Keresés

Részletes keresés

_Bazsy_ Creative Commons License 2003.02.01 0 0 10670
Sziasztok!

Sporttárs kérlek nyugodj meg! :o)
Nem megvédeni akarom a Lecsót de én is azt mondom,hogy nem szerencsés a -a saját csapatom szemszögéből(!) - ez a bíróküldés!Abban természetesen igazad van,hogy senki sem feltételezi,hogy csapatod már a feldobás előtt elcsalta a meccset.Csak most pont az a gáz,hogy pont egy ilyen idegenbeli - a végén akár sorsdöntő - meccset ő vezet aki nemrég még "veszélyeztetve" érezte magát és többszöri kivonulás után ki is üríttetett egy szektort Kaposváron.Ráadásul sokszor mi vagyunk az alattomosdurvajugoszlávstílusúcsapat a jvezetők szemében.Na szóval picit hátrányban érezzük a csapatot ráadásul idegenben játszunk és a tavalyi fehérvári meccsen is ő fújt és elég rondán kikaptunk.Félre ne értsd nem azért kaptunk ki mert ő volt a bíró-igaz tévedett de nem annyit amennyi a különbség volt a két csapat között.
Félidőben ha ráérsz összefut6unk félidőben - jön velem a Lecsó is,aztán majd megvitatjuk! :o)
Mivel pontosabb helyet nem tudok mondani a csarnokban,itt a számom 20/365-4100 ha megmondod,hogy hová menjünk ott leszünk.

Van egy tuti tippem: Ivkovic a 3.negyedben ki fog pontozódni.Utána heves reklamálás közepette bal kezét erényesen körbelendíti a homloka előtt - mint mindig!
Remélem nem lesz igazam!

Let's Go Klíma!
Hajrá Plávik!

Előzmény: Törölt nick (10668)
Lecsó11 Creative Commons License 2003.02.01 0 0 10669
Nyugd le szépen. A Bazsy mindjárt megírja a frankót:-)
Előzmény: Törölt nick (10668)
Lecsó11 Creative Commons License 2003.02.01 0 0 10667
Üdv mindenkinek!

Ismét érdekes dolog történt az Albacompal:-)
Egyészen tegnapelőttig úgy volt,hogy a dr.Valovics,Ádám bírópáros vezeti a meccset,aztán egy hirtelen huszárvágással lecserélték az utóbbit,és helyette Váradi Györgyöt tették be.
Én ezt enyhén szólva is provokációnak tartom. A valovič eddig is "népszerű" volt kváron -pláne a 850e ft-os büntetés után- tavaly ugyanő vezette az Alba-Klímát (érdekesen),akkor kapott szépeket,azóta "mégszebben" fúj a mi meccseinken. No és a VÁradi. Úgy látszik,valami gond lehet a fehérvári kosárcsapatnál -talán sérült a Lapov:-), hogy már így előre -gyorsan,még épp az utolsó pillanatban- gondoskodnak mindenről, nehogy egyszer az életben legyen esélye nyernie valakinek az Isteni Gáz utcában.
Ennek ellenére ott leszünk (dr.valovič sálálálá),és szurkolunk!

Hajrá Kaposvár!

Alba-Kaposvár V3
Univer-Szeged V5
Körmend-ASE H8
Olaj-Falco H7
Dombóvár-Debrecen H6
Sopron-ZTE V11

Jó szurkolást mindenkinek!

timsó Creative Commons License 2003.02.01 0 0 10664
Tipp Elek:
Univer KSE--Sole-Szedeák +6
Marc-Körmend--Atomerőmű SE -4
MOL Szolnok--Falco KC-Szombathely +5
Albacomp--Kaposvári Klíma-Vill +6
DVMSE--Debreceni Vadkakasok -10
Soproni Ászok--ZTE KK -8

káró katona Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10663
Tippek:
Univer KSE--Sole-Szedeák +15
Marc-Körmend--Atomerőmű SE -13
MOL Szolnok--Falco KC-Szombathely +12
Albacomp--Kaposvári Klíma-Vill +10
DVMSE--Debreceni Vadkakasok +6
Soproni Ászok--ZTE KK -10
N.Gery Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10661
NB1-B:
SMAFC-N.Kanizsa 98-100(hosszabítás után).
Bocai Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10659
Tippek:
Univer KSE--Sole-Szedeák +12
Marc-Körmend--Atomerőmű SE -7
MOL Szolnok--Falco KC-Szombathely +8
Albacomp--Kaposvári Klíma-Vill -6
DVMSE--Debreceni Vadkakasok -12
Soproni Ászok--ZTE KK +5
A legfrissebb Fehérvár-Szolnok vitában Avassnak van igaza...
Cho8 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10658
Gyors tippek:
Kecskemét--Szeged +4
Körmend--Paks +5
Szolnok--Falco +6
Albacomp--Kaposvár -3
Dombóvár--Debrecen -12
Sopron--ZTE +2

Hajrá Körmend!!! Mindent bele holnap! Sajna nem leszek ott, de ez már a múltkor is bejött! :)

realfan Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10655
Hello!

