúrni ide képet róla, ezenkívül ez a fórum a kosárlabdáról szól (főleg) és mivel zsákolni még nem tud, így valszeg emílbe mennek majd a fényképek.
Húúúúú,bazzzzz ez igen csak kétértelműre sikerült!
Fish-től azért kértem előre is bocsánatot,mert Ő nem szokta szeretni azt,ha valaki képeket tesz be.Mindig a modemesek érdekeit védi,tehát a bocsánat kérést ilyen értelemben kell érteni!
Sajnos a szombati meccsen nem tudok ott lenni, ez talán szerencsét hoz a csapatnak, és végre megszerezzük az első hazai győzelmünket!
HAJRÁ KÖRMEND!!!!