na, nálunk meg esik szét a csapat?
hallom, hogy mennek a veszekedések, satöbbi, meg hogy a simon paksra vagy fehérvárra akar menni ha külföld nem jön össze neki jövőre. a névadó szponzor is lehet, hoyg meggondolja magát, szal jövőre mi lesz? ez a miljkovics meg csak bomlasztja a csapatot...
Ha jól emlékszem, azt írtad, jöttök néhányan Paksról! Így biztosan meg foglak találni benneteket, a többieknek meg javaslom, keressenek minket, akkor könnyen össze tudunk hozni egy topiktalákozót!
Mi is bent vagyunk a munkahelyen, azaz itt vagyunk 1000-rel... :-)
Agyamra ment némileg az Ünnep,azt ilyen jutott eszembe:
Sütni kell!Sütni kell!
A süteményt azt sütni kell!
A sütemény az finom falat!
A süteményt azt sütni kell!
Mivel valószínű,hogy idén már nem látom a DK-t.Ezért szeretnék mindenkinek /sport és magánéletbeli/Sikerekben Gazdag Eredményes Boldog Új Évet Kívánni!!! Hajrá ASE!!!
Egy apró észrevétel az előző forduló Nemzeti Sportos elemzéséhez:
Legtöbb pont: David Toya (és persze az isteni Delmonte "Nickel" Madison)
Legtöbb szerzett labda: David Toya
Legtöbb IBM-pont: David Toya
Ezek után a forduló csapatában hiába keresem a mi ugandai-szlovákunkat... A legtöbb blokkot is neki kellett volna adnia??? Egyébként ismét bemutatót tartott a blokk koronázatlan királya, Keresztes Rafael!
Hőjj!
"Ez a beszélgetés nem csak protokoláris szándékkal jött létre."...Ja,azért,hogy legyen egy kis melóm.Bezabáltál vazzeg?Nem volt szaga a kirántott húsnak?:))))))))
"De jó volt végre "tiszta vizet önteni a pohárba".És úgy gondolom ez mindenképpen pozitív,ha a vezetőség és a szurkoló-tábor között létrejönnek ilyen beszélgetések."
Ha jól láttam nem ivott senki vizet Micuson kívül,az eredményeket meg majd meglátjuk.
Ja még valami.
Kellemes,békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden olvasónak,Dk tagnak és persze minden paksinak...
Sajnos úgy néz ki, hogy egy időre meghalt a kosárlabda a városunkban. Teljes káosz minden szinten és akkor a pénztelenségről még nem is beszéltünk.
Van egy olyan érzésem, hogy a kosárlabda lesz a sorban a következő: atlétika-kézi-vízilabda-foci....után. :((((
Szolnokon sajnos minden sportágat megszüntetnek, pedig milyen szépen indult, amikor Kecskemétre mentünk át, hogy az A-csoportba való feljutást kiszurkoljuk. Nagyon-nagyon régen...
De miért van ez így??? Sajnos Botkáné kényszerpályán mozog, ezzel együtt a város vezetése is. Szolnok az egyik legjobban eladósodott városa az országnak. Szeptemberben már az volt a kérdés, hogy a közalkalmazottak kapnak-e fizetést. Ezért is kellett hitelt felvenni. Ezt az állapotot, meg ugye örökölte valakitől....
Egyébként nem érdekel a politika, de attól nem fejlődik egy város, hogy a sportpályát megszüntetik, és kiraknak egy pár cserép virágot. Na ennyit az előző 4 évről!
Pár gondolat a csapatról:
Ilyenre azért nem volt még példa, hogy olyan csapatunk legyen, aki már küzdeni sem küzd. A lelkesedés legkisebb jelét sem látom a pályán. Nekem úgy tűnik, hogy a nézőkön kívül nem igazán érdekel senkit, hogy mi lesz. A meccs vége előtt tömegesen hazaindulnak a szurkolók!!!!
Hogy lehet ezt eltürni a klubvezetés részéről??
Hogy lehet elsiklani a felett, hogy a játékosok piálnak esténként? Azért ők nem kevés pénzért játszanak....
Hogy lehetett eltürni Vilcinkas állandó vodkázgatásait? Nem véletlenül jelentették fel abban a házban ahol lakott.
Ezek után ne csodálkozzon senki, hogy ilyen a csapat teljesítménye!
Egyébként ebből a kis pénzből is lehettet volna szerintem jobb légiósokat hozni, csak nem egy edzés után kellett volna nekik szerződést adni. Vagy akkor lenne csak kettő, de épkézláb! De ez van akkor, ha olyanok irányítanak akik nem igazán értenek hozzá. Mondhatjátok, hogy ezután még ez sem lesz!
