Keresés

Részletes keresés

belfera Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9549
Pont most készültem 5000 karakterben válaszolni sporttársnak, erre leírod előlem a frankót. Pedig nem is vagy a testvérem! :-)))
Azért első soproniként, második körmendiként én is beismerem - így a meccs megtekintése nélkül -, hogy minket segítettek a bírók, ráadásul a klub 25 éves A csoportos történetében nem ez volt az első ilyen eset.
Abban is egyetértek sporttárssal, hogy "a bírói tévedések benne vannak a játékban, és továbbra sem akarom azt hinni, hogy mindegyik mögött "aljas szándék" van". De azért néha - már csak tisztán statisztikai alapon is - előfordulhat ez utóbbi is.

1-2-3-4, Éljen soká Szabónégy!!!
És persze: Türkiye, Türkiye, Türkiye! :-)))

U.I.: A tippverseny állását majd mindenki megkapja karácsonyi ajándéknak.
KEKÜ & BUÉK MINDENKINEK!!!!!

Előzmény: G_e_r_y (9545)
Gabci456 Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9548
Ajánlom mindenki figyelmébe Todicsnak a bemutatkozását!

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Előzmény: Todics (9544)
jani0625 Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9547
Sziasztok!

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
ÉS (FALCO) SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET!!

xGabi Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9546
Egyetértek,szerintem is ugyanez áll a háttérben.Mi más is állna ?Fülesekből tudom,hogy az önkormányzati támogatást (pontos összeget sajnos nem tudok) már szeptemberben sem folyósította a Botkáné irányította a városvezetés.A többi pénzt a MOL vagy Nyerges és Ökrös kapcsolatai hozták,egészen a kormányváltásig...
Botka Lajosné!
Szolnoknak új vezetőre van szüksége,el van adósodva a város stb.
Tartjuk a szavunkat...!
Hát megtartottátok.Azt meg sem ígérték,hogy megszüntetik a csapatunkat,mégis meg fogják tenni.Nézzetek magatokba!Ez az hiperkorrekt MSZP - s politika ; még az érzelmeiket és a józan eszüket (már akinek van...) is félreteszik csak azért,hogy megmutassák a másik politikai oldalnak,hogy övéké a hatalom...
Sajnos ismét bebizonyosodott,hogy mindig arra van pénz,amire a vezetés akarja hogy legyen.
Nemtom ti hogy vagytok vele,de én nagyon féltem a csapatot és magát az egyesületet is.A jelenlegi vezetés szemléletmódja és felfogása arra fog vezetni,hogy a drukkerek újból a Kossuth térre mennek!De nem ünnepelni,hanem tüntetni.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Olaj az Isten (9519)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9545
Feladtam amagas labdát, de senki se ütötte le.
Sporttárs örült, hogy végre egy körmendi felvállalta, hogy lehet hogy néha nekünk fújnak a bírók. Visszaolvastam a Körmend-Alba utáni fehérvári beírásokat, és kerestem a korrekt hozzászólásokat.
Egy olyat se olvastam, hogy igen, most nekünk fújtak. Többen viszont beírták, hogy visszanézték, és teljesen korrekt volt a bírók tevékenysége. Akkor biztos a bírói testület MTE-szurker. Szóval továbbra is adott a lehetőség fehérvári oldalról, csak annyit kell mondani, a Váradi egy ici-picit segített. Nem kell több, nem kell azt mondani, hogy csak azért nyertetek, csak ennyit, picit segített a bíró...

...és akkor én is beírhatom, hogy végre egy korrekt fehérvári, mint ahogy azt az én meccselemzésemhez beírták...

