Keresés

Részletes keresés

xGabi Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9867
A próféta szóljon belőled,Jani!Már igazán ránk férne valami sikerélmény ; ma Debrecenben (kedvenc helyem,tudjátok) van egy edzőmeccs amin az újság szerint már játszik a horvát srác.Bár a tapasztalt szurkoló tudja,hogy 1-2 tesztmeccsből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni,úgyhogy ezzel szépen,nyugodtan várjuk csak meg a Falco - meccset és az azt követő rangadókat.A statisztikái alapján vegyesek a benyomások,de ez sem döntő ; zavartak már el 5-6 kör után harmincas átlaggal beütő pléjöröket is...
Anzulovicnak biztos nem esett túl jól,hogy idény közben egyszercsak csapat nélkül maradt,de legalább leadott valamit az anyagi igényeiből is :-)))
Ha tudok valami új hírt majd jelentkezem.

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!

Ui.: Már csak egy jó center kéne de nagyon :-)))

Előzmény: jani0625 (9841)
belfera Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9866
Hú, rik-027, ez a 2 db 0-ás és 1 db 1-es számú hozzászólás nagyon ütős mennyiség! Különösen másfél év alatt. :-)))
Kedvenc műsoromban, a német Pro7-en sugárzott TV Total-ban mutattak be egy olyan honlapot, amelynek 2 év alatt 17 látogatója volt. No, mit tesz Isten, másnapra ez a szám 65 ezerre módosult. :-)))
Előzmény: rik-027 (9861)
belfera Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9865
Azannya, én is emléxem erre a 70 millára még az ankétról, de valahogy annyira hihetetlennek tűnt, hogy nem tudatosult bennem, és nem is foglalkoztam vele. Így most még jobban utálom a pénzes csapatokat!!! :-)))
Egyébként OAZIS hosszú évtizedes névadó szponzorságról beszélt, ami az én értelmezésemben 500 milla és 1 milliárd (!!) közötti összeget jelent, ami akkor sem kevés, ha akár 5-10 szakosztályt működtetnek belőle. Ráadásul nem hiszem, hogy a sakkozókra súlyos 10milliókat költenének. :-))
Előzmény: némo (9862)
borost Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9864
Na mindegy!

Egyébként megy valaki ki közületek a válogatott meccsre? Lehet tudni, mennyi a belépő? Meg hogy hol lehet kapni, vagyis inkább hol és mikortól?

borost Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9863
Még egy hír a Szedeák-Falco meccsről:

Kivizsgálást kezdeményez a játékvezetői működéssel kapcsolatban a szegedi csapat elnöksége, mert, véleményük szerint ezek a "tendenciák", amik, többek között, azon a meccsen is megfigyelhetők voltak (mint például Kálmánnak elnéznek minden szabálytalanságot, akárcsak Alexének, sőt előbbi, ahogy ők mondják, még terrorizálja is a játékvezetőket!) súlyosan veszélyeztetik a honi kosárlabdasportot!

Ez persze nem óvás, vagy gondolom, nem az, de, ahogy mondták, a bírók több, az eredmény alakulását igazságtalanul befolyásoló tényezőben döntöttek a vasiak javára, ezért kérik, videófelvételek alapján, az ügy kivizsgálását!

Na, majd lesz belőle egy enyje-benye!! :)

némo Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9862

Szia OAZIS!

