Keresés

Részletes keresés

oilboys Creative Commons License 2003.01.13 0 0 9794
Álítólag a meccs állását nehezen viselő pécshiek vertek egy szolnokit...

Próbálták volna ezt egy OLAJ meccsen!

LŐRINC! A K××VA ANYÁD!!! :-)))

Üdv:csabesz

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Előzmény: Gabci456 (9792)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.01.13 0 0 9793

Na cső!

Levertük a PVSK-t? Esküszöm most már ki fogok menni csajmeccsre is! 1800 néző? Vicces, de mintha már többen lennének mint a fiúknál...Egyébként aki akar viszonylag jó női kosárlabdát látni Szolnokon az még idén járjon ki a ligetbe, mert jövőre állítólag már a lányoknál sem lesz annyi guba a pillanatnyi infok szerint...Vészmadárkodok itt állandóan...:-(( Persze addig még bármi történhet..

Valaki segítsen már nekem megérteni valamit, mert csökkent szellemi képességeimen túlmutat a következő jelenség:

Hogy lehet az, hogy Vilcinskas míg nálunk játszott 6 pontokat dobott, most a Szegedben meg ha megáll 22-nél, Borost már rögtön gyenge teljesítményre, meg betegség utáni lábadozó fázisra hivatkozik? :-)) Hogyvanezhogyvanez??? Valaki segítsen már nekem megmagyarázni, mertnemértemnemértem!! Belfera, nincs valami jó elméleted rá?

Falco - Szeged neverending storyhoz: Érdekes, hogy míg év elején mi szolnokiak nagyon szerettük volna, hogy Zsoldos hozzánk jöjjön, most már egyáltalán nem bánom, hogy mégis Szombathelyen maradt. Persze mondhatjátok, hogy mit dumálok én, akiknél már Decemberre lassan a harmadik edzőt tapossák...De ez a Vilcinskas gyerek akkor is egy sötét ló nekem...sporttárs, mi lehet ennek az oka? (edző, játékostársak???)...Help, I need somebody...

OAZIS

Előzmény: Gabci456 (9792)
Gabci456 Creative Commons License 2003.01.13 0 0 9792
Sajna én sem láttam, pedig nagyon figyeltem!
Előzmény: NB2 (9790)
kowácsbéla Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9791
hi. mielőtt hozzászólnék itt először, üdv a tagoknak. újabb olajer a fedélzeten, már úgyis aggódtatok emiatt :)

2 NB2: mi kint voltunk a meccsen, de nem láttuk az előzményeket. egyszercsak már ment az ütésváltás, ahol a pécsiek voltak. de nem tartott sokáig, max. 1 perc, aztán kezdődött a 3. (?) negyed, az első fél perce alatt a pályát nem sok figyelem övezte.

valaki nem tudja az OLAJ bp-i statisztikáját? tx.

kowácsbéla

Előzmény: NB2 (9790)
NB2 Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9790
Üdv!

Szolnoki részről valaki elmondhatná, hogy mi volt a balhé oka! Előre is köszi.

Gabci456 Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9789
Szép volt lányok, Hajrá KÚP!!!

Gina, Goddess of a Sad Man

saabee Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9787
Elfelejtettem kimenni :-(
Előzmény: xGabi (9786)
xGabi Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9786
A férfi Magyar Kupában :
MAFC - Diana - MOL Szolnok 87 - 113
A női bajnokságban :
Szolnoki MÁV-COOP SE - MiZo PVSK 59 - 58

Mivanmivanmivan !?!?!?

OLAJ - meccsről várom a beszámolókat!

saabee Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9785
"Egyébként már a ffi NBI/A is vidékbajnokság!"

Én is erre gondoltam lejjebb...

Előzmény: borost (9784)
borost Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9784
Abban mindenesetre egyetértünk, hogy a bírói kar sürgős reformokra szorul, mert az nonszensz, hogy minden izgalmasabb meccset ők döntenek el! A Szeged hátrányára, különösen a Debrecen ellen volt egy-két elég furcsa ítéletük, mint ahogy azt előző írásaimban már megjegyeztem, mint pl.:

"A Szeged megindult ziccerben a palánk felé, a litván gyerek leasszolta Molnár Andrisnak, aki már ugrott dobni a palánk alól, amikor ráugrott vmelyik debreceni.

