Keresés

Részletes keresés

saabee Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10200
Brandt Hagen-hez rakjál be egy nagyítót is :-)))
Előzmény: Artúr Doki (10196)
saabee Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10199
a második :-))
Előzmény: némo (10193)
Barca Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10198
Kit érdekelnek ezek????????Hagyd már abba lécci!!!
Előzmény: Artúr Doki (10197)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10197
Akkor még 1X:
-Hagen:

-Würzburg:
Előzmény: Artúr Doki (10196)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10196
Búcsúzásként egy-két germán képecske:

-Würzburgi cheerleadersek
http://www.blackpaws.de/Grafiken/offiziell/03Daytona6.jpg

-Opel Skyliners Frankfurt:
1.
2.

-Brandt Hagen:

Előzmény: Artúr Doki (10195)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10195
Na jól van ennyi horror után kaptok egy kis jót a lengyelektől még.

-Prokom Trefl Sopot(esetleg a kaposváriak láthatták őket)

-Ostrowi Warriors lányok

-Czarni Slupsk maxijai

Előzmény: Artúr Doki (10191)
némo Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10194

még 1!

Azért azt fenntartásokkal fogadom, hogy amennyiben kijelölnék egy körmendi meccsre, szó nélkül elvállalná. Ebben az esetben ugyanis súlyosabb a dolog (talán éppen az ütéstől) és megmutathatná magát még1 orvosi teamnek............

Előzmény: némo (10193)
némo Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10193

Azt hiszem elég nagy feneket kerítenek már ennek az ügynek! Természetesen én is elítélem a történteket, de nehogy mán ez legyen a visszatérő téma minden héten az újságokban.
Megverték, kész! Perel, Ok! De itt legyen vége!

Most már csak arra leszek kiváncsi, ha pl. idegenbe megyünk szurkolni, mennyire lesz kihatása ennek a dolognak. Tehát elképzelhető, hogy mindenféle ocsmányságokat ragasztanak ránk az ellen szurkolói? Vagy éppen fordítva, kéz a kézben énekeljük, hogy "úgy jársz mint a Váradi"?

Hmmm?

Amúgy valóban "isteni" ahogy a szája áll!:-))))

rik-027 Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10192
na epp kerdezni akartam, hoyg ez a pofon utan volt-e? ;-)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10191
De furcsán áll a szája...:)))))
Előzmény: Artúr Doki (10190)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10190
Itt a mellékelt fotó is:

Asszem ezután mindenki követelni fog még táncoslányokat inkább...:)))

Előzmény: Artúr Doki (10189)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10189
Találtam egy cikkecskét a mai Népszabiban.
Okuljon mindenki az itt következő sorokból(főleg Körmend környékén).

Becsapták, elfogták, megverték
Váradi Györgyöt nem lehet megfélemlíteni
NSZ • 2003. január 24. • Szerző: Horváth László

Váradi Györggyel mindig történik valami. Az ismert pécsi kosárlabda-játékvezető nem tehet róla, de sokszor hetekig ő a beszédtéma. Kezdődött azzal, hogy hat éve az akkor még létező szerencsejátékon, a bingón nyert egy autót. Ő legalábbis azt hitte, s örült az egész család a hírnek. Csakhogy mire sor került volna a kocsi kulcsainak átadására, csődöt jelentett a sorsolást lebonyolító cég, emiatt nemhogy autó, de még kártérítés se lett belőle.

Aztán jött 1998, amikor letartóztatták. Igaz, nem idehaza, hanem a Közel-Keleten. A bejrúti repülőtéren kapcsolták le, Libanonban előbb az ázsiai női, majd a férfi kosárlabda-bajnokság döntőjét vezette, amikor egy jóakarója feltárcsázta az ottani elhárítást, és mint izraeli kémre hívta fel rá a figyelmüket. Tény, hogy korábban ott is fütyült meccseken, és izraeli vízum is volt az útlevelében. A reptéren egy szobába zárták, órákon keresztül nem szóltak hozzá, mígnem egyszer csak külön indoklás nélkül felrakták az Air France Párizsba induló gépére, és ezzel hazazsuppolták.

