Mar megint hulyeseget irtam! Ugy latszk ez nem az en hetem. Ket honapban egyszer szolok hozza az is faszsag.
mondjuk nem ertem, hogy miert golatlagnak hivjak a golaranyt, de ez lehet, hogy csak az en TTK-s agyamnak problema.
Na most mar befogom a pofam mielott meg jobban leegek.
Willie kapja be! Miert nem olvas figyelmesebben mielott hozong?
Koszi az infot. Mondjuk szerintem a golatlag ewgy foloslegesen tulbonyolitott dolog. a golkulonbseg is el tudna donteni a helyezest, vagy ha nem akkor a golarany.
A kosárkülönbséget kivonással kapod meg a dobott és kapott pontokból, a "gólátlagot" osztással. Ez a különbség a kettő között. És az utóbbi az, ami a FIBA-nál számít (Szabálykönyv, D-szakasz: Rangsorolás)
Hát valóban egy elég gyík meccset láttunk: kábé olyan volt,mint ha valamelyik élcsapatunk egy kiesőjelölt ellen meccsel egy gyengébb napon.
Asszem a mai produkt alapján a belorusz csapatnak gondjai lennének az NB1 A csoportban...
Csapatunk elég harmatosan játszott,szerintem nem is nagyon lehet kiemelni senki(vagy nem érdemes),inkább csak felvillanások voltak...
Sajnos látszik,hogy csak egy-két nap jutott gyakorlásra,nincs összeszokottság.
Ennél jóval több kell szombaton,ha akarunk valamit az észtek ellen,bár nekem elég gyanus ez az észt győzelem a lettek ellen,főleg idegenben.
Remélem Sitku sérülése gyorsan javulni fog,meg Zacsié is,amikor meg Geryt felrugta valamelyik zöld,hát akkor már fogtam a fejem( meg szerintem Fodor Peti is)...
Remélem egyben kapjuk vissza fiainkat...
Hát amúgy meg a közönség egy nagy nulla volt...az lehet,hogy tömegre megvoltak,de időnként bántóan nagy csend volt...legalábbis a TV-n így jött át.
Ennyi így elsőre...
HAJRÁ MAGYAROK!
Szombaton is győzzünk,mert kell!
U.i.: ha minden igaz,akkor a napokban érkezik próbajátékra egy új arc from USA.
hAJRÁ ASE!!!
Amennyiben a "goal average" kosárkülönbséget jelent, akkor igazad van. Ennek ellenére én gólátlagnak fordítanám, de nem értek az ilyen szakszavakhoz. (A "gólátlagnak" lenne értelme? Még sosem hallottam arról, hogy a pontok után a dobott kosarak átlaga számítana. Valaki esetleg?)
Nekem sikerült megtalálni a FIBA honlapján a megoldást a kérdésre.
"How are the 4 best third-placed teams determined?
All of the 5 third-placed finishers will be put into their own classification table. The first point of reference will be points. If several teams have the same number of points, the goal average of those teams in their groups will be used to determine who advances (goal average is the next classification step as the 5 teams did not play each other in the Semi-Final Round)."
Hevenyészett angol fordításom szerint először a pont dönt, pontegyenlőség esetén pedig a kosárkülönbség.
Holnap adom a beszámolót a meccsről, hiszen sikerült élőben látnom.
Hát gyerekek örülök hogy nyertünk de másnak már nem nagyon, mivel olyan szar meccs volt hogy csak na! Külön mérges voltam Kálmánra mert igaz volt néhány szép labdája, de aztán ennyi.Amit már itthon is észrevettem rajta hogy sok mindent nem vállal el.Pedig neki lehethogy kellenének a pontjai idegenben, vagy a többieknek is elég jól kell nyomniuk. HAJRÁ MAGYAROK!
A rendes játékidő 84-84 volt, azért ne legyünk túl elbizakodóak a szombattal kapcsolatban, mert Varga Mátyás nagyon az volt! Én remélem, hogy ez csak azt jelenti, hogy a lettek már a biztos továbbjutás tudatában, hiszen az egymás elleni eredményeik jobbak velünk szemben, csak a cserecsapatukkal álltak ki és nem azt, hogy az észtek így beleerősítettek.
