Azért a poloniás csajok még max az ifiben integethetnének (koruk alapján), az Anwil már az adult kategória, a Slask... na, azok... azok... biztosan rossz hatással vannak a büfé forgalmára! :-)
Hi Saabee!
Nem tom mellik napon jön a csávó,bár sokat most úgy sem tud mutatni: kivel játszon Bácsin kívül?(bár mondjuk ez lenne a lényeg!)
Szóval amíg a válogatott spílereink a válogatottal kóbászolnak,addíg nagyjából itthon is csak szotyi van...
Remélem jó lesz a fiú,mutatói alapján is akár...
+Pakson vagy!
Ez egy Bluesfesztiválos jam felvétel volt asszem Török "behajtó" Ádám közreműködésével...
De ez már régen volt...
(Te akkor még a homokozóban építetted a várakat lelkesen,Öcsi!)
Aki ma megy a meccsre, annak jó szórakozást! Meg remélem, a tv előtt nekem is jó szórakozásom lesz :)!
Azt kérdezném, hogy adja valamelyik tv a szombati meccset? Nem tudok róla! Ezek után remélem, hogy a Petőfi Rádió közvetíti! A hunbasket.hu oldalon az van írva, hogy 19.30-kor kezdődik az a meccs! Magyar idő szerint?
"Ez a százalékosdi elég vicces dolog..."
Én inkább kommentár nélkül linkeltem be a cikket, de most nem tudom megállni, hogy meg ne jegyezzem, a 68%-os teljesítmény a legtöbb iskolában, bármilyen komoly tárgyból maximum közepes, ami meg igen messze van a jótól. :-)
Február 11-12-én lép pályára a Kaposvári Klíma-Vill KK
Kaposvár
Eldőlt, hogy sem Kaposváron, sem Harkivban, sem pedig Leverkusenben nem reménykedhetnek tovább a kosárlabda szurkolók. A nemzetközi szövetség az ukrajnai Mariupolnak adta a Final Four rendezési jogát.
A kaposvári vezetés sajnálja a nemzetközi szövetség döntését, hiszen a somogyi megyeszékhely is otthont adhatott volna a négyes döntőnek. Az Azovmash Mariupol ráadásul szintén nem rendelkezik 3000 főt befogadó csarnokkal, ennek ellenére vendégül láthatja riválisait. Az félmilliós ukrán város az Azovi tenger partján, Donyecktől 116 kilométerre Délre található.
* * *
Nem kevesebb, mint 850 ezer forint bírságot kell befizetnie a szövetség pénztárába a Kaposvári Klíma-Vill KK-nak, amiért a ZTE KK elleni Magyar Kupa mérkőzésen kiürítették a városi sportcsarnok egyik szektorát. Az eset a 2002. december 21-i összecsapáson történt, amikor a játékvezetők megelégelve a szurkolók ellenséges hangulatát kiürítették az egyik palánk mügötti szektort. A játék szerencsére folytatódhatott, ám a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 850 ezer forintos bírsággal sújtotta a rendező egyesületet. A kaposvári klub vezetősége kedden délelőtt kapta kézhez az erről szóló a határozatot. Az anyagiakban eddig sem dúskáló egyesület számára ez újabb anyagi terhet jelent, így vizsgálják a fellebbezés lehetőségét.
A debreceni pom-pom lányok tavaly katasztrófálisak voltak. Idén azonban jött Mrs. Lee, Patrick felesége, aki maga is cheerleader volt valamelyik NBA-s csapatnál. Összeszedett egypár bögyös macát, betanított egy két jó figurát, aztán bedobta őket a Kecskemét elleni meccsen a mélyvízbe. Bár ez volt az első bemutatkozásuk, rendkívül jó, színvonalas produkcióval rukkoltak elő.
Aki tipish usa pom-pom girlt akar látni, irány Debrecen.
Az elméleted szerintem valós alapokon nyugszik (már több embertől hallottam a városban), hiszen a szövetségnek jól jönne egy teltházas, nagy sikert hozó kupadöntő. A teóriának azonban itt nincs vége, hiszen az Albát kárpótolni kell valamivel, ami egyet jelent azzal, hogy májusban lehet örülni a bajnoki címnek Székesfehérvárott.
Volt olyan is...
Az említett dal az akkori nagy tiszai árvizek idején íródott,és a Kifutó című televíziós tehetségkutató egyik befutója,Bozsik Patrik énekelte (nem csak a bajnoki döntőn,más szolnoki kulturális eseményeken is).
Node egyelőre hagyjuk a külsőségeket,előbb talán a játékban kellene eszközölnünk valami pozitív változást (plíz még az idén!).
na jo de ott ennek komoly hagyományai vannak :-))
es bazzeg a cheerleader -ek mar közepiskolában is vannak. példának okádék meccs napjan delelött ilyen papirbol kivagott izéket tesznek a pléjörök szekrényére, érted a lákörre, hogy pl. "beat the tigers!" es mondjuk a papir a csapat kezdöbetüje vagy totemállata vagy ilyesmi. szoval azert ott mas a feeling.
Na ne gondoljon senki semmilyen botrányszagú dologra, a történet röviden annyi, hogy a hétvégén Oleg is megkapta a behívóját a fehérorosz válogatottba ( ma a délutáni órákban csatlakozik együtteséhez). Így tehát a szerdai válogatott mérkőzésen csapatunkat ketten is képviselik, igaz más más oldalon.
Ha már a meccsközi enterténmentnél tartunk, szerintem érdemes lenne közelebbi vizsgálat tárgyává tenni a csapatok pom-pom görljeit. Azzal talán még a többi fehérvári is egyetért, hogy a mieink drámaiak, az idétlen koreográfiát vérszegény előadással tetézik. Egyébként is utálom a szüneteket, de ez a mutatvány csak tetézi a kínokat. (bár azért az a kis barna az... hm)
Viszont láttam egyszer egy körmendi közvetítést, ahol a csajszik (akik ugyan elég fiatalkák voltak, de hát "Pedofeel the power!") meglehetős vitalitással vetették be magukat egy-egy időkérés során.
Szóval, osszátok meg a topik résztvevőivel a tapasztalatokat, hátha megjön a kedvünk az idegenbe járáshoz (bár a jó szórakozás eleve garantált, hiszen mi mindenhova győzni megyünk :o)))))))) (bocs)