Anzulovic, Pavlovics és Vaisvila. Így fest a rettegett szolnoki mezőnysor. A három nagyszerű kosaras visszarángatta a jó útra a Mol szekerét, nagymértékben nekik tudható be, hogy négymeccses győzelmi szériát produkált a társaság. A Szedeák legyőzésében is aktívan benne volt, hiszen bár a horvát irányító ezúttal kevésbé volt eredményes (azért a hét assziszt sem lebecsülendő), 48 pontot azért csak összehozott a trió.
Pocsék triplamutatót, 4/23-at produkált a Kaposvár Dombóváron, alighanem ez is közrejátszott abban, hogy éppen hogy csak győztek a somogyiak. Dzunics kilenc, Szőke négy, míg Varga három triplakísérletét rontotta el, ám ők még jobban jártak, mint a debreceniek. A Vadkakasok tudniillik tizenötször próbálkoztak távolról – eredménytelenül. Másként: egyetlen hármast sem dobtak. Nem is hagyta kihasználatlanul mindezt az Albacomp…
4. A csúcson jártak
A forduló legjobb pontszerzője: Jermaine Spivey (Dombóvár) 32; …legjobb lepattanózója: Csaplár-Nagy Arnold (Dombóvár), Bojan Lapov (Albacomp) és Bencze Zoltán (Albacomp) 10-10; …legjobb lepattanózója a támadópalánk alatt: Darecko Rawlins (Szeviép) és Sztojan Ivkovics (Kaposvár) 4-4; …legjobb lepattanózója a saját palánk alatt: Csaplár-Nagy Arnold és David Moseley (Albacomp) 8-8; …legjobb gólpasszadója: Zoran Nisavics (Zalaegerszeg) 8; …legjobb tripladobója: Pavlovics Predrag (Szolnok) 8; …legjobb dobásblokkolója: Brian Stewart (Szolnok) 2; …legjobb labdaszerzője: Clint McDaniel (Kecskemét) 7; …legértékesebb játékosa: Jermaine Spivey 46 IBM; …legjobb százalékos mezőnymutatója: 67 (ZTE, 42/63); …legmagasabb nézőszáma: 2700 (ZTE–Körmend)
5. A hét csapata
Nisavics (ZTE, 2), Spivey (Dombóvár, 1), Pavlovics (Szolnok, 4), Góbi (Albacomp, 1), Heinle (Falco, 2)
(Zárójelben: egyesület és hányadszor került be a hét csapatába.)
6. A hét legjobbja
Brian Heinle (Falco, 1)
Nem kevés, összesen 16 dobáskísérlet, mindössze három hiba: főként e káprázatos mutatóval lett a szemünkben a forduló legjobbja a szombathelyiek amerikai centere. A hetek óta ragyogó formában kosarazó Heinle mindazonáltal nem csak a pontszerzésben jeleskedett, hiszen 23 pontja mellé kilenc pattanót, öt asszisztot és egy blokkot is jegyzett (40 IBM-pont), vagyis vezére volt a roppant fontos meccset megnyert Falcónak.
(Zárójelben: egyesület és hányadszor lett a hét legjobbja.)
7. Következik
A Kaposvár szolnoki, illetőleg az Albacomp szombathelyi kirándulására hívnánk fel a figyelmet, sem a listavezető, sem a második helyezett nem mehet biztosra a szombati rangadó előtt.
Február 22.: Atomerőmű–Szedeák, 18; Falco– Albacomp, 18; Szolnok–Kaposvár, 18; Sopron– Debrecen, 18; ZTE–Dombóvár, 18. Február 23.: Körmend–Kecskemét, 18
Mikor tavaly volt a középszakasz, a szolnoki pléjörök panaszkodtak (Bojan, Predrag, Vuki, hogy csak a saját nevelésűeket említsem :-)), hogy sokkal jobban tetszett nekik a korábbi rendszer, mert így kurva nagy a megterhelés-az NBA-vel hülyeség párhuzamot vonni, mert ott minden játékos mögött egy komplett orvosi stáb áll, itt meg ha Vukinak megfájdult a lába szaladt ki Jugoszláviába a kuruzslókhoz (komolyan) és ott varázsoltatta magát mindenféle kotyvalékkal, pedig csak egy kis vágást kellett volna ejteni a térdén (:-)), nem véletlenül láthatjuk Artúr doki képein két bazi nagy térdvédővel...