Előbb írtam tíz percig egy hozzászólást, és nem küldte el. Újra nem írom le.:) Örülhettek! A tippjeim:

Sopron-ZTE V9
Kecskemét-Szeged H17
Körmend-ASE H1
Szolnok-Falco H8
Dombóvár-Debrecen V11
Albacomp-Kaposvár H7

HAJRÁ, KÖRMEND!!!

belfera Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10654
Szeressük egymást gyerekek........
Szerintem semmi értelme ennek a meddő Fehérvár-Szolnok vitának, szóval fejezzétek abba, és tartalékoljátok a muníciót március 1-re. :-)
Egyébként nagyon remélem, hogy az idei év topiktornáján már fehérvári csapat is indul - főleg, hogy még akár a rendezésre lehet esélyetek - és ott este leül az egész társaság, és 1 (2-3-4-5-6...) pofa sör / jaffa / Stroh80 / almalé (ö-hö, saabee) mellett megtárgyalja a véleménykülönbségeket. A semleges résztvevők látják el a zsűri szerepét, és természetesen mindig annak a tábornak adnak igazat, amelyik az aktuális kört fizeti. Úgyhogy lehet gyűjteni az állami illetve sikkasztott pénzeket, mert ha esetleg némó és Feribá mellett én is bekerülnék a döntéshozói testületbe, akkor..... :-)))))
A topiktornára visszatérve: nagyon szurkolok a Debrecennek, hiszen nem lenne semmi a Főnix-csarnokban bohóckodni. :-)))
belfera Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10653
Bubic!
Na, ne kezdd már Te is a hülyeséget, cimbikém!!
Mi az, hogy senki sem kérdőjelezte meg a tavalyi paksi aranyat?? Méghogy nem volt csalás??? Csak nem Te voltál az időmérő, hogy ezt mondod???? :-)))))))))

Válaszolnék is magamnak a paksi kollégák nevében:
Belfera! A tévedés és a csalás két különböző dolog, reméljük Te is érzed a kettő közötti különbséget.
:-)))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (10648)
belfera Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10652
Egy info, amit kivételesen a BTI (Bubic Távirati Iroda) előtt tudok közzétenni:

Szombaton a ZTE ellen mutatkozik be bajnoki találkozón a Soproni Ászok kispadján Szalai János vezetőedző.
Mint ismeretes, a kupából Pakson kiestek a soproniak, és azóta is történt egy s más a klub háza táján. Távozott a klubtól Parker, az amerikai bedobó és próbajáttékra érkezett honfitársa, a 216 centis center, Seth Sundberg.
Ez volt a helyzet egészen e hét elejéig, amikor is váratlanul "képbe", illetve Sorponba került még egy tengerentúli kosaras, egy olyan játékos, akinek kiváló képességei jól ismertek Magyarországon. Az illető DuJuan Wiley, aki az elmúlt években a Falco csapatának volt meghatározó játékosa.
Wiley a szezon korábbi részében az osztrák Fürstenfeld csapatában szerepelt, ám decemberben családi okok miatt haza kellett utaznia Amerikába. Ott beteg testvérén vesátültetést hajtottak végre, a kosaras pedig mindenképpen ott akart lenni az operációnál. Jeklezte is osztrák munkaadójának, és kérte, hogy emiatt az eredetileg tervezettnél két nappal később mehessen vissza. Ebbe a Fürstenfeld vezetői nem mentek bele, így Wiley gyakorlatilag szabaddá vált.
Szalai János a csütörtöki két edzésen kicsit "megversenyeztette" egymással a két tengerentúli kosarast, és a lapzártánk utáni esti tréning után, vagy ma reggel dönt: ki legyen a center a ZTE ellen...

Forrás: Kisalföld

Néhány rövidhír az Euronbasket-ról:

- Wayne Smith, a paksiak kiszemeltje, azért távozik csapatától, mert már másodszor utazott haza az államokba családi problémái miatt, és tette mindezt engedély nélkül, ezért a klub nem tart tovább igényt a játékára. De lehet, hogy ez csak valami mondvacsinált dolog.

