Én már letettem a debreceni meccs élő megtekintéséről. Nincs vissza vonat, fizetni az ottalvást, + még egy nap szabadságot kivenni... kicsit sok, marad a Sport1 közvetítése. Sajnos. :-(
Nekem is az a problémám a debreceni meccsel, hogy nincs vissza vonat, pedig aznap pont ott rohadok Debrecenben. Lehet hogy megfogadom rik-027 tanácsát és odaköltözöm.:)))))
Üdv!
Boldog Új Évet! (Még van belőle 350 nap.)
A NS azt írja, végre mindenki egészséges, a FmH meg azt, hogy Theisz régóta lázas, Boros meg már talán néhány percet tud majd játszani. Most akkor mi van?
Szerintem megint csak az, hogy az NS csak úgy kénytelen-kelletlen ír másról is, mint foci, de hogy mit, az már nem olyan fontos. (Vagy fordítva.)
Úristen, Matus lesz az egyetlen bevethető irányítónk! Húha! Bár hozzá kell tenni, évek óta a legjobb formájában van, már több meccsen is láttam, amint egynél többször dobott kosárra messze földön híres védőmunkája mellett. Na szóval hajrá! Csak úgy, mint régen. Ill. még jobban.
Az edző ugyan a bajnokság és a MK mögé 3. helyre sorolta a nk-i szereplést, de azért csak nem lenne rossz, ha bejutnánk mi is. Mert a Kaposvár be fog, az tuti. Tudom, az nem volt különösebben fontos meccs, amikor itt játszott a Losonc, de nem csináltak semmi extrát, ami miatt Kaposváron félni kéne.
Hajrá magyarok!
Üdv
Pistike
-aludj ott
-ne menj el
-bulizz reggelig
-gyere az ejszakai vonattal
-költözz debrecenbe es akkor helyben leszel
-menj kocsival
-intezd el, hogy pesten legyen a meccs
1ébként erősen foglalkoztat a gondolat,hogy elmenjek Debrecenbe,csak az a problem,hogy Bp-re nem tudnék visszajönni,ugyanis a meccs után induló vonat másnap reggel érkezik meg Pestre :-((
"A szolnoki horvát srácról egy gondolat. Magyar szinten biztos, hogy kiváló játékos, de az elgondolkoztató, hogy saját szövetségi kapitánya (!) a klubcsapatban nem játszatja. Nem?"
De még te is emlékszel arra, hogy a magyar válogatottban, nem is olyan rég, nem volt ott sem Dávid, sem Gulyás!!
Szóval nem vonjuk le ebből az egy mondatból messzemenő következtetéseket.
Egyébként a Eurobasketen ott van a national team-ben, ahol nem mellesleg Giricek az első számú irányító!!(aki most vágott 22 pontot a Golden State-nek)
Well-némo, addig-addig beszéltek míg kénytelen leszek kiköhögni a büvős összeget az ASÉ-s hozzájárulásról. :-) Tomas, én készséggel elhiszem amit írsz, de ugye az előttem fekvő szerződést, amin a juttatás (elég komplex kontraktus egyébként, teljesen szétmegyek rajta…:-)))) fekete-fehéren le vagyon írva, azt nehéz bármivel is meghazudtolni. Ezennel befejezem más zsebében való látványos turkálást, már így is jól kiforgattam azt…:-)) (Valóban kapnak más szakosztályok is, ezt láttam már tegnap is, de most már tényleg csitt, mert még a végén megütöm a bokámat! :-)
Belfera, tudod mikor kérek Tőled bármilyen szakmai kérdésben is segítséget ezután !!! :-))
Annyira nagyon kiváncsi lennék már, hogy miként szól a megállapodás a szenzációs szolnoki légiósainkkal, hiszen szvsz lassan már tényleg hihetetlen ez a légiósözön. A körmendi 70 millióból is már egy kisebb zsoldoshadsereget összetoboroznak…Nekünk valamivel több van idénre, bár azt nem tudom, hogy mikor mennyi pénz jön és megy, de szívesen venném azt is, ha valaki rávilágítana már arra, amiről a magamfajta egyszerű szurker nem nyer soha bizonyosságot. Ha meglátok egy számot, akkor úgy örülök mint majom a farkának, és rögtön megküldöm ide nektek az erről szóló infot ide a fórumra, mint Mari néni a kóstolót Dabasról. :-)
Bélám, én is gondoltam már arra, hogy tájékoztatom a website karbantartóit, hogy ideje lenne talán levenni Lapovot az Olajos fiúk listájáról, mert így csak sarkat nyomja rá a szavazatokat, de mivel az egész oldal úgy szar ahogy van (bár néha sikerül 3napos késéssel 2 sor terjedelemben írni egy-két PVSK verésről és Olaj diadalról) így szvsz nem ér még annyit sem.
