Keresés

Részletes keresés

sarkat5 Creative Commons License 2003.02.04 0 0 10777
A játékát tekintve azt is megérteném, sőt szerintem mindenki megértené. Sajnálnám picit, mert nagyon szimpatikus a srác, de hát nem azért szerződött hozzánk, hogy kedves legyen...
De ilyenkor találhatunk még normális játékost??? Csak nehogy mekmehenekkel, parkerekkel, meg hasonló, máshonnan kiszuperált pléjerekkel próbálkozzunk!
Előzmény: Törölt nick (10776)
oilboys Creative Commons License 2003.02.04 0 0 10775
Sziasztok!

Tippjeim:

ASE-Debrecen -2

Körmend-Dombóvár +12

Falco-ZTE -3

Szolnok-Sopron +11

Kaposvár-Szeged +15

Albacomp-Univer -1

Üdv:csabesz

NiNiKe Creative Commons License 2003.02.04 0 0 10774
Tipp!
ASE-Debrecen -3
Körmend-Dombóvár +8
Falco-ZTE -5
Szolnok-Sopron +3
Kaposvár-Szeged +10
Albacomp-Univer -1

Jó volt a cikk :)) az Olaj-Falcóról, de a végén Anzulovics direkt dobta a palánkra (miután Vaisvilla szólt neki) a büntetőt, hogy ne tudja a labdát a Falcó a fél pályáig bedobni.

Hajrá Olaj!

sarkat5 Creative Commons License 2003.02.04 0 0 10773
Szia Sporttárs!
Örülök és remélem, ha tényleg úgy van minden, ahogy írod. Most aztán végképp nem hiányozna még egy csapaton belüli konfliktus is nekünk, az biztos. Van elég baj így is...
Új igazolásról én is hallottam, bizonyára szükség is van rá. Kérdés, hogy ilyenkor már kit tudunk igazolni és mire lesz jó. Nem tudom, hogy Mike lelkivilága hogyan fog reagálni egy negyedik légiósra, de nem hiszem, hogy úgy, ahogy annak idején az éppen azért imádott Nate.

Bubnak:
http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/tobence/

Előzmény: Törölt nick (10771)
Jay-X Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10770
ASE-Debrecen +2
Körmend-Dombóvár +8
Falco-ZTE -3
Szolnok-Sopron +9
Kaposvár-Szeged +14
Albacomp-Univer +12