Vajon ki lesz a Marc-Körmend 2002/03-as szezonbeli 6.(!) légiósa???? Speciel én a Nickelre szavaznék, de hát gondolom nem fogják Kecskemétről kirúgni :))))

Todics Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9544
Üdv mindenkinek!
Bubicnak nagyon igaza van!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!!!
Sajnos Szolnokon volt már jobb is,ám mindig bizakodva kell a jövő elé nézni,különben nincs értelme,ezért örökké HAJRÁ OLAJ!!!
A város elpártol az egyetlen csapattól,ami évek óta lázban tartja a megyét,ez felfoghatatlan!!!Boldog karácsonyt minden OLaj-drukkernek!
Avassnak gratulálok a kölökhöz!
Üdv Hegééknek!
Fishtax Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9541
Békés karácsonyt mindenkinek, az ünnep után találkozunk, akkor megbeszéljük, hol is fussunk össze a Kelet-Nyugaton!

fish

Fishtax Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9539
[K-NY]
Magad uram, ha szolgád nincs: itt találtam eddig a legtöbb információt a gáláról.

fish

Előzmény: Fishtax (9530)
Fishtax Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9537
Beszámolók a helyi újságokból, innen-onnan:

ASE-Falco
Körmend-Szolnok
Sopron-Albacomp
Dombóvár-Kecskemét

Kaposvár-ZTE

fish

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9536
Ahoy!

Gratulálok a Zetének!Szimpatikus csapat,jobbak voltak szombaton.
A bírói ítéletek nem az ő játékuktól függtek hanem egyszerűen magukban baromságok voltak.Meccs előtt mikor olvastam a két játékvezető nevét akkor azt mondtam,hogy -10-ről induluk,+Stole 3faultról.Kb. be is jött a tippem.A kaposvári szurkolók teljesen jogosan tüntettek többször is!!!Vegye már észre valaki,hogy katasztrofális a játékvezetők ténykedése és szinvonala!
Kedves suttyó barátom(Vígh) és Valovics "Úr"!Annyira nyálas és undorító a kivonulás a teremből,hogy az hihetetlen!Tegyük fel,hogy azért vonulnak ki mert "elégedetlenek" a játékosok sok szabálytalansága miatt hozott vitatható ítéletek utáni nézői magatartással.Elégedetlenek a játékosokkal.Megtehetik,hogy kivonulnak?Akkor egy csapat miért nem teheti meg azt,hogy ha nincs megelégedve egy bíró ténykedésével akkor minden következmény nélkül kivonul?!Mi az,hogy kimegy a bíró meccs közben a teremből?Nem csak azért van mert be kell fújnia a szabálytalanságokat hanem azért is,hogy rendet tartson a pályán.Ha rosszl végzi a munkáját akkor pont Ő megy ki a teremből???
Aztán a másik meg az összes híradóban meg újságban sír,hogy "itt meg ott ütöttek meg és hogy mennyire rossz neki"!!!Kellene egy kis önkritika már kedves játékvezetők!Vígh Péter én már rég elgondolkodtam volna azon,hogy miért kell nekem mindig termet elhagyni meg szektort ürítgetni és hallgatni a trágár kórusokat minden városban!Csak van valami pici alapja a nézők tüntetésének!!!Vagy ennyire hülyék és elfogultak a szurkolók pl.Szolnokon és Kaposváron,hogy a nyilvánvaló jogos bírói ítéleteket nem ismerik el?Elismerik de a jogtalanságot soha és ez így fog menni addig amíg lesznek kosármeccsek vagy amíg ilyen alkalmatlan arcok vezetik a kosárlabda mérkőzéseket.
A játékos minden nap edzésre jár és azért dolgozik,hogy fejlődjön.Erre jön hétvégenként a játékvezető és lerombol mindent.Az a játékvezető aki képzetlen és alkalmatlan.Sajnos...
Ha valaki rosszul végzi a munkáját azt a munkahelyén általában megbüntetik.Ez a játékvezetőknél vagy enyhe vagy nem létezik.Keményebben kellene önkritikát gyakorolni,NYILVÁNOSAN ELISMERNI A TÉVEDÉSEKET(és nem csak a sírni a tv-ben)és nyilvánosságra kellene hozni minden büntetést.

Solo Klíma!

sarkat5 Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9535
Sola Trier-be szerzödött
2002. December 23, Monday

Andrija Sola nem hosszabbított szerzödést Körmenden.

Úgy gondolta, hogy szakmailag elöbbre léphet a Bundesligában, ezért a német csapathoz kötelezte el magát. A jövöben tehát Charles Edmonson csapattársa lesz a jelenleg utolsó helyen álló Trier gárdájában.

saabee Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9534
"Meghívnak 10 szurkolót, és ezzel elejét is vették a pletykáknak?"
Miért?Szerintad több értelme lett volna meghirdetni egy olyan típusú ankétot,mint amilyen a szokásos év eleji bemutatkoázskor van?Ez a beszélgetés nem csak protokoláris szándékkal jött létre.

