hi
erdeklodom,hogy van-e Bp-n valami helyiseg,ahova az ember lemehet igy a teli napokon kosarazni belepo megfizetese utan? vagy megvarjuk a 15°C-t es mehet a beton?
ha valaki tud valamit egy emilt legyen szives!
Szega mindenkinek. A MAFC ügyről egy pár szót. Az mind nagyon szép, hogy jövőre 14 csapat lesz az A csoportban. Nem lesz kieső, vagy két csapat jut fel? Erről a kérdésről senki nem szól, mindenki csak arról beszél, hogy a MAFC A csoportos lesz. Pedig szerintem ezt kell minél előbb tisztázni a bajnokság tisztasága érdekében.
A MAFC 60 milliós kártérítési igénye szerintem vicc. Jogászként annyit mondhatok, hogy vagyoni kára nem sok lehetett, kárként talán nem vagyoni kár jelentkezhetett. Ezek összegét én körülbelül 5 millióra becsülöm.
Kíváncsi vagyok ki alkotják a liga reformszárnyát. Mi ugye adottak vagyunk (B. Tóth volt a bizalmatlansági egyik előterjesztője), ismereteim szerint az Albacomp, de ki a többi reformer. Jó volna tudni kik szavaztak bizalmat a vezetőségnek, és kik akarnak változást.
A végére egypár hír a csapat tájáról. Mivel Lee katasztrofálisan dobott szerdán, ezért Ráthonyi mester dobóedzést vezényelt neki. Dobott 1200 középtávolit és távolit, a végén szinte becsukott szemmel is bement minden. Sopronban kiderül mennyit ért ez. Egyébként úgy tűnik, visszatérünk az Oláh Gábor utcai csarnokba, mert a Főnixben nem igán tudnak mikor edzeni a skacok. A hazai pályát ugye nem szívesen adnánk fel, a meccs délelőtti edzése azért nem elég.
Nem semmi mennyiségű beírást kellet végigolvasni pár napos távollét után! Leginkább Albamama és Belfera hozzászólásai tetszettek! Fera! A szívünkből szóltál!!!! :))))
ZTE - Dombóvár H21 (Eléggé egykapus meccsen)
Atomerőmű - Szeged H24 (Szintén)
Körmend - Kecskemét H5 (Csúcsforma nyista minkét oldalon,de Körmend azért mindig hazai pálya marad)
Falco - Albacomp H7 (Mintha Szombathelyen egy másik Falco játszana...)
OLAJ - Kaposvár H9 (Reméljük folytatódik az Anzulovics - varázslat ; a jelek szerint srác hamar megtanulta,hogy Orosz Benőről vagy jót,vagy semmit! :-))) )
Soproni Ászok - Debrecen V8 (Megállhat a lejtőn a vendég a hónapok óta nyeretlen soproniak ellen)
Csaby, ne fáraszz ezzel tovább, gintonic+unicum után már egy sapkázásod után megiramodtál, felnéztél az órára és besuvaszottad futtából a lasztit, a piát meg a falra lögybölted közben. A. meg kereshette a kocsit hogy pótolja a hiányt. Mé nem mész ki inkább mizó meccsre?
Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amcsi fonök.
Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszercsak megszólal a boss:
- Hát a Kovács Béla merre van?
Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért. Boss:
- Hi Béla, jó látni téged, este lesz egy kis muri náliunk, küldöm
érted limuzin, te jönni el. Másnap a Béla elkésik a munkahelyérol, jön az üzemvezeto:
- Béla, te miért késtél?
- Hát tudod fonök, tegnap a boss-szal kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni. Fonöke felméri az eroviszonyokat és inkább hallgat. Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra.
Újból nagy a felhajtás, egyszercsak megszólal a president:
- Hát a Kovács Bélát merre találom?
Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.
- Hi Bélám, hogy te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted
helikopter, te jönni el.
Másnap a Béla megint elkésik. Fonöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi:
- Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?
- Én még a Pápát is ismerem - mondja Béla.
Fonöke elfehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülore ülteti a fonökét és elrepülnek a Vatikánhoz.
Megállnak elotte és azt mondja a Béla:
- Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni neked azon az ablakon.
Eltelik öt perc, a fonök felnéz az ablakban és tényleg ott a Béla az ablakban a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a fonököt, aki nagy nehezen magához tér.
- Mi történt magával? - kérdezik a japánok. A fonök erotlenül mutogat az ablak felé:
- Látják... azt... ott fenn..
Japánok felnéznek és megszólal az egyik:
- Jééé... ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett?
AAAAAAAAZZZZZZZ nem palánkos volt. Ahogy a nagykönyvben meg van írva, csak szuttyant egyet a háló, és már írták is a 3 pontot. Fel is jöttünk vele 19 pontra....
Még eddig senki nem vallotta be, de ez egyfajta kompenzáció volt az elvesztett bajnoki döntőért. Nekem is szóltak a tripla után, hogy vegyek vissza :)))
"az eltört palánk díszeleg az ASE csarnokba!:-)))"
"a bajnok otthonába megnyerni a tornát!:-))"
csarnokban! otthonában! (de pl.: 1000 szegedi szurkoló lépett be az ASE csarnokba. ;-)
Tippelnék én is, ha nem gond:
ASE-Szeged +20
Körmend-Kecskemét -5 (a nem létező tesóm nyugodtan összezuhanhat)
Szombathely-Albacomp -10 (nagyon kellene!)
Szolnok-Kaposvár +5 (nagyon kellene ez is! de ennél a derbinél gondban vagyok, hiszen nem érzelmi alapon tippülök, és eme két csapat meglehetősen közömbös számomra! Most mit tegyek? Rendes játékidőben döntetlen, utána 5-tel az oilboyok szóval belfera +5)