be-st Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10769
Üdv!
Ha már annyit írtatok az edzőnk kapcsánk nekem is lenne egy mániám:
Hogy lehet olyat csinálni, hogy egy játékost kb. 2 hiba után azonnal le kell ültetni?
Két esetben lehetséges, de egyik se jó:
1. Az edző nem bízik magában: a francba, nem jól állítottam fel a csapatot, nem a jó embereket tettem be nem jókor, nem jó helyre, gyorsan cserélek, mert a másik lesz a jó.
2. Az edző nem bízik a játékosaiban: a francba, csinálhatok én akármit, ez akkor is kihagyja a ziccert, a hármast, eladja a labdát, gyorsan cserélek, a másik biztos jobb lesz.
Namármost:
1. esetben baj van az edzővel, mert nem tudja eldönteni, mit csináljon, melyik ember is lesz a jó, akinek BIZALMAT lehet adni
2. esetben baj van az edzővel, mert nem tudja eldönteni, mit csináljon, melyik ember is lesz a jó, akinek BIZALMAT lehet adni
BIZALOM nélkül nem megy. És hogy akkor konkretizáljam: ha Shannont 2 (betűkkel: kettő) hiba után leültették volna anno, akkor most nem lenne háromszoros bajnokcsapatunk, sőt egyszeres se. És most lehet persze erre azt mondani, hogy a mostaniak nem ugyanazok, nem ugyanolyan jók, erre azt mondom: DE. Az azóta eltelt kb. 5 évben a magyar kosárlabda színvonala előre lépett, és nem vissza -> a maiak is legalább olyan jók - > a maiaknak is BIZALMAT kéne adni.
Röviden: ha nem hibázhatok, többet fogok hibázni. Ez alól csak nagyon kevesek kivételek. Ők egy adott valami (sport, tudomány, stb.) legnagyobbjai. Ha ez a valami a kosárlabda, akkor ők játszanak az NBA-ben. Ez viszont:
Ria! Ria! Hungária!
Nem ártana figyelembe venni. Jók akarjunk lenni, ne tökéletesek. Az előbbi még sikerülhet is, az utóbbira minimális az esély!
Ha edzőnk is olvassa (jó lenne), kérem, ne vegye kioktatásnak, a kosárlabdához nem értek, csak szeretem. És ez nem is (csak) a kosárlabdáról szólt. Ja, és más se vegye kioktatásnak.
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
jani0625 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10768
Kaposvár-Szeged +14
FALCO-Zte +9
Olaj-Sopron +7
Körmend-Dvmse +11
Alba - Kecsó +4
Atom-Debrő -3
Előzmény: xGabi (10766)
xGabi Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10767
Sarkat!
Ne haragudj,de a cikk elolvasása után az alábbi beírásod már-már az Einstein - féle relativitáselméletet juttatta eszembe ; minden viszonylagos,kérdés,hogy honnan nézzük és mit akarunk látni...
Tudnám még folytatni is,de nem szeretném újra a régi sérelmeinket felszínre hozni.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: sarkat5 (10750)
xGabi Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10766
Kezdem vépgre megtalálni a helyemet (úgy a 20. körül) a tippversenyben,így itt az ideje tenni valamit :

Kaposvár - Szeged H18 (Ivkovics megeszi vacsorára a Skorpiót,a végén már egy kis lazítás is belefér)
Falco - ZTE H3 (A szombathelyiek könnyen kifarolhatnak a 8ra esélyesek közül ha most sem nyernek)
OLAJ - Soproni Ászok H15 (Remélem már nem kell attól tartani,hogy Sopront egy "második Dombóvárrá" változtatjuk - még domborzatilag sem lenne szép...)
Körmend - Dombóvár H15 (Végre otthonában is lendületben a házigazda)
Albacomp - Univer Kecskemét H10 (Akár szorosabbá is tehetik)
Atomerőmű SE - Debrecen V1 (Zalán kontra Marci nagyon érdekes lesz,Sitku (nem)szerepeltetésén is sok múlhat)

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Olaj az Isten (10741)
vazsi Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10765
Úgy látszik szoros meccseket nem tudunk nyerni idén, azé remélem 8-ba leszünk, mert kezd necces lenni. Örülök, hogy a Körmend nyert, szúrkolok a Zsebének.

ASE-Debrecen H4
Körmend-Dombóvár H8
Falco-ZTE H9
Szolnok-Sopron H6
Kaposvár-Szeged H17
Albacomp-Univer H13

Előzmény: rik-027 (10738)
ultra1 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10763
DVMSE-Debrecen

