Keresés

Részletes keresés

kwest Creative Commons License 2003.01.02 0 0 9600
Íme a nagy mű.
ha minden igaz itten
kwest Creative Commons License 2003.01.02 0 0 9599
Hát akkor most kívánnék boldog új évet mindenkinek, végre megint van internetem (két hétig szenvedtem vele, aztán kiderült, hogy csak a reset-gombot kellett megnyomni a dobozon).
Szóval búék.
jani0625 Creative Commons License 2003.01.02 0 0 9598
Hi all!

A Lindácskánkat én is "szívesen" meghallgatnám ha feltennétek ide! Látom szinte mindenki a munkahelyéről irogat ide, azért halott ilyenkor a fórum.Na mindegy azért egy hír a csapatom háza tájáról:

Holnap érkezik próbajátékra egy 209cm-es fehér amerikai center.Csak aztán át ne basszon minket mind már sokan ebben a szezonban,de igaz már új év van.Talán jó lesz a gyerek.

HAJRÁ FALCO!

saabee Creative Commons License 2003.01.02 0 0 9596
Há' azér' a HÁLA,mer' miattad lett tele az í-mél fiókom.DE yok voltak a sztaffok,amiket küddtél :-)))

"SZERETNÉM KÉRNI király lindától A HIMNUSZT..."

Én pedig az Atomic Boys-tól szeretnék kérni egy számot,ami úgy kezdődik,hogy:"ÓÓÓéé..." :-))

Előzmény: Törölt nick (9593)
pepy Creative Commons License 2003.01.02 0 0 9595
HI ALL!
Bújjék mindekinek!!!
Végre előkerültem én is, nem sokatok örömére:)
Remélem ebben az évben kicsit többet látok netet, mint az előző végén. Habár van aki ennek nem örül annyira. Igaz Avass és Fera? Hogy Némoról ne is beszéljek:)

Artúr!
Te hogy tucc illenkor netközelben lenni, asszittem csak iccakai bagoly vagy, mikor netezni kell:)

Én is voltam a gálán, de ahogy Lnéztem a reakciók már felkavarták az indulatokat, ezért ehhez nem szólok hozzá.
Annyit viszont mindenképp el kell mondanom: köszönet a csapat egyik vezetőjének a jegyekért, másik vezetőjének az utazás anyagi hozzájárulásáért!
Szal idén is szurkolunk, meghalunk, de győzni fog a csapatunk!
Hajrá ASE! Hajrá Magyarok!!!

Előzmény: Artúr Doki (9594)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.02 0 0 9594
A 2003-as esztendő Mahasz Top 10-es nagy kasszasikere lehet Király Linda és Vikidál Gyula Himnusz duettje és ezekből készült remix album.
Keressétek hamarosan a boltokban!
Aki fel tud mutatni egy Kelet-Nyugat gálás belépőt vagy egy magyar-német focimeccses tikettet 500 forintos kedvezményt kap!:)))))))))))
Előzmény: Törölt nick (9593)
saabee Creative Commons License 2003.01.01 0 0 9592
BOLDOG BUÉKOT MINDENKINEK

rik027!
Köszi,hogy szóltál.

Hála BUBICnak :-)

Előzmény: rik-027 (9565)
xGabi Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9591
2002.január 12. 16.00 Diana SE - MOL Szolnok MK - meccs
2002.január 12. 17.00 MÁV - Coop SE - PVSK Női bajnoki
Valószínűleg választás elé kerülök,mivel ha elmegyek Pestre 0 esély,hogy vissza is érek a lányok meccsére :-(
Tegnapi Gysev - meccshez nagy-nagy gratula az egész csapatnak!Bár a dobóteljesítmény kicsit idény végi volt,a védekezés fantasztikusan összejött - 51 kapott pont egy euroligás csapat ellen!Pestiesen szólva : nem semmi!
Egy biztos : a csajok tegnap mindent megtettek azért,hogy valamivel bizakodóbb hangulatban gondoljak a (szolnoki) kosárlabdára!