Vadkakasok: Fodor 16/6, Lee 31/15, Green 15, Boldizsár 5, Gémes 24/12,
Cserék: Ádám -, Tóth 9/6, Lakatos -.
MOL-Szolnok: Szarvas -, Pavlovic 15/9, Vaisvila 15/6, Orosz 16, Stewart 8,
Cserék: Trepák 25, Anzulovic 13/6, Mérész 6/3.
A pontok csalókák, mert a szolnoki centerek a pontjaik nagy részét úgy szerezték, hogy Anzulovic betör, kiváltanak rá, és leosztja a centereknek, akik 1 méterről behúzzák a gyűrűbe. Lepattanót viszont nagyon keveset szereztek.
A kakasok a sérült Sejo papa nélkül játszottak, és szvsz megérdemelt győzelmet arattak. Már az elején elhúztak 8-10 ponttal, a rendkívül gyengén játszó szolnokiak ellen. Gémes és Boldizsár uralta a palánkok alatti területet, csak a jó öreg Pavlovics és Vaisvilla megmozdulásai tartották életben az Olaj reményeit. Szarvas kezdett irányítóban, cca az 5. percben jött a horvát srác, aki aztán végig nyomta. A szolnoki centerek szerintem katasztrofálisak, az idegenlégiós gyereket Boldizsár Romboló Ferenc egy-egyben verte. Mindenki el volt hűlve, hogy a Feri gyerek ilyen dolgokra képes. Lecsó barátunk úgy tűnik kiheverte sérülését, 4 triplát nyomott a meccsen. A 3. negyedben nem sok hiányzott a 20 pontos vezetéshez. Ebben az időszakban már Green sem játszott, a különbség azonban megmaradt folyamatosan 10 fölött. A 4. negyedben összekapta magát az Olaj, bár kellet hozzá a kakik nagyképű játéka is, és egálra hozta a derbit, sőt Pavlovics tripláival át is vette a vezetést. A végén azonban újra beleerősítettek a debreceniek, és hozták a meccset.
A debreceniek közül dicsérhető Gémes, aki nagyon jól játszott, Boldi aki a védekezés mellett dobott vagy 10 pontot, és Fodor Marci, akiből Ráthonyi egyre jobb irányítót farag. Lee-nek nem nagy kedve volt játszani – duzzogott is a meccs alatt- de hozta a szokásos 20 pont feletti átlagát. Ledon sem volt jó, egy jó közepes teljesítményt nyújtott. Tóth Gábor szokásos 3-4 tripla, jó védekezés. Meg kell említenem Ádám Bécit, aki csak kb 5 percet kapott, de Anzulovicot egyből lesapkázta.
Szolnoki részről centerek harmatgyengék, Vaisvilla, Pavlovics kiváló. Jól játszott még Mérész Csaba is, amikor fenn volt, akkor jött fel az Olaj. Az Olaj szinte végig az első sorával játszott Anzulovic, Pavlovics, Viasvilla, Stewart, Orosz (vagy Trepák), de nem volt igazán meggyőző a produkciójuk.
Mindenki megváltóként várja szolnoki részről Anzulovicsot. Nagy spíler az biztos, labdával mindent tud, robbanékony, gyors, lát a pályán. Egy-egyben szinte mindenkit megver, nagy passzok, de nem biztos, hogy ő kell az Olajnak. A betörések után szinte mindig kiosztja a dobóhelyzetben levőknek, nem fejezi be maga az akciót, ha pedig megpróbálja, akkor szinte mindig lesapkázták (Ádám Béla, Boldi, Gémes). Kiismerhető egy idő után a játéka, és a védekezése is hagy kívánnivalót maga után, a kedvetlen Lee is szinte mindig megverte. Összegezve jó játékos, jobb mind Stone, de szerintem center kellene ebbe a csapatba. Stone egyébként végig a padon ült, tuti, hogy elküldik a csapattól.