Szokásos, majdnem teltházas közönség előtt kezdödött a rangadó.
A hazai közönség örjöngve fogadta Patrick Lee-t, aki viszonozta a hazaiak vendégszeretetét.(kiintett a szurkoóoknak)
10mp alatt Lee 3-szor szerezte meg a labdát majd 3p már 0-9 az eredmény.
Természetesen időt kérünk. A hazai szurkolótábor “Ébresztő” rigmussal probálta kis csapatunkkat jobb teljesitményre bírni. Ez sikeresnek bizonyult, jöttek a pontok Dragan, Emír, Mészáros és Spivey kosaraival 6,38p már 15-15 debreceni időkérés. A negyedet 22-27 zárjuk.
Másodi negyedet hoztuk bár a lefujás elötti utolsó kosár (drága Marci barátunk félpályáról bebaszta a labdát) nem hiányzott. Kiemelném Vavra Bandi játékát ebben a nyegyedben 8pontot dobott.47-49.
A második félidőt Emir szabálytalanságával folytattuk. Green 2 büntetőt értékesít.
Ezt a negyedet is hozzuk. 23,38p 54-58, 25p Mészáros triplájával átvesszük a vezetést 59-58. Alig egy perc múlva Emír újabb triplát dob ( talán ez volt a mérközés legszebb pillanata ) de befújnak egy támadót is. A kakasok elvesztik a labdát újra támadunk és újabb Emír féle tripla 65-60. Faultolunk és Lee értékesíti a büntetöket.36p Green hatalmasat zsákol újra egál 66-66. A negyedet 72-70 zárjuk.
Utolsó negyedet Ricsi, Spivey és Dragan valamint Gémes dupláival kezdödik 33p 78-72. Majd 20 mp alatt 3 faultot sikerül összegyüjtenünk. Sajnos elvesztjük lendületünket és amig mi 2 pontot az ellenfél 11 szerez. Ezalatt a 2 perc alatt vesztettük el a mérközést. 37.50p 83-83. A végső hajrában a Debrecen jobban védekezett és megnyerte a mérközést.88-94 ende...

Le a kalappal a fiúk előtt nagyon szépen játszottak.
Hajrá Vasút.

KáeFCé Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10762
ASE-Debrecen +5
Körmend-Dombóvár +10
Falco-ZTE -4
Szolnok-Sopron +8
Kaposvár-Szeged +10
Albacomp-Kecskemét +2
csaby1 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10758
ASE-Debrecen +8
Körmend-Dombóvár +14
Falco-ZTE +7
Szolnok-Sopron +12
Kaposvár-Szeged +18
Albacomp-Kecskemét +9

Hajrá ASE!

Sajna nem fogom látni a meccset...

Előzmény: Fishtax (10753)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10757
belfera!

bocsbocsbocs, elbaxtam, lécci az újat vedd figyelembe!
Köszikösziköszi!

ASE-Debrecen -2
Körmend-Dombóvár +14
Falco-ZTE -3
Szolnok-Sopron +11
Kaposvár-Szeged +17
Albacomp-Kecskemét -1

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: Hajrá Olaj (10756)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10756
Atomerőmű SE--Debreceni Vadkakasok -2 (Lee 40 felett, Zacskó 4 öt alatt)

Marc-Körmend--DVMSE +11 Hendzsi robbant
Jövök föl a tabellán, az NDK-s hajszárító az enyém lesz! :-)

Falco KC-Szombathely--ZTE KK -3

MOL Szolnok--Soproni Ászok +11

Kaposvári Klíma-Vill--Sole-Szedeák +17

Albacomp--Univer KSE -1

Hajrá Olaj !!!
Anzulovic,Anzulovic hej hej!

Előzmény: Törölt nick (10754)
csaby1 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10755
Igen, ott van. Szerintem a legkultúráltabb vendégszektor.

Hajrá ASE!!

Előzmény: lapip (10740)
Fishtax Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10753
ASE-Debrecen +6
Körmend-Dombóvár +11
Falco-ZTE +4
Szolnok-Sopron +7
Kaposvár-Szeged +15
Albacomp-Kecskemét +13

...és a tippelőversenyben meglévő jó helyezésem ellenére fenntartom azt az álláspontomat, hogy csak az kapjon pontot, aki a győztes csapatot is eltalálja, ne felezgessünk már, ha csak a különbséget találom el, de azt nem, ki a nyerő, így még inkább csak találgatássá válik az egész az egész!

fish

Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10752
Hüpp-hüpp (sírok), megint vitáznom kell !!! :-)))

Szerintem Bubic (elég jól ismerem a kölköt) akkor is ezt "nyilatkozta" volna, ha történetesen szívunk.

Alexével kapcsolatban viszont tényleg betelt a pohár. Szót sem érdemel a szemétláda, és jóérzésű szolnoki ember szerintem nem kívánja a visszajövetelét !!!