Azóta belügyminiszteri engedéllyel két útlevele van, az egyiket akkor használja, ha az arab világba tart, a másikat pedig akkor, ha Izrael az úti cél.

– Akkoriban négy hétvégén voltam Libanonban vezetni a szekszárdi kollégámmal, Szabó Györggyel. Az incidens után két hónappal jött egy levél Bejrútból, ebben angol és arab nyelven értesítettek, hogy tévedés volt az egész, feloldották a rám vonatkozó beutazási tilalmat. Ezzel mehettem volna hozzájuk, tavaly megint meghívtak, azonban – milyen a véletlen – éppen Izraelben vezettem, így lemondtam a szereplést.

A legújabb sztori Váradival kapcsolatban az, hogy tavaly december 7-én Körmenden, egy férfi bajnoki meccs után megverték. Ebből nagy botrány lett, már csak azért is, mert a bíróságon feljelentette a rendező klubot (amely ráadásul még elnézést sem kért tőle a történtek miatt), az ottani, állítólag rájuk vigyázó biztonsági szolgálatot és persze az elkövetőt is, egy helyi szurkolót. Ahogy meséli, ekkora ütést még sohasem kapott életében, sem orvul, sem pedig szemből. Úgy érzi, nem követett el semmi olyat, amivel az alattomos jobbegyenesre rászolgált volna. Mindenesetre néhány napra rá, feldagadt szájjal, már nemzetközi meccset irányított a szlovákiai Losoncon.

Szeret egyedül dönteni (kép: Márton András)
1990 óta csaknem 400 nemzetközi meccsen bíráskodott. FIBA-játékvezető, a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség égisze alatt működő bajnokságokon működik közre. Két esztendeje a riválishoz, az akkor szerveződött ULAB-hoz hívták, ám nemet mondott.

–Mindenben konzervatív vagyok, ezért nem mentem át a másik szövetséghez, pedig ott a sokszorosát kapnám annak, amit a FIBA-nál keresek játékvezetéssel. Utóbbinál egy női meccs 100, egy férfi pedig 200 eurót ér. Mindkét összeg csak töredéke annak, ami az ULAB-nál várt volna rám. A nemzetközi porondon 50 év a felső korhatár. Most 46 vagyok, vagyis van még néhány évem. Egyébként évente körülbelül 25 külföldi és 40 hazai mérkőzésem van. Január 30-án vezetek a női Euroligában, a Jekatyerinburg csarnokában. Ez a csapat a PVSK-val van egy csoportban, négyezer kilométert kell repülnöm, amíg Oroszországba érek. Csak a repülőjegyem magyar pénzre átszámítva 650 ezer forint, ezt nem sok magyar klub tudná kifizetni. Amikor az oroszok meghallották, hogy a különböző csatlakozások miatt ennyibe van az odautazásom, szó nélkül tudomásul vették. Hiába, gazdag egyesületről van szó, ezt már akkor láttam, amikor Pécsett játszottak. Amúgy a FIBA-nál a költségkímélés fontos szempont, általában a közeli országokból hívnak játékvezetőket, ezzel is lehet takarékoskodni.

Szereti a felelősséget, szeret egyedül dönteni, talán ezzel is vívta ki akkor Körmenden a közönség ellenszenvét. Merthogy akkor is fújt, amikor a másik kollégája nem. De hát csaknem 30 körmendi mérkőzésen fütyült már, és bár voltak forró pillanatai, ilyen atrocitásra eddig nem került sor. Még egy zártkapus Körmend–Szolnok bajnokit is vezetett, igaz, akkor aztán nem kellett mitől tartania.

Két lánya közül a kisebbik kosarazik, a 17 éves Zsófia tagja volt a Máltán katolikus világolimpiát nyert magyar csapatnak. Él-hal a sportágért, az Autópark-PVSK játékosa, mindkét lábát műtötték már, most is éppen egy operáció után van. Nővére 22 esztendős, egyetemista.

Egy pécsi pizzériában beszélgetünk, Váradi szemben ül az egyik bejárattal, sűrűn köszön. Látszik, sokan ismerik.