Talán egy kicsit hosszúra sikeredett az első beszámolóm, remélem a továbbiakban is tudlak titeket tájékoztatni a debreceni kosaraséletről.
Belfera!
Találtam Neked valamit:remélem értékelni fogod és rszedbe jutnak az emlékek(már ha vannak):)))
LORD:
Vándor
Élete valahol véget ér,
a szíve már nem dobog,
fekete föld mélyén
örökre megnyugodott.
Nem siratja senki őt,
nem könnyeznek a sírja előtt.
Csavargó volt, bolyongott,
magányosan kóborolt.
Senkije se volt, semmije se volt,
csak az élete!
Fél szemét lehunyva
élete megszakad,
nem indul új útra,
pihen a föld alatt.
Elmondom nektek az ő történetét,
arról mesélek, hogyan élt.
Megszületett, kapott nevet,
csak egyet nem, szeretetet!
Szülei eldobták, nem törődtek vele,
nem maradt semmije, csak az élete!
Magas falak, rácsok mögött,
zsiványok, tolvajok között
telt a gyermekkora,
ott volt az otthona.
És mégis vidáman élt,
szívébe zárta a nagy reményt:
hogy egyszer majd innen elmegy,
várják erdők, völgyek, hegyek,
szabad lesz, mint a madár,
északtól délig,
kelettől nyugatig
mindet földet bejár.
Az idő eljött, ő szabad lett,
útra kelhet a végtelenbe,
ezt álmodta, erre ébredt,
évek óta csak ezt remélte!
Amerre járt, megszerették,
és ha néha megkérdezték,
hogy honnan indult, s mi a célja,
ő vidáman csak ezt dalolta:
R1:
Nem félek, amíg élek,
várnak a messzeségek,
városok, országút pora!
Napfényben, zord télben,
minden nap, minden éjjel
vándorlok, nem állok meg soha!
Éhét, szomját elfeledte,
csak a világ érdekelte,
hosszú haját fújja a szél,
ereiben lüktet a vér.
Forró nyár jön hideg télre,
hosszú út áll már mögötte,
de nem néz hátra, megy előre
jókedvűen énekelve:
R1
R2:
Nem kell a csillogás,
nem kell a ragyogás,
nem kell a vakító pénz!
Nem kell sok hamis vágy,
nem kell a céltalan cél!
R2 ; R1
Évek túl hamar szállnak el,
csavargó haja hófehér.
Szíve dobban még, szeme tűzben ég,
de hívja már az örök pihenés!
ASE-Sopron 100-74
Ezzel bejutott a "nyócba" az ASE.
Néhány szó elsőkézből...:
Triplaeső és havaseső Pakson.Az első 10 minutában csak úgy szórták a dobásokat a csapatok.Jellemző,hogy Sitku 3 triplát szórt kábé 3 perc alatt,igaz róla is megtették ugyanezt.
30-21 volt az első 10 perc után.
A vendégek többször fejöttek 8-10 pontra,főként a jól tüzelő Nikolics és az örökifjú Walke révén,ám a szünetben már megnyugtató volt a paksi előny.
A második félidőben már csak a különbség volt kérdéses...
A már-már unalomba fulladó meccset Davis villanásai és Sitku zsákolásai tették fogyaszthatóvá,az utolsó 3 percre behozott cseresor azonban hiába erőlködött.Nem tudtak a gyűrűbe találni,de a Sopronnak csak akkor lett volna esélye a paksi cserék ellen,ha legalább még egy negyed lett volna.
Sitku 99-nél hiába próbálta meg kihagyni a büntetőt,a labda csak bejutott a kosárba,így Ernő mehet a láda sörért a csapatnak...:)))
Ezúttal a személyenkénti értékeléstől eltekintek...
Hajrá Ase!
Folyt köv. a döntőbe jutásért!
Hello BUBIC!
Te mint jól informált mit tudsz arról, hogy az Olaj tárgyal egy amerikában játszó centerrel (a pletyka szerint az itthon jól ismert Rucker az), bár én ezt nem igazán akarom elhinni.
Hajrá Olaj!