OAZIS

Sportttárs, egy-két váratlan vereség, és hamar képbe kerül Farkas, meglásd !!! :-)

El tudod képzelni, hogy Nickel-See-Gambiroza győzelemre vezeti csapatát Fehérváron holnapután? Bár én rátok tippeltem, de míg mondjuk a diadalotokat 80%ra tettem volna novemberben, addig most csak 50re mondom. Biztos, hogy csak egy hullámvölgyről van szó?

Előzmény: Törölt nick (10747)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10751
Ez az a cikk, amelyből szerinted az derül ki, hogy nekünk fújtak? :-))))))))Ne haragudj, röhögnöm kell !!!!!!!

A falcokc honlapjáról:

"Anzulovic kosara döntött

Tíz másodperccel a vége előtt még 79:79-re állt a Szolnok-Falco meccs. Aztán jött Anzulovic, s kosarával mindent eldöntött.

A szombathelyieknek az első félidőben nem sikerült maradéktalanul megvalósítaniuk a Zsoldos András által eltervezetteket. A hazaiak két kulcsembere, a litván Vaisvila és a honosított Pavlovics kedvére fickándozhatott, nem csoda hát, hogy vezettek az olajosok. A sárga-feketéktől ebben a periódusban Greg Grant dicsérhető, aki nem csak a megszerzett támadólepattanókat értékesítette, de távolról is eredményesnek bizonyult.

A 47:42-es félidei szolnoki előny másfél perc alatt vált köddé, a második játékrészt ugyanis 7:0-s rohammal nyitotta, a vezetést átvevő FKC. A folytatásban aztán újra a hazaiak percei következtek, főleg a 24 éves horvát válogatott irányító Anzulovic nevét foglalták imába a piros-feketék drukkerei. A 35. percben úgy tetszett, megvan a meccs a hazaiaknak. 75:66-nál azonban Zsoldos András időt kért, négy kisemberes játékra és zónára állítván övéit. A 39. percben 77:77-nél utolérte riválisát a Falco. Orosz kosarára tíz másodperccel a vége előtt Grant felelt zsákolással, újfent döntetlenre változtatva az állást. Az utolsó támadásnál Anzulovic hozta fel a labdát, a félpályánál ütközött Kálmánnal, a bírók nem fújtak, így a légiós továbbvitte a játékszert. Ziccerezett, s közben faultolták is, ám az elhibázott büntetőnek már nem volt jelentősége. Nyert 81:79-re a Szolnok."

A Kálmánnal való ütközés (gondolom erre utaltál) úgy történt, hogy Kálmán faultolni próbálta Anzulovicsot, aki kicselezte miközben tényleg ütközött a testük-erről ennyit. Zsoldosról meg éppen ti, fehérváriak mondtátok, hogy mennyire unalmas már az, hogy állandóan a bírókat szapulja !!

Olvasd el BUBIC spori hozzászólását, amelyben még védi is a bírókat, jól össze is veszek Vele mindjárt telefonon :-). Nem volt itt semmi elfújás, legfeljebb csak bénán fújás. Total nem ezen múlt, a siker pedig abszolút megérdemelt !!!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: sarkat5 (10750)
sarkat5 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10750
A Falco oldalán leírt cikkből nem tűnik olyan pártatlannak az a szolnoki bíráskodás...

Örülnék, ha nem lenne semmiféle hadakozás a csapaton belül az edző ellen, viszont lassan kezdem megérteni, ha mégis így alakul. Halm Payára visszatérve: Laci a tegnapi Ziccerben azt nyilatkozta, hogy azért nem állította be Rollit, mert nagyon nem feküdt volna neki a Kaposvár védekezése, nekünk azt mondta, hogy nem tudta, ki helyett kellene. Szerintem mese habbal.

Előzmény: Törölt nick (10747)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10749
Bezzeg még a múltkor még nagyon lökted itt a sódert, hogy első vagy a focitippelősben !! :-)

Teee, szerbbérenc :-)))

ANZULOVICS ANZULOVICS HEJJ, HEJJ !!!