Látom figyelemesen elolvastad.Volt egy ilyen mondat is:"A találkozó zártkörű volt."

Na mindegy :-)

Kéne mi,hogy mi hangzott el :-))
Most végre Én is vissza tudom tartani az információkat :-))) Azt hiszem ezt a Duna TV-sek szokták,amikor megtudnak valami ütős pletykát ;-))) /vicc!!/.

Valóban nem más szurkolókra tartozik.Tóth János ezért is ezt a formáját választotta a beszégetésnek,nem pedig a Net-es kapcsolattartást.Úgy gondolta nem kell mindenkinek bele látnia a kártyáinkba.Ez egyébként jogos is.

Mellesleg nyílván nem azok a szurkolók terjesztik a pletykákat,akiket meghívnak egy ilyen beszélgetésre.De jó volt végre "tiszta vizet önteni a pohárba".És úgy gondolom ez mindenképpen pozitív,ha a vezetőség és a szurkoló-tábor között létrejönnek ilyen beszélgetések

Előzmény: Törölt nick (9529)
saabee Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9533
Ez meg miért lett ilyen?
Na mindegy műxik :-))
Előzmény: saabee (9532)
saabee Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9532
Nem jó a linkelésem már megint :-(((((((

Berakom újra.
www.streetballnet.hu<
/a>

Előzmény: saabee (9531)
saabee Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9531
K-Ny

Nem tudok sokat./Remek az MKOSZ PíáR.../
Amit Én tudok az tehát a következő:
Először is lesz Streetbal Jam Session,ami a SAP csarnokba kerül megrendezésre. dec.29-én 10.00-tól.Erre az ADIDAS boltokban lehet/lehetett (?) nevezni 8000HUF/team.Ezért minden csapattag kap 1 Adidas pólót+egy beugrót a K-Ny-ra.-Na ez az amiről sikeresen lemaradtunk-hála a remek reklámozásásnak :-(( Pedig szvsz indultunk is volna...
A K-Ny 15.00-tól kezdődik a Körcsarnokban.Előműsorok,meg minden firle-franc./pl.:Rookie game/.A gálát a Sport1 nyomja 18.00-tól (?).Jegyeket a Népstadion jegyirodájában /vagy v.mi ilyesmi :-)/ ill. az MKOSZ-ban /Szakszövetségek Székháza,Dózsa Gy.u.51,1.em 105 - nem biztos,h tökéletes a cím :-)/ lehet vennni.A jegyek egységesen 1000HUF/fő-be kerülnek.
Még próbálkozz a www.streetballnet.hu-n.Bár nem hiszem,h többet ki lehetne onnan gyógyítani./A linkek elég jól vannak "álcázva".../
Bonus info:Az ASE-nak van tiszteletjegye /15db/,asszem a Micus kapta meg.Talán tegnap már megkapta,de nem tudom van-e még belőle,már lehet,h nem.

Sz'al leszünk egy csomólyan Paksról!

Előzmény: Fishtax (9530)
Fishtax Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9530
[ASE-Falco, szurkolás]
A legtalálóbb megjegyzés szerintem a B-középben hangzott el: "Hááát, ezeknek is csak annyi kedvük van játszani, mint nekünk szurkolni!" :-) Jó kis langyos meccs volt, de legalább nyertünk, Davis zsákolása azonban felejthetetlen volt, ha lenne év végi "Top 10", biztosan bekerülne.

