Mint ahogyan azt már Rostasnak is mondtam telefonon, a debreceni győzelmetekhez így utólag is gratulálok. Azt, hogy miért tippeltem sima hazai győzelmet, nagyon egyszerű: ezt éreztem!
Úgy gondoltam, hogy egy kaposvári kiadós verés után feltápászkodik a Vadkakas és simán veri a riválisát. Tévedtem!
A mostani fordulóban, már nem akarok mellé fogni, így ennek most örülnöd kellene. Azt azonban megigérem, ha mégis kikaptok, ezentúl mindíg Alba vereséget tippelek!:-)) Nem esik majd nehezemre!:-))))
Má nem azé mondom, de annyira a van rangadó a Falco - Alba is, mint a mi meccsünk a Kaposvárral. Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy látni akarod az isteni Predragot játék közben, meg persze úgyis tudom, hogy titokban az Olajnak szurkolsz...:-)))))
Sajna én nem tudok ott lenni ezen sem, a picsku materiba ez már a harmadik meccsünk, amit kihagyok idén...de hát ez sem rajtam múlik...mindegy !
Igen, igen! Nem volt semmi az a tripla! Bár, ha jól emléxem palánkról placcsant be a laszti és azóta is soxor eszembe jutott, hogy vajon lecserélték-e már, vagy még mindíg az az eltört palánk díszeleg az ASE csarnokba!:-)))
Na és persze sportszerűen megjegyzem, hogy ezzel a triplával sem mentetek semmire!:-))) Mennyi is lett a vége? 24 vagy csak 21 nekünk. Nem semmi érzés volt a bajnok otthonába megnyerni a tornát!:-))
Ami viszont biztosnak tűnik: Az idén nem kell félnünk a rendezéstől!:-((
Súlyos, 42 pont különbségű vereséget szenvedett a Körmend férfi kosárlabdacsapata Zalaegerszegen. A találkozót követően a vasiak szakvezetője, Zsebe Ferenc azt nyilatkozta, hogy együttese egyik legjobb játékosára, a horvát hátvéd Denis Toromanra fegyelmi vár. Az okoknak próbáltunk utánajárni.
-- Toromnannak nem ment a játék. A harmadik negyedben nem is küldtem pályára, és ezen megsértődött -- kezdte a Zalaegerszegen történtek felelevenítését a Marc mestere. -- Aztán a negyedik tíz percben visszaküldtem, de egész egyszerűen nem volt hajlandó védekezni, és ennek következtében jelentősen növelte addig is meglévő előnyét a ZTE. Lecseréltem, és ekkor bírálni kezdte a szakvezetést, a szakmai munkát. Ennyi történt a meccsen. Azóta Körmenden leültünk a játékossal és megbeszéltük a történteket. Toroman elnézést kért, tudja, hogy nagyot hibázott. Mint mondta, azért lett ideges, mert nem ment neki a játék. Most vele együtt gőzerővel készül a csapat a Kecskemét elleni bajnokira, amelynek megnyerése kulcsfontosságú a számunkra. Ami Toroman fegyelmijét illeti, a vezetőség döntése értelmében ez végül jelentős pénzbüntetés lesz, amelynek pontos mértéke csak a klubra és a játékosra tartozik.
Csak az a bizonyos barátnő ki ne szívja az enerdzsit Vlade-ból... :-))
ZULA, Kaposvárnak tessék legalább 10 asszisztot lenyomni !
Sporti! Mi az hogy nálunk leszel? Az igazán fontos meccsekre mindig van időd, úgy látom :-)))
Mellesleg tájékoztatlak, hogy a CSAPATOD Szombathelyen vendégszerepel...:-)
Üdvözlet BTOM-nak!
tényleg jó lenne ha beszálnál a tippülésbe és te is bedobnád a véleményed az egyes vitákba!És ha jóba akarsz velem lenni akkor HAJRÁ FALCO! :)))
Remélem nem csak "átmenetileg néztél be".Jó lenne majd,ha segítenél megítélni a jv-k ténykedését!
Szeretnélek megkérni a rendezők nevében /akiknek a személyét egyelőre homály fedi/,hogy a nyári topic tornán te is vezess majd néhány meccset!Többiek mit szóltok az ötlethez?
Most már lépek,mert ugye elvileg ma megyek ski.Bár még nem tudom mikor indulunk meg ilyesmi,úgyhogy lehet,hogy mégsem megyek sehova...
Szeretnék még egyet tippelni,az egy hét alatt összegyűlő beírások számára /amit majd át kell rágnom,ha megjöttem/.A tipp tehát a jövő hét termésére:378 hozzászólás.
Nem ismered te Bazsy balkezes hármasait. Olyan íve van, hogy az egyébként nagy légterű ASE csarnok izzói sem voltak biztonságban. :-)))
Viszont általában bement és igazán nem rajta múlott a kaposvári csapat sikertelensége.
A bckormenden olvastam Fodor Sándor nyilatkozatát, és leszögezem, hogy a belső dolgokat nem ismerem, de nagyon korrekt dolognak tartom, amiről , és ahogyan ír!
Körmend-Kecskemét +8(tesók, ne zuhanjatok össze!!!)
Szombathely-Albacomp ( ennél a derbinél gondban vagyok, hiszen érzelmi alapon tippülök, és eme két csapatot meglehetősen utálom! Most mit tegyek? Rendes játékidőben döntetlen, utána 1-el a filkó szóval belfera +1
Szolnok-Kaposvár +4 ( nagyon kellene!)