14csapat...hmmm, egyelőre nem tudom mit gondoljak erről...elsőre örülök a megnövekedett meccsszámnak
A MAFC-al kapcsolatos döntés mintegy mellékhatása, hogy kettővel több, 14 csapt lesz A csoportos jövőre. Nem ezért született a döntés, de szerintem pozitív hatása, hogy csapatonként néggyel legalább több meccs lesz az alapszakaszban.
Még mindig tartom a véleményemet, hogy az alacsony meccsszám (ez a vesszőparipám) az oka annak, hogy nem fejlődik még tovább a magyar kosárlabda. Egyébként ha a meccsszám nem növelhető, akkor esetleg érdemes lenne azon gondolkodni, bár ez már egészen eretnek gondolat :o), hogy NBA mintára 4X12 percre kellene változtatni a játékidőt. Egészen biztosan több játéklehetőség jutna a cseréknek, a fiatal játékosoknak.
Biztos, hogy az NBA 82 meccses alapszakasza túlzás, és ennek nincsenek meg a feltételei. De mostanihoz képest mondjuk kétszeres meccsszám nem lenne sok. A dolog anyagi oldalát nézve, bár nyilvánvalóan jelenleg egy egyesület árbevételét nézva a jegybevétel csak csepp a tengerben, de azt azért nem hiszem, hogy mondjuk legalább 800 szurkolóval veszteséges lenne egy-egy meccs megnyerése. A legfőbb hozadék szerintem pedig a fiatalok több játéklehetősége lenne, hibázási lehetőséggel !!!!!!!. Tehát nem jár tragikus következménnyel, ha egyetlen meccset elbukik valaki, mert még lesz javítási lehetőség.
Nagyon érdekelne, ha valaki ilyen bennfentes információk birtokában van, hogy mi szólt a hosszabb alapszakasz (illetve középszakasz)ellen, amikor erről döntöttek?
szerintem egy jv anélkül is éppen eléggé ki van téve támadásoknak, hogy read-only-e vagy sem... :-))) Ez persze nem jó, de törvényszerű. Igyekszem figyelni az írásokat, szívesen beszélgetek szurkolókkal.
Ami meg az Alba-Szolnokot illeti, már volt részem az idén egyben, de az Szolnokon volt, +2 haza. Érdekes lenne még egy... :-)))
Ismét egy születésnapi köszöntő(megint egy kicsit megkésve),ja és szintén egy 40. évforduló:
Sir Charles Barkley csak 3 nappal maradt el jóbarátjától,MJ-től.
A Philadelphia,a Phoniex Suns,majd a Houston kiválósága is 40 éves lett.
A topik törzstagjai nevében üdvözöllek körünkben!
Örülök, hogy egy élvonalbeli játékvezető felvállalja, hogy kilép a read-only táborból, kitéve magát ezzel esetleges támadásoknak - ezért minden tiszteletem a Tiéd.
Igaz, hogy saabee és Bubic személyében van már két feltörekvő, ifjú szürkeruhás titánunk, de azért érdeklődve várjuk egy újabb szakmabeli véleményét az éppen aktuális témákban.
Helyetted is imádkozom, hogy ne Téged küldjenek a márc. 1-i Albacomp-Szolnok derbire, mert attól tartok, hogy akkor elég rövid pályát futnál be a topikban. :-)))
Köszönöm vigasztaló szavaid, nagyon örülök, hogy kitörtél végre a nyelvész-skatulyából. :-)
Én tudom magamról, hogy szurkoló vagyok, bár ha megkérdeznéd a nem szurkoló szeretteimet, akkor valszeg inkább az őrült, esetleg hülye minősítéssel találkoznál.
Kedvenc sportágam a kosárlabda, amíg volt 2 ép térdem játszottam is, ma már csak nézem.
Hazaiakon ott vagyok, bár nekem ez is 200 km és 2,5 óra oda-vissza, és hála a Némotransnak elég sok idegenbeli összecsapásra is eljutok. :-) Pénz, idő, barátnő nálam is fontos tényezők, de amilyen hülye vagyok, ha Körmend meccsről van szó, akkor nem törődök egyikkel sem. Ha jó a csapat, nyer, jól játszik, örülök, ha az ellenkezője van, akkor nem örülök, de tragédiának sem fogom fel - ha kivéve, ha teszi ezt úgy, ahogy tette szerdán, vagyis semmibe véve, arcul csapva, megcsalva az érte rajongó őrülteket. Ez valóban nem háború, nem élet-halál, nem lesz kevesebb tőle a fizum, nem leszek beteg tőle stb., DE nekem ez nem csak EGY játék, sport, hanem A játék, A sport, A csapat, A szenvedély, A szerelem.
