Keresés

Részletes keresés

gyurma1234 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10614
Kecskemét - Szeged H14
Körmend - ASE H5
Szolnok - Falco H12
Albacomp - Kaposvár V3
Dombóvár - Debrecen V7
Sopron - ZTE V5

Isiah Thomas Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10613
Élvezettel olvasom N.Gery és Belfera közös gyökereiről a híreket. Akárcsak régen a Frikusz sóban,... ott vótak ilyen nagy találkozások.:)

Jani0625
Természetesen Rucker itt van két hete, edz és Falco meccseket néz videón nap mint nap. Nyugodtan úgy építsétek fel a taktikát, hogy Ő fog játszani és nem a behúzommintállatSztyúárt.:))))))

Végül a tippjeim:
Kecskemét - Szeged -5
Körmend - ASE +4
Szolnok - Falco +11
Albacomp - Kaposvár +9
Dombóvár - Debrecen -14
Sopron - ZTE -7

N.Gery Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10612
belfera:Zseljko is meg Pippen is tudja ki vagyok ismerem mindkettöt!Zseljko a "tiszteletbeli" bátyám!Zseljko nagy haverom reggel jön is hozzám netezni!
Előzmény: belfera (10609)
Gabci456 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10611
Nem fog. :(((

Bezzeg Brian! :)))

Előzmény: jani0625 (10605)
Gabci456 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10610
Sziasztok

Kecskemét - Szeged +16
Körmend - ASE -4
Szolnok - Falco +16
Albacomp - Kaposvár -6
Dombóvár - Debrecen -6
Sopron - ZTE -2

Mikor Balog Laci elment Sopronba Szolnokról, akkor egy rövid és okos dallamot énekelgettünk meccsek közben.
Akkoriban sem ment nekünk igazán jól.

Voila:
"Balog Laci takarodj, éla-éla-óóóó..."
, ezt én most egy Varga Matyi nevű illetőre szivesen átkölteném!

U-U-U-U-U-U

belfera Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10609
N.Gery!

Sajna a holnapi meccset valszeg kihagyom, ugyanis már beígértem egy mozit az asszonykámnak. Sebaj, majd megkérdezem Zseljkot, vagy Pippent, hogy ki is lehetsz.
Ráadásul a szombati zártkapusról is lemaradok, ugyanis elkezdtem komolyan dolgozni, és épp délutános leszek. Remélem, azért lesz aki tudósítson.

Gyors tipp a végére:

Kecskemét - Szeged +9
Körmend - ASE +2
Szolnok - Falco +6
Albacomp - Kaposvár +5
Dombóvár - Debrecen -8
Sopron - ZTE -9

Hajrá Körmend!

Előzmény: N.Gery (10604)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10608
Így "mulattak" Trevísóban a tifosók:

Pireuszi vendégszurkolók az Adecco Asvel ellen:

Előzmény: Artúr Doki (10607)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10607
-Zalgiris-Buducnost 101-85( Dávid valóban nem játszott,szerintem az új játékost Beard-ot próbálták,dobott is 20 pontot+15 pattanó...Kornélnak gondjai lehetnek így.)Amúgy nem volt túl jó napja a podgoricai kosárlabdaéletnek...
-Benetton-Barcelona 94-82
-Asvel-Olympiakos 85-74
Előzmény: G_e_r_y (10606)
G_e_r_y Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10606
Jani!

A Deutsch is járt eleget Szombathelyen, ő is igért fűt-fát, a Jánosinak is már a második látogatása volt!

Tudja valaki, hogy a Dávid miért nem játszott a mai meccsen az Euroligában? (Abszolút zárójelben nyertek is végre :))

Jöjjenek a tippek, cél az első hely megtartása

Kecskemét-Szeged H12 (Nickel varázsol!)
Sopron-ZTE V8 (Chad is, nem hiába körmendi "nevelések")
Dombóvár-Debrecen V7 (Itt ki körmendi? Marci mesteri passzokkal,triplákkal...)
Albacomp-Kaposvár H8 (Mondjuk a Halm? Na azt már nem :)))
Szolnok-Falco H14 (A tesóknál nincs ex-körmendi!!! Dicséretes...)
MTE-ASE H6 (Az ex-körmendiek veresége a jelenlegiektől. Zacsi hiába dob 35-öt)

