Keresés

Részletes keresés

Timike27 Creative Commons License 2013.03.16 0 0 1196

Üdvözlök mindenkit!

Vállalnék hétvégi iroda takarítást 3 vagy 4órában,1200 ft-os órabérért!

Több éves tapasztalattal és referenciával rendelkezem!

Munkám pontos,precíz és gyors!

Telefon számom:06702723634

kutyaseta000 Creative Commons License 2013.03.14 0 0 1195

Tisztelt Szuterénes!

Érdekelne a takarítói munka.

21 éves egyetemista diáklány vagyok. Diákként már dolgoztam egy magánklinikán,mint takarító és az első kerületben egy háromemeletes társasház takarítását most is végzem alkalmakként.

Pontosan hányszor kéne takarítani a házat, illetve írták, hogy 2 főt is keresnének.Ezt bőveebben kifejtené.

Tudnék még 1 megbízható takarítót mellém.

Bérigényt megbeszélés után mondanék.

Krisztina

Előzmény: szuterénes (1192)
Gabi17 Creative Commons License 2013.03.14 0 0 1194
E-mail helyesen: gabi17817@gmail.com

Gabi
Gabi17 Creative Commons License 2013.03.14 0 0 1193
Jó napot!

Takarítónôt keresek március 28 vagy 29- re a VIII. kerületbe, ha kölcsönösen megfelelünk egymásnak akkor havi rendszerességgel. A reszleteket e-mailben.

Jelentkezes : gabi17817@gmai.com
szuterénes Creative Commons License 2013.03.14 0 0 1192

Budapest 13. kerületében található társasház keres 2 fő takarítót heti 5 napra, akik közül az egyik fő a kukák heti háromszori kitolását és visszatolását, illetve télen a hólapátolást és sózást is meg tudja oldani. Mivel a társasház és a munkát végző takarító közvetlenül szerződne, ezért jó díjazást nyújtana a társasház, viszont kemény munkát és alaposságot várna el.

Akiket érdekel (akár házaspár takarítókat, egy férfi és egy nő felállásban) azok kérem emailben (nyilvános a nickemhez kapcsolódó email) jelentkezzenek a fizetési igényükkel és referenciájukkal. Nincsenek előítéleteink, csak az számít, hogy a munka lelkiismeretesen és alaposan legyen elvégezve. Bárki jelentkezhet, akinek van tapasztalata a takarítási szakmában. Itt a lehetőség, ha valaki szeretne normális fizetségért főnök nélkül, de kemény elvárásokat támasztó megbízó számára dolgozni.

sz.l Creative Commons License 2013.03.13 0 0 1190

Tisztelt Nikolett!

Takaritási munkára feladott hirdetésével kapcsolatban érdeklődöm, hogy órabérben, vagy fix áron dolgozik? Gyakorlata, referenciája van? Fényképet tud küldeni?

A munka kispesten egy 58 nm-es lakásban van, és nem egyszeri alkalomról lenne szó. 

Várom válaszát.

Üdvözlettel:

Szentpétery Laura

sz.l@c2.hu

Egyébként a megadott email cimen miért nem elérhető?

Előzmény: Nikolett091 (1159)
Andrea03 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 1189

Három gyermekem egyedűl nevelem  tapasztalattal és megbízhatósággal takarítást vállalok.Valamint hétköznapi idős gondozást is képesítéssel.Nagyon szeretek dolgozni.

Budapest és környéke

elérhetőség:bibor.bibor@citromail.hu

T:06-31-314-8565

Több szakmával is rendelkezem

csapó ági Creative Commons License 2013.03.12 0 0 1188

Kedves Fruzsina!

Áginak hívnak és szeretnék jelentkezni takarítási munkákra.Jelenleg is takarítással foglalkozom, de sajnos kevés a munka, szeretnék többet vállalni!

Ajánlólevelem van, takarítói múlttal rendelkezem, érettségim van, angolul társalgási szinten, németül alapfokon beszélek!

Megadnám a számomat, kérlek, ha még aktuális, keress meg telefonon, vagy e-mailben!

06 - 30/5935038

Köszönettel:  Ági

Előzmény: Nagy Fruzsina (1181)
zzzxz Creative Commons License 2013.03.11 0 0 1187

Kedves Segítséget Keresők!

Alkalmi és rendszeres takarítást, nagytakarítást vállalok. Elsősorban Sóskút, Törökbálint, Érd, Budaörs, Diósd, Budapest budai oldalán.