Elfogadom, hogy ez az év nem a Körmend tündökléséről szól, és teszem mindezt a szezon kezdete óta. Titokban reménykedem egy jó helyezésben, de már azzal is elégedett lennék, ha a csapatom óriási akarattal, hatalmas harcban, utolsó csepp véréig küzdve bejutna a legjobb nyolc közé. A szerdaihoz hasonló teljesítményt viszont egyszerűen nem tudom elfogadni, nem tudom megemészteni, és még a mai napom is el volt rontva ennek köszönhetően. Előbb-utóbb úgyis kimegyek meccsre, de a mostani vasárnapot inkább a kedvesemnek szentelem - ha már a másik nagy szerelmem ilyen csúnyán megcsalt. Csapatomat buzdítom, kosárlabdát szeretem, tippversenyt folytatom (főleg, hogy már az első tíz kapuit döngetem :-))
Hajrá Körmend!
(Bocsi, hogy elloptam a mondataid, de nagyon jól sikerültek, és az eszközölt módosításokkal rám is pont illik a mondnadójuk.)
U.I.: A hozzászólás olvasása közben a háttérben halkan szól a Tűzszekerek- és/vagy a Gladiátor zenéje. :-))
Nagyon tetszik ez a fórum, ha nem orroltok meg, hogy egy jv is irogatna néha, akkor megtenném... Öröm látni, hogy normálisan is lehet beszélgetni emberekkel erről a sportról!
A férfi alszövetség vezérkara kezdeményezte Fülöp elnök visszahívását l A következő évadban 14 csapat indul a legmagasabb osztályban
MAFC - Vissza az A-csoportba!
NS, 2003-02-21
Gittegylet. Nem mi mondjuk, az egyik jelenlévő titulálja így. Hozzávetőleg három órája ülésezik ekkor a Férfi Hivatásos Alszövetség vezérkara, túl vagyunk már sok-sok vitán, meglepetésen, intrikán és még annál is több kacagtató megjegyzésen. Úgy indul, hogy Fülöp Tibor alszövetségi elnök tájékoztatja az egybegyűlteket a napirendi pontokról.
A legfontosabb talán a következő évadra szóló versenykiírás rögzítése lenne, no meg a MAFC-ügy, amely – és ez gyorsan kiderül –, egyfajta mozgatóerő, egy bizonyos csoportosulás legfőbb aduja. Dr. Wenczel Kristóf ügyvéd, a fővárosiak jogi képviselője nem is habozik előresoroltatni a témát, és tulajdonképpen igaza van, hiszen nehéz lenne versenyszabályokat alkotni anélkül, hogy kiderülne, visszakapja A-csoportos tagságát az egyesület vagy sem. Rövid tájékoztatójában Fülöp kifejti, hogy nemrég "békítőshow-n” vettek részt Bartha Ferenc sportági elnöknél, akinek határozott célja az ügy elsimítása. "Ezek után csak azt nem tudom, mi a MAFC szándéka?” – teszi fel a kérdést az elnök. Sokáig persze nem fedi homály a választ, Wenczel nyugodtan, megfontoltan tájékoztat. "Miután a sportbíróság igazat adott nekünk, azt szeretnénk, hogy a következő évadban újra A-csoportos csapata lehessen a MAFC-nak – mondja. – Ami pedig a kártérítést illeti, szándékosan nem beszélek pénzről, hiszen e tekintetben rugalmasak és tárgyalóképesek vagyunk.” Az ülést levezető elnök azonban nem hagyja annyiban, szerinte a kettő öszszetartozik, mire a MAFC-illetékes kiböki, alapnak hatvanmillió forintot jelöltek meg. A sorok közt moraj, érezni, az A- és a B-csoportos klubok képviselői gyorsan rögzítik a tényt, ezt az összeget bizony nagyrészt az ő kasszájukból lenne kénytelen kigazdálkodni az alszövetség. Nagy Gábor általános alelnök, az Albacomp első embere meg is fogalmazza a kérdést: "Kívánjuk támadni a sportbírósági ítéletet vagy sem?”
