Átgondolva a korábbi reagálásomat a témával kapcsolatban lehet,hogy nagyképűnek tűnt,amit írtam.A véleményemet azonban továbbra is fenntartom!
Ugyanis,ha az a vélemény nagyképű,akkor legalább ugyanilyen ez a rengeteg dombóvári hozzászólás,amiket szinte minden létező fórumra felraktatok.
Azt írod,hogy:"de azt fenntartom, hogy nem szabad minket sem lebecsülni".Ez teljes mértékig igaz,azonban szerintem ugyanilyen alapon az is túlzó volt,ahogy "rárontottatok" az ASE-ra,miután kiderült,hogy halasztás lesz.Úgy vettétek,hogy ha elutaztunk volna egyértelműen nektek állt volna a zászló.Igazából engem ez zavart.
Fera!
Ha megkérhetlek,lécci a múlt fordulóban elmaradt meccsekre leadott tippjeimet vedd semmisnek ; az aktuális meccsek előtt majd leadom őket újra!
Jöjjön hát az eheti sorozat :
Dombóvár - Falco H5 (A dombóváriaknak már az előző körre is "beígértem" egy hazai győzelmet,csak Tél tábornok közbeszólt...)
Örülök is válaszodnak meg nem is. Örülök, mert így tudom, hogy elolvasta valaki még ha hosszú is lett egy kicsit, viszont nem örülök, mert rávilágítottál mondandóm gyenge pontjára (Lukminas-eset).
Azt nem mondanám, hogy jobb formában lennénk a paksnál - mert nyerni kéne a jó formához nem szoros meccseken kikapni -, de azt fenntartom, hogy nem szabad minket sem lebecsülni, hiszen legutóbbi 4, Dombóváron lejátszott, Paks elleni mérkőzésünk eredménye is ezt mutatja.
Tényleg nem kellett volna a Lukminas-esetet előhoznom, de nem az volt a lényeg akkor, hogy nyertetek vagy sem, hanem az, és én alapvetően ezért is említettem meg, hogy volt már példa arra, hogy vezetőségetek indokolatlanul módosította a sorsolásotokat azért, hogy ezzel növelje az esélyeiteket, illetve az eredményességeteket. Erre akármit mondtok, akkor is sportszerűtlenség.
(Jelzem ezen az sem változtat, hogy ki melyik bajnokságban játszott akkor. Nem sajnálom tőletek a bajnoki címet, hiszen nyilván megérdemeltétek, de ha leírod, hogy nem nézel le minket, akkor miért írod oda utána kis éllel, hogy mi akkor még a B-csoportban pattogtattunk? Ettől még nem szép, amit akkor és most csinált az ASE-vezetés.)
Utólag sajnos már nem tudom elhinni, amit a Sitkuról írtok. Azt pedig nem értem, miért írod, hogy kiforgatom Artúr Doki szavait. Szerintem tényleg nem lehet összehasonlítani az említett teremfocibajnokságot a profi kosaras pontvadászattal, és az is tény, hogy az ismerősöm péntek este Paksról autózott haza, Dombóvárra.
A többit elolvastam, de ahogy írtad is, akinek nem inge...
Ezekből a dolgokból egyáltalán nem ismerek magamra, így azt gondolom nem is rólam szólnak, csak olyan emberekről, akikhez semmi közöm azon túl, hogy én is dombóvári vagyok. Viszont azt gondolom butaság lenne akárcsak egyetlen dombóvári embert is ez alapján megítélned.
Köszi ha elolvasod a gondolataimat, és még nagyobb köszi, ha egy kicsit el is gondolkodsz rajta, mielőtt visszavágnál! Remélem meg fog változni a véleményed rólam a szőrszálhasogatással kapcsolatban, ha többször írok majd ide, hiszen veletek semmi bajom nincs, és eddig sem volt!
Helló pepy! Miszter Horváth Zs. volt az nem Miszter Farkas G., így nem adom át neki az üdvözleted hátha véletlenül nem ugyanarra az emberre gondolunk. Egyébként tetszett, amit írtál, teljesen igazad van mindenben.
Kedves Pontty!