[K-NY]
saabee, én ott leszek, csak már jó lenne vhol részleteket is olvasni róla! Hol, mi, mikor? Ha van információd, megoszthatnád! Vagy bárki más.

fish

rik-027 Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9528
sziasztok kocsmalakók,

ilyen fantáziátlanul játszó, csak a vége felé küzdő klímát hálistennek már régen láttam. nagyon rossz volt ezt nézni :-(((

zte-nek gratula, mi meg nemtom hogy gondoltuk ezt... elején 3asokat erőltették, nemtom miből gondolták, hogy ez menni fog? semmi kidolgozott játék nem volt, kurva bénák is voltak, még a 4szer egymá után felpöcizés se ment be :-((

bírók: ááááááááá bazzeg erre ki sem térek :-(

az edző nem igazán cserélt, ha igen akkor számomra néha érthetetlen módon. pl: varga roli 1,5-2 perc alatt kapott 3 faultot, lehozta, oké. mikor feltámadtunk behozta, roli vágott egy hármast, ami nagyon kellett (egál), erre lehozta. namondom jóvan, akkor kapjunk ki. aztán mint ismert úgy is lett.

akartam korábban, meg bővebben írni, de kurvára elvtte ez a lélektelen produkció a kedvemet.

valovics meg nem tudtam, hogy ilyen sértődős... de asszem ha szidják és nem ketten, hanem 500an akkor még időben van elgondolkodnia, nem..?

na, üdv mindenkinek, a ma(tegnap)táv meg kaptyabe, mer eddig nem volt vonal.(?)

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.23 0 0 9527
Jaj, saa-beeka látom nagyon nyugat felé húz a szíved:-), nyugi kelet lesz a befutó, mert a gazdag West side-os légiósok December végén mindig külföldön nyaralnak persze a klub pénzén...:-)) Ezért is nyeri mindig K a gálát...:-)

Mr Pink: Úgy gondolom, hogy egy sportág értékét az azt körülvevő szurkolók határozzák meg. Nézd meg pl. a kajak-kenut, hogy mekkora tömegeket vonz (semekkorát) és nézd meg az agyon lesajnált magyar focit...na ugye
Vagyis tovább szűkítve a kört, egy adott városban (pl BP) akkor látnám én személy szerint értelmét kosárlabdát "csinálni", ha legalább 5000 pesti őrjöngene egy arra alkalmas arénában hétről hétre. Akkor ezek a meccsek tényleg a kosár ünnepének számítanának, dehát persze mondanom sem kell, hogy nem erről van szó-sokkal inkább 50 tapsikoló divatról. Köszi, azért lássuk be halott az ötlet, még ha egy embernek szívügye is, hogy legyen Bp-en kosárlabda. Én azt mondom ne legyen. Volt már eleget, mikor hosszú éveken át csak a Honvéd "nyerhette" a bajnokságot, és ugye a szövetség kimondott-kimondatlan elfogultságáról nem kell mesélnem egy jobb bp-i csapat kapcsán...

Ennyit akartam, mindenkinek békés ünnepeket kívánok, aztán beszámolni ám arról, hogy mit hozott a Jézuska...(új légiós, új csarnok, sabala:-))))

CSőcsumi (buzi szabolcs, ez tuti előre le volt zsírozva)

OAZIS

Előzmény: saabee (9526)
saabee Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9526
Mivel nem tudom,hogy idén mennyire fogok még NEThez jutni ezért feldom most a kérdést:
Ki lesz jelen /természetesen a DK-sok közül :-) /a Kelet-Nyugat gálán????
Mer' akkor ismét lesz egy remek alkalom egy topic-találkára'Mondhatni semleges pályán,bár nekem Bp. már félig-meddig hazainak számít :-))

A lényeg,hogy Én ott leszek :-) Remélem lesznek ismerős arcok /a paksiakon kívül is/.Szvsz meg fogjuk taálni egymást :-))

Kicsit skizofrén a helyzet /Paks K-NY?/,ezért azt mondom:
Győzzük le magunkat!Hajrá Kelet!

saabee Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9525
Köszi szépen!!!

"harmincperces dokumentumfilm a 60 éves magyar kosárlabdáról [...]A főcímben felfedeztelek..."

Remélem azért érzitek a megtiszteltetést,hogy egy "élő legenda" is irgoat a DK-ba :-)))))))))

Benne leszek a TV-ben!Benne leszek a TV-ben!Benne leszek a TV-ben! :-)))

Előzmény: Törölt nick (9523)
saabee Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9524
Nos akkor essen inkább néhány szó a meccset megelőző ebédről!