A paksi Juhász Sándor a testület vagyonáról kér tájékoztatást, s a döbbenet csak fokozódik, midőn kiderül, pillanatnyilag tizennyolcmillió áll rendelkezésre. Hogy a szeptemberi döntés – amikor is nem fogadták el a MAFC nevezését a legmagasabb osztályba – finoman fogalmazva is megalapozatlan volt, világossá válik, miként az is, sokan vannak, akik most sem látnak tisztán. Már-már elvesznek a részletekben a tanácskozók, amikor Wenczel ügyvéd csöndben megjegyzi, a bírósági ítéletről kár beszélni, hiszen az egy határozat. Hiába, a felek csak mondják-mondják a magukét, mire a körmendi Fodor Sándor is közbeszól: "A versenykiírásról lenne szó, adva van egy ítélet, a MAFC-ot vissza kell helyeznünk: miről beszélünk?”
A vitából egyvalami bizonyosan leszűrhető, akik anno a fővárosiak kizárására voksoltak, nem voltak a valós információk birtokában, mint ahogy tisztán látszik az is – és ezt a Soproni Ászokat képviselő Bokor Ákos meg is fogalmazza –, ha a MAFC eláll a kártérítési igényétől, perceken belül A-csoportosnak mondhatja magát. Ha nem (és nem!), folytatódik a toporgás…
"Bennünket kár ért, ezért az anyagi felelősséget valakinek vállalni kell, és ezen az sem módosít, hogy engedni hajlandók vagyunk” – veti közbe Wenczel Kristóf, nyomatékosítva, hogy nem áll szándékukban elállni a kártérítéstől. A folytatás, ha lehet, még unalmasabb, a jogban járatlanok vitáznak jogi kérdésekben, a lényeg, hogy forduljon a Fővárosi Bírósághoz az alszövetség vagy sem. Fülöp szavazást sürget, az egybegyűltek előbb még szócsatáznának. Aztán végre eljön, amit várunk: a heves vitát számolgatás, majd az eredményhirdetés követi.
196–158-ra (a szavazás súlyozott, azaz a tavalyi besorolás alapján kapnak pontokat a klubok) végződik a "meccs”, győz a nemet mondók tábora, ami a gyakorlatban annyit tesz, a MAFC visszakapja tavaly elvett tagságát. Feszültségoldásul egy kis szünet, majd kidolgozzák, hogyan kivitelezhető a budapestiek újbóli rajthoz állítása. Nincs más út, föl kell emelni az A-csoport létszámát, vagyis a következő szezonban 14 csapat küzd majd a pontokért.
Hát ez is megvan, oldódik is a feszültség, egy csapásra nyugalom szállja meg a termet, a társaság kisebb csoportokra szakadva trécsel, amikor Wenczel újabb rohamra indul ("Na most akkor arra kérnénk szépen választ, hogy Fülöp úr le kíván mondani vagy indítványozzuk a visszahívását?”).
Puff neki! Fülöp értetlenkedni kezd, ez nem szerepelt a napirendi pontok közt, mondja, de az ellenzék felkészültnek tűnik, és érezhetően erős bázisra épül. Újabb tízperces tanácstalanság után – melyben kiderül, ha nem a MAFC-ot képviselő jogász, akkor más, például a debreceni B. Tóth Csaba is kezdeményezte volna a bizalmatlansági indítványt – Fülöp beadja a derekát, és felszólítja a társaságot: "Szavazzunk!”
És szavaznak. Ezúttal 229–175 az eredmény, újra a "NEM” javára, ám ez most Fülöp Tibor elnöki megerősítését jelenti. Végre tényleg vége, legalábbis a csütörtöki ülésnek.
A "reformisták” szerint ez csak a kezdet…
A dombóvári meccsről:
Nagyon rosszul dobtunk és ha kikapunk akkor igazából nem lett volna a látottak után meglepetés a vereség.HA belegondolok,hogy mi lett volna akkor ha a Simi nem dobja be a félpályást a 3.negyed végén...Szerencsénk is volt de azért szinte végig nekünk állt a meccs-igaz a második félidőben már végig szorosan tapadt ránk a Vasút-néha néha ők is vezettek.Bane sajnos rossz napot fogott ki és még tiszta dobóhelyzetből sem sikerült neki betalálni a 6,25-ről.Simon és De Gray volt a nyerő páros tegnap este,Spivey majdnem nyerő lett de Panta megint hibázott a végén.Őszintén Faidt jv. talán többször tévedett a Dombóvár kárára de inkább majd visszanézem és úgy állítok frankót a mecsről.Volt olyan eset is,hogy a támadással ellenkező irányba rohant mire észrevette,hogy már nem arra megy a támadás! :o)
A félidőben sajnos nem tudtam megmutatni,hogy miért is vagyok Dél-Dunántúl legjobb tripladobója-a félideji dobóversenyben csúnyán alulmaradtam a 10éves Ultra Fanatic vezérével szemben (ő nem 10 éves)de mentségemre szolgáljon az idegenbeli fellépés és a meccs előtt elfogyasztott majdegyüveg dobásaimrarosszhatássallévő pezsgő. :o)))
Ultra1 Toma utólag is köszi a lehetőséget!