Úgyhogy, elméletileg, azt kell mondanom, hogy egy harmadik csapat is bejelentkezett az eddig csak Izrael-Magyarország csatározásába, hiszen... (a legrosszabb esetbe gondoljatok bele!)
A FIBA kapja be! Nem lehet a hulye honlapjukon megtalalni, hogy pontazonnossag eseten mi dont a csapatok kozott vilagversenyeken. Bezzeg az hogy hany centis lehet a hirdetes az eredmenyjelzo oran az ott van.
A fehéroroszok ellen telt házat várnak Debrecenben
KIRIPOLSZKY TAMÁS
NS, 2003-01-10
A debreceni rendezők szerint legalább hatezren buzdítják majd a magyar férfiválogatottat január 22-én a Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki középdöntőn, derült ki a csütörtöki debreceni sajtótájékoztatón. Nemzeti együttesünk eddig mindössze egy alkalommal szerepelt a cívisvárosban, mégpedig másfél évtizede a litván Zalgiris Kaunas elleni barátságos mérkőzésen.
Érthető tehát, hogy a helyiek ünnepként fogják fel a közelgő nemzetközi találkozót. A 18 órakor kezdődő meccs előtt színes programok szórakoztatják a publikumot. Palánkcsatát vívnak például a médiasztárok a sportvezetők ellen.
A rendezvény összes költségét a Debreceni Városi és Egyetemi Kosárlabda Rt. állja, s az esetleges nyereségen a cég fele-fele arányban osztozik a honi kosarasszövetséggel. A Vadkakasok újságja, a Kakasszó ezúttal a válogatott összecsapás beharangozójaként 15 ezer példányban készül. A lapot eljuttatják Hajdú-Bihar összes tanintézményébe, ugyanis a fiatalok körében egyre népszerűbb a sportág a megyében. Az is vonzó lehet, hogy a jegyárak sem ijesztőek. Az érdeklődők a pályával párhuzamos lelátókon 1000 forintért – a diákok és a nyugdíjasok 600 forintért – foglalhatnak helyet, míg a palánkok mögötti székekre egységesen 500 forintba kerül a belépő. A Vadkakasok bérletesei 10 százalék kedvezményt kapnak, és lehet kombinált jegyet is vásárolni: 1500, illetve 900 forintért a Vadkakasok–Albacomp Magyar Kupa-visszavágót is megnézhetik a sportbarátok. Fontos információ az is, hogy a Főnix-csarnokban zajló eseményekről a Sport1 élő adásban közvetít."
Szia sarki!
Áruld már el légyszíves hogy hol tudom megnézni a mérközést ,mert nagyon kiváncsi vagyok.A meccs Tallinban lesz 19.30-kor.A sport-1 nem közvetiti ez biztos.
Hajrá olaj forever!
hát gyerekek a jó k**** anyjukat azoknak akik a Jb tagjai! Azon a meccsen hogy nekünk fújtak volna?? És hogy a fiatal bíró direkt nem fúj egyetelen csapat ellen sem? Én láttam annak a buzinak a szemét amikor először elkezdtük egy buzi ítélete után szidni.Hát rá volt írva hogy ma kikaptok és meg is tette amit tudott.Olyan szinten ellenünk fújt!Na de mindegy , a JB is csak haza beszél. Amúgy még én se nagyon hallottam olyat hogy elmarasztalnak egy bírót, nem úgy egy edzőt...
Szombaton is van válogatott meccs.
Hogy ne legyen egy időpontban az MK-meccs azzal, átrakták vasárnapra. Így megnézheted a válogatottat is és elmehetsz szurkolni az Alba ellen is...
Mamika!
Nem értem az észjárásodat!
" Válogatott meccs, vagy Albacompellenszurkolás ".Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Szombatról átraknak egy meccset vasárnapra annak miköze van a válogatott szerdai meccséhez?
Hajrá kelet !
Hajrá olaj !
Sporttárs! Egy olyan csarnok mint a Főnix, csak annyit jelent, hogy egy olyan négyes-döntő lebonyolításánál mint amilyet most a Kaposvár elbukott, eleve ne esélytelen legyél. Az pedig, hogy szeretnénk az MK négyes döntőjét megrendezni, azt hiszem természetes, mert nagy lökést adna nem csak a debreceni, hanem a Kelet-magyarországi kvázi az egész hazai kosárlabdának egyaránt. Ennyi.