Csak ne legyen hideg szombat este... :)))

jani0625 Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10605
Sziasztok!
Kajakra figyelek mindig hogy mi a téma de néha eltévedek a hosszú hozzászólások közepette.:(
Voltam ma Falco edzésen és van egy két hírem:
1.Jánosi György volt ma Szombathelyen és bejelentett hogy a kormány 2 milliárdot ad az új csarnokra!!!!!!!Tehát meg fog épülni!
2.A csapat ugyanakkor nagyon szarban van mert a játékosok felé 20milla a tartozás,de ennek ellenére jó a hangulat a csapatnál(a 20 milla az építető cégek munka- és igy fizetőképtelensége miatt van, ahogy én tudom.)
3.A csapat új légiósa nagyon fájlalja a térdét és már 3napja nem edz, ami elég gáz a 7végi meccsre nézve.
4.Szolnokiak! Rucker megérkezett már? Mert én ugy tudom hogy nem és nem is fog szombaton játszani!Cáfoljatok vagy erősítsetek meg!

HAJRÁ FALCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N.Gery Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10604
belfera:9éve kosarazok, csak tavaly jöttem átt a smafc-ba ott a junioroknál játszottam!Holnap megis vitathatjuk a dolgokat SMAFC-N.kanizsa!Kiváncsi vagyok,hogy a N.kanizsába,hogy fog játszani a Kofi(ex-smafcos)!
Előzmény: belfera (10595)
N.Gery Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10603
oilboys:Persze,hogy ismerem Gilicze Lacit!
Most is, a hívását várom,hogy hozzon nekem egy két fotót!Gili megvan héten vizsgázott!
Előzmény: oilboys (10593)
kwest Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10602
Hát sajnos mostanában keveset tudok írni, mert munka után haza kell hoznom a gyereket az iskolából, és hát erre rámegy az egész napom :))
Na, majd szombattól úgyis lesz itt nagy aktivitás, oszt legalább nem matyikkal meg Minárovitsokkal kell foglalkozni. azért remélem ezután minden héten nyomsz egy hosszú listát, hogy éppen ki kaphatja be (könnyű lesz; csak kopipészt meg még hozzáírni mindig néhány nevet :)))
lao-ce Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10601
10600

Hajrá KAKÁK !

Olaj az Isten Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10599
Én is csüngök Belfera hozzászólásainak minden egyes szófoszlányán…olyan frappáns, lényegre törő, találó, se nem több, se nem kevesebb…:-)) Na jól csinálom? :-PPPP (Jóvanna, kell a pluszpont a tippelősben :-)))

Bubics, te primtív állat :-), hogy juthatnak eszedbe ilyen jogtalan és mindenféle alapot nélkülöző gondolatok azzal kapcsolatban, hogy az Albacomp pénzmosodaként működött volna valaha is? Én szolnokiként minden fehérvári nevében visszautasítom ezeket a nevetséges vádakat !!! :-))) Senki sem akart pénzt mosni a kosárcsapatnál, és nem is mosott senki sem lóvét ! Helyesen fogalmazva úgy szól a megállapítás, hogy a különféle gazdasági bűncselekmények eredményeképpen megszerzett 100milliók önmaguktól mosódtak tisztára többek között a kosárcsapat kasszáján is átfutva. Buta fiú az, aki azt gondolja, hogy itt bármi tudatosan működött. A számítógépalkatrészek Minárovitsot is megtévesztve félvezetőknek álcáztak magukat, és ennek következtében alacsonyabb értékkel vámolódtak (és nem pedig vámolták ezeket). Szerencsétlen események együttes közrejátszása következtében alakult ki a mostani helyzet. :-) Sajnálatos…

Na de sporttárs ez már tényleg egy kicsit sok….És még mi állítjuk szolnoki meg körmendi parasztként magunkat az ország kosárlabdatársadalmának tetejére, miközben ti alig várjátok, hogy az első kósza beszóláson vérig sértődhessetek ?! Akkor most ki is gondolja magát mindenki felett valónak és mindenkinél mindent jobban tudónak? Beszélgessünk kosárlabdáról, Minárovitsról, a MOL-os lóvéról vagy bármiről, ígérem megpróbálok nem megsértődni ötéves kisovis módjára. Vagy most akkor kezdjük megint a jajszegényalbacompotállandóancsaktapossátorigmust? Ez legalább annyira unalmas, mint a szolnoki huhogás, vagy uhogás, vagy mittoménmi.