Meccs után természetesen ünnepeltük a csapatunkat és a "gyertek idét" állítólag néhány dombóvári emberke félreértette(?) és a csapatunk helyett ők jöttek ill.rohantak hozzánk nemünnepelni.
Én csak arra lettem figyelmes a nagy "mivan-mivan" közben,hogy egy elborult dombóvári ember ordít a kb.200 kaposvárinak.Közben még a Kormos Lacit is figyeltem amint próbálja sikertelenül visszaszorítani az U.F. tagjait.Ezután nagy tömeg a pályán-ugrálnak be a kaposváriak a pályára és megy a fájting.Ezután meg csak hangos felszólításokat hallok ttamástól,hogy "Bazsy itt maradsz...! ...szerencsére(?)lefogták a kiskakast. :o)
Nem igaz,hogy nem lehet 20embert megfékezni a biztonságiaknak.Azt sem értem,hogy az U.F. állóhelye előtt miért nincs korlát!
Pontty véleményét olvastam és arra emlékszem,hogy 3 kissrác dobált meccs után és a repülő labdát (egyébként jó irányba nemt de célttévesztett) is láttam de azt nem,hogy elvették a labdát a skacoktól.Gondolom akkor az az elborult arc a fater lehetett... de ezért ordítani egy egész szektornak...
Bunyó lett volna annélkül is ebben biztos vagyok.
Azt meg most is vallom,hogy a cinkelés hozzátartozik a meccshez.Hadd ünnepeljen mindenki egy kis "mivan-mivan"-nal vagy "Jajj szegény... akárkivel".
Szóval győztünk és ez a lényeg.Nézegetve a tabellát az volt az első gondolatom,hogy az utolsó fordulóban jön még ide az Albacomp!Most hátrányban vagyunk de előnyben is egyben.
Szombaton Szolnok.Két hónapja még fix 2-esnek vettem de most ember legyen a talán aki megmondja,hogy ki győz.Ill. a szolnoki topicosok már állítólag tudják a végét!Én is sejtek valamit csak nem azt amit Ők!
Gabci szerint Klíma agyalás lesz! :o) Még nem tudom,hogy odaérünk-e valahogy,napról napra változik a helyzet most épp nem megyünk de tegnap még mentünk! :o)
Na, mielőtt kitörne a forradalom! :-))
Barátaim, jobb ha tudjátok, hogy mindezt csakis Nektek és Értetek tesze, köszönöm a szereteteket, tenkjúformájmader, tenkjúformájfader, etc, etc. :-)))
A tippverseny állása a 15. forduló után:
(Aki nem hiszi, járjon utána.)
Arra utalsz a mondandód végén, hogy kiszáll a Marc? Ebbe belegondolni is rossz...
Most van ugye ez a "kinek ajánlom az adóm 1%-át" mizéria...Mindjárt utánanézek, hogy lehet a szolnoki sportot valamilyen úton módon támogatni vele, ha esetleg mégsem, akkor én -bánja a kánya :-), odaadom Körmend jelenére meg jövőjére...Jelzem, nem kis összegről van szó...:-)
De ezen már délelőtt is gondolkodtam, amúgy is a mindig szerettem a Körmendet (persze a szívem azért még az Olajé), hát itt a vissza nem térő alkalom. Mielőtt még belefulladnék a saját nyáltengerembe,
Szurkoló-divatszurkoló-néző-meccslátogató-stb.
Sohasem értettem ezeket a jelzőket, ill. sosem tudtam hova tartozom.
Kedvenc sportágam a kosárlabda, játszom is, nézem is. Inkább játszom, mint nézem. Tehát ha van a TV-ben pl. egy (mondjuk) Körmend-ZTE rangadó ugyanakkor, amikor mi játszunk vmi örömkosárlabdát, akkor én az utóbbit választom (persze a videot azért beizzítom ;-). Természetesen egy hazai Alba meccset kevés dolog, ami miatt kihagynék.