B.Ú.É.K !!!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Gabci456 (9584)
borost Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9590
300.000 Forintért én is szívesen elénekelném a himnuszt!

Egyébként még jó, hogy nem jelentkezett be érte, mert így az még hagyján, hogy őt szidják, de sokan azt is mondják -nem jogtalanul-, hogy béna volt a szervezés, hogy ilyen előfordulhatott.

Most képzeld el, ha még kérné is a pénzt!!

Én is BOLDOG ÚJ ÉVET SZERETNÉK KÍVÁNNI MINDENKINEK, DE MINDENKINEK!!!!

Előzmény: Artúr Doki (9588)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9589
És persze SIKEREKBEN GAZDAG,BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KOCSMATÁRSNAK ÉS LEGFŐKÉPP MINDEN PAKSI SZURKERNAK,JÁTÉKOSNAK VEZETŐNEK!!!
B.Ú.É.K 2003
Előzmény: Artúr Doki (9588)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9588
300 ezer jó magyar("kemény")forintnyi tiszteletdíj illette volna mindenki Lindáját eme mélyenszántó fellépést követően...
A szervezők úgy döntöttek,hogy elfelejtik kicsöngetni a zsozsót,és eddig a "művésznő" sem jelentkezett érte...
Előzmény: borost (9583)
Avass Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9587
Pusszantás mindenkinek, és a mai divatnak megfelelően :-) (de azért komolyan) minden Kocsmásnak békés, boldog és sikeres új esztendőt kívánok!
Fishtax Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9586
Boldog új évet kívánok minden topiktársnak és kosárlabdabarátnak!

fish

csaby1 Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9585
BUÉK mindenkinek!!!
Gabci456 Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9584
Sziasztok.

A nagy másnaposság előtt remélem erre azért mindenki felfigyelt!

Szolnoki MÁV-Coop SE–GYSEV-Orsi 60–51
(20–16, 16–10, 15–14, 9–11)
Szolnok, 1000 néző. V: Szabó Gy., Ádám J.
SZOLNOK: DJELMIS (8/6), Szélesy (8), HIBBERT (12/3), FARMER (20/3), PEROVICS (8). Cs: Radnóty (2), Németh (2). Edző: Tapodi Péter
GYSEV: P. Bevilaqua (6), Balogh J. (9/3), BOGOJEVICS (10), Seress (6), ZAKALUZSNAJA (15). Cs: Lichnerová (3/3), Török (2), Szőke (–), Dénes (–). Edző: Dirk Bevilaqua
Az eredmény alakulása. 4. p.: 11–6. 8. p.: 19–13. 13. p.: 26–16. 25. p.: 44–34. 28. p.: 48–36. 35. p.: 51–46
Kipontozódott: Lichnerová (40. p.), Djelmis (40. p.)
Továbbjutott: a Szolnoki MÁV-Coop SE

Gina, Goddess of a Sad Man

BUÉK

borost Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9583
Köszi!

Észrevettem, lejjebb voltak, addig nem olvastam el, bocs!

Előzmény: Fishtax (9582)
Fishtax Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9582
"És akkor mindezt megkoronázta azzal,hogy a Himnuszba belekeveredett 2 sor után,ésmég ezt is tetézni tudta,hogy hergelni kezdte a fütyülő közönséget:Mi van miért nem segít senki? Magyarok vagyunk,nem?" (Artúr Doki)