Történ,ugyanis a héten,hogy Tóth János az ASE kosárlabda szakosztályának vezetője /remélem jól írom :-) / "megvendégelte" az ASE sportéttermében a csapat szurkolóit.
A találkozó zártkörű volt.Az AtomicBoysból 10 személy kapott meghívot.A vezetőség részéről csak Tóth János tudott résztvenni,ugyanis Fodor Péter sajnos nem ért rá.
A találkozó célja a szurkolóság-vezetőség kapcsolatának tisztázása volt.Valamint azért jött létre,hogy a szurkolók első kézből kapjanak választ a bennük felgyülemlett kérdésekre.Ne terjengjenek alaptalan pletykák városszerte,és ami talán még fontosabb a mindenki által elérhető internetes fórumokon /itt nem a DK-ra gondolok elsősorban-a szerk. :-)) /
Az ebéddel egybekötött beszélgetésen mindenki választ kaphatott /és kapott is!/ a kérdéseire.

A résztvevők nevében ezúton is szeretném megköszöni mind az ebédet,mind pedig a beszélgetés lehetőségét!
Kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,és /sport/sikerekben gazdag Bolgog Új Évet!

Hajrá ASE!!!

Előzmény: saabee (9521)
Mr. Pink Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9522
Ha esetleg valakit érdekel a MAFC-ügy, meg a várható fejleményei akkor egy pár infóval tudok szolgálni.

1.) "ha minden rendben lett volna a papírokkal, akkor nem lehetett volna így elbánni egy csapatal": nyugodj meg lehetett. Az egész ügynek semmi köze ahhoz, hogy volt-e vámpapír vagy sem (egyébként volt)
2.) Valóban a háttérben mást kell kereni, és aki egy kicsit is ismeri a hazai viszonyokat, embereket, össze tudja tenni a képet. Anélkül, hogy bárkit vádolnék, csak vissza kell emlékezni a nyári eseményekre. Az események kulcsa a megszűnik a Szeged, vagy sem? kérdésnél van.
3.) Azt pedig, hogy Budapesten 100-200 embernek érdemes-e kosárlabdát csinálni, az nem a liga feladata eldönteni. ha egy szerencsétlen hülye, úgy gondolja, hogy évente több tízmillió forintot megér neki, hogy legyen csapat, akkor az a szíve joga.
4.)Szerencsére nem igaz az, hogy tipikusan olyan ítélet amivel nem lehet mit kezdeni. Nagyon is lehet, és ezt - úgy tűnik - a szövetségben és a ligában is már értik.

saabee Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9521
Mivel az ASE-Falco-ról még nem írt senki ime egy kis ó'vasnivaló:

ASE-Falco
Meglehetősen langyos meccs volt.Mi talán már arra gondoltunk,hogy mit hoz a Jézuska,mert az első negyedet szinte odaajándékoztuk az 1 légióssal felálló Falconak.Alexe-nek ki tudja milyen jobb dolga akadt./Próbáltuk kitalálni.Arra jutottunk,hogy már 20-án el kellett indulnia haza-hogy hazaérjen Romániába-mert olyan rosszak az utak :-)) És ekkor még repülővel ment :o) /Az első negyedben még az volt meglepő,hogy Pankár bevállalt 3 TREEplát.
A 2.negyedben már többé-kevésbé összeszedtük magunkat,de az is csak néhány pontos előnyhöz volt elég.
A 3.-ban már vezettünk vagy 15-el,de nem sikerült leráznunk a tapadó Falco-t.Bár ez nem Heinle-nek volt köszönhető.Nagyon furán játszott,mindig vállalta a triplákat,de úgy,hogy utána 3 támadáson keresztül berezonált a gyűrű :-))
A 4.negyedben történt két nem éppen átlagosnak nevezhető dolog.Az egyik az,hogy Kompi akkorát faultolt,hogy elszakadt a háló=>nem csak K.váron állt a játék,hanem Nálunk is.
A másik meg az,hogy DAVIS eccerűen bepörgött!!!Akkorát zsákolt,mint egy ...,mint egy LÁBOS!!!Egy gyűrűgől kipattanó labdát tépett egy kézzel(!) be ííírdatlanul dinamikusan.Robbant is a csarnok a show után :-)))
Aztán nem sokkal később vége is lett.Lényeg,hogy nyertünk.A meccs az elég felejthető volt.