Az alapvonalon álló bíró ezután azt mutatta, hogy két dobás következhet, a felezővonalon álló pedig alapvonalról történő bedobást mutatott"

De ezen a meccsen volt olyan, hogy tiszta hármasainkat két pontra adták, illetve ugyanolyan, dobás közbeni szabálytalanságért a hajdúságiak büntetőt dobhattak, mi meg az alapvonalról jöhettünk!

Nem kétlem, bár nem láttam a szombathelyi meccset, hogy ott meg a FFalco ellen születtek érdekes ítéletek, csak az a különbség, hogy Földi beismerte a vereséget, Zsoldos meg ezt 100% a bírókra kente! Pedig lehet, hogy a bírói segítség mértéke ugyanakkora volt!

Én itt most nem a szombathelyiek, hanem a bírók nyakának akarok ugrani (KÉPLETESEN!!!), ugyanis ezek szerint nem ez a különbség a két csapat között, lehet, hogy nekünk kedvezőbb, lehet, hogy nekik!

Erről ennyit, zárjuk le a Szedeák-Falco MK meccs témát!

Egyébként már a ffi NBI/A is vidékbajnokság! :-)

saabee Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9783
Egyik oldalon sem akarok beszállni a vitába.
Azonban a cikket elolvasva ez a mondat eléggé szemet szúrt:

" Miért kezelik az idegenbeli siker után is „kis vidéki „ csapatocskának a mieinket."

Főleg így,hogy idén indult az I.Vidékbaknokság :-))

Előzmény: borost (9774)
jani0625 Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9782
cikk írója: a vér nem válik vízzé!Ezzel együtt nem állítom hogy valótlanságot írt.
Igaz hogy Zsoldos 2 győzelmet várt, tény hogy nálunk 1 légiós volt, nálatok 3, nálunk kipontozták a fél csapatot, nálatok nem, és nálunk az első meccs eredményét 70%ban a cseresor érte el!Tehát messze volt az eredmény attól ami teljes csapattal lehetett volna.Zsoldos sztem azzal nem volt nagyképű hogy azt mondta szószerint: Antonio Alexe játékára nem számíthat Zsoldos András vezetőedző, aki kifejezetten nehéz csatára számít, elvégre a Szeged kezd összeállni, immár három győzelmet számlál a pontvadászatban, ráadásul Vilcinskas mellett az amerikai Darecko Rawlins és a bosnyák Nedzad Mulics is nagy erőssége. Egyszóval nem lesz sétagalopp, de az FKC tradíciói miatt is kötelező a továbbjutás, a vezetőedző szerint lehetőleg kettős győzelemmel.
de nem azt mondta hogy 2 győzelemmel simán legyalázzuk őket stb. ilyet nem mondott! ennyire amúgy se lenne felelőtlen!Csak Sutyi (akit mellesleg jól ismerek és tisztelek) kicsit kiforgatta. Sztem a bírókat meg én csak az első meccsért tettem felelőssé a 2. meccsről csak a ti véleményeitekre alapoztam és sztem abszolút mértékben el lehet dönteni hogy teljes csapattal melyik csapat a jobb...
Előzmény: borost (9779)
jani0625 Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9781
Nem muszáj elhinni, csak azt írtam amit tapasztaltam de ezzel nem azt mondom Alexe ettől még sportszerű lenne!
Előzmény: kwest (9777)
borost Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9780
Egyébként igen, a cikk írója valóban szegedi, de ismerem már egy ideje és a tudósításaiban sohasem ír le valótlanságokat vagy gyanúsítgatásokat és ha egy tudósítást kell írnia, nem szurkol senkinek!
Előzmény: borost (9779)
borost Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9779
Teljesen egyetértek azzal, hogy Nyilas ütése hatalmas fegyelmezetlenség volt, mint ahogy az is, hogy Földi berohant reklamálni. A bírók a kosárlabdában hülyék, de az ítéletüket nem változtatják meg, és ezt egy edzőnek tudnia kellene! Alexe szimpatikusságáról szólva most engedd meg, hogy kuncogjak magamban egy nagyot (és nem azért, mert román!)!