– A körmendi eset után sokan kerestek meg. Ismeretlenek is megszólítottak az utcán, és mélységesen elítélték azt, ami velem történt. Ez jólesett. Ezért is folytatom a játékvezetést. Engem nem tudnak megfélemlíteni, hiába kiabálták Körmenden, hogy felgyújtják a házamat. Ügyvédem, dr. Halmos Péter most kapott tőlem feladatot, éppen eleget. Nem tehetek róla, így alakult. Szívesen lemondtam volna arról, hogy egyszerre három perben képviseljen. Egyébként, ha holnap Körmendre küldene meccset vezetni a hazai szövetség, elmennék. De azt hiszem, erre egyhamar már csak a biztonságom miatt se kerül sor.

Előzmény: saabee (10185)
némo Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10188

Szia Spori!

OK! Beszéljünk róla!
De ezt a szombatot azért még tényleg várjuk meg........

Előzmény: Törölt nick (10184)
vazsi Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10187
Nekem az a bajom a látottakkal, hogy a játékunk elég fejetlen volt. Ha egy jobban védekező csapat ellen produkáljuk mindezt, hát nem tudom. Ugyanakkor a védekezés is elég ellentmondásos volt. Többször jó besegítésekkel, aztán meg elfelejtünk kizárni. Továbbra is tartom, ha jó napot kifognak, akkor majdnem bárkit megverhetünk, ha meg nem és ráadásul szarnak is bele, akkor meg bukta van. Engem csak az keserít el, hogy ha ki is jutunk továbbra is a "vigyori-grimaszvágó-vizvedelő tapsmanó" lesz az edző. De azé félre ne értsétek: én a válogatottnak szúrkolok és nem a manó bukásának.
Előzmény: némo (10182)
Fishtax Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10186
Pesten leszek, de nem biztos, hogy otthon. Ha mégis, akkor hívlak holnap délután! Már ha elküldöd a telefonszámodat. Írok mindjárt egy levelet az itteni címedre, arra válaszolj!

fish

Előzmény: saabee (10185)
saabee Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10185
Fish!!!

Pesten leszel holnap????!!!
Én itt vagyok,és nincs hol megtekintenem az észtek elleni derbyt!

némo Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10183

még 1 dolog!

Nem tudom megállni, hogy ne tegyek említést róla!

Annyira "teccccccettt" amikor Kaplár F.Józsi bácsi belevágott Rónai Egon bácsi szavába (aki már átadta a szót Pálinkás Józsi bácsinak), csak azért, hogy újfennt megemlítse (hátha valaki nem tudta): együtt voltak katonák!!!!
Istenem!!!! Mennyire megható!!!!

Könyörgöm!!!! Kit érdekel????!!!!

Na, meg a másik: Pálinkás Józsi bácsi: "..... mert ez a válogatott egy nagyon jó szerkezetű csapat és én is szivesen lennék egy ilyen csapatnak a kapitánya, de nagy öröm számomra, hogy olyan ember mint Varga Matyi, aki mind korban, mind érzelmileg nagyon közel áll hozzám vezeti ezt a csapatot."

Itt olvadok el!!!!! Hol egy hűűűttttőőőőőőő??!!!!

Előzmény: némo (10182)
némo Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10182

Így igaz, szombaton ott a helyünk a Tíví előtt!

Már csak azért is, mert a szerdai meccs után Varga Matyi azt kérte mindenkitől, hogy legyenek bátrabbak a csapattal szemben a szurkolók! Ez az én értelmezésem szerint annyit tesz, hogy higgyük már el, ez a csapat valóban többre hivatott és ott a helye a svédországi EB-n.
Nos, szvsz ennek a csapatnak valóban ott a helye Európa legjobbjai között és valszeg ezzel minden DK-s egyetért! Úgy gondolom, hogy a szurkolókon eddig sem múlt semmi és a szombati sorsdöntő meccsen sem kell bíztatás nélkül küzdenie a válogatottnak, mert (igaz, hogy csak a TV-n keresztül, de) ott leszünk!

HAJRÁ MAGYAROK!

+1 plusz adalék, ami talán serkentően hat a fiúkra: Amennyiben kijutnak az EB-re, biztosak lehetnek abban, hogy nem maradnak biztatás nélkül Svédországban sem, hiszen akkor pár batáttal + a barátnőkkel mi is kimegyünk!!!