További jó duzzogást !!! :-) Visszavárunk ha ismét le tudsz majd ereszkedni közénk :-)

UI: Bubic, Belferát igazán felvehetnéd a névlistádba, megérdemelné a betekintési lehetőséget néhány prezentációs anyagba… :-)

Olaj az Isten

Előzmény: Törölt nick (10597)
norris21 Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10598
Na tippülök mielött lemaradok:

Kecskemét - Szeged v5
Körmend - ASE h6
Szolnok - Falco h3
Albacomp - Kaposvár v9
Dombóvár - Debrecen v12
Sopron - ZTE h8

Csak a Klíma!

csá!

oilboys Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10596
Szia Fera!

A Gili még a szakdolim írásakor segített nekem kérdőívek kitöltésében. A téma a szurkolói agresszivitás volt, így azt hiszem egy elég szakavatott fiatalemberrel hozott össze a sors!

Nagyon sokat segített, remélem jól van!

Ha találkoznál vele, akkor üdvözlöm!

szia:csabesz

belfera Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10595
N.Gery!

Nem hiszem el, egy soproni kosárbarát ittejd a topikba!!! Ha az elmúlt 10 évben kosaraztál versenyszerűen, akkor az is elképzelhető, hogy ismerjük egymást, az mindenesetre biztos, hogy sok közös ismerősünk van. Na, majd valamelyik SMAFC-meccsen megvitatjuk a dolgot.
Ennek fényében természetesen nem tartok igényt az 5 rugóra. Nálad beérem 4,5-tel. :-))

Feribá!

Köszönöm dícsérő szavaid, azonnal utalom érte a honoráriumod. :-)))
Egyébként az érzés kölcsönös, amíg még rendszeresen jelentkeztél a topikban, addig ChrisClay mellett Te voltál az egyik kedvencem, Te kis tündibündi! :-))))
Ahogy fejből vágtad a Budapesti Kinizsi 46-os bajnokcsapatának keretét, és egyéb adatokat, eredményeket, dátumokat.... Azért az nem volt semmi.
Szóval tessék gyakrabban beírni, különben sose tanítalak meg profi módon bokrot ugrani!! :-)))
Ugyanez vonatkozik Avassra, be-st-re és kwest-re is - tessék aktivizálódni, és ne halljak semmiféle kifogást (gyerek, iskola, munka, stb.). Első az MNK-topik, és aztán jöhet az élet többi lényegtelen összetevője. :-))))

Csabesz!

Há mérnem kérdezté rá korábban a Gilire????
Gyerekkori jópajtásom a csákó, szomszédos lépcsőházban laktunk. Viszont már ölég rég dumáltunk, uhhogy nemtom mi lehet vele. No, ha esetleg összefutok vele, akkó majd megemlítem, hogy üdvözlöd.

oilboys Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10594
Feribá!

Megkönnyeztem beírásodat, nagyon megható volt.Végre valaki értékeli évek óta tartó odaadó munkámat!

Ezt is megértük, két dologban is egyetértesz velem!!!

Nem semmi!

:-))))))

csabesz

Előzmény: Feribá04 (10592)
oilboys Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10593
HI!

Ismered Gilicze Lacit?

Ha, igen mi van vele mostanában?

csabesz

Előzmény: N.Gery (10588)
Feribá04 Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10592
Lenne néhány észrevétel:

Kedves Kocsmatársak!

Tudom, hogy sokatoknak (sokunknak) nem szívügye az Albacomp, de a sikereiket el kell ismernünk, mert jogosak voltak, a pályán érték el őket és a játékuk látványos meggyőző volt. Én nem féltékenykedem rájuk, mint ahogy a Honvédra sem (a Zsoldos féle csapat játéka kimondottan tetszett), mert mindkét gárda a mostmár a magyar kosárlabda történelmének része.
Mindemellett az élesebb hangok mindkét részről érthetőek.

Fera!

A te hozzászólásaidért látogatom a fórumot. Csak így tovább, ne hagyd magad!

Johnny boy!

Sajnos nem mindenben értek veled egyet. Az, hogy Isti a Treviso-ban 2-est játszik az a világon semmit nem jelent. Egy olyan gárdába került, ahol gyakorlatilag nincs lehetősége játszani. Amikor beállítják a meccseik már rég eldőltek. Mivel van nála 3 nagyobb nevű irányító is, így bizonyos szempontból érthető miért nem az övé a karmesteri pálca, ám nem jelenti, hogy a valós posztja ez lenne.
Zalánnal kapcsolatban már inkább közelít a véleményünk:
Tényleg nem kell kikiáltani bűnbaknak, mint ahogy Némethet sem. Inkább azt vegyük észre, hogy a válogatott játékosai közül egy sem tudta hozni összességében a tudása 70 százalékát. Ezt kellene észrevenni!
Fodor Sándor sok lépése nem tetszett, ám ez a levél nem tartozik ebbe a kategóriába. Teljes mértékben igazat adok neki és csak ilyen radikális szemlélet segíthet a helyzeten.