Sajnos szerintem se, mert ilyen teljesítmény után a MOL ki fog szállni!
Hol van a szolnoki utánpótlás?? Évek óta egy játékost sem tudtak beépíteni a csapatba, aki sorozatban el tudja dönteni a meccseket! Miért foglalkoztatnak ilyen edzőket, akik csak erre képesek????? Miért nem váltanak????
De milyen jól elvan ennél a klubnál mindenki. A játékosoknak megvan a fix, minek is törjék magukat! A szurkoló??? KIt érdekel! Csak vegye meg a bérletet!
Pont most készültem 5000 karakterben válaszolni sporttársnak, erre leírod előlem a frankót. Pedig nem is vagy a testvérem! :-)))
Azért első soproniként, második körmendiként én is beismerem - így a meccs megtekintése nélkül -, hogy minket segítettek a bírók, ráadásul a klub 25 éves A csoportos történetében nem ez volt az első ilyen eset.
Abban is egyetértek sporttárssal, hogy "a bírói tévedések benne vannak a játékban, és továbbra sem akarom azt hinni, hogy mindegyik mögött "aljas szándék" van". De azért néha - már csak tisztán statisztikai alapon is - előfordulhat ez utóbbi is.
1-2-3-4, Éljen soká Szabónégy!!!
És persze: Türkiye, Türkiye, Türkiye! :-)))
U.I.: A tippverseny állását majd mindenki megkapja karácsonyi ajándéknak.
KEKÜ & BUÉK MINDENKINEK!!!!!
Egyetértek,szerintem is ugyanez áll a háttérben.Mi más is állna ?Fülesekből tudom,hogy az önkormányzati támogatást (pontos összeget sajnos nem tudok) már szeptemberben sem folyósította a Botkáné irányította a városvezetés.A többi pénzt a MOL vagy Nyerges és Ökrös kapcsolatai hozták,egészen a kormányváltásig...
Botka Lajosné!
Szolnoknak új vezetőre van szüksége,el van adósodva a város stb.
Tartjuk a szavunkat...!
Hát megtartottátok.Azt meg sem ígérték,hogy megszüntetik a csapatunkat,mégis meg fogják tenni.Nézzetek magatokba!Ez az hiperkorrekt MSZP - s politika ; még az érzelmeiket és a józan eszüket (már akinek van...) is félreteszik csak azért,hogy megmutassák a másik politikai oldalnak,hogy övéké a hatalom...
Sajnos ismét bebizonyosodott,hogy mindig arra van pénz,amire a vezetés akarja hogy legyen.
Nemtom ti hogy vagytok vele,de én nagyon féltem a csapatot és magát az egyesületet is.A jelenlegi vezetés szemléletmódja és felfogása arra fog vezetni,hogy a drukkerek újból a Kossuth térre mennek!De nem ünnepelni,hanem tüntetni.
Feladtam amagas labdát, de senki se ütötte le.
Sporttárs örült, hogy végre egy körmendi felvállalta, hogy lehet hogy néha nekünk fújnak a bírók. Visszaolvastam a Körmend-Alba utáni fehérvári beírásokat, és kerestem a korrekt hozzászólásokat.
Egy olyat se olvastam, hogy igen, most nekünk fújtak. Többen viszont beírták, hogy visszanézték, és teljesen korrekt volt a bírók tevékenysége. Akkor biztos a bírói testület MTE-szurker. Szóval továbbra is adott a lehetőség fehérvári oldalról, csak annyit kell mondani, a Váradi egy ici-picit segített. Nem kell több, nem kell azt mondani, hogy csak azért nyertetek, csak ennyit, picit segített a bíró...
...és akkor én is beírhatom, hogy végre egy korrekt fehérvári, mint ahogy azt az én meccselemzésemhez beírták...
Vajon ki lesz a Marc-Körmend 2002/03-as szezonbeli 6.(!) légiósa???? Speciel én a Nickelre szavaznék, de hát gondolom nem fogják Kecskemétről kirúgni :))))
Üdv mindenkinek!
Bubicnak nagyon igaza van!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!!!
Sajnos Szolnokon volt már jobb is,ám mindig bizakodva kell a jövő elé nézni,különben nincs értelme,ezért örökké HAJRÁ OLAJ!!!
A város elpártol az egyetlen csapattól,ami évek óta lázban tartja a megyét,ez felfoghatatlan!!!Boldog karácsonyt minden OLaj-drukkernek!
Avassnak gratulálok a kölökhöz!
Üdv Hegééknek!
Gratulálok a Zetének!Szimpatikus csapat,jobbak voltak szombaton.