:-))

Belfera!

A tippjeim csak akkor érvényesek, ha az ASEban még nem játszik az új gyerek és a Debrecenben pedig igen Helbich. Minden más esetben úgy veszem, hogy csalsz és negatívan diszkriminálsz a többi tippelővel szemben !!! :-)))

Csutka

Előzmény: Törölt nick (10746)
lapip Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10745
Köszönöm!
hajrá Kecskemét!!!
Előzmény: rik-027 (10744)
rik-027 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10744
marmint ha közben a palyat nezed
Előzmény: rik-027 (10743)
rik-027 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10743
ja, ha a palank mögött allsz akkor baloldalt
Előzmény: lapip (10740)
LD Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10742
ASE-Debrecen +3
Körmend-Dombóvár +7
Falco-ZTE +4
Szolnok-Sopron +11
Kaposvár-Szeged +21
Albacomp-Univer +17

Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10741
Belfera, ehun vagyok e Saabee után !!

Atomerőmű SE--Debreceni Vadkakasok -2 (Lee 40 felett, Zacskó 4 öt alatt)

Marc-Körmend--DVMSE +11 Hendzsi robbant

Falco KC-Szombathely--ZTE KK -4 McClendon formában

MOL Szolnok--Soproni Ászok +10 Zula szopat

Kaposvári Klíma-Vill--Sole-Szedeák +15 Paperform

Albacomp--Univer KSE +4 , ez nem tuti !

Mondjuk a többi sem!

Hajrá Olaj !!!

OAZIS

Előzmény: saabee (10731)
lapip Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10740
Kicsit régen írtam ide, de most kéne egy kis segítség!
Fehérváron a vendégszektor,a palánk mögött van-e?
hajrá Kecskemét!!!
Willie Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10739
Bar egy par fordulo tippje kimaradt s ezert elegge visszaestem, azert megprobalom meg tovabb rontani a helyezesemet:

ASE-Debrecen +5
Körmend-Dombóvár +15
Falco-ZTE +4
Szolnok-Sopron +13
Kaposvár-Szeged +2
Albacomp-Univer -5

Willie

rik-027 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10738
7közi 4duló?

ASE-Debrecen H2
Körmend-Dombóvár H5
Falco-ZTE H4
Szolnok-Sopron H10
Kaposvár-Szeged H10
Albacomp-Univer H6

Előzmény: belfera (10736)
csics Creative Commons License 2003.02.03 0 0 10737
Kicsit OFF a dolog, de nem teljesen:
Ráadásul ha végigolvastad a tegnapi lapszámot, akkor a Csank-interjúban olvashattál olyan dolgokat, amitől nekem kinyílt a bicska a zsebemben...Arról beszélt a mesteredző(!), hogy a fociban nincs pénz, és az államnak oda kellene nyomni a lóvét, mert ez a világ legfontosabb sportja. Szóval pl. Debrecenben tök hülye az önkormányzat, mert mi a fenének éppen sportcsarnokot épített, ahelyett, h. a fociba feccölné a pénzét. Ehhez képes Debrecen városa 100 milliót költ az élsportra, ennek felét, vagyis 50-et kap a focicsapat, a másik felén osztozik a női kézi és a férfi kosár. Emellett a város most kötött egyezséget a fociklubbal, hogy mivel az állam nem épít stadiont, ezért majd a város megteszi, összekalapál egy 10000-es edzőpálya-szintű valamit, igaz, az teljesen fedett lesz...és még ezeknek kellene több pénz, a roppant nemzetközi sikereket (jugó: 1-12) elérő edző szerint...mellesleg pl. a Győr 30 játékost fizet, igaz, ezt a számot szűkitik 25-re a ciprusi edzőtábor után...Hát ennyit a fociról, meg a pénzről
Előzmény: Törölt nick (10724)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!