"Az egészhez már tényleg csak annyit fűznék hozzá, hogy véleményemet arra alapoztam elsősorban, hogy egy ismerősőm pénteken este éppen Paksról autózott haza Dombóvárra, és mert éhes is volt, álmos is volt, haza is akart menni, ezért haza is ért, evett-ivott, aludt is..."
Csak nem Miszter Farkas G.? Mert akkor üdvözlöm:)
Egyébként a hóhelyzet télleg katasztrófális volt felénk. Momentán olyan melókat végzek, h sokat kéne utazni, de csak toltuk-toltuk az indulásokat, mert nem volt kedvünk más helyen éjszakázni. Lényeg h elmaradt a meccsünk, h mi volt a tényleges indok, felesleges vitázni, mert az álláspontokat nem lehet közelebb hozni. Azért remélem ebből nem keveredik nagyobb személyes probléma, ha 1x végre kifut a két csapat Dombóváron a pályára! De ezt megelőzendő eltussolhatjuk a kis nézeteltérést előtte a büfé nevű kiszolgálóhelységben:)
Én ott leszek, szurkolok ez tuti! Ezt bizonyíthatja "nemvagyunkRádméltók" Fera ismerősöm is:)
Béke legyen veletek!
Tippjeim ezen a héten a következőképpen alakulnak:
Dombóvár - Falco -4 némo! Mögém kerülsz hamar Te is! :-)
Körmend - Sopron +11 Belfera,ha esetleg tudathasadásos állapotba kerülnél,adhatok szolnoki dokikontaktokat, talán még azt is el tudom intézni, hogy a Hetényi kórház alagsorába kapj beutalót! Ott most úgyis jó a klíma ! :-(
Kecskemét - Szolnok -4 némo, a mai világban már ki nem igyekszik a nyolcba??? :-)
ASE - ZTE +2 Mondj egy csapatot, amelynek jó a cseresora, persze a Solás Albán kívül :-)
Belfera! Azonnal írjad ide e nekem be hogy mit kütté be a ólszar gémbe me leszőnyegbombáztatom egész hűségvárost a picsku életbe abba a makacs fajtádba bele !!!! :-))))
Rikki bébi, Szabó gyerek már játszott Debre ellen is (mielőtt még Paks a hóhelyzet miatt bevehetetlenné vált volna mint az egri vár 1552ben) :-))
Ha Sola az Albába megy akkor Fehérvárt is leszőnyegbombáztatom plusz még bedobok valami kórságot is a Gáz utcába.
Én még vasárnap a konditeremben láttam bohóckodni az új litván emberünket, ezek szerint 48 óra alatt dülőre jutottunk a sráccal kapcsolatban.
Igaza van sporttársnak abban, hogy az osztrák ligából okosan kell szerződtetni, mert csalóka lehet a jó statisztika (vakok között félszemű a király).
Tippli előtt még egy komment: nekem sem tetszik, hogy a nem túl jó formának örvendő ASE (ebből a szempontból dícséretes az Alba idegenbeli utazása, de lehetséges, hogy az ő esetükben pedig fontos szerep jut az időbeli tényezőknek, hiszen már olyan sokáig nem lehet igazolgatni, és a potenciális pléjöröket meg valahol tesztelni kell, ezért is játszahatott a Sole ellen a szlovák gyerek) elslisszolta a dombóvári zakót :-) de mivel saabee olyan fasza emailt küldött a minap, hogy ihajjj, ezért neki kell hogy igazat adjak, azaz jól tettétek saabee, hogy nem mentetek, mutassátok meg !!! :-) Na, ez így objektív !!
Ha esetleg Sola mégis Fehérvárra menne, abból olyan koncepciós pert csinálnék, hogy húúúúúúú!:-))) Amúgy elismerem korábbi írásod jogosságát, nevezetesen jobb, ha a bírók és a mérkőzések közötti összefüggés tekintetében meghúzom magam...... Mert valóban nekünk is voltak, hát hogy úgy mondjam necces meccseink.
Na, mit szólsz??? Csak dörzsölgeted a szemed, mi?:-)))
Fera!
Gratula! Gratula! és még 1x Gratula!