A bírói ítéletek nem az ő játékuktól függtek hanem egyszerűen magukban baromságok voltak.Meccs előtt mikor olvastam a két játékvezető nevét akkor azt mondtam,hogy -10-ről induluk,+Stole 3faultról.Kb. be is jött a tippem.A kaposvári szurkolók teljesen jogosan tüntettek többször is!!!Vegye már észre valaki,hogy katasztrofális a játékvezetők ténykedése és szinvonala!
Kedves suttyó barátom(Vígh) és Valovics "Úr"!Annyira nyálas és undorító a kivonulás a teremből,hogy az hihetetlen!Tegyük fel,hogy azért vonulnak ki mert "elégedetlenek" a játékosok sok szabálytalansága miatt hozott vitatható ítéletek utáni nézői magatartással.Elégedetlenek a játékosokkal.Megtehetik,hogy kivonulnak?Akkor egy csapat miért nem teheti meg azt,hogy ha nincs megelégedve egy bíró ténykedésével akkor minden következmény nélkül kivonul?!Mi az,hogy kimegy a bíró meccs közben a teremből?Nem csak azért van mert be kell fújnia a szabálytalanságokat hanem azért is,hogy rendet tartson a pályán.Ha rosszl végzi a munkáját akkor pont Ő megy ki a teremből???
Aztán a másik meg az összes híradóban meg újságban sír,hogy "itt meg ott ütöttek meg és hogy mennyire rossz neki"!!!Kellene egy kis önkritika már kedves játékvezetők!Vígh Péter én már rég elgondolkodtam volna azon,hogy miért kell nekem mindig termet elhagyni meg szektort ürítgetni és hallgatni a trágár kórusokat minden városban!Csak van valami pici alapja a nézők tüntetésének!!!Vagy ennyire hülyék és elfogultak a szurkolók pl.Szolnokon és Kaposváron,hogy a nyilvánvaló jogos bírói ítéleteket nem ismerik el?Elismerik de a jogtalanságot soha és ez így fog menni addig amíg lesznek kosármeccsek vagy amíg ilyen alkalmatlan arcok vezetik a kosárlabda mérkőzéseket.
A játékos minden nap edzésre jár és azért dolgozik,hogy fejlődjön.Erre jön hétvégenként a játékvezető és lerombol mindent.Az a játékvezető aki képzetlen és alkalmatlan.Sajnos...
Ha valaki rosszul végzi a munkáját azt a munkahelyén általában megbüntetik.Ez a játékvezetőknél vagy enyhe vagy nem létezik.Keményebben kellene önkritikát gyakorolni,NYILVÁNOSAN ELISMERNI A TÉVEDÉSEKET(és nem csak a sírni a tv-ben)és nyilvánosságra kellene hozni minden büntetést.
Sola Trier-be szerzödött
2002. December 23, Monday
Andrija Sola nem hosszabbított szerzödést Körmenden.
Úgy gondolta, hogy szakmailag elöbbre léphet a Bundesligában, ezért a német csapathoz kötelezte el magát. A jövöben tehát Charles Edmonson csapattársa lesz a jelenleg utolsó helyen álló Trier gárdájában.
"Meghívnak 10 szurkolót, és ezzel elejét is vették a pletykáknak?"
Miért?Szerintad több értelme lett volna meghirdetni egy olyan típusú ankétot,mint amilyen a szokásos év eleji bemutatkoázskor van?Ez a beszélgetés nem csak protokoláris szándékkal jött létre.
Látom figyelemesen elolvastad.Volt egy ilyen mondat is:"A találkozó zártkörű volt."
Na mindegy :-)
Kéne mi,hogy mi hangzott el :-))
Most végre Én is vissza tudom tartani az információkat :-))) Azt hiszem ezt a Duna TV-sek szokták,amikor megtudnak valami ütős pletykát ;-))) /vicc!!/.
Valóban nem más szurkolókra tartozik.Tóth János ezért is ezt a formáját választotta a beszégetésnek,nem pedig a Net-es kapcsolattartást.Úgy gondolta nem kell mindenkinek bele látnia a kártyáinkba.Ez egyébként jogos is.
Mellesleg nyílván nem azok a szurkolók terjesztik a pletykákat,akiket meghívnak egy ilyen beszélgetésre.De jó volt végre "tiszta vizet önteni a pohárba".És úgy gondolom ez mindenképpen pozitív,ha a vezetőség és a szurkoló-tábor között létrejönnek ilyen beszélgetések
Nem tudok sokat./Remek az MKOSZ PíáR.../
Amit Én tudok az tehát a következő:
Először is lesz Streetbal Jam Session,ami a SAP csarnokba kerül megrendezésre. dec.29-én 10.00-tól.Erre az ADIDAS boltokban lehet/lehetett (?) nevezni 8000HUF/team.Ezért minden csapattag kap 1 Adidas pólót+egy beugrót a K-Ny-ra.-Na ez az amiről sikeresen lemaradtunk-hála a remek reklámozásásnak :-(( Pedig szvsz indultunk is volna...