Players:
ASE:
-Zalán:az átlagosnál ma gyengébb volt /rengeteg triplát rádobott/,bár jól levette a pályáról Kálmánt-már amikor Ő fogta,és nem Geri :-)
-GERI:istencsászárul játszott az utóbbi meccseken megtáltosodott
-FERIBÁ:most már vitathatatlanul vissztaért,bár volt néhány eladott labdája.A középtávoli dobásai meg a 32 foga :-) jelzi,hogy ismét olyan,mint azelőtt.Ja és a 4,negyedben jól elbeszélgetett az A.B. előtt helyetfoglaló Gulyás Robival :-)) Majd nem sokkal később megcsinálta azt az akciót,amiért érdemes volt kimenni tegnap meccsre
-Ernő:Ő sem volt rossz,a végén már triplá/ka/t is dobott,zsákolt,minden
-Laci:Egy szavunk nem lehet idén rá sem.Nagyon jól centerezett,Heinle-t is kiosztotta.Nem volt ellenfele /bár nem csoda,ebben a Falcoban.../
-Kompi:Amit kellett megtette,bár az elején még nem jöttek be a dobásai
-Vaido:Ő is elment.Bár elég sokat táncoltatta a labdát a gyűrűn-elég váltakozó sikerrel-amúgy Vaidosan

Falco:
-Kálmán:nulla.Nem jött ma be neki a beviszem a sűrűbe,aztán rádobom-ne adj' isten lepasszolom stílus-ebből elég sok labdát eladott.
-Pankár:Talán az a 3 tripla.A többi dobásnál már meglátszott,hogy nem kellene erőltetni a dobálást :-))
-Sallay:a 2.v.3. negyedben megsérült a bokája
-Borszéki:Cziglerék mellett esélytelen
-Heinle:a street-en lehet,hogy nyerő lett volna ez a stílus,ahogy játszott.Én nem tudom,hogy miért az egyetlen magas akar 3-t dobni,de nekem így is jó :-) A palánk alatt abból nem élt meg,amit a Körmend ellen meg tudott csinálni.Bár a végén összeszedett jó néhány pontot.
-Dénes:tehetséges
-Gráczer: a rutin meg az évek :-) Bevarrt pár triplát

Kb.ennyi

A jv-k hozták a "szokásos" színvonalat.Párszor éltettük is Harsányit :-))

Szurkerolás:
Abszolút a meccs "színvonalához" volt igazitva.
Megjelntek Sz.helyről is(!).Kb. 3-4-en lehettek.A családos kategória "követelményeit elégítették ki" :-))
Bár Én emlékszem,hogy amikor Sz.helyen voltunk nagyon ígérték néhányan,hogy majd 21-én Pakson találkozunk.Vajon miért gondoltam már akkor,hogy ebből nem lesz semmi...

Szép volt fiúk!Hajrá ASE!!!

Gabci456 Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9520
Stipi-stopp a bérlet! :)))
Előzmény: xGabi (9517)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9519
Hát gyerekek ez gyémántkemény...

Hogy is? Akkor nincs másról szó, minthogy a vörösben tündöklő Botkáné (MSZP polgmester aki nem tuja) azt mondta a kosárladbára, hogy viszlát. Ez szörnyű nagy hiba. A városunknak tényleg csak ez van. És most nem csak a sportról beszélek. Nem személyes érzelmeknek kellene dominálnia, hanem fel kéne ismerni az apró fenti tényt. Hihetetlen. Gondolom megvonták az önkormányzati támogatást. És akkor mi lesz helyette, gyurma szakkör? Ne tegyük már magunkat nevetségessé...

Persze én is sokat hozom elő a vezetőség felelősségét, ugyanakkor az sem biztos, hogy Ökrösnek nem jött kapóra a dolog, már ha értitek mire gondolok...Idén úgyis sosem látott mélységbe kerülünk majd, jó ha a nyolc között leszünk. Nagyon rosszul alakul számunkra a bajnokság, nem váltak be a légiósaink, másfelől pedig mindig az éppen csúcsformában vagy éppen ahhoz közelítő ellenfelek jönnek. Szerencsénk sincs...:-(Hogy most mi lesz nem tudom, egyébként Ökrös operatív feladata nem tudom pontosan mi volt, mindenesetre szvsz a lóvét Nyerges hozza, de nem akarok hülyeségeket beszélni. A városvezetőség sürgősen gondolkozzon el, ne rombolják le tisztán politikai és érzelmi okokból azt, ami annyi szolnokinak (nekem is) az egyetlen értelmes szórakozási lehetőséget jelenti !!! Fehérváriak lehet jönni...