- A TBB Trier-nek továbbra is problémái vannak Oleg Kojenets szerződtetésével, ezért próbajátékra érkezett hozzájuk Zarko Stankovic, Cecil Egwuatu-t pedig sebtiben leigazolták a sérült Jon Stefannson helyére. Komolyan mondom, tisztára, mint Körmeden. :-))

- Egykor hazánk játszó légiósok közül Kevin Shand 1 hónapos szerződést kötött a bolgár bajnokcsapattal, Gyennadij Uszpenszkij pedig visszatért Ukrajnába a lengyel Tarnow csapatától.

belfera Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10651
Spori!
Ha Neked nem elég az a napi 4-5 sztaff, amit rendszeres küldök, akkor javaslom, hogy iratkozz fel Bubic és saabee listájára is. :-))
Előzmény: Törölt nick (10635)
LD Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10650
Mi a tény benne? Hogy csaltak nekünk? Komolyan mondom nem értelek. Ismét csak a kupadöntőre kell visszautalnom, akárki megpedzette, hogy nem volt valami "tiszta" győzelem, rögtön össztüzet zúdítottatok rá.
Amúgy a gondolatmeneted szerint, mivel a paksi aranyat nem kérdőjelezték meg, így az tiszta volt, a mieinket megkérdőjelezték, így az (legalábbis ezt érezteted) nem volt tiszta, valamint a szolnoki kupagyőzelmet is sokan megkérdőjelezték, így akkor az...?????
andrej11 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10649
Szerinted hol vannak oilboys hozzászólásában a tények??? Szerintem csak üres rágalmazás van.

Az Alba azért nyert 3 bajnokságot mert a legtöbb meccset nyerte azaz a legjobb volt! Ilyen egyszerű.

andrej11 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10647

Szerinted az alábbi hozzászólás korrekt volt? Erre válaszolni nem önsajnálat hanem kötelesség!

oilboys válasz erre | adatok | e-mail 2003-01-31 11:21:09 (10623)

sporttárs!

Annyiban igazad van hogy a pályán dőltek el a dolgok, de hidd el hogy nagyon sok embert( köztük engem is)nagyon szarul érintett, hogy külső tényezők miatt abban az időszakban nem lehetett esélye más csapatnak az alba ellen!

Azt is hidd el hogy ha azok a csalások nem lettek volna, ennyi év távlatából kurvára nem érdekelne senkit sem Szolnokon, sem Körmenden, sem máshol!

Az pedig talán érthető. hogy az ítélet után ezen embereknek igenis elégtételt jelent, hogy jogerősen elítélték Minárovitsot!

Legalább ennyi adassék meg!

Üdv:csabesz

Előzmény: Törölt nick (10642)
góóól Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10646
Na, még egy fehérvári Übermensch :o))))))))))))))
Előzmény: andrej11 (10639)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10645
Akkor tisztázzunk néhány dolgot, utoljára, őszintén:

1. Nem érdekel, hogy mi van Minárovits Jánossal, mennyire ítélték el, és mi lesz a további sorsa. Ha van családja akkor sajnálom őket, hogy mikkel kell majd szembenézniük a következő 3 évben. A bíróság bűnösnek találta, leüli majd, kész. Ennyi.

2. Én nem kívánom azt, hogy menjen tönkre a kosárcsapat és ne legyen többé ilyen magas szintű kosárélet Fehérváron. Ettől val.szín nem is kell tartani, de én tényleg sajnálnám, ha egy Albával kevesebb lenne a bajnokságunk, mint ahogy Te is sajnálnád, ha nem lenne Olaj.

3. Én nem kérdőjelezem meg a bajnoki címeitek jogosságát (hol írtam ezt?), szerintem (mint annyi szolnoki szerint is) jobbak voltatok nálunk 99-ben.

Viszont ha végigfutsz a korábbi fehérvári reakciókon, és egy mp töredéke erejéig szolnokinak képzeled magad (szigorúan elméleti síkon :-))), akkor hogy vélekednél az iménti fehérvári ömlengésről?-persze jöhet a kontra...

Szvsz nem kell, hogy szeressük de attól még írhatunk ide, ugye?

Előzmény: Törölt nick (10623)
Fishtax Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10641
"Szóval foglalkozzatok a saját csapatotokkal!"

Neked pedig ajánlom figyelmedbe belfera 10569-es hozzászólását.

fish

Előzmény: andrej11 (10639)
rik-027 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10640
na sracok,

ha kicsit sikeresebbek lennenk minket is tamadhatnatok...