A K-Ny 15.00-tól kezdődik a Körcsarnokban.Előműsorok,meg minden firle-franc./pl.:Rookie game/.A gálát a Sport1 nyomja 18.00-tól (?).Jegyeket a Népstadion jegyirodájában /vagy v.mi ilyesmi :-)/ ill. az MKOSZ-ban /Szakszövetségek Székháza,Dózsa Gy.u.51,1.em 105 - nem biztos,h tökéletes a cím :-)/ lehet vennni.A jegyek egységesen 1000HUF/fő-be kerülnek.
Még próbálkozz a www.streetballnet.hu-n.Bár nem hiszem,h többet ki lehetne onnan gyógyítani./A linkek elég jól vannak "álcázva".../
Bonus info:Az ASE-nak van tiszteletjegye /15db/,asszem a Micus kapta meg.Talán tegnap már megkapta,de nem tudom van-e még belőle,már lehet,h nem.
[ASE-Falco, szurkolás]
A legtalálóbb megjegyzés szerintem a B-középben hangzott el: "Hááát, ezeknek is csak annyi kedvük van játszani, mint nekünk szurkolni!" :-) Jó kis langyos meccs volt, de legalább nyertünk, Davis zsákolása azonban felejthetetlen volt, ha lenne év végi "Top 10", biztosan bekerülne.
[K-NY]
saabee, én ott leszek, csak már jó lenne vhol részleteket is olvasni róla! Hol, mi, mikor? Ha van információd, megoszthatnád! Vagy bárki más.
ilyen fantáziátlanul játszó, csak a vége felé küzdő klímát hálistennek már régen láttam. nagyon rossz volt ezt nézni :-(((
zte-nek gratula, mi meg nemtom hogy gondoltuk ezt... elején 3asokat erőltették, nemtom miből gondolták, hogy ez menni fog? semmi kidolgozott játék nem volt, kurva bénák is voltak, még a 4szer egymá után felpöcizés se ment be :-((
bírók: ááááááááá bazzeg erre ki sem térek :-(
az edző nem igazán cserélt, ha igen akkor számomra néha érthetetlen módon. pl: varga roli 1,5-2 perc alatt kapott 3 faultot, lehozta, oké. mikor feltámadtunk behozta, roli vágott egy hármast, ami nagyon kellett (egál), erre lehozta. namondom jóvan, akkor kapjunk ki. aztán mint ismert úgy is lett.
akartam korábban, meg bővebben írni, de kurvára elvtte ez a lélektelen produkció a kedvemet.
valovics meg nem tudtam, hogy ilyen sértődős... de asszem ha szidják és nem ketten, hanem 500an akkor még időben van elgondolkodnia, nem..?
na, üdv mindenkinek, a ma(tegnap)táv meg kaptyabe, mer eddig nem volt vonal.(?)
Jaj, saa-beeka látom nagyon nyugat felé húz a szíved:-), nyugi kelet lesz a befutó, mert a gazdag West side-os légiósok December végén mindig külföldön nyaralnak persze a klub pénzén...:-)) Ezért is nyeri mindig K a gálát...:-)
Mr Pink: Úgy gondolom, hogy egy sportág értékét az azt körülvevő szurkolók határozzák meg. Nézd meg pl. a kajak-kenut, hogy mekkora tömegeket vonz (semekkorát) és nézd meg az agyon lesajnált magyar focit...na ugye
Vagyis tovább szűkítve a kört, egy adott városban (pl BP) akkor látnám én személy szerint értelmét kosárlabdát "csinálni", ha legalább 5000 pesti őrjöngene egy arra alkalmas arénában hétről hétre. Akkor ezek a meccsek tényleg a kosár ünnepének számítanának, dehát persze mondanom sem kell, hogy nem erről van szó-sokkal inkább 50 tapsikoló divatról. Köszi, azért lássuk be halott az ötlet, még ha egy embernek szívügye is, hogy legyen Bp-en kosárlabda. Én azt mondom ne legyen. Volt már eleget, mikor hosszú éveken át csak a Honvéd "nyerhette" a bajnokságot, és ugye a szövetség kimondott-kimondatlan elfogultságáról nem kell mesélnem egy jobb bp-i csapat kapcsán...
Ennyit akartam, mindenkinek békés ünnepeket kívánok, aztán beszámolni ám arról, hogy mit hozott a Jézuska...(új légiós, új csarnok, sabala:-))))
CSőcsumi (buzi szabolcs, ez tuti előre le volt zsírozva)