Sporttárs, hogy az a dolog megtörtént azt nem vitatom, legalábbis igencsak meglepődnék ha nem így történt volna mégsem. Én is szívesebben maradnék meg az általad is preferált verziónál, miszerint a bírók néha (gyakran) tévednek, és nincs ebben semmi tudatosság vagy külső presszió. Hát be is b***** ha lenne !!! Hiszen így lennének előre eldöntött meccsek, előre lejátszott bajnokságok...neeem, ebbe belegondolni is rossz. De mindenesetre érdekes, hogy a bírók (még ha Bogdnár :-) csak humornak -lehet ilyen helyzetben viccelődni???- is szánta a dolgot, hogy reagálnak bizonyos esetekben. Váradi is mit röhög állandóan a szurkolók képébe???? Vagy anno Berki, akinek (bevallottan !!!) a hazai közönség cukkolása volt a meccs fénypontja...Miért lesznek ezek az emberek bírók? Mi kell , hogy valaki azzá váljon??? És ha már 1x az lett, akkor meg miért nem lehet rendesen végezni a munkát??? Áhhh...

Hogy szünetben mit keresett a bíróknál? Valszín érdeklődni ment :-)...(egyébként tiltja ezt valami?)

Szóval még egy mondat erejéig visszatérve a vezetőinkhez, nem biztos, hogy jól jönne nekünk ez a váltás, hiszen most még Ökrös se lesz. Nyilván ha alkalmaznánk helyette egy jobb szakembert, akkor minőségibb lesz a munka (pl. légióstoborzás), de félő, nem erről van most szó. Kár ezt tovább taglalni, válságban vagyunk, ill. válságot válság követ...

Még annyit, ha Orosz Benő keresi a legtöbbet nálunk, minimum amit elvárok, hogy a belét kihajtsa!!! Nem azért fizettem 15ezret, hogy ilyen halovány produktumokban "gyönyörködjek" !!!! És még ezek sírnak, hogy nincs elég pénz-cöcöcö, Benőkém, akkor mi volt az a múlt héten, amikor egy nap alatt elköltöttetek 1,5M Ft-ot az új csempékre meg szép padlóburkolókra a most épülő tetszetős kis házatokba??? Minek építesz Te Szolnokon? Takarodj vissza Pestre!! ÉS KOSÁRLABDÁZZ MÁR, NE MÁSSAL FOGLALKOZZÁL TE ....!! Ezért fizetünk!!!
Nézd meg Vilcinskast most!!! Mi volt itt a háttérben Benő ??? Mit csináltál, mi??? Mi nem tetszett? Hülye gyerek...

OAZIS

Előzmény: xGabi (9517)
xGabi Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9518
A bíráskodásról szóló hírek nem igazán lepnek meg,nagyon durva lett volna ha a Körmend két egymást követő hazai meccsén is ellenük "tévednek" (maradjunk ennél a kifejezésnél) a játékvezetők.Így viszont nekünk jut ki sorozatosan a "jóból",nem elég,hogy nem megy a csapatnak,a legutóbbi két meccsünkön 7 kipontozódásunk volt (ebből kb. 2 odaütökazutolsópercbenhogymiénklegyenalabda) és 62 faultot fújtak ellenünk.Lassan belenyugszom abba,hogy akárhol áll a csapatom a bajnokságban,néhány kivételes esettől eltekintve nem változik a bírói felfogás velünk szemben.Hjaaa kérem,biztos a "szerb stílus" (más kérdés hogy szerbek nélkül...).
A jelen helyzetben sokkal jelentősebb gondjaink is vannak annál,hogy egy hasonló bíráskodáson dühöngjünk.Úgyis fogunk még kapni éppen eleget :-(((

HAJRÁ OLAJ !!!