Hát igen, ezek az állami pénzek mindíg kifürkészhetetlen úton járnak, ahová kellene ott nincs, ahol meg kevesebb is elég lenne, ott meg 2X annyi van! Konkrét számokat én sem tudok, bár mindíg a fejemben van egy 3-as nyóc db nullával mögötte........... És akkor valóban igaz lehet, amit írtál, nevezetesen, hogy ez az összeg 15 évig névadószponzori szerződés biztosítéka lehet!
Amúgy az a meglátásom ezekről az összegekről, hogy mindenki annyit szán dolgokra amennyit tud, vagy amennyit ki tud lobbizni. Éppen ezért tartom nagy dolognak, hogy még mindíg ott vagyunk a legjobbak között töredéknyi pénzekből. Persze azt is látom, hogy (főleg hosszú távon) írreális cél egy 13.000-es várostól a folyamatos csúcson maradás és (sajnos) egyre inkább szembesülni kell azzal, hogy amink van az a 8-ba kerülésre elegendő és az már a maximum. Talán éppen ez (is)az oka lehet annak a fanatizmusnak, ami Körmenden van (jó és rossz értelemben is) és talán így már jobban elfogadható a vélt, vagy valós sérelmek, csalódások, indulatok fokozottabb levezetése.
Hogy nevén nevezzem a gyereket, hát ime a bűvös szám: 70 Millió! Ennyi, egy fillérrel sem több a Marc-Körmend költségvetése.
Nem-nem Spori, Rosti nem kell a klaviatúrát püfölni! Higgyétek el!!
Elhangzott Vazsitól a Falco 138 millás összköltségvetése, tudjuk (illetve sejtjük) a pénzes klubok (ASE, Alba, Klíma) költségvetését. Ha mindezt figyelembe vesszük a jelenlegi 6. helyünk igazán nem csalódás!

Na jó! Biztosan lesznek észrevételek, így befejezem!

Üdv.
Zotya

Előzmény: Olaj az Isten (9824)
rik-027 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9861
ezt a topikot talaltam. nem vitte sokra :-))

paksiak! biztos emlekeztek a nyitas dátumára... :-)

némo Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9860

Sziasztok!

Gyors hír a Körmend csapatáról! Hamarosan próbajátékra érkezik a 23 éves amerikai Theo Dixon, akit eddig a London Towers foglalkoztatott. A csapat vezetői szerint az eddig kapott kazetták alapján kifejezetten jó játékosnak számít a 198 cm-es player, a legutóbbi bajnokin például 28 pontot termelt.
A döntés azonban csak azután születik meg, hogy a vezetés élőben is meggyőződött a játékos képességeiről, éppen ezért még a héten Körmenden tesztelik Dixont.
Amennyiben nem nyeri el Baba tetszését, úgy újabb jelöltek is vannak a 2-es posztra.

Felvetődhet a kérdés, hogy miért jön el Londonból egy meghatározó (mert pontjai alapján úgy tűnik az volt) játékos. Nos, a válasz egyszerű: Az angolok centert igazolnának, így szabadlistára tették Dixont. Úgy tűnik ez a center kérdés nem csak nálunk gond............
Azt meg már csak remélem, hogy a srác nem csak 2-es poszton bevethető, ugyanis nekünk leginkább egy jó 3-as kellene. Majd meglásssssuk! A vak is ezt mondta.......

csaby1 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9858
Hát Kompi!
Pedig akkora rohadt nagy domb nincs arrafelé, hogy mindenét összetörje az ember szánkózás közben...

Na jobbulást!

Hajrá ASE!

Előzmény: saabee (9851)
Fishtax Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9857
Fodor Péterarról, hogy mi volt, és mi lesz ma a Sopron ellen.

fish

rik-027 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9856
miert égés? én asse tudom ki az a szellö? most akkor égö vagyok? mé szerinted a riporter buxa tuggya ki az a saabee vagy a czigler laci?
Előzmény: saabee (9854)
rik-027 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9855
ha a cziglert ültette volna maga elé akkor az legzsak lett volna nekijje - igy magyaraz taki arpi.
Előzmény: saabee (9851)
saabee Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9854
OFF
A Paksi Könyvtárból nyomom éppen,és itt forgat mellettem az RTL Klub a gyaloglo.chat.hu-ról.
Itt ül mellett a híradós csaj /baz,nem jut eszembe a neve-égés :-( ,aki a Szellő-vel szokta régebben /vagy még most is ?/ a Híradót nyomatni

ON

sarkat5 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9853
Aha, megkértem mindenki Lacikáját, hogy ruccanjon át a szomszédos városkába, aztán adjon neki, ő úgyis profi az ilyen sebesülések okozásában. :-))
Előzmény: saabee (9852)
saabee Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9852
Akkor ezek szerint a Váradit is Te veretted meg :-))
Előzmény: sarkat5 (9849)
saabee Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9851
Hi all!