Gól!

Bármennyire is rossz ezt leírni, Oilboys reakcióját (VAUVAU) teljesen megértem. Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy állami tulajdonban lévő gárdát te támogatsz?
Jó közvetve támogatod az ASE-t hisz nyilván nem petróleumlámpa van otthon és a Szolnokot is mert nem napelemes autóval rohangálsz, de ennyi erővel a Körmendet is, hacsak nem mezitláb jársz ebben a hidegben.

Jani!

Ebben a Kálmán Laci problémában elfogult vagy, de ez érthető. Az hogy az utóbbi időben gyengébben teljesít nekem is feltűnt és mint magyar szurkoló nagyon sajnálom. A játékvezetők szemében (mondjuk nem mindben) lévő bizonyos mértékű védettsége érzékelhető akkor is, ha semleges meccset nézek (lassan olyan mintha nyalnék Csabesznek). Erről nem a játékos tehet és valahol megtisztelő is, olyan dolog amit ki kell érdemelni (pl. örök kedvencemet Morgent is védték rendesen a sporik, de ettől még ő volt a király), ám hátrányai a válogatott találkozóin rendesen kiütköztek. A játékos sajnos hozzászokott, hogy sok esetben különösebb veszély nélkül belemehet a csapdákba, hisz úgyis fault lesz a vége. Nagyon sokszor nem így volt és a csapat itta meg a levét.

Artúr!

Dombóvárra szeretnék elmenni, hisz úgy emlékszem múlt évben nem voltam.

Ultra1!

Ugye nem veled keménykedtem múlt évben Dombóváron? Ha igen bocs!

Üdv.
Feribá04

Artúr Doki Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10591
Saabee!
Nem pazarolok betűt a nevének leírására(A."motherfucker" R.)...egyébként csak most jutottam géphez,egyrészt mert dolgoztam,másrészt meg a Tesóm írja a szakdogáját és nem lehet ideférni...
Azért munka közben átsettenkedtem megsasolni Smitty-t (éghet megint a dilettáns tolnai újságírók miatt a pofánk,szabó-kovács)...
Szerintem oké lesz,ha beilleszkedik...
Előzmény: saabee (10590)
saabee Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10590
Hogy mindenki képbe legyen:

Rylan Hainje

Előzmény: belfera (10586)
saabee Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10589
Mivanmivan Fera!?
A földijeidet és levámolod 5 rugóra :-))
Előzmény: N.Gery (10588)
N.Gery Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10588
Sziasztok!
Klubhovatartozás:minden soproni egylet:SÁKC,SMAFC,POSTA,GYSEV!!
Sákc-ba és a Smafc-ba kosaraztam.
HAJRÁ SOPRON!!FOREVER ULTRAS SOPRON!!!!
rik-027 Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10587
"Szándékosan nem teszem be a képet,nagy élmény az első képet önállóan berakni"...

...a html gyakorlas topikba :-))

Előzmény: saabee (10580)
belfera Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10586
A Marc-Körmend a szezon végéig szerzödtette Rylan Hainje- t.
belfera Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10585
Namivan, Kispajtás!

Fél évig híredet se halljuk, aztán meg jössz itt a paksi okoskodással??? :-)))))))))))
Az egy dolog, hogy ebben a szezonban főleg 2-esként veszik számításba Istit a klubjában, ettől függetlenül mégiscsak az 1-es az ő igazi posztja, a 3-as viszont kifejezetten idegen számára.

Előzmény: Jonny boy (10575)
belfera Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10584
Szia N.Gery!

Üdvözlünk a "writing-too" táborban!
Ha kérhetnénk egy rövid bemutatkozást, klubhovatartozás felfedését, illetve a tippverseny 5.000 Ft-os nevezési díjának számlámra történő átutalását. :-))
Egyébként rik-kumpel kedvéért elárulom, hogy Te vagy az 54. játékos.

Előzmény: N.Gery (10565)
saabee Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10583
WOW!!!! :-))
Előzmény: ultra1 (10582)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!