hi
erdeklodom,hogy van-e Bp-n valami helyiseg,ahova az ember lemehet igy a teli napokon kosarazni belepo megfizetese utan? vagy megvarjuk a 15°C-t es mehet a beton?
ha valaki tud valamit egy emilt legyen szives!
Szega mindenkinek. A MAFC ügyről egy pár szót. Az mind nagyon szép, hogy jövőre 14 csapat lesz az A csoportban. Nem lesz kieső, vagy két csapat jut fel? Erről a kérdésről senki nem szól, mindenki csak arról beszél, hogy a MAFC A csoportos lesz. Pedig szerintem ezt kell minél előbb tisztázni a bajnokság tisztasága érdekében.
A MAFC 60 milliós kártérítési igénye szerintem vicc. Jogászként annyit mondhatok, hogy vagyoni kára nem sok lehetett, kárként talán nem vagyoni kár jelentkezhetett. Ezek összegét én körülbelül 5 millióra becsülöm.
Kíváncsi vagyok ki alkotják a liga reformszárnyát. Mi ugye adottak vagyunk (B. Tóth volt a bizalmatlansági egyik előterjesztője), ismereteim szerint az Albacomp, de ki a többi reformer. Jó volna tudni kik szavaztak bizalmat a vezetőségnek, és kik akarnak változást.
A végére egypár hír a csapat tájáról. Mivel Lee katasztrofálisan dobott szerdán, ezért Ráthonyi mester dobóedzést vezényelt neki. Dobott 1200 középtávolit és távolit, a végén szinte becsukott szemmel is bement minden. Sopronban kiderül mennyit ért ez. Egyébként úgy tűnik, visszatérünk az Oláh Gábor utcai csarnokba, mert a Főnixben nem igán tudnak mikor edzeni a skacok. A hazai pályát ugye nem szívesen adnánk fel, a meccs délelőtti edzése azért nem elég.
Nem semmi mennyiségű beírást kellet végigolvasni pár napos távollét után! Leginkább Albamama és Belfera hozzászólásai tetszettek! Fera! A szívünkből szóltál!!!! :))))
ZTE - Dombóvár H21 (Eléggé egykapus meccsen)
Atomerőmű - Szeged H24 (Szintén)
Körmend - Kecskemét H5 (Csúcsforma nyista minkét oldalon,de Körmend azért mindig hazai pálya marad)
Falco - Albacomp H7 (Mintha Szombathelyen egy másik Falco játszana...)
OLAJ - Kaposvár H9 (Reméljük folytatódik az Anzulovics - varázslat ; a jelek szerint srác hamar megtanulta,hogy Orosz Benőről vagy jót,vagy semmit! :-))) )
Soproni Ászok - Debrecen V8 (Megállhat a lejtőn a vendég a hónapok óta nyeretlen soproniak ellen)