Beszéljünk a részletekről, kérem, keressen a szepenjol@gmail.com címen vagy a 0670/397-5027-es telefonon. 

J07 Creative Commons License 2013.03.09 0 0 1184

Heti egyszeri alkalomra keresek XII. kerületbe lakás takarításhoz ill. vasaláshoz segítséget. Órabér: 900 Ft. E-mail címem: j712@freemail.hu

Bizalom1 Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1183

Tisztelt Keresők, Családok, magánemberek!

Hétfő, és péntekre keresek heti rendszeres takarítást. Alkalmilag nagytakarítást, Bármilyen lehet! Nem vagyok se szép, se fiatal, de dolgozni nagyon tudok. Évek óta nagy rutinnal rendelkezem.Referencia, és becsület van, a régi értékek szerint!Fiatalok is bármire hívhatnak! XV-ker-ben lakom, környező kerületek előnyben, de nem feltétlenül.Önálló, gyors, alapos, vagyok, az elvárások szerint. Köszönettel wg48@freemail.hu

Nagy Fruzsina Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1182

Elfelejtettem leírni, hogy XI. kerületi, 70 m2-es lakásba keresem a takarítónőt :)

Nagy Fruzsina

Nagy Fruzsina Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1181

Kedves Fórumozók!

Precíz, pontos, megbízható, leinformálható takarítónőt keresek kis és nagytakarításhokhoz. 

Első alkalom: 2013. március 14.  Elégedettség esetén, további megbízásokkal.

Önéletrajzokat mielőbb várok a fruzsin.nagy@gmil.com e-mail címre.

Üdv:

Nagy Fruzsina

Nikolett091 Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1180

Tisztelt olvasók!

Pontos,precíz,megbízható,rugalmas fiatal lány vagyok. Vállalok Heti-Nagy takarításokat.Nagyon Kedvező (olcsó) áron Budapesten.

A takarítás mellett  vasalást is vállalok.A hét minden napján egész nap elérhető vagyok.

Ha felkeltettem érdeklődésüket Kérem Írjanak.

Várom mielőbbi jelentkezésüket.

E-mail címem:nikodemia@freemail.hu

Előre is köszönöm!

Erzso (zso) Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1179

KEDVES OLVASOK!!

Takaritást válallok ,csládoknál ,akár bejero nő ként is Nagytakaritást is . Bár mi amitt szeretne. Megbizhato,Rugalmas csalodást  nem okozo 38 év Nő vagyok. egyedül élek .mindent  le lehet,írni igy nem Írok többet.  Lehet Egymást  Keresük!? Gyözödjön meg inkább! tovább ,minden részletet megbeszélhetűnk ha Egymásra találtunk.  Hivjon Bizalomal!! 06-706345842 sz. Elöre is kösszönöm!!

Üdv: Erzso.

ezusthold Creative Commons License 2013.03.06 0 0 1178

9. kerületbe (Kálvin tér)  keresek szombat, vasárnap és hétfő délelőtti lakástakarításra segítséget. Kérem, csak a közelben lakók jelentkezzenek, illetve aki a hétfőt is tudja vállalni.köszönöm!

ezusthold@freemail.hu

Bizalom1 Creative Commons License 2013.03.03 0 0 1176

Tisztelt Keresők, Családok, magánemberek!

Hétfő, és péntekre keresek heti rendszeres takarítást. Alkalmilag nagytakarítást, Bármilyen lehet! Nem vagyok se szép, se fiatal, de dolgozni nagyon tudok. Évek óta nagy rutinnal rendelkezem.Referencia, és becsület van, a régi értékek szerint!Fiatalok is bármire hívhatnak! XV-ker-ben lakom, környező kerületek előnyben, de nem feltétlenül.Önálló, gyors, alapos, vagyok, az elvárások szerint. Köszönettel wg48@freemail.hu

marcsi 1954 Creative Commons License 2013.03.02 0 0 1175

Javítanám a telefonszámot: 306038960    Tomsicsné     

marcsi 1954 Creative Commons License 2013.03.02 0 0 1174

Vasalást vállalok a III.ker-ben! Tomsicsné     Tel:305038960

Nikolett091 Creative Commons License 2013.03.01 0 0 1173

Ha megkérdezhetem akkor kinek a bejárónője volt?

Előzmény: bestofKatika (1170)
Nikolett091 Creative Commons License 2013.03.01 0 0 1172

Tisztelt olvasók!

Pontos,precíz,megbízható,rugalmas fiatal lány vagyok. Vállalok Heti-Nagy takarításokat.Nagyon Kedvező (olcsó) áron Budapesten.