"első pár sor lement, aztán gubanc és a sorok keveredni kezdtek.volt minden víg esztendő, meg balsors.. mindenkiben meghűlt a vér- 3-4 ezer ember, hulla csend Linda is elhallgat. előttem álló tata majdnem összeesik én se vagyok gyenge, de rosszul lettem.fütyülés, uá-zás.., majd Linda: ez közösen kell énekelni nem? segíthetnétek.még nagyobb fütty. végül odasietett apu és ő elénekelte lánya helyett.linda el, közönség alig tért magához," (henri_plotter)

fish

Előzmény: borost (9580)
progress Creative Commons License 2002.12.31 0 0 9581
Ez az NBA topik: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9064405
borost Creative Commons License 2002.12.30 0 0 9580
". Amit viszont hallomásom szerint az égést "korrigálandó" művelt, az már tényleg felháborító. Azt hiszem, erre mondhatjuk az elragadtatottság gyanúja nélkül: hülye picsa. (Sok pénzért persze, ami viszont úgyszintén botrányos.) "

Ezt már többen is mondták, én lemaradhattam a tv előtt erről a jelenetről, bár inkább gondolom nem mutatták! Mit csinált a hibát "korrigálandó"?

Egyébként azt hallottam, hogy nem fizették ki neki a gázsit!

Ennél már csak az lett volna jobb, ha Gábor Zsazsát hívták volna a himnuszt énekelni!

De tényleg, írjátok meg, hogy mit csinált K.L. utána! Lécci, lécci, lécci!:-)

Előzmény: Törölt nick (9575)
Principe Creative Commons License 2002.12.30 0 0 9579
Hi! 1 kérdés:
Az NBA-topicja merre van,van-e,és ha igen mi a neve??
csodálkozom,hogy az NBA-s mérkőzésekről nincs dumcsi,pedig ők az "igazi" gladiátorok.
progress Creative Commons License 2002.12.30 0 0 9577
A nemzetközi szerepléssel kapcsolatban ugyanaz a baj, nincs hibalehetőség. Ott is muszáj a kezdőket szerepeltetni. A kevés meccsszám az oka annak is, hogy még nagy vezetésnél sem hozzák be a fiatalokat, mert az egymás elleni eredmény is számíthat.

Egy nagy igazság elhangzott azért a közvetítés alatt, ha a fiatalok nem látják, hogy ellehet indulni ezen a pályán, és van jövője egy magyar kosrasnak, akkor nem fog jelentősen nőni a tömegbázisa, anélkül pedig aegyszerűen stisztikailag, nem lesznek jelentősen nagyobb létszámban tehetséges játékosok.

_Comet_ Creative Commons License 2002.12.30 0 0 9574
Jártam már ilyen ísztveszt meccsen, szerintem ez a tegnapi igencsak a gyengébbek közé tartozik. Az ember akár videóra is felveheti, és minden szilveszterkor lejátszhatja magának a mérkőzést - nem sokról maradna le. A Rookie Game érdekes lehetett, sajnos azt pont nem láttam :( A VIP csapatokban minden évben ugyanazok játszanak, a körítés miatt pedig olyan érzésem volt, mintha ezt már átéltem volna egyszer (idétlen táncikálás, stb). Mondjuk Király Linda produktumával azért tudott újat nyújtani a gála, de bár ne tette volna... Egy jó ideig nem hittem a szememnek/fülemnek, egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ilyesmi megtörténhet...A zsákolóverseny sem jött be az idén, a nyertesnek gyakorlatilag nem volt ellenfele.

Amik mégis emlékezetessé tették az estét:
-a műsorvezetők beszólásai, kikacsintásai, meg egyáltalán az, ahogy próbáltak hangulatot teremteni (én csíptem őket, bár ők is ismételték önmagukat)
-Artúr Dokival egyetértve: a labdazsonglőr is jó volt, csakhát egyszer már láthattuk...
-a főmeccs játéka tetszett, védekezés sehol, csak a kosarak szórása. A végén Lapov szórt, Simon osztott, Walke szórt... szóval ezzel a kedvemre tettek :)
-ja és sikerült egy pólót elkapni (pedig nem is vagyok kecskeméti :)

Sitku hiányzott. Nem tudjátok, mi van vele?