Egy friss hír/?-végül is tegnap törttént/

Mivel bazi nagy a hó Rajkó Zsolti úgy gondolta kimegy szánkózni egy kicsikét.Ez még nem is lett volna gond,azonban a nagy "viháncolás" közepette sikerült eltörnie a kulcscsontját :-(((
Állítólag nyílt törése lett /meg nem erősített infó/
Nem tudom mindezt hogy sikerült összehoznia,lehet,hogy a kisfia helyett Czigler Lacit ültette a szánkóra maga elé? :-)

A lényeg,hogy így szinte teljesen leamortizálódott az amúgy sem acélos cseresorunk :-((

Ezek után nem ártana egy 3.légiós a szezon végéig...Főleg,hogy Feribácccsi térde újra rakoncátlankodik.

Szvsz az Ászokat így is hazavágjuk legalább egy 20-assal.Bár elég,ha csak 7-el nyerünk.

HAJRÁ ATOM!
KOMPI,JOBBULÁST!

sarkat5 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9850
És én minek nevezzelek Bubic helyett? Lennének b-vel kezdődő ötleteim...
Előzmény: Törölt nick (9848)
sarkat5 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9849
Ja, egy rakás pénzt zsebeltem be Matifutól a munkáért. :-)))
Előzmény: Törölt nick (9848)
sarkat5 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9847
Én emlékszem Nagy Zolira is, asszem, még faultot sem kapott a dologért.

Kálmánról pedig annyit: 3 fogat vert ki egyetlen ütéssel... Azóta imádom...

Előzmény: andrej11 (9846)
andrej11 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9846
Én olyan Alba-Falco meccsre emlékszem, amikor Matus fogát verte ki a Kálmán, persze a bírók nem vettek észre semmit. Matus ezután ellökte a Kálmán, amiért (jogosan) kiállították. Persze Kálmán és a játékvezetők felelősségéről senki sem beszélt. Még olvasói levelet is írtam a Nemzeti Sportba, kivételesen leközölték.

Alexéről egyszerűen nincs mit mondani.

Előzmény: Törölt nick (9845)
Isiah Thomas Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9844
Én is egyetértek!

(egy Olajos meg egy Albás egyetért..... hát persze, ha van egy közös "ellenség" :)))))

Előzmény: sarkat5 (9843)
sarkat5 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9843
A magam részéről a cikkben foglaltakkal tökéletesen egyetértek.

Kivizsgálást kér a Szedeák

Nagyon kicsin múlott, hogy ne legyen botrány a Sole-Szedeák–Falco Magyar Kupa férfi kosárlabda-mérkőzésen. A játékvezetők működése alaposan felbőszítette a szurkolókat. A szegedi klub sem megy el szó nélkül Harsányi és Ádám teljesítménye mellett.

Nem csitulnak a kedélyek a Sole-Szedeák–Falco Szombathely Magyar Kupa-mérkőzés után. A botrányos mérkőzés végén a vendégek örülhettek, ők jutottak a legjobb nyolc közé. Balogh Tamás, a szegedi klub ügyvezetője nem akart mindent a játékvezetőkre fogni, tisztában vannak azzal, hogy a csapat gyengébb teljesítménye is közre játszott, hogy nem tudtak továbblépni. A sportvezető szerint a Harsányi József, Ádám József játékvezetői kettős kritikán aluli teljesítményt nyújtott, ezért a küldő bizottság általi kivizsgálást, s szigorú felelősségre vonásukat kérték. Balogh Tamás, napokkal a lefújás után sem tudott igazán napirendre térni a látottak miatt:

– Nyomatékosan szeretném előrebo csátani, nem szeretnénk, ha bárki úgy egyszerűsítené le a történteket, hogy a kupából való kiesésünket „szeretnénk így magyarázni". Távolról sem egy mérkőzés – adott esetben számunkra kedvezőtlen – eredményéről van szó, hanem olyan jelenségekről, melyek – meggyőződésünk szerint – veszélyeztetik a sportág jövőjét, alkalmasak a szurkolók sportágból való kiábrándítására. Sok-sok ténybeli tévedést lehetne felsorolni, elsősorban Harsányi játékvezető terhére, ami azért is szomorú, mert egy tapasztalt, elismert bíróról van szó, aki most igen gyenge teljesítményt nyújtott. Ha akaratán kívül, akkor az azért szomorú, mert felkészületlen volt. Ha akarattal – nos, ennek a minősítését inkább nem írnám le. Videofelvételen is ellenőrizhető: amikor dobást követően a levegőben lévő labdát elüti a védő, s ezért faultot fúj (történetesen Darecko Rawlins hibája), amikor a pontatlan dobás után összeesik a játékos, s a legközelebbi védőnek faultot fújnak, amikor a félpályánál átlökik a játékost a vonalon, s a játékvezető visszajátszást fúj, amikor a támadó játékos sorozatban előbb bal kézzel „eltakarítja" az útból a védő kezeket, majd jobbal dob, s a bíró nem fúj semmit – ezek mind súlyos, a mérkőzés végeredmé-
nyét befolyásoló hibák. Ennél is súlyosabb, amikor az egyedül kosárra törő játékos buktatásáért (!) pusztán sima személyi hibát ítélnek a játékvezetők.

– Ezen mérkőzés kapcsán azonban ennél súlyosabb dolgokról van szó. Az egyik, az a „személyi kultusz", ami Kálmán László személyét övezi. Megengedhetetlennek tartjuk, hogy terrorizálja a játékvezetőket, akik alattomos, durva megmozdulások sorozatát nézik el neki. Gyakorlatilag ott tartunk, külön szabályok vonatkoznak a válogatott irányítójára, s a mezőny többi játékosára. A fentebb említett buktatást is ő követte el, s meggyőződésünk: hogy ezt egyáltalán meg merte tenni, az a játékvezetők következetlen, elnéző ténykedésének eredménye. Hasonló eset Antonio Alexéé is, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy amit ő művel időnként a pályán, az civil szabályok szerint is büntetendő cselekmény. Az említett mérkőzésen Nyilast állították ki, miután megütötte (nevezzük inkább legyintésnek) Alexét. Maga az ítélet tehát nem kifogásolható. Az ezt megelőző folyamatot azonban a játékvezetőnek látnia kellett (volna). A csípések, rúgások, sértegetések – „szinte már megszokottak". Azt azonban nemigen lehet megszokni, hogy rendszeresen leköpi az ellenfeleit – mint ez történt most is. Miután majdnem lefejelte (homlokát odanyomta) a szegedi játékost, közvetlen közelről leköpte. Megtorlatlanul. Ezúttal is.

– Szeretnénk tehát hangsúlyozni: meggyőződésünk, hogy ilyen botrányos, súlyos hibákkal terhelt, a mérkőzés eredményét jelentősen befolyásoló játékvezetői működés nem maradhat büntetlenül. Ezért az a szövetségnél eset haladéktalan kivizsgálását kértük.

2003-01-14

jani0625 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9841
Kálmán fizetéséről csak annyit hogy abszolút igazad van de hát Szombathelyen Kálmán az Kálmán és nélküle sztem még csapat is alig lenne, a pénzt meg kell neki adni mert máshova se menne el kevesebbért!Még így is olcsón megusszuk mert tavaly volt olyan csapat aki havi750000-el többet ígért neki+tóparti ház(bérlete)+1 éves horgász bérlet saját mólóval stb...
Hát viszont aki már lehuzott 13 évet itt az nehezen tudna elmenni, meg az igazat megvallva már neki sem megy annyira.Lehet ez csak azért van mert nincs igazi társa a csapatban.Nálunk Laci sztem addig fog játszani míg vissza nem vonul ha csak nem lesz olyan szar helyzetben a csapat hogy muszály legyen elmenni,ami remélem soha nem fog megtörténni, bár mindig borotvaélen táncolunk.A másik pedig amiért tisztetlem a vezetőséget ,annak ellenére hogy sok hülyeséget csinálnak igazolásokkal stb., hogy nagy tartozásaik (leszámítva a játékosokkal szemben , de annak kifizetése csak idő kérdése, tehát van rá fedezet) nincsenek és nem is voltak.