A takarítás mellett  vasalást is vállalok.A hét minden napján egész nap elérhető vagyok.

Előre is köszönöm!

bestofKatika Creative Commons License 2013.02.28 0 0 1171

5000 Ft/alkalom 

Takarítást vállalok. Közismert hölgy bejárónője voltam.

Precíz és alapos munkavégzést kínálok.Hívjon bizalommal!

(20) 580-8645

Előzmény: kispestre (1144)
bestofKatika Creative Commons License 2013.02.28 0 0 1170

Takarítást vállalok. Közismert hölgy bejárónője voltam.

Precíz és alapos munkavégzést kínálok.Hívjon bizalommal!

(20) 580-8645

Bacsiné Creative Commons License 2013.02.28 0 0 1169

Itt a tavasz!!! Kezdjük a felfrissülést egy nagytakarítással!:)

Vállalok takarítást 1 hétköznapi(egész napi,vagy néhány órás) még meglévő szabadnapomra heti rendszerességgel,havonta 1-szer,esetleg nagytakarítást, ahhoz való besegítést,festés utáni takarítást.(a lakás méretétől függően ez lehet akár 2-3 egymást követő nap) Budapesten. 30 éves,érettségizett, nem dohányzó, megbízható, becsületes, diszkrét, pontos, kis gyermekes anyuka vagyok. Gyerek szerető,erősen állat barát vagyok. Szeretem az alapos munkát,oda figyelek kérésére,vigyázok dolgaira,alkalmazkodom igényeihez. Munkám közben csak a megbeszélt,egyeztetett szereket,segédeszközöket használom(Környezet barát,vagy az Ön kedvenc bevált,vagy a rendelkezésemre álló,esetleg általam hozott) Alaposan dolgozok,kérésre akár piperetakarítást is végzek. Észreveszem a dolgom, ha kell egyeztetek Önnel.

Jelenleg is több lakásban, több féle igényhez alkalmazkodva végzem munkámat. Bérezés függ: a rendszerességtől (heti,havi,negyedévente nagytakarítás),lakás nagyságától,állagától,az Ön igényeitől. Megbeszélés tárgyát képezi.

Leinformálható referenciákkal, friss erkölcsivel rendelkezem. Azokhoz tartozom, akiket örömmel tölt el, ha elégedettek munkájára és megdolgoznak a pénzükért,nem csak az első időszakban. Amennyiben tetszett bemutatkozásom, az ön elképzelésének megfelelek és úgy gondolja, rám van szüksége,vagy esetleg kérdése van munkámmal,referenciával,takarítással kapcsolatban  kérem, írjon-hívjon bizalommal.

Tisztelettel:Gabriella.

Tel:06202548473
eszge25@freemail.hu

Nikolett091 Creative Commons License 2013.02.27 0 0 1168

Tisztelt olvasók!

Előre is köszönöm!

_Szilvi_ Creative Commons License 2013.02.26 0 0 1166

Kedves Fórmozók!

Megbízható,nem dohányzó nő lakás és iroda takarítást vállal!

Vállalok ablak tisztítást, és vasalást is!

Több éves tapasztalattal és referenciával rendelkezem!

Hívjon bizalommal! :)

Tel.: 06 30-446-0178

vagy írjon : b.szilvia65@freemail.hu

Dan620726 Creative Commons License 2013.02.25 0 0 1165

Takaritást,vasalást,főzést,gyermekfelügyeletet vállalok

Budaőrs,Törökbálint,Biatorbágy területén illetve  Budapest budai oldalán.

Leinformálható saját autóval rendelkező 5O éves nő vagyok.

adraka.dabra Creative Commons License 2013.02.23 0 0 1163

Budai, XI. kerületi otthonunkba megbízható, referenciával rendelkező, munkájára igényes takarítónőt keresek heti rendszerességgel. Fényképes jelentkezéseket a bérigény megjelölésével a segitseget.keresek@gmail.com címre várom.

Károly Györgyné Creative Commons License 2013.02.23 0 0 1162

Több éves tapasztalattal rendelkezem, a részleteket személyesen megtudjuk beszélni.

Előzmény: Zs. Timea (1153)
Károly Györgyné Creative Commons License 2013.02.23 0 0 1161

55 éves, szigetszentmklósi nő vagyok, takarítás, mosást, vasalást, egyszerűbb ételek főzését vállalom. A fizetés megegyezés szerint.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!