sarkat5 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 9573
Teljesen egyetértek Veled.
Itt Fehérváron beszélgettem erről a témáról annak idején jó néhány illetékessel, de sajnos csak egyetlen alkalommal, Csirke Feritől kaptam velem egyező véleményt, azaz, hogy nem volt rossz az a középszakasz.
Sem az elnökünk, sem az edzőnk, sem a többi játékos (bár nem mindenkinél érdeklődtem) nem lelkesedett a középszakasz létéért. Azt mondták, fárasztó és felesleges, az erőviszonyok 22 meccs alatt bőven kialakulnak. Én felvetettem, hogy profi játékosokról van szó, akiknek van fizikumuk, ráadásul ez a munkájuk is, tehát biztosan bírják, de nem sikerült meggyőznöm őket.
Azzal viszont ellentmondanak maguknak, hogy a nemzetközi szereplést éppen azért tartják fontosnak, mert ez több mérkőzést jelent a csapatnak. Szóval nem igazán értem.
A fiatalok beépítésével kapcsolatosan: Teljesen megértem azt az edzőt, aki ebben a kiélezett bajnokságban inkább bízik a rutinos, már bizonyított játékosaiban, hiszen minden csapatnak elég akár egyetlen becsúszott vereség is ahhoz, hogy ne nyerjen alapszakaszt, ne legyen a négyben, nyolcban, mert nincsen javítási lehetőség. A néha azért perceket kapó fiatalok abban a pár pillanatban nem tudják megmutatni, hogy mit is tudnak, nem győzik meg sem edzőjüket, sem a publikumot, hogy jobbak, mint az idősebbek.
Előzmény: progress (9571)
gyurma1234 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 9572
Tegnap hallottam, hogy a jatekosok a tegnapi produkcioert fejenkent 80000ft-ot kaptak (netto). orosz Benő ismet nagyot alakitott (lasd:nyilatkozat)
Hajrá kaposvar!!!!!
Előzmény: Artúr Doki (9568)
progress Creative Commons License 2002.12.30 0 0 9571
A tegnapi Kelet-Nyugat meccs alatt ment a párbeszéd, hogy milyen szörnyű, hogy a fiatalokat alig játszatják az edzóők, és hogy igy sohasem fognak fejlődni. De hát könyörgöm. Pontosan ezért volt jó a tavalyi év, mert a megnövekedett meccsszám miatt több szerepet kaptak a cserék.
22 meccs van egy alapszakaszban, sokkal nagyobb jelentősége van egy-egy meccsnek mint az NBA-ben. Természetesen nem arról van szó, hogy itt is annyi meccs kellene, nyilvnvalóan irreális ez Mo-n, de a plusz szakasz nagyon hasznos lenne, ahogy tavaly is. Ha edző lennék én sem tenném be a fiatalabbat, aki bizonytalanabb, ha nincs lehetsőgé aztán a javításra. Egyszerűen fel kellene ismerniük, hogy a jelenlegi bajnokság lebonyolítás mellett ez nem fog menni.
Szerintem bosszantó, hogy ezt nem lehet átlátni. Én a heti egy meccset nevetségesen kevésnek tartom.
Artúr Doki Creative Commons License 2002.12.30 0 0 9570
S akkor mostan saját szemmel is:
Elég silány valami volt.Nagyjából a főmeccsel nem volt gond,látványos bulimeccs kerekedett,ahogy szokott és simán nyert a Nyugat(ahogy azt várni lehetett előzetesen)a Kelet tarcsi ellen(mert azért innen kimondva kimondatlanul hiányzott még 4 paksi...ki ezért, ki azért),bár azért 3 negyed után nem így nézett ki a dolog.
A körítéssel voltak gondok:
-gagyi produkciók: Zoltán Erika féle táncikák,idegesítő Dj-k(3-4 féle zene bombázta hallójáratainkat a meccsek alatt) és az undorító Király Linda-féle Himnusz(aki emléxik a Vidál-féle buktára,csontrészegen a Népstadionban a magyar-német focin 2 éve/letölthető a Sláger Rádio lapjáról/...nna ezt szorozzátok meg kábé 5X)
-az izraeli fejelgetős csókával nem volt gond,jó volt újra látni,de ugye ez már volt egyszer...
-jó hogy teltház volt,de szerintem a tiszteletjegyesből legalább 2X annyi volt,mint amennyi hely,így tömegnyomor volt a köbön...
-a zsákolóverseny gyík volt,szerintem minden idők leggyengébb produktuma volt...

