A rossz időjárás miatt a következő mérkőzések elmaradnak:
D. Vadkakasok–Marc-Körmend F1AF 0132 (Új időpont 2003. március 18.)
ZTE KK–MOL Szolnok F1AF 0134 (Új időpont 2003. március 5.)
További halasztások lehetségesek.
Jugó az, az is marad mindíg. Most inkább nem írom le a a szokásos eszmefuttatásomat a kiörgedett 40 éves szerbek honosításának és az utánpótlás fejlődésének kapcsolatáról...
Euroliga-News:
-Zalgiris -Tau ceramica 88-67
Kornél kezdőként 27 percet,9 pontot és 6 lepattanót jegyzett.
-Skipper Bologna-Benetton 82-72
Németh Isti nélkül...szerintem kezd aggasztó lenni a helyzete,lehet,hogy váltani kéne.
-Asvel-Partiza Beograd 104-103(89-89 a rende játékidőben)
Gulyás 21 percet töltött a pályán aztán kifújták.17 pontot(7/8 mezőny 3/5 bünti)+8 pattanó volt a része...
Húúú....milyen zorall arc!
Hi!
"Greenék csütörtökön délelőtt még egyet edzettek Pakson, majd délután visszaindultak Debrecenbe."
Ja annyira,hogy még mindíg itt vannak,illetve ismét itt éjszakáztak.
Vacsorájukat nálunk költötték el,Marcival beszéltem és nem tudta megválaszolni,hogy mikor tudnak útnak indulni.
A hó fogságában a debreceni kosarasok
A körmendiek lemondták a szombatra tervezett debreceni bajnoki mérkőzést.
A diadalmas szerda esti paksi győzelem után kénytelenek voltak az atomvárosban éjszakázni a Debreceni Vadkakasok férfi kosárlabdacsapatának játékosai, ugyanis a katasztrófavédelem szakemberei a mostoha időjárási körülmények miatt lezárták a tolnai településről kivezető összes utat.
A lehullott hó mennyisége, valamint egyes utak járhatatlansága miatt se Szekszárd, se Dunaföldvár, se Soltvadkert felé nem engedélyezték Paksról szerda éjszaka a közlekedést az illetékesek, így a hajdúságiak kénytelenek voltak az atomvárosban megszállni. Ez azonban nem rontotta el a kedvüket a Vadkakasok játékosainak, akik hatalmas bravúrt hajtottak végre azzal, hogy idegenben fektették két vállra a bajnoki címvédő együttest. A Ráthonyi-alakulat teljesítményére lassan már szinte nem is lehet jelzőt találni, hiszen olyan győzelmeket arattak eddig a bajnokságban Boldizsárék, amelyekre nagypapa korukig büszkék lehetnek.
A csapattal szimpatizáló több ezer szurkoló joggal reménykedhet abban, hogy a hajdúságiak menetelése a tulajdonosokat is meggyőzi arról, hogy ezekért a fiúkért nem kiállni kisebbfajta bűn lenne... B. Tóth Csaba, a Vadkakasok ügyvezetője egyébként elmondta a Naplónak, hogy pénteken tárgyal a tulajdonosi körrel az együttest érintő anyagi kérdésekről.
De térjünk vissza a szerdai találkozóhoz! Ráthonyi Tamás, a debreceniek vezetőedzője szerint meglehetősen nyögvenyelős mérkőzést játszott a két élcsapat, amelyen elsősorban a zónavédekezésnek köszönhetően szerezték meg tanítványai a győzelmet.
– Amolyan igazi rangadót játszottunk, amelyen inkább a küzdelem, mint a színvonal dominált. Ettől függetlenül nagyon boldog vagyok, és úgy vélem, egy paksi győzelmet nem kell különösebben megmagyarázni. Egyébként meg, a jó csapatnak van inkább szerencséje – vélekedett a szakember.
Greenék csütörtökön délelőtt még egyet edzettek Pakson, majd délután visszaindultak Debrecenbe. A Vadkakasok alakulatával ellentétben a Körmend csapata nem vállalta fel a hosszú buszozást – a vasiak csütörtökön reggel(!) közölték a szövetséggel, hogy nem kelnek útra a rossz időjárás miatt –, így a Főnix Csarnokba szombaton(!) 18 órára kiírt Vadkakasok–Körmend bajnoki találkozó elmarad. Az MKOSZ nagyon rossz szabályrendszere miatt erre lehetőségük van a nyugat-dunántúliaknak, ám gyaníthatóan inkább a várható vereség riasztotta el őket a debreceni kirándulástól. B. Tóth Csaba egyébként úgy nyilatkozott, hogy ők szívesen lejátszották volna az ütközetet...
Mivel az egész országban nagy a hó, így nem lesz megrendezve a Vadkakasok-Marc-Körmend mérkőzés. Boldiék még most (Csütörtök 13.10) is Pakson vannak, mert a rendőrség lezárta a várost. Nem bűncselekmény miatt, hanem a behavazott utak "tehetnek róla". Reméljük, pénteken már hazatérhet a győztes csapat, amely holtversenyben vezeti a tabellát az NB/I A csoportjában. Valószínűleg elmarad a többi kosármeccs is, bár ez még nem 100%.
A Vadkakasok-Marc-Körmend összecsapást március 19-én 18.00-tól pótolják. Természetesen a Főnixben lesz a találkozó.
Hi!
Tippjeim:
Dombóvár - Atomerőmű -7
Debrecen - Körmend +9
Sopron - Szombathely -15
ZTE - OLAJ +5
Szeged - Albacomp -12
Hajrá ASE!
u.i.:a tegnapi ASE meccsel kapcsolatban,csak annyit mondanék,hogy a Debrecen jobban akkart.Szerintem elég gyengécske mecs volt,és még a Szabo elvtársunk is szépet alakitott.
Fera:
ha elmaradna még valamelyik mecs,akkor légyszi azt vedd le.(Most voltam a városban,és a kakasok még itt vannak a hotelban)
Üdv:
Tomas
Már a körmendi meccs statja is felkerült a kosarlabda.com-ra.
Hát, David Toya mutatói nem gyengék:
41 pont (9/15 mezőnyből, 21/29 büntetőből), 7 lepattanó, 8 assziszt, 18 kiharcolt fault, 61 IBM !!!!!!!
Ha ezen a héten sem ő lesz a hét játékosa, netalán be sem kerül a forduló ötösébe, akkor tutira ráküldöm az ukránokat az NS "kosárszakíróira".
Akik érintve voltak benne, miért nem hívták fel rá nyomatékosan a figyelmünket, hogy a mai m2 Telesportban a kosárlabda lesz a központi téma???? (60 éves a szövetség.) Így csak az utolsó 5-6 percet láthattam... :-( Olyan kevésszer van kedvenc sportágunk a tévében, de még erről is lemaradtunk.
Tippek :
ZTE - OLAJ V5 (Vissza kell adnunk a kölcsönt,a pillanatnyi forma mindenesetre mellettünk szól ; az új litván centerre már nagyon kíváncsi vagyok)
Dombóvár - Atomerőmű H3 (Sitku nélkül nem az igazai a Paks ; a dombóváriakra már igazán ráférne azok után,ami Körmenden történt)
Soproni Ászok - Falco V3 (Játékosállomány alapján jobb a vendég,azonban szoros meccsre számítok,mert házon kívül eddig nem sok babér termett a szombathelyieknek)
Szeged - Albacomp V6 (A hullámvölgy ellenére a vendég az esélyes)
Lehet már tudni,hogy mikor lesz Kecskemét - Kaposvár és Vadkakasok - Körmend ?