Szerintem a csúcs az NBA, mégsincs Sport 1-em, mert fontosabb dolgokra kell a pénz (családom van, gyerekeim).
Albacomp: Hazaikon ott vagyok, idegenbe nem megyek (pénz, idő, család-gyerekek stb.) a városi tv-n megnézem. Ha jó a csapat, nyer, jól játszik, örülök, ha az ellenkezője van, akkor nem örülök, de tragédiának sem fogom fel. Ugyanis ez (csak) egy JÁTÉK, SPORT, nem háború, nem élet-halál, nem lesz kevesebb tőle a fizum, nem leszek beteg tőle stb. Nem gyűlölöm az ellenfél játékosait, edzőjét, szurkolóit, sőt még a bírókat sem, de ugyanezt elvárom az ellen szurkereitől is. Nem nagyon jönnek be a saját csapatot magasztaló, dicsőitő, az ellenfelet megalázni próbáló rigmusok (mi vagyunk a legnagyobbak, legmagyarabbak, legnagyobb szívűek stb., míg ti össze vagytok vásárolva, csak a pénzért játszotok, divatok vagytok stb.) Ami kifejezetten irritál? Ilyen is van, pl.: a rasszizmus, a huhogás, a cigányozás, a buzizás, a szolnokiak kecskeméti Albaellenszurkolása, a bíróverés, a verekedés, a saját csapat ill. edző fikázása stb. Ezeket ne is próbálja senki megmagyarázni, úgysem fogadom el.
Nem hiszek összeesküvés elméletekben, szövecccség csapatában stb., ezek általában utólagosan felborulnak.
A kosárlabda a legszebb sport, de ha kikap vkinek a csapata (akár 40-nel is), attól még nem áll meg az élet. Az elmúlt évadokban gyengélkedett az Alba, na bumm. Tudom itt Fehérváron könnyebb: van jégkorong, kézilabda, foci, női-férfi kosárcsapatok az Alba mellet. Ha belegondoltok minden csapat nyerni akar, mindegyik bajnok, kupagyőztes akar lenni, de csak 1 fog. Tavaly a Körmend döntőt játszott, előtte sokszor bajnok lett, és általában a legjobbak között volt. A nagy számok törvényei alapján előbb-utóbb eljön az az idő, amikor másoknak megy jobban.
Belfera! Ez az év úgy néz ki a Körmend hullámvölgyét hozta. Ez van, fogadd el! Járj ki továbbra is meccsekre, buzdítsd a csapatod, szeresd továbbra is a KOSÁRLABDÁT, és nem utoljára, csináld tovább a kis szavazóversenyedet (főleg, hogy kezdek feljönni :-)!
Tehát hajrá KOSÁRLABDA!
Persze azért hajrá MamiComp!
A tegnapi "agyrázkódás"-ból felépülve, még viszonylag frissiben: KATASZTRÓFA!!!!!
Mint ahogy a körmendi oldalon is írtam most már valóban tiszta vizet kellene önteni a pohárba.
A Zsebe-Toroman ügynek szerintem azonnal véget kell vetni és a Torot elküldeni!!! Hainjevel együtt!!! Aztán jöjjenek a fiatalok, valszeg velük is bejutunk a 8-ba!
A legjobban csak az fáj, hogy volt (illetve lett volna) egy csapatunk, amelynek komolyabb tervei is lehettek volna. Toya, Sola, Clay, Muja, Grebi.
De, nem!!! Kellett nekünk eröltetni a Toromant, fikázni a Clayt (azt a Clayt aki gyakorlatilag lehetőséget sem kapott), idehozni ezt a Hainjet, akinek köze nincs ehhez a játékhoz stb.
Sajnos ez a tegnapi csúfos vereség benne volt a levegőben kész csoda, hogy eddig húztuk.
Nem tudom milesz a 7végén, mindenesetre én ott leszek és változatlanul szorítok a csapatnak. Van még 3 hazai meccsünk, ebből kettőt megkellene nyerni aztán lehet, hogy végleg vége mindennek....................
Spori, ha már ennyire Körmendkedünk, szerintem is a fiataloknak kéne átadni a terepet (ott legalább vannak), egyébként iszonyúan kaotikusnak tűnik nekem ez az egész Zsebe-Toroman ügy