Remélem a színfalak mögött már egyeztettél Garnettel, Duncannal és O'Neallel mert, ha igen akkor elkészíttetjük a szerződés ajánlatokat a srácoknak. Ezek után valszeg megtiszteltetésnek vennék, ha felölthetnék a körmendi piros-fekete mezt.:-))
Jöjjenek a tippek:
Dombóvár - Falco +11 (kilép a Falco Szombathelyről......)
Körmend - Sopron +12 (Nyerni kell és kész!)
Kecskemét - Szolnok +6 (Az Univer is a 8-ba igyekszik...)
ASE - ZTE +6 ( Nincs a vendégeknek cseresora! Igaz a hazaiaknak sincs!)
Falco - Szeged +10 (Most már nem hibázhatnak a hazaiak!)
Albacomp - Dombóvár +6 (Joggal bosszankodnak a vendégek! Megint bírói segédlettel kapnak ki!:-))
Kaposvár - Debrecen +8 ( A hazai pálya dönt!)
Szerintem nagyon király volt amikor megjelentek soraid. Abban a pillanatban kiment az álom a szememből és természetesen nyúltam a telefonhoz sms-t írni.
Úgy gondolom erre kábé annyi esélyed volt, mint egy lottó ötösre. Én minden NBA meccsen írok valamit a Sport1-nek, de még egyszer sem olvasták be.
Igaz legtöbbször ellent mondok Török Péternek...:-)))
tippjeim:
(ugyis jovok fel az utobbi idöben mint az usztatott beton)
DVMSE--Falco KC-Szombathely +5
Marc-Körmend--Soproni Ászok +9
Univer KSE--MOL Szolnok +4
Atomerőmű SE--ZTE KK +2 (jatszik mar szabo smith?
Falco KC-Szombathely--Sole-Szedeák +3 (aztan ki tudja mi lesz, nincsenek ezek joban egymassal)
Albacomp--DVMSE +5
Kaposvári Klíma-Vill--Debreceni Vadkakasok +9
Hadd legyen ehhez némi hozzáfűznivalóm, ha már a legrégibb szurkolótársam, harcostársam leeresztette a kardját.
Azt mondjátok, hogy az ASE nem nézheti le a Dombóvárt.
Igazatok van! A DVMSE véleményem szerint is jelenleg jobb formában lévő alakulat a bajnokcsapatnál és odahaza akár esélyesebb is lehet a piros-kékeknél.
De!
Amit csinálsz az szőrszálhasogatás! Artúr olyan érveket sorakoztatott fel a halasztásunk mellett, amik tények, kiforgatásuk teljesen felesleges és kicsinyességre vall. Miért kell 3 év távlatából felhozni a Lukminas-os példát? Hol érintett ez titeket, hisz akkor még a B-ben pattogtattatok?
Azért megnyugtatlak nem származott előnyünk a közbe iktatott meccsből, mert épp a litván csapnivaló játéka miatt kaptunk ki a Lauberben.
A következő mondatokat csak az vegye magára akinek inge, de ha ebből sértődés lesz engem az sem zavar. Ezek ugyanolyan tények, mint amik előttem elhangoztak. Az évről évre megrendeződő megyei kosárdöntő lehetővé tette, hogy megtudjak egy-két dolgot a dombóvári szurkolók gondolokodásáról:
Alapvetően féltékenyek vagytok a paksiakra és ez egész messzire vezethető vissza.
Valamikor önmagatokat neveztétek Tolna megye legjobb csapatának. Teljes joggal!
A B csoport királyai voltatok és ez abban az időben igen nagy szónak számított. Miedzik-ék igazi örömkosárlabdával lepték meg hétről hétre szurkolóikat és ez a jelenleginél is magasabb nézőszámot eredményezett.