:-)

es hol nincs egy kis simli?
amugy sztem nem hangzott el durva dolog szolnoki reszröl, sztem is aki kurvanak megy ne csodalkozzon ha megb.k fehervari tesok meg kicsit felkapjak a vizet, hagyjuk.

hajra kosarlabda, holnapra jo szurkolast mindenkinek

andrej11 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10639
Nem akartam beleszólni az alba sikereit gúnyoló beszólásokra, de nem bírom ki. Erre a topicra sokáig az volt a jellemző, hogy kosárlabdát szerető szurkolók kultúrált hangon beszélgettek egymással. Kivételt csak néhány ember Alba iránt érzett gyűlölete és főleg irigysége jelentett. Erről van szó most is.

"Kedves" szolnokiak. (tisztelet a kivételnek) Tudjátok az a különbség köztünk, hogy én (mi) nem voltam kárörvendő, sőt sajnáltam azokat a híreket amik arról szóltak, hogy a MOL csökkenti a támogatásotokat, és a városotok új vezetősége sem állt ki a csapatért. Ti meg mintha csak arra vártatok volna évek óta, hogy végre rács mögé kerüljön Minárovits János. Ez a különbség közöttünk.

1./ Egyszer azt mondjátok, hogy csak azért nyertünk 3 bajnokságot, mert össze vásároltuk a legjobb játékosokat, majd pedig azt, hogy csaltak nekünk a bírók, a vezetők, de még a táncoslányok is nekünk villantották csak meg a feneküket...

Döntsétek már el, hogy pontosan mi is volt a baj velünk???

2./ Vegyétek már tudomásul, hogy 3-szor nyertünk azért mert mi voltunk a legjobbak!!!

3./ Volt olyan év az elmúlt időszakban, amikor nektek is sok pénz állt a rendelkezésetekre, és nyertetek 3 bajnokságot???????? Ugye nem. Ez fáj nektek, de ezért csak magatokat okolhatjátok.

4./ Az elcsalt kupadöntőkről inkább ne beszéljünk...

5./ Ha mi annyira gazdag klub voltunk, akkor miért nem tudtunk soha kupadöntőt rendezni??? Miért a Körmend és a Szolnok rendezte meg???

6./ Ha Fehérvárhoz nem kötődnek a játékosok akkor miért van az, hogy pl. Dávid, Halm, Boros is itt akar letelepedni???

7./ Ha a pénz eredetét firtatjuk akkor könnyen juthatunk el oda, hogy miért adják az én forintjaimat is az állami cégek a Paksnak vagy a Szolnoknak. Nem kérdezem, mert örülök neki, hogy ezek a cégek támogatják a sportot.

8./ Köszönöm szépen Minárovits Jánosnak, hogy hosszú éveken keresztül komoly pénzekkel támogatta az Albát. Köszönöm, mert magára is költhette volna a pénzét, de Ő inkább a közösséget is támogatta. Ha nem teszi, akkor lehet, hogy soha nem terelődik rá a hatóságok figyelme:(((

9./ Mielőtt nagyon boldogak lennétek jelzem, hogy eddig sem csak az Albacomp Rt. támogatásából élt a csapat. Rengeteg kisebb nagyobb szponzor segített. Nem úgy mint néhány másik városban.

Szóval foglalkozzatok a saját csapatotokkal!

Isiah Thomas Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10637
Már megint nem sikerült koma.
Előzmény: góóól (10633)
kwest Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10636
Nem hinném, hogy új bajnokság kezdődne. a Paks és a Szolnok erősödik (talán), a többi csapatnál nem igazán hoz szeintem minőségi változást a dolog. A legtöbb helyen váltás történt és egyáltalán nem biztos, hogy az újak jobbak lesznek a régieknél (pl. Parker-Sundberg, igaz más poszt, Sola-Hainje, etc.).
Előzmény: Törölt nick (10631)
olajka91 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10634
Sziasztok!

Kecskemét - Szeged h10
Körmend - ASE h5
Szolnok - Falco h11
Albacomp - Kaposvár v1
Dombóvár - Debrecen v11
Sopron - ZTE h3
Hajrá olaj!

Gooól!
Te mit értessz a minőségen?
(2 profi csapatos hoki liga 2.hely v.a botrányairól hires foci csapat a minőség v. pofozogép cornexi)Kiválló Áruk Fóruma!
Nem értem ilyen dolgokat miért kell bele keverni.

