"Tegnap meg volt az utolsó baba vizit, Iván teljesen egészséges kiskrapek. Reggeli mama vizit után megyünk haza. Már Iván evett (kezd beindulni a tejcsi) Puszi"
Na, akkor szaporítsuk azt a táblát: írj be engem is, Allia, kérlek: kiírás: 2009. március 15 (31. hét, 2. nap) Róbert Károly Klinika életkor: 39 testvér: -- baba neme Lány, Panni Tara
Eddig nem nagyon akartam jelentkezni, tegnap volt egy UH, ami alapján nyugodtabb vagyok. SOTE I, 2009. május 10, én 38 vagyok és van három fiú. A baba nemét nem akarjuk tudni. Mi is kellene még?
Emlékszem a tesódra még egy taliról. :-)) Azóta sem jutottam el ilyenre...
Allia, Ha már olyan kevesen vagytok, bejelentkeznék én is. Hova küldhetem az adatokat?
Vaszon Vaszonova: Én beoltattam magam még októberben, a terheseknek Fluarixot adnak. Mivel az immunrendszerünk alacsonyabb fokozaton működik, és a magas láz árt a magzatnak, szerintem érdemes beadatni.
A riogatás szándéka nélkül: olvasom, hogy Németországban dúl már az nfluenzajárvány (Influenza-A-Virus H3N2/Brisbane). Kismamáknak ajánlatos-e/kell-e/van-e értelme a védőoltásnak? MI erről a vélemény? A cikkben szó esik a gyerekek és idősek veszélyeztetettségéről, de kimamákról semmi. http://de.news.yahoo.com/29/20090109/thl-influenza-in-deutschland-gefhrliches-72610f6.html
A rózsaszínes, barnás elszíneződés jellemzően 1-2 csepp vértől származhat, ami adódhat az előző napi megerőltetésből. Ha eddig nem volt gond a méhszájjal, a lepény nem rajta tapad, akkor csak szimplán vegyél vissza a tempóból, nem vagy versenyló. Ha az téged megnyugtat, és megoldható, akkor pihenjél, kíméld magad, amíg a dokihoz nem tudsz elmenni. A lényeg, ne ess pánikba, majd a doki megmondja, hogy azt mikor lehet. :-)
Bocsánat a nem túl ízléses részletezésért, de megkérdezném, hogy 32. hetesen a rózsaszínes, nyúlós váladék lehet valami bajnak a jele? Különösen, hogy tegnap eléggé elfáradtam. Természetesen elmegyek az orvosomhoz, de addig is, tudni szeretném, mi lehet.