Előzmény: borost (10172)
rik-027 Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10181
Es egy a Sandor rajongoknak: Sandor

a picskuba (copyright megy szolnokra) kimaradt egy idezojel :-)

Előzmény: rik-027 (10180)
rik-027 Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10180
Es egy a Sandor rajongoknak:
Előzmény: KáeFCé (10178)
KáeFCé Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10179
Na és egy Dávid Kornél csemege: Kornél zsákolása
KáeFCé Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10178
Egy az Isti rajongóknak: Isti zsákolása
rik-027 Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10177
hat a focirol nem is szolva...
Előzmény: oilboys (10167)
KáeFCé Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10176
Egy a Gulyás Robi kedvelőknek: Robi zsákolás
oilboys Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10175
Hi Rostas!

Szerintem Szolnokon legutóbb büszkék a szurkolók nagyon kevés légiósra voltak, talán az egy szem Parker az első évben, de ő bebizonyította, hogy egy büdös kis k××va,pénzért mindenre képes ( pedig Istenként szerette volna mindenki ha ugyanazt a teljesítményt hozza)

Volt még az egy szem Lapov,aki tényleg közönségkedvenc volt, de senki sem tartotta szolnoki nevelésűnek...

Nekem akkor is Sztojan és Alexe az, aki ősszolnokinak számít játsszon bárhol is...

A legboldogabb persze akkor lennék, ha Szarvas, Rusznák, Mérész, Mándity, Cica nőné ki magát olyan játékossá, hogy ne kelljen légiósokat igazolni meghatározó játékosnak.

Na csak ennyi:

Üdv:csabesz

Előzmény: Törölt nick (10170)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10174
Halleluja!
Akkor nem fogok unatkozni a melóhelyen.
Lehet tévézni,végre egy jó hír...
Most már csak nyerni kell a fijjúgnak az észtek ellen!
RIA-RIA HUNGÁRIA!
Előzmény: borost (10172)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10173
Jani!
Telefonszám nuku,viszont a honlapon található ímélcím,illetve a csajokról személyenkénti bemutató...ott puhatolózhatsz randiügyileg!:))
Előzmény: jani0625 (10165)
borost Creative Commons License 2003.01.23 0 0 10172
Most hallottam, hogy a Sport1 mégis adja szombaton 18.15-ös kezdettel az észt-maghyar meccset!

Rájöttek, hogy kár nyomatni az Arsenal F.A kupa meccsét az ötödosztályú csapat ellen!

Remélem szombat jó kis sportnap lesz nekünk magyaroknak(kézilabda+kosárlabda!)!

xGabi Creative Commons License 2003.01.23 0 0 10171
Nyerges nyilatkozata semmi meglepőt nem tartalmaz,hiszen mindenki tud a csapattal kapcsolatos problémákról.Ami Guy Ruckert illeti,csak tudnék róla ha az Olaj le akarná igazolni...De nem tudok róla.Vladimir Anzulovics egyébként kb. 4000 USD - valszeg ő lesz a legjobban kereső légiósunk.
Anyagiak ezzel lezárva,és sarkat barátunkat is megkérném,hogy lehetőleg inkább a saját csapatának gazdasági helyzetével foglalkozzon,ne a miénkkel.Örüljetek neki,hogy a az utóbbi két év hatodik helye ellenére sem fordult meg a főszponzorotoknál a visszalépés gondolata,oszt' kész!

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!

oilboys Creative Commons License 2003.01.23 0 0 10167
Szerintem azért a hazai kosárban legalább van színvonal, plusz most már nemzetközi sikerek is, ezel szemben ha at a pénzt ami a fociban van a kosárlabdába ölnék okos emberek, akkor lenne it a Kánaán!

Képzeljétek el, minden csapatban 2-3 Lee, vagy Davis szintű légiós, meg a kofikát is haza lehetne hozni Szolnokra( HAHAHAHAHAHA), szóval tuti lenne.

SZAR MAGYAR FOCI!!!

HAJRÁ KOSÁRLABDA!

csabesz

Előzmény: rik-027 (10166)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!