xGabi Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9517
Lemondott az elnök
Ökrös Imre,a MOL Szolnok társadalmi elnöke bejelentette lemondását.Erről szombat délután - tehát még a Körmend elleni meccs előtt - értesítette az Új Néplap szerkesztőségét.Az újságban a következőt nyilatkozta :
- Elhatározásom legfőbb oka az,hogy a megye egyik legsikeresebb klubját nem kezeli értékén Szolnok város vezetése.Talán azt mondanom sem kell,hogy az elmúlt években klubunk milyen eredményeket ért el.Öt esztendeje szurkolók tüntettek a Kossuth téren,hiszen a csapatnak nem volt gazdája,az előző vezetés Sopronba távozott,a klub a megszűnés határán állt.Újra fel kellett építenünk az egyesületet,két esztendeje döntőt játszott a csapatunk,majd az elműúlt két évben egyaránt bekerült a legjobb négy közé.Az idén - fennállása során először - megnyerte a Magyar kupa döntőjét,melyre régen volt példa a szolnoki labdajátékok történelmében.Mivel nem értékelik a munkámat,azt gondolom,hogy fölösleges erőlködni,inkább átadom a helyemet másnak.Ezzel együtt a bérletemet : G szektor,5. sor 3,felajánlom a szurkolóknak.Örülök,hogy az elmúlt néhány évben a szolnoki kosárlabdáért dolgozhattam,kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek!

Mit szóltok hozzá ?

borost Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9514
Most azt mondjátok meg, melyik Körmend meccs lesz zártkapus? Én úgy tudtam, ez, azt írják, hogy 2200 néző. De akkor mikor játszotok/játszik a Körmend zártkapuk mögött?
G_e_r_y Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9513
Nem megismételtette, hanem egyszerűen elvette a labdát, mert a Sola nem végezte el öt másodpercen belül.

Sajna a Solát nem elengedjük, egyszerűen tegnap lejárt a szerződése, és a németek többet adnak. Állítólag igaz csak 500 dollárral...

Nem csak a bírókon múlt, ezt azért hozzátenném. Ugyanúgy mint két hete az Alba sem csak a bírókon ment el! A két fújás közel volt azonban egymáshoz, meg kell valljam! Nem olvastam még ma Sportot, nem tudom mit mondott a Szolnok edzője, de meccs közben nem láttam reklamálni!

Már látom egyébként ezzel a fújással két évre befogták a pofánkat! A legkisebb reklamálásra az lesz az első, csak a bírók miatt tudtatok nyerni otthon!!!

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.22 0 0 9512
Sziasztok !

Gratulálok először is a Körmendnek és külön Belferának a tegnapi diadalhoz. Nem voltam ott, viszont az edzői nyilatkozat önmagáért beszél, és egy kicsit töprengőbe ejt. Toya úgy látom nem rossz vétel

Gery, az a mondatod, hogy most visszakaptuk az Alba meccset ugye csak egy rossz (és mellette nagyon gyenge) tréfa volt??? :-))) Nagyon el lennék keskenyedve, ha így működnének a dolgok..

Sporttárs, te tényleg úgy gondolod, hogy a bírók csak úgy véletlenségből tévednek? Ha egy éve űznék ezt a nemes mesterséget még el is tudnám fogadni, de pl. Szabó esetében koránt sem erről van szó. Csak egy példa, aminek hitelességét egy mp-ig sem kétlem, olyan személytől származik:

OLAJ - ASE múlt héten. Ugye akkor leírtam, hogy Ökrös tanár úr hogy szidta a bírókat a csarnokunkban...NA most, szünetben be is ment hozzájuk, és kérdezte a kis Bod(g?)nártól, hogy gyerekek mi ez a fújás? (Egyébként szerintem is rém gyengén ügyködtek) Erre Bodnár: Mi akartok, csak az első hat percben fújtunk a Paksnak... Hát szerintetek ilyen van, vagy kéne hogy legyen??? Ez annyira hányinger, hogy 20szal kell jobbnak lenned, hogy nyerj öttel...:-(((

Szegény Zoránunk...Ilyen szar bírókat...Belfera, azért valamit mondhatnál vazzz, nem vagyok most túl nyugodt...

Üdv

OAZIS

Előzmény: G_e_r_y (9510)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!