Sopron-Debrecen +2 (folytatódik a rossz sorozat)
ZTE-Dombóvár -3 (csak akkor ha Panta a végén a cserepdon ül:-) )
Sikertelenség ide vagy oda, a kecses dobómozdulatból is látszott, hogy csakis te lehetsz Dél-Dunántúl legendásan legjobb tripladobója!:-))))
Szóval érdemes foglalkoznod ezzel a dologgal. Ami a meccs után dobálgató kissrác labdáját illeti, nem feltétlenül arról van szó, hogy erőszakkal kivették a kezéből, hiszen elvenni egy dobás után is lehet lasztit. A különbség csak annyi, hogy labdalopásként vagy lepattanóként kerül be a statisztikába ez a mindenképpen nem túl lovagias cselekedet. Ha belegondolsz, hogy a faterja öt méterre állt onnan, és mindez a szeme előtt történt, teljesen normális, hogy nem fordított hátat, hanem a odament. A pofon tekintettel a körülményekre (tehát arra, hogy tömeges lökdösődés is lehet belőle) talán nem volt szerencsés, de én is el tudom képzelni, hogy egyébként is lett volna "valami". Mindenesetre az "elborult arc" a szektorotok előtt más volt (hogy mit akart ne kérdezd), a kissrác apja csak a labdába rúgóval foglalkozott.
Mindez (DVMSE-Klíma) azonban már a homályba vész, így tippelek én is, hogy bebiztosítsam a versenyben büszkén elfoglalt utolsó helyezésemet.:-))))
Később lehet, hogy más néven is regisztrálom magam, és kizárólag csak az utolsó fordulóra leadom a leglehetetlenebb tippeket, így nem az én nevem zárná a listát. Mindent a sikerért!:-))))
Jól látod a kérdést!
Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy Körmenden gyakorlatilag minden év úgy kezdődik, hogy nem tudják a vezetők hogyan ér véget. Remélem érthető. Igen, igen a pénzről van szó. Persze tudom, hogy ennek ellentmond az idei év, bár hidd el az elküldött, vagy magától távozó játékosok mind1ikével a klub számára is megnyugtató módon vettek búcsút.
Többször említettem már, hogy a korábbi években Körmenden mindíg bizonyosfajta eredménykényszer volt. Elsősorban a szponzor részéről, de te is tudod, hogy a közönség részéről is. Szó, mi szó ellettünk kényeztetve (szurkolók). Valóban jó (és szerencsés) kiválasztással hoztuk a légiósokat, akik nem csak a körmendi csapat, de az egész bajnokság meghatározó játékosaivá váltak. Azonban a sikeres bajnokságok után a légiósok többsége (jogosan vagy nem ki tudja?) esetenként az addigi bérigényének a többszörösével állt elő. Ezt egy rendezetlen és bizonytalan gazdasdági körülmények között működő klubnál nehéz volt teljesíteni, ill. csak részben sikerült. Ezért volt az, hogy gyakorlatilag minden évben új légiósokkal vágtunk neki a bajnokságnak, akik bizony zsákbamacskák. Az már ismételten a szerencsének és a korábbi utánpótlásnak köszönhető, hogy ezzel az állománnyal is sikereket értünk el. És itt nem szabad megfeledkezni az őskörmendi fiatalokról!
Aztán az idei évben utólért bennünk az, amitől régóta tartottunk. Teljes mértékben az idegenlégiósokra kell alapozni (meghatározó magyar játékos hiányában) ami aztán olyan helyzeteket szül, mint ez a mostani is. A vezetők dolgoznak a megoldáson, de számomra egyre inkább úgy tűnik, hogy erős játékerőt képviselő Magyar játékos nélkül hosszútávon csak kínlódás az egész.
Az persze megint más kérdés, hogy azok a légiósok akik valóban szivesen maradtak volna miért nincsenek most is Körmenden. (Pl McClendon)
De ez már egy másik történet!!.........
Némo, Szombathelyen inkább nektek ment mindig (tavaly 5-0), az Alba viszont egy éve pont az utolsó fordulóban a Falco elleni vereségével került rosszabb pozícióba ellenünk, és így mi kezdtük itthon a playoff-ot. Mindezt úgy, hogy akkor a Falco-nak már nem osztott nem szorzott, hogy győz vagy veszít. Győztek ! Csak a pontosság kedvéért, persze az idei Fehérvár sokkal jobb csapat, mint a tavalyi, és csak Bencze, Boros meg Góbi maradt meg.
ASE - Szegd +16 ( Hazai pálya + jobb csapat + egyéb...)
Körmend - Kecskemét +12 ( fő az optimizmus!)
Falco - Albacomp -7 ( jobb az Alba, +aztán Szhelyen mindíg ment nekik!)
Szolnok - Kaposvár +12 ( ez a Jackson gyerek rosszkor lépett le a Klímától!)
Sopron - Debrecen -8 ( a Sopron már beletörődött az alsóházi rájátszásba. )
ZTE - Dombóvár +15 (palánk alatti sima-liba.)
OAZIS!
Köszönöm megindító szavaidat, de nyugodtan add oda saját csapatodnak azt a nagyösszegű 1%-ot!:-)) Mindenesetre nagyon jó érzés, hogy egyáltalán eszedbe jutott a segítség lehetősége!
A Marc kivonulása nem teljesen fedi a valóságot azonban ha tudnád, hogy Körmenden már ........ ft-tal is névadó szponzor lehetsz!!!!!! Na, mind1! A kevés is több, mint a semmi!!!.........