Előzmény: Santoro (10616)
góóól Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10633
Neked nem koma, hanem Übermensch úr.
Hamár ezt az Untermensch szemszöget választottad.

Egyébként objektíven nézve objektívebb voltam.

Előzmény: Isiah Thomas (10621)
LD Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10630
Nem igazán tudom milyen csalásokról beszélsz. Ezzel gyakorlatilag azt mondtad, hogy az Alba úgy vette a 3 bajnoki és a 2 kupagyőzelmét. Ezzel Farkas Sanyit degradálod, illetve olyan játékosokat (a teljesség igénye nélkül) mint Dávid (bár tudom, hogy nem sokra tartod, de soha nem volt még csak megközelítőleg hasonló szintű centeretek sem...), Lapov, McClendon, Halm, Karner, Shannon, Blanks, Boros, Maroney, Bodrogi stb. Ha nem így gondolod, akkor máskor légyszíves fogalmazz pontosabban, ha viszont igen, akkor csak annyit tudok mondani neked, hogy 3+2 azért jóval több, mint 1+1 (persze ha a ti kupagyőzelmetek kapcsán merült fel csalás gyanúja, rögtön vérig voltatok sértődve...), és bármit mondasz, mi ennek örülünk és büszkék vagyunk, és jó érzés, és lesz@rjuk, ha valakinek az a legnagyobb szívfájdalma. Bocs, ha kicsit erősebben fogalmazok, de már elegem van ebből. Hidd el, én több belső infót, horribile dictu stiklit ismerek innen Fehérvárról, mint te, így azt feltételezni, hogy az a 3 csapat nem volt jobb a többinél igaztalan és csekély hozzáértésről tesz tanúbizonyságot. Reálisan nézve az alatt a 3 év alatt egy csapat, a Gulyás-féle Paks volt hasonló színvonalon. Őket sajnáltam is, mivel a Boros-Stumbrys-Lukminas-Visockas-Gulyás ötös szerintem nemzetközi szinten is nagyon erősnek számított. Akkor a hosszabb pad és a szerencse döntött a javunkra.
Ja, és még egy kérdés! Ha az Albacomp mindíg csalt, akkor az elmúlt két évben miért nem mi nyertünk?
Előzmény: oilboys (10624)
sarkat5 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10629
Nagyon durva, amit írsz. Igaza van sporttársnak, éppen oda ereszkedtél le, ahol a B-közepetek szokott lenni.
Egyébként önmagadat cáfolod. Szerinted a rengeteg, a csapaton keresztülmosott pénzből vásároltuk össze az erősebbnél erősebb zsoldoscsapatainkat, akiket persze soha semmi nem kötött Fehérvárhoz, kizárólag a pénzért jöttek, legyenek magyarok, vagy külföldiek. De ha ennyi sok, szinte végtelen mennyiségű pénzből összevehettük magunknak a legjobb csapatot, akkor miért lepett meg, hogy háromszor is bajnokok lettünk egymás után??? Hiszen (szerinted...) nekünk volt és van a legtöbb pénzünk.
És benneteket nem azért zavar ez azóta is, mert akkora hatalmas bírói csalások történtek a meccseken, hanem mert marha nehéz lehet elviselni, ha van egy csapat, aki folyton jobb az Olajnál és egészen más stílust képvisel. Magyarán: Irigyek vagytok.
Előzmény: oilboys (10624)
oilboys Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10624
sporttárs!

Annyiban igazad van hogy a pályán dőltek el a dolgok, de hidd el hogy nagyon sok embert( köztük engem is)nagyon szarul érintett, hogy külső tényezők miatt abban az időszakban nem lehetett esélye más csapatnak az alba ellen!

Azt is hidd el hogy ha azok a csalások nem lettek volna, ennyi év távlatából kurvára nem érdekelne senkit sem Szolnokon, sem Körmenden, sem máshol!

Az pedig talán érthető. hogy az ítélet után ezen embereknek igenis elégtételt jelent, hogy jogerősen elítélték Minárovitsot!

Legalább ennyi adassék meg!

Üdv:csabesz

Előzmény: Törölt nick (10623)
ultra1 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10622
Feribá04
Szerinted lehet egy ilyen angyali pofával balhézni?

Vigyázz jön a tékamen (én Paks felé)!!!
Hajrá Tolna!

Isiah Thomas Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10621
Na, megint egy fehérvári Übermensch.

Koma, egy centivel nem voltál objektívebb azoknál a hozzászólásoknál, mint amiket bíráltál.

Előzmény: góóól (10617)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!