A bckormend.hu-n kisorsoltak az új játékra, szóval a holnapi meccs szünetében félpályás dobással próbálkozhatok 1 színes Tv-ért! Tuti nagy égés lesz...
Mondjuk a lényeg az, hogy a csapat nyerjen!
HAJRÁ KÖRMEND!!!
Azért ez már erős üldözési mániára vall... Ezt te se gondolod komolyan, bár tényleg nem lehet tudni...
Jöjjenek a tippek:
MTE-Vasút H14 (Furcsa lesz bemenni a csarnokba...)
Falco-ZTE H5 (Nagy meccs lesz, de a ZTE most nem az igazi, a Falco nem Sopron (Wiley ellenére))
ASE-Debrecen H5 (Ott azért nagyon nehéz nyerni, pláne ha játszik az új légiós)
Alba-Kecskemét H14 (Hiába a Nickel sem nyerhet meg mindent)
Szolnok-Sopron H11 (Sokkal gyorsabb az Olaj, a Wiley nem tud segíteni)
Kaposvár-Szeged H21 (Rajta, egy nagy győzelem lehet, remek forma!)
Nem akartam írni közvetlenül a szombati meccs után, nehogy túl érzelgős legyen! Nagyok voltunk aznap este, mint a játékosok odabenn, és szerintem mi is odakinn. Nagyon nagy volt a hangulat! A meccs után a játékosok dacolva a mínuszokkal kijöttek a hidegbe, szinte mindenkinek egyesével megköszönték a szurkolást, nagyon egymásra talált a csapat a szurkolókkal. Nem semmit tombolt az új srác (Héndzsi), gondolja szép helyre került :)))
A kwest által említett befagyott Skodaajtó pedig csak apró probléma volt! Holnap Vasútra fel, győzni kell, mert utána két nagyon nehéz idegenbeli derbi.
Szerintem a Halm-Sterbenz viszony jó. Nekem inkább a Góbi-Sterbenz viszony nem tetszett a Kaposvár elleni meccsen. Előttem zajlottak az események, így tisztán hallottam, hogy a Góbi miket moondott maga elé 1-2 lecserélése után. Mikor aztán beállt és volt egy nagyon szép pontja az Ivkovics mellett, akkor úgy nézett az edzőre, hogy abba nem volt köszönet. Majd 1 hiba és jött is a csere... Ekkor próbálta nyugtatni a Sterbenz, de nem igazán sikerült neki.
A BZ-Góbi cserélgetést nehezen viseli a 2 játékos. De ez csak vélemény, lehet hogy tévedek.
Egyetértek azzal, hogy idény közepén a téli szünet után és az első helyen állva nem szabad edzőcseréről beszélni. DE az edző hibáiról kell beszélni...
Azt sem tartom igazán szükségesnek, hogy a Hart-ot elküldjék a vezetők. Szerintem védekezésben nagyon jó, ráadásul igazi csapatember. Talán kevesebb pontot dob mint kellene, na de nem pont az volt a cél, hogy dobógépek helyett inkább csapatembereket igazoljunk??? Most meg az a baj, hogy nem dobógép???
A kapkodás szerintem nem vezet sehova.