Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.07.20 0 3 8686

https://hu.wikipedia.org/wiki/Treponema_pallidum Penicillinnel gyógyítható.

Annyiban igaz, hogy a magzatra is átmegy a méhlepényen át, de ha kezelik, a dédunokában aligha okoz "oroszlánfejet". :) Meg úgy általában sose okoz oroszlánfejet, mert azt amúgy is a lepránál írják le, nem a szifilisznél: https://www.afrikablog.hu/lepras-betegek-kamerunban és https://flexikon.doccheck.com/de/Facies_leonina, de egy létező külön betegség is van, ahol így írták le a jellemző csontdeformitást: https://www.life.hu/fitt-life/2018/10/megmutottk-az-oroszlan-szindromas-ferfit-ujra-teljes-eletet-elhet

Ma is tanultál valamit. Szívesen! ;)

Előzmény: Lelkis Béla (8673)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.07.20 -1 1 8685

most olvasom, hogy Puzsért kicsit pofánbaszták...

pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.20 -6 2 8684

Akkor enyém lett a győztes végszó? :D

Köcce! Papírom van róla! :) 

Előzmény: Lelkis Béla (8683)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.20 -2 4 8683

Ha már nem bírod ki és muszáj, hogy tiéd legyen a győztes végszó, tán előbb arra reagálj, hogy mik voltak a valódi történések amikből még most is táplálkoznak ezek a vontcsövű pofonok amik itt szálldosnak. Mert neked fingod sincs róla, csak élvezed a balhét.

Előzmény: pákosztos cica (8682)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.20 -4 3 8682

:) 

Nyilván. Ha írod. 

Előzmény: Lelkis Béla (8679)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.20 0 3 8681

Ne tetézd, ne tetézd! :DDDD

Előzmény: Lelkis Béla (8680)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.20 -5 0 8680

Dzsinszka... ha nekem tetszene a Pottyondi , akkor az asszony sajnálatból ütne agyon, mert kergemarhakórral mégsem élhetek, az nekem is szenvedés lenne.

Előzmény: MrJones512 (8678)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.20 -4 4 8679

A micsodára tőled? Együttérzésre...???

Azt sem tudod, hogy miről beszélsz! Te csak beálltál a hörgőkórusba és neked az is elég, ha együtt kaffoghatsz velük úgy, hogy fingod sincs a valódi történésekről, csak ugye biztos igaza van a többieknek, hiszen sokan ugatnak egyformán.

Előzmény: pákosztos cica (8677)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.20 0 4 8678

"Pottyondi mint , egy selejt. Ránézésre is, megszólalásra is. Egy férfi szemében undort vált ki."

Mást nem is írhatnál, faszikám, mert kurvára ki lenne tekerve a kis nyakad. :)

pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.20 -7 3 8677

Tudod az ember és az állat között az a különbség (sok minden más között), hogy tud olvasni, és az írást értelmezni. 

Ha te az én együttérzésemre szarsz, az azt jelenti, hogy még a saját, átélt és nem olvasott élettörténetedet sem tudod értelmezni, illetve nem úgy szocializálódtál, hogy ez minta lehetett volna. Ez egyébként nem sajnálatos, nem szánalmas, hanem fájdalmas. Főleg neked, de talán még nem kerültél a Maslow-piramis legaljára. Talán. De meleg van, tehát benne van, hogy tévedek. 

Előzmény: Lelkis Béla (8675)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.20 -6 3 8676
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.20 -6 0 8675

Miért ne lennék képes együttérzésre? Ne abból indulj ki, hogy a fórumos érzelmi Mengelék közt mik a reakcióim.

Előzmény: búvár-halász (8674)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.20 0 5 8674

A vita elvi részéhez nem hozzászólván, szerintem Pottyondy egy jó nő, dugnám én is, azonnal. Robi egy barom.

Ha nem vagy képes együttérzésre, akkor minek létezel? Ja, ez a NER lényege, ott ilyen kérdéseknek nincs értelmük. Óriási.

Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.20 -6 0 8673

1. Szarok az együttérzésedre.

2. Szarok mások együttérzésére is.

Pottyondi mint , egy selejt. Ránézésre is, megszólalásra is. Egy férfi szemében undort vált ki.

Igaz, Puzsér esetében - a szép oroszlánarcát is tekintve - szintén problémák vannak, ott valahol a nagyi-dédi vonalon kell keresni a foglalkozási ártalmakat, mert a szifilisznek vannak ilyen következményei a leszármazottaknál. Ez a szellemi képességekben is visszaüt, nyilván ezért hervadt össze a férfiarcú, kockafejű, butch frizurás nőutánzattal.

Előzmény: pákosztos cica (8672)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.20 -6 4 8672

Azért most szintet léptél. 

Akár csinálhatnál egy hímsoviniszta barom nicket is. 

Bizonyos élethelyzetekben mély együttérzést vársz, de te magad minden emberi minimumot szó nélkül még csak fel sem ismersz, nem hogy alkalmaznál. 

Jól van ez így. 

Jó lecke.

Nekem. 

Előzmény: Lelkis Béla (8671)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.20 -7 0 8671

Legyünk őszinték... akinek a Pottyondi a felesége (vagy nem-felesége csak élettársa, de egyáltalán hozzá kellett valaha érnie testileg), az az ember azért meg van viselve lelkileg, nem csoda, hogy még el is vereti magát, csak hogy valakitől gyengéd érintéseket kapjon...

