21 éves egyetemista diáklány vagyok. Diákként már dolgoztam egy magánklinikán,mint takarító és az első kerületben egy háromemeletes társasház takarítását most is végzem alkalmakként.
Pontosan hányszor kéne takarítani a házat, illetve írták, hogy 2 főt is keresnének.Ezt bőveebben kifejtené.
Takarítónôt keresek március 28 vagy 29- re a VIII. kerületbe, ha kölcsönösen megfelelünk egymásnak akkor havi rendszerességgel. A reszleteket e-mailben.
Budapest 13. kerületében található társasház keres 2 fő takarítót heti 5 napra, akik közül az egyik fő a kukák heti háromszori kitolását és visszatolását, illetve télen a hólapátolást és sózást is meg tudja oldani. Mivel a társasház és a munkát végző takarító közvetlenül szerződne, ezért jó díjazást nyújtana a társasház, viszont kemény munkát és alaposságot várna el.
Akiket érdekel (akár házaspár takarítókat, egy férfi és egy nő felállásban) azok kérem emailben (nyilvános a nickemhez kapcsolódó email) jelentkezzenek a fizetési igényükkel és referenciájukkal. Nincsenek előítéleteink, csak az számít, hogy a munka lelkiismeretesen és alaposan legyen elvégezve. Bárki jelentkezhet, akinek van tapasztalata a takarítási szakmában. Itt a lehetőség, ha valaki szeretne normális fizetségért főnök nélkül, de kemény elvárásokat támasztó megbízó számára dolgozni.
Takaritási munkára feladott hirdetésével kapcsolatban érdeklődöm, hogy órabérben, vagy fix áron dolgozik? Gyakorlata, referenciája van? Fényképet tud küldeni?
A munka kispesten egy 58 nm-es lakásban van, és nem egyszeri alkalomról lenne szó.
Várom válaszát.
Üdvözlettel:
Szentpétery Laura
sz.l@c2.hu
Egyébként a megadott email cimen miért nem elérhető?
Három gyermekem egyedűl nevelem tapasztalattal és megbízhatósággal takarítást vállalok.Valamint hétköznapi idős gondozást is képesítéssel.Nagyon szeretek dolgozni.
Hétfő, és péntekre keresek heti rendszeres takarítást. Alkalmilag nagytakarítást, Bármilyen lehet! Nem vagyok se szép, se fiatal, de dolgozni nagyon tudok. Évek óta nagy rutinnal rendelkezem.Referencia, és becsület van, a régi értékek szerint!Fiatalok is bármire hívhatnak! XV-ker-ben lakom, környező kerületek előnyben, de nem feltétlenül.Önálló, gyors, alapos, vagyok, az elvárások szerint. Köszönettel wg48@freemail.hu
Takaritást válallok ,csládoknál ,akár bejero nő ként is Nagytakaritást is . Bár mi amitt szeretne. Megbizhato,Rugalmas csalodást nem okozo 38 év Nő vagyok. egyedül élek .mindent le lehet,írni igy nem Írok többet. Lehet Egymást Keresük!? Gyözödjön meg inkább! tovább ,minden részletet megbeszélhetűnk ha Egymásra találtunk. Hivjon Bizalomal!! 06-706345842 sz. Elöre is kösszönöm!!
9. kerületbe (Kálvin tér) keresek szombat, vasárnap és hétfő délelőtti lakástakarításra segítséget. Kérem, csak a közelben lakók jelentkezzenek, illetve aki a hétfőt is tudja vállalni.köszönöm!
Hétfő, és péntekre keresek heti rendszeres takarítást. Alkalmilag nagytakarítást, Bármilyen lehet! Nem vagyok se szép, se fiatal, de dolgozni nagyon tudok. Évek óta nagy rutinnal rendelkezem.Referencia, és becsület van, a régi értékek szerint!Fiatalok is bármire hívhatnak! XV-ker-ben lakom, környező kerületek előnyben, de nem feltétlenül.Önálló, gyors, alapos, vagyok, az elvárások szerint. Köszönettel wg48@freemail.hu
Itt a tavasz!!! Kezdjük a felfrissülést egy nagytakarítással!:)
Vállalok takarítást 1 hétköznapi(egész napi,vagy néhány órás) még meglévő szabadnapomra heti rendszerességgel,havonta 1-szer,esetleg nagytakarítást, ahhoz való besegítést,festés utáni takarítást.(a lakás méretétől függően ez lehet akár 2-3 egymást követő nap) Budapesten. 30 éves,érettségizett, nem dohányzó, megbízható, becsületes, diszkrét, pontos, kis gyermekes anyuka vagyok. Gyerek szerető,erősen állat barát vagyok. Szeretem az alapos munkát,oda figyelek kérésére,vigyázok dolgaira,alkalmazkodom igényeihez. Munkám közben csak a megbeszélt,egyeztetett szereket,segédeszközöket használom(Környezet barát,vagy az Ön kedvenc bevált,vagy a rendelkezésemre álló,esetleg általam hozott) Alaposan dolgozok,kérésre akár piperetakarítást is végzek. Észreveszem a dolgom, ha kell egyeztetek Önnel.
Jelenleg is több lakásban, több féle igényhez alkalmazkodva végzem munkámat. Bérezés függ: a rendszerességtől (heti,havi,negyedévente nagytakarítás),lakás nagyságától,állagától,az Ön igényeitől. Megbeszélés tárgyát képezi.
Leinformálható referenciákkal, friss erkölcsivel rendelkezem. Azokhoz tartozom, akiket örömmel tölt el, ha elégedettek munkájára és megdolgoznak a pénzükért,nem csak az első időszakban. Amennyiben tetszett bemutatkozásom, az ön elképzelésének megfelelek és úgy gondolja, rám van szüksége,vagy esetleg kérdése van munkámmal,referenciával,takarítással kapcsolatban kérem, írjon-hívjon bizalommal.