Sutyi azért nagyképűzte le őt, mert kettős győzelemmel akart továbbmenni, ez nem sikerült, SŐT, majdnem a továbbjutás sem!

És végül, az első, szubjektív tudósításom végén egyértelműen a bírókat tettem felelőssé, mindkét meccs esetében, mert sajnos nem lehet objektívan eldönteni, ki a jobb csapat a kettő közül!

Előzmény: jani0625 (9775)
Avass Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9778
Dézsa-vü (vagy vmi hasonló)
...mint a régi szép időkben: Tony ismét a reflektorfényben. Azé' még mindíg az volt a csúcs, amikor romboló pofán vágta a honvédos Davis-t, A. lerángatta róla, erre eltiltották a románt. (Ő persze teljesen ártatlan volt, a közelébe sem ment a tömegbunyónak). :-)))

...ja egyébként sziasztok, rég láttalak benneteket, úgy látom Doki formában van mostanság.

Hajrá Vodkáné!!!

kwest Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9777
Azé' mégiscsak érdekes, hogy Alexe nem először fejezi ki mélységes megvetését azzal, hogy elhelyez egy jó vastag turhát az aktuális ellenfélen.
Szóval a bírók nem vették észre a románcigányozást, Te meg igen... Lebuktál Antonio :)))
Előzmény: jani0625 (9775)
jani0625 Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9775
Sziasztok!
Érdekesen, kicsit mosolyogva olvastam Borost hozzászólását.Nem láttam a meccset de ma megnézem felvételről, ezt előre bocsátom. Az objektivitásról annyit hogy a cikk írója is valszeg szegedi volt és ahogy a cikkből lejön nekik is szorított!Úgyhogy erről ennyit.
Lehethogy a javunkra fújtak (ebben a szezonban talán először) de ajánlom a figyelmetekbe az első meccs videóját és statisztikáját! A faultarány 34-15 volt.Botrányos játékvezetéssel, lehethogy ez volt a törlesztés, de ha ez nem lett volna akkor valszeg most se lett volna szükségünk(?) a bírók segítségére!Alexéről el tudom hinni amit írtatok,de az is igaz hogy ilyet ő se csinál ok nélkül!(Lásd:Zsebe vs. Alexe, mert egész meccsen végig románcigányozta a Zsebe, és már ő is van olyan rutinos hogy úgy tegye hogy a bírók ne vegyék észre...)Sztem ha nincs ilyen magyar játékvezetés akkor nem nyert volna a Szeged az első meccsen és nem kavart volna ekkora vihart ez a meccse sem!
Azért Zsoldos nyilatkozata nagyon tetszett, mert az első meccs után Sutyi le nagyképűzte, ő meg visszavágott...
Előzmény: borost (9774)
borost Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9774
Egyébként itt egy objektív, hivatalos tudósítás a www.webradio.hu honlapról. A fickó, aki írta, fél méterre ült a pályától és az esetektől, tehát mindent látott!:

"Kosárlabda
Bírói segédlettel ment tovább a Falco
2003. január 12.
Kiesett a Sole Szedeák a kosárlabda Magyar Kupából, miután a Falcotól hazai pályán 11 ponttal, 96-85-re kikapott. Mivel Szombathelyen csak 106-98-ra nyertek a mieink, összesítésben a Falco három ponttal jobb volt. Tulajdonképpen lehetne ennyi is a hír. Ha nem kellene a szemtanúnak hozzátenni, hogy a vendégek sikerében a két játékvezetõ nagy szerepet vállalt. Egyszerûen felháborító, amit Harsányi és Ádám mûvelt a Szegeddel. Nem tudni, miért kedveztek az egyébként jól játszó Falconak. Miért kezelik az idegenbeli siker után is „kis vidéki „ csapatocskának a mieinket. Mert az tény, hogy nem játszottunk jól, és akkor még finoman fogalmaztam. Hogy a legjobbunk, a litván center, Vilcinskás a betegsége után haloványabban támadott, mint azt tõle már megszoktuk. Hogy Mulics megint elszórta a labdákat, hogy Deák kényszer tripla vállalásai nem jöttek be. De mindezek ellenére jó volt a csapatunk egy egál körüli eredményre, ami ugye a továbbjutást eredményezte volna.
De, és itt jön a két szürke bûnlajstroma: Kálmán László, az ellenfél válogatott kisembere, az utolsó negyedben pár pontos Falco vezetésnél úgy felrúgta a mellette futó szegedit, mit kakas a töreket, a technikai viszont elmaradt, bár az egész lelátó, voltak, vagy 1500-an, vért kívánt. Viszont, amikor a hazaiak kapitánya egy ziccerbõl szerzett gólt és még a fault miatt dobhatott volna egy büntetõt, a végig provokatívan játszó, román válogatott Antóniu Alexe, „nemes egyszerûséggel” leköpte Nyilast, Aki ezért (az vesse rá az elsõ követ, aki nem így cselekedett volna a helyéban!) Pofán vágta a szombathelyi kilencest. Amikor pedig Földi Sutyi odarohanva elmesélte Kálmán gáncsolását, a két sípos, a következõ ítéletet hozta: kiállította Nyilast (ez jogos volt, és technikait itélt Földi ellen, a „mundér becsületének védelmében”), ami négy Alexe (aki persze röhögött a markában) büntetõt, majd vendég támadás lehetõséget eredményezett. Erre a csúcspontra még ráfejeltek Harsányiék azzal, hogy Rawlins óriási „sapkáját” (dobás utáni tiszta szerelés), faulttal „honorálták”, ami természetesen az ötödik volt a szegedi bedobónak. Ezek után, csak azon csodálkoztam, hogy a meccs után, csak páran köpték le Ádám „sporttársat” és román „barátunkat”. Kálmán Lacikának is elkelt a biztonsági emberek kísérete. Kíváncsi vagyok nyugodtan aludt e a meccs után a bajai Bacsfay Dezsõ, a meccs ellenõre, Aki egyébként többször pirult kollégái tevékenységének láttán- Mert a két szürkének valószínûleg nem volt lelkiismeret furdalása, hisz Õk ezért utaztak a havas utakon, Szegedre "

G_e_r_y Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9773
Mondtam én hogy honosítsuk a Toyát! Aki ugandai-szlovák, annak a magyar se gond! Erre a mai Sportban olvasom, hogy az amerikaiak lenyúlták előlünk! :)))) Fogadjunk azt akarják, hogy Athénban már játszon az amerikai válogatottban!

Istenem, hogy egyesek megélnek újságírásból (nehogy az itteniek magukra vegyék :))) ) anélkül, hogy bármi fogalmuk lenne arról mit is írnak!

Éljen a má(r)kos Marc-Körmend!

Sporttárs nem említette, de olyan is akadt, amikor azért nem juottunk tovább, mert félbeszakadt a meccs :))))

saabee Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9772
Tudtam az eredményt már.Nem azért tettem be...
Előzmény: borost (9766)
jani0625 Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9771
Köszi Artúr doki! tudtam hogy valami hiányzott nekem!
Előzmény: Artúr Doki (9765)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9770
Ismét győzött az Asvel!
Gulyás Robi 21 pontot szórt( 8/9 mezőny,5/6 Bünti) és lekapott 6 lepattanót...24 percnyi játék alatt.Asvel-Toulon 95-82

Előzmény: Artúr Doki (9769)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9769
Ehol még néhány ex-légiós:
1.

Előzmény: Artúr Doki (9767)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9767
Néhány szó Mártonunkról is:
Báder Marci eddig 11 meccsen lépett pályára az Adria Liga küzdelemsorozatában.Átlagban 5.2 pontot és 4.5 lepattanót jegyez,mindezt 15 percnyi átlag játékidővel...
Vasárnap a KK Zagreb ellen játszik a KRKA...
Előzmény: Artúr Doki (9765)
borost Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9766
Eggyel alattad van egy rövidke, szubjektív tudósítás Szegedről!
Előzmény: saabee (9764)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9765
Nesztek Falco-sok!