Néhány szépségtapasz:
-a Rookie Game nem volt rossz,szép megoldások jónéhány tehetséggel(viszont nincs normális center!!!...még mutatóban sem)
-szimpi volt a kerekesszékesek meccse és jókat lehetett röhögni a VIP meccsen is.
ENNYI
most megyek aludni,de lehet,hogy Linduska vernyákolása felriaszt álmomból:)))))

Előzmény: Artúr Doki (9569)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.12.29 0 0 9569
Nyugat nyerte a Kosárgálát

2002-12-29 - Idén immáron 15. alkalommal rendezték meg az esztendő kosaras ünnepének számító Kelet-Nyugat Kosárgálát.

2001-hez hasonlóan idén is a Rookie-mérkőzéssel vette kezdetét a gála, vagyis a Nyugat legjobb utánpótláskorú játékosai csaptak össze a Kelet fiataljaival.

Korukat meghazudtolva, szellemesen és látványosan játszottak az ifjak, így a végén megérdemelten szólt nekik a közel egyperces vastaps. A találkozót szinte végig vezetve nyugat csapata nyerte meg 86-83-ra.

Utánuk következett a V.I.P. válogatott és a Sportolók csapatának összecsapása. A V.I.P. színekben többek között a juventusos Várkonyi Attila, a Duna TV sportosztályának vezetője, Schulek Csaba és a Nemzeti Sport szakírója, Mihályi András lépett pályára, míg a sportolókat a a régi idők nagy kosarasai, Balsay, Nagy, Mészáros, no és persze a közelmúlt kiválósága, Bodrogi Csaba képviselte, nem „szakmabeliként főképp a vizes sportok királya, Horváth Gábor jutott szóhoz.

Az első játékrészt a V.I.P. csapata nyerte 25-21. A szünetben pedig következett a kerekesszékesek bemutatója, amely szintén vastapsra buzdította az ekkor már csordultig telt Körcsarnok közönségét.

A második játékrészben is kézben tartotta az irányítást a Várkonyi vezérelte V.I.P. gárda, így végül 43-41-re megnyerték a mérkőzést.

A főmérkőzést kínos incidens előzte meg, a Himnuszt elénekelni hivatott Király Linda ugyanis félúton elfelejtette a szöveget, végül Édesapja mentette ki a bajból, csillapítva ezzel a közönség füttykoncertjét és duettben adták elő nemzetünk legfontosabb dalát…

Szerencsére a játékosok mit sem törődtek ezzel a közjátékkal, Orosz büntetőjével kezdődött Kelet és Nyugat összecsapása, majd Lapov tempóinak köszönhetően átvette a vezetést a nyugati alakulat.

Ezt követően azonban hosszú időre Kelet vette magához a kezdeményezést, hiszen Green triplájával és zsákolásaival, valamint csapattársa, a szintén debreceni Lee remek betöréseivel az első negyed végén már 38-33-as keleti vezetést mutatott az eredményjelző.