1987 szeptemberében az első fordulóban egy újonnan felkerült tolnai csapathoz látogattatok és a vendégeskedés fölényes 17 pontos sikert hozott. Mivel ez a különbség a hazai meccsen csak nőt, így megnyugodhattatok, megyei elsőségeteket nem fenyegeti veszély. Ám az azt követő évben már oda-vissza mi nyertünk és azóta csak részsikereknek tudtok örülni ellenünk. Ezt sok dombóvári szurkoló nem bírja elviselni és ez az oka annak, hogy többé kevésbé történik némi attrocitás a Dombóvár-ASE mérkőzéseken. Valahol igazatok van, mert nehéz azt megemészteni, hogy az ASE-t alapvetően a pénz tette nagy csapattá (országos viszonylatban), de úgy gondolom mégsem ez a vagdalkozás a megoldás részben jogos sérelmeitekre.
Mégegyszer mondom nem általánosítottam, de amit leírtam sok dombóvárira igaz kell hogy legyen, hisz évről-évre végig kell hallgatnom a fenti történetet "némiképp" elfogultabb, kék-fehér felállásban.
Ennyit szerettem volna és most én is kivonom magam a témából.
annyira megteccett ez a formula, hogy muszály ezt használnom, köszi sasbee (természetesen a megfelelő változtatásokat eszközöltem :))
E hétre vonatkozó tippli!:
2003. február 12. szerda
18.00 DVMSE--Falco KC-Szombathely -4 /vittünk magunkkal hóágyut, ha az utolsó negyedben is szarul állnánk tuti nem utazunk Dombóvárra, mert visszamenőleg elakadunk/
Szabó Gy., Benczur T. (Karner)
2003. február 14. péntek
19.00 Marc-Körmend--Soproni Ászok -5 (bár lehet, hogy a Szalai Jani leadja :) Utálok a Körmend meccseire tippelni, nem tud valaki egy macro-t írni körmendmeccstippgenerátor-néven? aszerint súlyozva, hogy idegenben vagy otthon jáccik e az emtéje)
Szabó Gy., Kiss L. (Weidinger)
2003. február 15. szombat
17.30 Univer KSE--MOL Szolnok -7
Váradi, Páli dr. (Parádi)
18.00 Atomerőmű SE--ZTE KK +3 /valamelyik csapat mutassa meg!!!/
Valovics dr., Faidt (Toók)
18.00 Falco KC-Szombathely--Sole-Szedeák +9
Bodnár, Török (Kocsis)
18.00 Albacomp--DVMSE +8
Bognár, Földházi (Tihanyi dr.)
2003. február 16., vasárnap
18.00 Kaposvári Klíma-Vill--Debreceni Vadkakasok +3
Hartyáni, Benczur T. (Lugossy)
bár én nem láttam a közvetítést de virtuálisan is meg kell szorongatnom annak az embernek a kezét aki -megelőzvén a sok sok milliárd másik szurkolót- kitűzte a piros-fekete zászlót az NBA bástyájára és megmutatta hogy mi a magyarok istene! köszönjük Neked! naggyá tetted hazánkat! még ha a moderátort meg is fenyegetted... :)))
Köszönöm az elismerő szavakat, egyáltalán nem szolgáltam rájuk, hiszen a mondandóm leközléséhez csak be kellett írnom a varázsszavakat a moderátornak: Remember Váradi! :-))))
Ráadásul Török Péter szerint a fogalmazás sem volt rendben, szóval csak égetek itt mindenkit. :-)
2003. február 12. szerda 18.00 DVMSE--Falco KC-Szombathely +4 /állítólag nagyon yo a DVMSE,meg aztán most harapnak is rendesen.../
Szabó Gy., Benczur T. (Karner)
2003. február 14. péntek 19.00 Marc-Körmend--Soproni Ászok +8
Szabó Gy., Kiss L. (Weidinger)
2003. február 15. szombat 17.30 Univer KSE--MOL Szolnok -6
Váradi, Páli dr. (Parádi) 18.00 Atomerőmű SE--ZTE KK +12 /MUTASSUK MEG!!!/
Valovics dr., Faidt (Toók) 18.00 Falco KC-Szombathely--Sole-Szedeák +7
Bodnár, Török (Kocsis) 18.00 Albacomp--DVMSE +13 /Annyira azért mégsem yo a Dombóvár.../
Bognár, Földházi (Tihanyi dr.)
2003. február 16., vasárnap 18.00 Kaposvári Klíma-Vill--Debreceni Vadkakasok +3
Hartyáni, Benczur T. (Lugossy)