Úgy tudom, hogy megálltak itt Szolnokon, mert már nem érnének oda Paksra, így gyorsan lenyomnak egy derbit az Olajjal, hiszen a soproniak úgyis késnek.Így aztán a szurkolók is ki lesznek elégítve, ahogy hallom már nagyon fogy a forralt bor!:-))
Nagyon OFF leszek.
Nem tudja valaki elküldeni az Spt_Gib-et. Egy link is nagyon jó ahonnan letölthetném.
Sajnos sem utánna kutatgatni a net-en nincs időm, sem a fórumhoz gyakorta hozzászólni (sajnálom Belfera).
Velem is tudathatná valami bennfentes, hogy jön-e a Kecskemét Fehérvárra? Mert ha véletlenül nem, akkor én sem küzdenék a hazajutással. Előre is köszi!
Ennyi bennfennnnnnnnntest és beépített embert...
Én mindíg mondtam: a DK jobb,mint egy hírügynökség.
Itt aztán villámgyors és naprakész információk kaphatóak...
Halleluja!
Remélem a bemutatkozás sikeres lesz és lenyomjuk a Kakákat...Smitty közreműködésével persze.
Ha mást nem is,de esetleg vizilabdameccset lehet rendezni majd.
Hajrá ASE!!!!!!!!
Helló!
100%-os információ szerint a DVMSE csapata negyed 10-kor indult el Körmendre, így elvileg kénytelen lesz időben odaérni. Szóval az MTE-drukkerek ezúttal láthatnak meccset.
Sziasztok! Jó szurkolást!
Azóta kaptam némi infot én is, mely szerint a Vadkakasok is elindultak. Egyébként bátrak, mert - ugyan azt nem tudom, máshol mi a helyzet - mifelénk rendületlenül szakad a hó.
ASE - Debrecen +8 (bár, lehet fordítva is!!!)
Körmend - Dombóvár +7 (nem tudom miért, de úgy érzem nagyon nehéz lesz)
Falco - ZTE +10 ( az utolsó esélyek egyike!)
Szolnok - Sopron +6 (ez sem lesz sima)
Kaposvár - Szeged +18 (na, ez az ami viszont igen!)
Albacomp - Univer +9 ( fogcsikorgatva!)