A második játékrész valóságos triplapárbajjal kezdődött, hiszen egymás után betalált Simon, Tanács, valamint Kámán is. Walke két értékesített büntetőjével 48-48-nál kiegyenlített Nyugat, ám ez csak arra volt elég, hogy felbőszítse Lee-éket, hiszen néhány támadás múlva már ismét Rátonyi Tamás csapatánál volt az előny (55-48). Kálmán 57-57-nél szintén büntetőkkel hozta egálra egy pillanatra a mérkőzés állását, hogy aztán még jobban meglógjon a Lee vezérelte Kelet, hiszen a félidőre 12 pontos előnyre tettek szert, így 80-68-nál fordultak a csapatok.

A harmadik negyedet a paksi Mészáros nyitotta egy triplával, majd következett a Nyugat két hárompontos mestere, Kálmán és Kámán, így lett 83-76 alig két percnyi játék után.

Ahogy teltek a percek úgy jött fel szép lassan Nyugat csapata, főképp Lapov pontjainak köszönhetően, 15 másodperccel a vége előtt 95-90 volt az állás, de a Kelet fejezte be végül kosárral a játékrészt, így hétpontos előnnyel zárta ezt a szakaszt.

Az utolsó felvonásra mintha megtáltosodott volna Sterbenz László csapata, hiszen Lapov, Walke és Halimics szórták a triplákat, így hamar át is vették a vezetést, először 97-98-nál, majd fokozatosan növelve előnyüket a végére tényleg gálát varázsolva a Körcsarnok parkettjére 125-107-re megnyerték a 2002-es Kelet-Nyugat Kosárgálát.

A mérkőzés statisztikája:
Kelet ALL STARS – Nyugat ALL STARS 107-125 (38-33; 42-35; 17-22; 10-35)
Budapest, Körcsarnok 4 000 néző
Játékvezetők: Hartányi, Harsányi, Forrai
Kelet: Mészáros (14/6), Lee (16), Green (27/3), Orosz (17), Ghambiroza (8). Csere: Pavlovic (12/6), Fodor (2), Trepák (5) Tanács (6/6), Nyilas(-) Edző: Rátonyi Tamás
Nyugat: Simon (3/3), Kálmán (12/6), Dzunic (9/3), Ivkovic (18), Lapov (22/6). Csere: Walke (17/6), Grebenár (2), Kámán (11/9), Halimic (12/6), Bencze (11), Ceranic (8) Edző: Sterbenz László

A mérkőzés legjobbjának (MVP-díj) Bojan Lapovot választották, aki 32 IBM-pontot gyűjtött a találkozó során. Kelet legjobbja, Mészáros Zalán pedig 31-et.

Az idei esztendőben először az év játékosa díjat a közönség szavazati alapján döntötték el, a legtöbb szavazat Branislav Dzunic-ra érkezett, így ő vehette át az Enternet különdíját.

Előzmény: Artúr Doki (9568)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.12.29 0 0 9568
Yukos Kelet-Nyugat Gála
Király Linda szép estét szerzett minden, a gálára kilátogató kosárrajongó számára.
Ennyire szánalmasan gyenge,mű produkciót,mint amit előadott,régen nem láttam.
És akkor mindezt megkoronázta azzal,hogy a Himnuszba belekeveredett 2 sor után,ésmég ezt is tetézni tudta,hogy hergelni kezdte a fütyülő közönséget:Mi van miért nem segít senki? Magyarok vagyunk,nem?
Hát lehet,de akkor Te MAGYARORSZÁG szégyene vagy,kisanyám.Gagyi bigbrádör-zene meg egyéb műtakony szarok azok mennek,Himnusz az nem.Tanulmányozd a szöveget,vagy kotorj vissza ahonnan jöttél!
Kiváncsi lennék,hogy mennyi volt a sztárgázsi...
Előzmény: xGabi (9567)
xGabi Creative Commons License 2002.12.29 0 0 9567
Egész szépen leálltunk,csak nemtán megártott sok bejgli ?!
Mi volt az Ísztveszt Gálán ?
rik-027 Creative Commons License 2002.12.28 0 0 9565
saabee!
megtelt a postafiókod...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!