Előzmény: búvár-halász (8669)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.20 -2 0 8670

Ha a 2006-os eseményekre gondolsz, ott tudok egy szervezett eseménysorozatról, az éceszgébert ismerem, a csipet-csapatjának tagjairól csak értelemszerű sejtéseim vannak. De valószínűleg én is csak egy szeletét (még ha nagyobb szeletét is) látom a tortának, úgyhogy összetehetjük amink van.

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (8665)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.20 0 3 8669
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.20 0 2 8668

A téma vagy érdekes - vagy nem, illetve "A" és "B" vagy érdekes - vagy nem, illetve van-e releváns információm - vagy nincs.

Csak ennyi dönti el, hogy szólok-e - vagy nem.

Olyan mélyre én nem megyek, hogy a hozzászólásom "C"-re ható következményeit is vizsgálgassam.
Nem is érdekelnek az olyan fenszi dolgok, mint a "csoportdinamika" és a tökömtuggyamimég.

Előzmény: Nyaky Z. (8656)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.20 -1 3 8667

A "Béla" és "áldozat" egy mondatban egy kicsit erős volt így, reggeltájt. Sírtam is egy kicsit. :)

Előzmény: búvár-halász (8659)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.20 0 1 8666

Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2024.07.20 0 3 8665

Arra azért kíváncsi volnék, hogy azt tudod-e hogy ki keverte azt a kalapaxszos szart a valóságban...

Előzmény: Lelkis Béla (8664)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.19 -2 0 8664

Mióta érdekelte volna Soltikát, hogy te miről pampogsz azon a videón, ha egyszer nem a veretes ostobaságod bizonyítékául rakta be (arra van itt egy valag teljesen szabályszerűen linkelhető hozzászólásod), hanem egyszerűen csak megIRL-ezett vele?

Mert kicsit megszopattam.:-) Volt egy kis cicaharc köztünk, amit ő komolyan vett. Aztán meg akart ő is szívatni. Azt gondolta, hogy kiverem a balhét. Ehelyett "kértem A4-es nagyításokat " is. Én nem haragudtam rá, még az Undox miatt sem. Ott jött ki, hogy azért ő valójában egy jellem.

Csodás évek voltak!

Előzmény: MrJones512 (8649)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.19 -2 0 8663

Hát, az sok mindennek nevezhető, de "cold"-nak legfeljebb csak csúfolni lehet.

Kap egy milliszekundomos impulzust.

Elhiszem, hogy jó gép. Milyen márka/típus?

CEA Matrix X220.

Mert nem vassal dolgozol, hanem csak vasacskákkal.

Pontosan. Néhány grammos KO36-os forgácsolt darabok meg 33-as lemezek (1.4301 a fiatalabbak kedvéért). A lemezek 1-1,5 közt vannak. Hézag nélküli hegesztés a cél. Ez már a tervezés szintjén is kihívás. A lézeresnek meg égnek áll tőlem a haja.

Előzmény: MrJones512 (8650)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.19 -2 0 8662

Csak már nem tudja megvédeni, sajnis.

Ki ellen?

Én csak anekdotázom róla, nem bántom.

Ezért kell nekünk megtenni helyette.

Téged elküldene a faszba. Te csak ne védd meg őt alapon.

Előzmény: MrJones512 (8653)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.19 -2 0 8661

Én is álltam már büntetőbíró előtt, kijelentette, hogy ártatlan vagyok, a vád tanúi hamisat, jogos védelmi helyzetben voltam, majd elítélt.

A salemi boszorkányperek szintjén ítélkező rákosista csőcselék az egész.

Előzmény: búvár-halász (8657)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.19 -1 1 8660

péntek van

hagyok egy kis KatVonD (Drachenberg :-)))-et

Kat Von D - DEAD (Official Video) (youtube.com)

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.19 0 3 8659

Én láttam egyébként a tegnapi  fotót, de nem értem Vito bátyánkat, hogy ezzel mit akar elérni, ha azt, hogy Béla áldozat legyen, mert rá-IRl-ezett, akkor nincs rendben, mivel azzá válik, áldozattá. Mivel rám is rémísztően IRl-eztek már, ezt mindenki tudja nagyjából. Mi a fenének ezeket a posztokat betenni., bármennyire is ittas az ember?*legyint*

Előzmény: MrJones512 (8649)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.19 0 2 8658

Pető szokás szerint zseniális, ő valamiért tud átfogóan gondolkodni az egészről, ez egy jó beszélgetés:

https://www.youtube.com/watch?v=6NmvLeoc-Gw

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.19 0 3 8657

Azért itthon 98%-os váderedményesség van ám. A büntető bírók úgy lefeküdtek a nyomásnak, hogy bár ez korábban is jellemző volt rájuk, de mára gyakorlatilag a vádirat lett a biblia nekik. Azt te sem hiheted, hogy a bűnvádi eljárások 98%-ában az az elkövető, akit az ügyészség annak megnevez (ennek igen bonyolult jogelméleti okai vannak, de ebbe most nem megyek bele). Elhiszem, hogy polgári sajtóperekben lehet pár libsi bíró, aki notóriusan a libsiknek kedvez, de a büntetőre ezek az állításaid nem állják meg a helyüket. Ezek tényadatok, utána lehet nézni. Amúgy Észak-Koreában van ilyen arány még.

Előzmény: Lelkis Béla (8635)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!