A lépen látható játékos 22 pontot hintett a Bosna színeiben a Pivovarna Lasko ellen az Adria Ligában.

Előzmény: jani0625 (9760)
saabee Creative Commons License 2003.01.11 0 0 9764
Szemezgetés a körmendi jegyzőkönyvből...

Ez kész,mint a matek házi! :-D

"Jan 11 2003 19:51 (7408)
Név/Name: Egál
Város / City: Tapolca

kaposvár állitolag 7 / hét / fával nyert Egerszegen...
Ha valaki tud valamit Szegedről.
Ossza meg velünk....

Köszi..

THE ANSWER

Jan 11 2003 21:03 (7411)
Név/Name: kwest
Egál,

Szeged az ország délkeleti részén a Tisza partján fekszik. Csongrád megye székhelye, a 2001-es népszámlálás alapján 168 273 la
..."

borost Creative Commons License 2003.01.11 0 0 9763
Szedeák-Falco 85-96

A félidőben nyolc volt a differencia, az utolsó negyed előtt, ha jól emlékszem, eggyel vezetett a Szeged!
Az utolsó negyedben előléptek az örök főszereplők: a bírók!

Bár már az előző negyedekben is voltak érdekes ítéleteik: Például Kálmán triplakísérlete után a gyűrűről a labda a palánk tetejére esett, majd onnan legurult, de nem a kosár irányába. Ám nem hagyta el a játékteret, mert valamelyik szombathelyi srác elkapta és rápattintotta Nyilasra. Na, ezek után találjátok ki, mit ítélt a bíró???: Bedobást a Falco javára!
A meccs legnagyobb botránya az utolsó negyedben volt. 75-85 volt az eredmény, Nyilas betört, kosarat dobott, Alexenek emellé faultot adtak és Nyilas ekkor állítólag képenvágta a szombathelyit. Azért mondom, hogy állítólag, mert én akkor éppen az eredményjelzőre néztem, ekkor majdnem tömegverekedés lett.
És itt Nyilas mellett Sutyi is nagyot hibázott, mert, ha jól gondolom, neki is technikait adtak, így a Szeged egyet, a Falco négyet dobhatott és míg Kecskés nálunk kihagyta, Alexe mindet bevágta!
Ennek ellenére sajnos azt kell mondanom, hogy sok múlott a bírókon, hiszen Kálmán szándékos gáncsolása ugyan nem ért technikait, de lexe elleni fault igen, csak azért mert a román fiú hangosan kiabált (ez nem az előző eset!)!

Mondjuk igaz, hogy a Szeged magának, főleg a pocsék büntetőzésnek, köszönheti a kiesést! Pl. 8 mp-cel a vége előtt Vilcinskas 83-94-nél betört a palánk alá, bedobta a labdát, faulttal együtt. Ha ekkor bedobja a büntetőt, lehetett volna hosszabbítás. Nem dobta be, és ekkor ziccerből zsákolt egyet a Falco!

A bírókkal kapcsolatban nem azt mondom, hogy a Falco csalta volna el a meccset, minthogy ilyet nem is gondolok és elismerem, hogy három negyeden át egy-egy kisebb nagyobb hibától eltekintve a sporik jól vezették a meccset+ elvetendőnek tartom azt, hogy sokan Alexét "lerománozták", ám nem érdemtelenül (ennek ellenére én elhatárolom magam ettől!), ám a játékvezetői kar gyors és nagyméretű reformokra szorul, mert egyszer ide, egyszer oda tévednek mindig, de nagyon!

kwest Creative Commons License 2003.01.11 0 0 9762
Ja, ezt is láttam, csak nem akartam betenni, nehogy a modemesek (ha még létezik olyan) idejöjjenek tüntetni az ablak alá :)))

A Falco tényleg továbbment, állítólag volt egy kis pofozkodás is a pályán (Alexe kapott), a tudósításból ítélve sz@r volt a meccs, bár elég sok pont született.
Mi is továbbmentünk, az sem lehetett egy semmi meccs, ha jól tudom, a Kutasi-Ferencz duó megdobta a tízest (külön-külön:))

Előzmény: Artúr Doki (9755)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!