Szolnokiak!
Ha előbb mondjátok hogy az Anzulovic-ot igazoljátok le akkor már tegnap hanyatt dobtam volna magam!Már láttam játszani és sztem kiváló irányító!Sztem vele jó lóra tettetek, csak nem jókor mert a köv. meccsünk veletek lesz és nálatok :(((( !

Előzmény: Törölt nick (9830)
rik-027 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9840
lásd 9830 :)
Előzmény: Törölt nick (9839)
Feribá04 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9838
Természetesen nem a budapesti klubcsapatok számára készülne az új csarnok.
Remek lehetőséget nyújtana azonban mondjuk egy női vagy férfi kosár EB megpályázására, vagy egy Euróliga négyestornára.

Ugye nem csak én emlékszem a 86-os BEK döntőre, ahol a felejthetetlen Cibona Zagreb-Zalgiris Kaunas összecsapás helyszínéül a BS szolgált.

Előzmény: csaby1 (9836)
Feribá04 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9837
Szia Bocai!

Robinson úgy tudom "csak" 600 ezerben volt (mondjuk egy NBA sztárjátékos nem is hiszem, hogy kevesebbért menne el az "istenhátamögé") a Vodinak, de tényleg meglepő az orosz csapatok költségvetése.
Az Ural mégjobb példa:
Köztudott, hogy a csapatnak a múlt évben komoly tervei voltak az Euroligában, ezért hazahozták Európából a fél orosz válogatottat (köztük a spanyol liga egyik legjobban kereső játékosát: Mihail Mihailovot) és leszerződtették Bowie-t (Boston Celtics) a tengerentúlról.
Amikor a Sport1 közvetítette a TAU-Ural meccset, Egonék megjegyezték, hogy csak a játékosok fizetése jóval túl van az 5 millió dolcsin.

De vehetünk példát a fociból is.
Jelenleg nem ismerem a költségvetési ranglistát, de kábé öt éve volt egy műsor ezzel kapcsolatban. Kiderült, hogy a 10 leggazdagabb európai klub közt kap helyet a Dinamo Kijev is.
Ezzel kapcsolatban mondjuk elég szkeptikus voltam, mert ha igaz, akkor miért engedték el Sevchenko-ékat és miért egy Bodnár jelenleg az idegenlégiósuk (ezzel nem őt akarom bántani)?

Előzmény: Bocai (9827)
csaby1 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9836
Idézet az NS-ből:

"A további tervek szerint a Budapest Sportaréna egy kosárlabda- vagy jégkorongcsapat otthonául is szolgálhatna. Ennek további részletei, illetve a csarnok végleges neve egyelőre nyitott kérdés maradt. "

Szép lesz majd a MAFC 50 názője egy ekkora csarnokban. Vagy visszajön a Honvéd GYISM pénzen? Mert akkor akár 300 néző is lehetne...

csaby1 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9835
Érdekes. Szolnokon nincs pénz, és felújították a csarnokot, meg 8 légióst használnak. Mi meg tele vagyunk gempával, és csak harmadosztályú ácsokra, meg egy MC-re futotta.
Még ti szidjátok a vezetőséget?? :)))
Előzmény: Isiah Thomas (9832)
andrej11 Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9834
Az Alexe személyén nem is érdemes vitatkozni. Szerintem minden idők egyik legutálatosabb játékosa aki a magyar mezőnyben játszott.
A játéktudása nagy, de a viselkedése botrányos.
Előzmény: Törölt nick (9833)
Isiah Thomas Creative Commons License 2003.01.14 0 0 9832
"Az anyagi gondokra tekintettel, gondolom, teljesen ingyen... "

Most vagy nálunk vannak szuper vezetők, akik az egyre kevesebb léből, egyre több játékost igazolnak vagy kezdik megásni az Olajka sírját ahol jövőre fogunk nyugodni.

Előzmény: sarkat5 (9831)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!